-
Εμένα μου φαίνεται πολύ καλή λύση αυτό εδώ:
OBDkey -
Καλο κ αυτο αλλα θα πρεπει να εχεις pda...
-
Ο χρήστης Corsadi έγραψε:
Καλο κ αυτο αλλα θα πρεπει να εχεις pda...Οχι, έχει software και για PC, αρκεί το laptop να έχει bluetooth, αλλιώς αγοράζεις το άλλο module που έχουν, με USB σύνδεση.
Το bluetooth είναι καλύτερο όμως , γιατί με ένα PDA μπορείς να βλέπεις...live τι γίνεται στο μοτέρ! -
Επειδη ομως δεν εχω ουτε pda αλλα ουτε κ laptop γι'αυτο ρωταω για το scan gauge 2 που εχει κ την οθονουλα του κ προσφερει ολα οσα προσφερει κ αυτο που λες εσυ...
-
Αγορασα το scangauge..ακομα το δοκιμαζω...εγω δεν ειχα στο ταμπλο ουτε ενδεικει θερμοκρασιασ ψηγειου...οποτε ειναι χρησιμο.
με τησ καταληλεσ επιλογεσ (εκτοσ των αλλων)βγαζει αλογα και φορτιο κινητιρα....η μετρηση καταναλωσησ....δεν ξερω ακομα αν εχει μεγαλη ακριβια -
Αναμενω εντυπωσεις γιατι σκεφτομαι κ εγω να το αποκτησω απο Γερμανια(το προιον πωλειται απο τον ελληνα αντιπροσωπο πιο φτηνα στη Γερμανια απ'οτι στην Ελλαδα)...
-
Απο όσο το έχω ψάξει το αυτοκίνητο πρέπει να είναι σε θέση να σου δώσει την τιμή του αισθητήρα MAF (μετρητής ροής αέρα) και κάποιες άλλες τιμές για να γίνει υπολογισμός της κατανάλωσης ο οποίος υπολογισμός δεν μπορεί να ειναι ακριβής. Εκτος αν υπάρχει ξεχωριστός αισθητήρας μέτρησης ροής καυσίμου
Έχω καλώδιο OBD και βλέπω ότι δεν μου δίνουν όλα από τα αυτοκίνητα που δοκίμασα τις απαραίτητες μετρήσεις για τον υπολογισμό
Το scangauge απο όσο είδα έχει κι αυτό λίστα συμβατότητας την οποία καλά θα κάνει να τσεκάρει πρωτα κάποιος που έχει σκοπό να το πάρει γιατί 150 λίρες Αγγλίας δεν είναι και μικρό ποσό
Η μόνη αξιοπιστη μετρηση κατανάλωσης είναι με μολύβι και χαρτί
Υπολογιστής ταξιδίου (μπαίνει μετά;)