-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
μολις το ειδα πΡαγματικα εμηνα με τα στομα ΑΝΟΙΚΤΟ . δεν το πιστευω , γιατι τοση παρακμη το wrc ?Για τον ίδιο λόγο που παρήκμασαν το DTM και το BTCC της δεκαετίας του '90: είναι πλέον πολύ ακριβό σε σχέση με τις απαιτούμενες επενδύσεις (κακό ROI )
Μας βλέπω από το 2008 με S2000 και 12 αγώνες...
-
ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΛΕΠΩ nass!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
.
Ποιος είναι ο ελάχιστος αριθμός συμμετοχών από πλευράς κατασκευαστών που απαιτεί η FIA προκειμένου να διοργανώσει ένα πρωτάθλημα WRC;
(γιατί κάπου άκουσα το μαγικό αριθμό τρία (3) που όπως δείχνουν τα πράγματα δεν τον πετυχάινει το WRC/2006).
.
Ισχύει κάτι τέτοιο? Χάρη, Νάσο?
ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 2006 (KRONOS-CITROEN, PRODRIVE-SUBARU, M-SPORT- FORD)...OΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ...
-
**EΙΣΗΓΟΥΜΕ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΡΑΨΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ WRC ΝΑ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΕΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ!!! **
ΧΩΡΙΣ ΠΛΑΚΑ ΟΜΩΣ...
ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΜΑΖΙΚΩΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ;ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ.
ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ!
-
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!
ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!
ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ 4 η 5 ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ!!!
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!
ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ! ΓΙΑ ΒΓΑΛΕ 4 η 5 ΑΓΩΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ!!!
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ Φ1;
-
.
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΗΔΗ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 3 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΗΛΩΣΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ 2006 (KRONOS-CITROEN, PRODRIVE-SUBARU, M-SPORT- FORD)...OΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ...Άρα τα εργοστάσια είναι τρία (αλφαβητικά): Citroen - Ford - Subaru.
Γιατί δε νομίζω να υπάρχει Kronos C4, ούτε Kronos Xsara, Kronos C2 κλπ...Ισχύει όμως το ότι πρέπει να εξασφαλιστεί η συμμετοχή τριών εργοστασιακών ομάδων για να διοργανωθεί ένα πρωτάθλημα;
.
-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ Φ1;Συγκρινεται η προβολη που προσφερει η F1 με αυτη του WRC; Ουτε για αστειο. Ουτε ειναι σωστο οτι οι πολλοι αγωνες ειναι το προβλημα, ειναι πολυ πιο συνθετο το ζητημα.
-
Ο χρήστης PadWRC έγραψε:
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ!
ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΤΑ ΙΔΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!
ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ Φ1;
ΤΕΣΣΕΡΙΣ EMEINAN KI EKEI!
-
Ελαααα;
-
ΛΑΘΟΣ! 5 ΕΜΕΙΝΑΝ!
ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΟΥΝ ΟΙ Μ2 ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
-
6 ειναι (Ferrari, Renault, BMW, Toyota, Honda, Mercedes) ολοι με εργοστασιακες ομαδες και μερικοι (Ferrari, Toyota και μαλλον Honda) με μια ομαδα πελατη.
-
.
Προσωπικά, ένα ντοκιμαντέρ για τη θεραπεία γονιμότητας της θηλυκής καμήλας είναι πολύ πιο ενδιαφέρον από οποιοδήποτε αγώνα της F1.
Αν γίνεται ας αφήσουμε την αποστειρωμένη F1 (και το γύρω γύρω όλοι που συμβολίζει), από τη συζήτηση για το WRC...
.
-
Η Μιτσουμπίσι δεν πάει καλά οικονομικά.
Ούτε οι κανόνες φταίνε, ούτε η αρχή του σπορ, ούτε ο επιστάτης στο 29ο Λύκειο Κάτω Νεοχωρίου.**
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΛΕΦΤΑ ΤΡΕΧΕΙ.**Έχω αρχίσει να το επμπαιδώνω!!!
-
BAΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ!
ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ F1 KAI ΠΟΙΟ ΓΙΑ ENA ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ WRC? ( ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ )
-
ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΚΑ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο GeorgeTabs!
ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΧΩΝΕΥΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Ούτε οι κανόνες φταίνε, ούτε η αρχή του σπορ, ούτε ο επιστάτης στο 29ο Λύκειο Κάτω Νεοχωρίου.**
ΚΑΙ Η ΡΕΝΩ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ Φ 1!
-
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
BAΣΙΚΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΧΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ!ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ F1 KAI ΠΟΙΟ ΓΙΑ ENA ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ WRC? ( ΓΙΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΠΑΝΤΑ )
ΚΑΙ ΓΩ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΕΧΩ!
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΦΕΡΑΡΙ ΤΟΥ WRC ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ 24ΕΚΑΤ ΣΤΟΝ ΣΟΥΜΑΧΕΡ ΤΗΣ!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
......
ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ... ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ 2005-2006!!!!!
-
KAI 2007 KAI 2008 KAI 2009 ..............
H MITSUBISHI αποχωρεί από το WRC!!!