-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τον explorer 6 έχωΚαλά να πάθεις.
-
Τόσο χάλια ε;Και να φανταστείς προχθές τον 'ανέβασα'.Μέχρι τώρα είχα τον explorer 5
-
Ντροπή ρε Γιάννη!!! Δεν έχεις Firefox;;;;;; Δεν ξέρεις τι σκ@τ@ χάνεις... Κάνε δουλειά σου ρε και μην παρασύρεσαι κι εσύ....
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Τόσο χάλια ε;Και να φανταστείς προχθές τον 'ανέβασα'.Μέχρι τώρα είχα τον explorer 5Και από του χρόνου ίσως θα πρέπει να σκεφτείς να αναβαθμίσεις από τα DOS σε WIN 3.11.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Τόσο χάλια ε;Και να φανταστείς προχθές τον 'ανέβασα'.Μέχρι τώρα είχα τον explorer 5
Και από του χρόνου ίσως θα πρέπει να σκεφτείς να αναβαθμίσεις από τα DOS σε WIN 3.11.
Έχω ακούσει ότι η εξέλιξή τους έχει κάποια προβλήματα και γι αυτό θα βγούν του παραχρόνου..οπότε Γιάννη..μην αγχώνεσαι...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αν έχεις firefox: Τοοls--> Options --> Privacy --> Cookies και πατας clear cookies nowΥπάρχει και πιο ανώδυνος τρόπος. Αν κάνετε block τα cookies, τότε δεν μπορεί ούτε να τα διαβάσει. Αν τα καθαρίσετε θα πρέπει να ξανακάνετε login σε όλα τα sites που επισκέπτεστε...!
-
-
-
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Και από του χρόνου ίσως θα πρέπει να σκεφτείς να αναβαθμίσεις από τα DOS σε WIN 3.11.
Έχω ακούσει ότι η εξέλιξή τους έχει κάποια προβλήματα και γι αυτό θα βγούν του παραχρόνου..οπότε Γιάννη..μην αγχώνεσαι...
Τί είναι τα DOS;
Τον υπολογιστή πάντως τον έχω από το σωτήριο έτος 1999.Του έχω κάνει καμιά 20αρια φορμάτ και το θηρίο συνεχίζει ακάθεκτο μέχρι το 2010..χαλαρά
Μνήμη:64ΜΒ
Σκληρός:6 GB
Eπεξεργαστής:Pentium IIπου κάνει και ο lkar
manosk
Όμορφοι οι δρόμοι,αλλά ξέχασες τον κύριο
-
Καλά είσαι ρε λέμε... Αστον λίγο ακόμα κι άμα ακούσεις για τίποτα αναβαθμίσεις κατέβασέ τες να σαι και στη μόδα...
Φαντάζομαι στο σκληρό έχει μεγατόνους από mp3 ε;Τα DOS είναι Deforme Operating System,κάτι σαν τον Γκονζάλθ ένα πράμα...οπότε...μακρυά....
-
Ο χρήστης pasxos έγραψε:
Τα DOS είναι Deforme Operating System,κάτι σαν τον Γκονζάλθ ένα πράμα...οπότε...μακρυά....
Καλό
Από Mp3 τα έχω όλα,τα μαγικά του Ριβάλντο,τα μαγικά του Τζο,την Μπεζεντάκου να ερμηνεύει Μαντόνα,τον Καστίγιο να ερμηνεύει Πελέ
-
Ο χρήστης GTI_ έγραψε:
Από Mp3 τα έχω όλα,τα μαγικά του Ριβάλντο,τα μαγικά του Τζο,την Μπεζεντάκου να ερμηνεύει Μαντόνα,τον Καστίγιο να ερμηνεύει Πελέ
Ε τότε δε χρειάζεσαι τίποτα άλλο... Μόνο κάνε λίγο χώρο για τη φετινή πορεία του Θρύλου....Θα σου συνιστούσα γι αυτό το λόγο να πάρεις έναν 200άρη...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όμορφοι δρόμοι :Το BORAκι μου σε έναν πανέμορφο δρόμο στην Λίμνη Πλαστήρα
-
-
-
-
Ο χρήστης Spartan έγραψε:
Και μια και ασχολείστε με τη φύση, πάρτε μια να δροσιστείτε κιόλας.....Δίπλα στη λίμνη των Ιωαννίνων, το χειμώνα που μας πέρασε....Φαντάσου υγρασία έ;
-
-
[quote='msamaro']Aπ'την Κρήτη με αγάπη!
Πήγες Πρέβελη? Άψογα.
Ποσταρε μια τυχαια φωτογραφια (θεμα ελευθερο - πολλες φωτος)