-
ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΟ WRC, ΚΥΡΙΟΙ!!! ** συνέχεια από...04/03/03 **
Δεν χρειάζεται ν'αναλώνεστε σε συζητήσεις μόνο μέσα από το χώρο του αυτοκινήτου αφού το φαινόμενο είναι γενικότερο.
Είναι θέμα προσφοράς/ζήτησης και από τη στιγμή που όλα τα θεάματα ταυτίζονται ή εκπροσωπούνται μέσω της τηλεοπτικής οδού ήταν αναμενόμενο να γίνει αυτό σ'ενα άθλημα που είναι δύσκολο να το προσομοιώσεις σαν αγώνα μέσα στο 'κουτί' .
Δεν έχει σημασία εάν ανεβαίνει κόσμος στα βουνά, αλλά εάν θα μπορέσει ένα προϊον(κάποιου σπόνσορα) να αποκτήσει πολύτιμο τηλεοπτικό χρόνο.'Οπου σύμφωνα με τα σημερινά μεγέθη θα πρέπει να μετριέται σε παγκόσμιο επίπεδο.
π.χ. Η VODAFON αποφάσισε να ταυτιστεί σε τέτοιο βαθμό με τη Ferrari ξέροντας πως κάθε 2 ΠΣΚ τον μήνα εκατοντάδες εκατομμύρια τηλεθεατές θα παρακολουθούν το λογοτυπό τους να στριφογυρίζει μέσα στις καλογυαλισμένες πίστες ανά τον κόσμο.Όπως το ίδιο έκανε και με την MANCHESTER UNITED και ακολούθησαν κι'άλλες ομάδες με κόκκινες εμφανίσεις.Σε λίγα χρόνια δεν θα λέμε τη λέξη κόκκινο ή red κλπ αλλά VODAFONE
Δεν υπάρχουν στην κυριολεξία αθλήματα με τη ρομαντική έννοια πλέον, αλλά εμπορεύματα που χωρίς τους χορηγούς δεν επιβιώνουν σε επαγγελματικό επίπεδο.
ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ Ν'ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ WRC, NA ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!
ΜΑΚΑΡΙ...(ΑΠΟ ΟΛΟΤΕΛΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η... ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΑ) -
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
Αν η Nissan αποφασίσει ότι πρέπει να συμμετάσχει στην F1 αντί στο WRC καλά να πάθει...Σχετικά με την τηλεοπτική προβολή, πάντα έλεγα ότι η live εκπομπή δύο (ή τριών) συνεχόμενων (και κατάλληλων για τηλεόραση) ειδικών, με 5 ή 10 κάμερες σε κάθε ειδική, και για κάθε ημέρα του αγώνα, θα ήταν μια καλή ιδέα. Να ξέραμε δλδ ότι τις τρεις ημέρες του αγώνα θα βλέπαμε live τα εργοστασιακά περάσματα...
Για τη NIssan θα συμφωνήσω είναι πιστεύω λάθος να ξεχάσει από που ξεκίνησε (datsun και πίστα F1 δε ταιριάζουν) .
Για το θέμα της προβολής ορισμένων ειδικών σε άμεση μετάδοση νομίζω ότι γίνεται ήδη σαν pay per view.
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Δεν υπάρχουν στην κυριολεξία αθλήματα με τη ρομαντική έννοια πλέον, αλλά εμπορεύματα που χωρίς τους χορηγούς δεν επιβιώνουν σε επαγγελματικό επίπεδο.
ΕΛΠΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΛΕΟΝ Ν'ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΤΩΝ WRC, NA ΓΙΝΕΙ ΠΙΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΩΣ ΜΙΑ ΑΠΕΛΠΙΔΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ!
ΜΑΚΑΡΙ...(ΑΠΟ ΟΛΟΤΕΛΑ ΚΑΛΗ ΚΑΙ Η... ΜΠΑΛΑΚΛΑΒΑ)Αν για να σωθεί το άθλημα, πρέπει να γίνει μέσω της τηλεόρασης τότε, 'δυστηχώς επτωχεύσαμε'.
-
.
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Για τη NIssan θα συμφωνήσω είναι πιστεύω λάθος να ξεχάσει από που ξεκίνησε (datsun και πίστα F1 δε ταιριάζουν) .Για το θέμα της προβολής ορισμένων ειδικών σε άμεση μετάδοση νομίζω ότι γίνεται ήδη σαν pay per view.
To WRC+ του wrc.com εννοείς;
.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Για τη NIssan θα συμφωνήσω είναι πιστεύω λάθος να ξεχάσει από που ξεκίνησε (datsun και πίστα F1 δε ταιριάζουν) .
Για το θέμα της προβολής ορισμένων ειδικών σε άμεση μετάδοση νομίζω ότι γίνεται ήδη σαν pay per view.
To WRC+ του wrc.com εννοείς;
.
Όχι νομίζω ότι υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη με αυτό τον τρόπο πληρωμής.
-
Από rally.gr
Φημολογείται επίσης ότι ο Ghosn προτιμά να δημιουργήσει μια ομάδα στο WRC αν κριθεί απαραίτητη η συμμετοχή της εταιρίας στο μηχανοκίνητο αθλητισμό ως πλατφόρμα προβολής των προϊόντων παραγωγής της, καθώς κάτι τέτοιο θα αποτελέσει ένα πιο άμεσο τρόπο διαφήμισης των ίδιων των μοντέλων της και όχι απλά της υψηλής τεχνογνωσίας της στο διαστημικό κόσμο της Formula 1 (στην ουσία μέσω μιας άλλης ομάδας καθώς η Renault παραμένει κατά βάση η Benetton), ο οποίος λίγη (έως καμία) σχέση έχει με τα αυτοκίνητα παραγωγής που θέλει να πουλήσει ο Ghosn.Aυτή είναι η ουσία.Μπορεί η F1 να παραμένει προιον που πουλάει περισσότερο(πιό τηλεοπτικό,πιό γκλαμουράτο) παρ' όλα αυτά το WRC είναι ο μόνος τρόπος να διαφημίζεις (μέσω του μηχανοκίνητου αθλητισμού) το ίδιο το αυτοκίνητο που θέλεις να πουλήσεις.
-
Λαθος, υπαρχει και το WTCC στο 1/10 του κοστους. BTW αυτα για τη Renault ειναι ευσεβης ποθοι των ανθρωπων του WRC, νομιζω οτι η Renault εδειξε ποσο υπολογιζει στο WRC εξελισσοντας το... Logan για το S2000
-
Glory Days.....
-
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=9602
207 RCup....S2000.Τι γίνεται ρε παίδες?!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
http://www.rally.gr/default.asp?menu_code=main-article&race_id=0&article_id=9602
207 RCup....S2000.Τι γίνεται ρε παίδες?!
15/2
http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic. ... 703#522703 -
Ναι το εχω δει Χάρη.
Το έβαλα εδω για το άρθρο κυρίως (που βάζω το link) σχετικά με τις εξελίξεις στο WRC!
H MITSUBISHI αποχωρεί από το WRC!!!