-
πολυ φτωχεια εχει πεσει εκει εξω!!!!!ακου εκει εως 3.000 ευρω εκπτωση...
-
ξερει κανεις σχετικά με το clio f1 r27 ποσα άλογα έχει και αν φοράει μπλοκέ διαφορικό
-
197 αλογα ρε Κωστα!δεν εχει καμια διαφορα!το μονο που εχει διαφορα ειναι το αγωνιαρικο clio cup που εχει 205 αλογα στις 7300!μπλοκε διαφορικο εχει(ενα 99% ειμαι σιγουρος...)!η μονη διαφορα με το 197 ειναι στις αναρτησεις και στους προφυλακτηρες αλλα και κατι αλλα περι εξοπλισμου που νομιζω ειναι περιττα...
-
χαιρετισμους στο νησι αν καταλαβα καλα..
-
επισης κατι που το ακουσα μολις, η εκπτωσεις στη Renault ειναι για το συνολικο αριθμο των 1000 οχηματων ασχετως μοντελου!
-
Ισχύει...Είχε αναφερθεί και εδώ εξ'αρχής. Αφορά απ'ότι ξέρω κομμάτια που είναι ήδη τελωνείο.
-
Ο χρήστης samatistas έγραψε:
Ισχύει...Είχε αναφερθεί και εδώ εξ'αρχής. Αφορά απ'ότι ξέρω κομμάτια που είναι ήδη τελωνείο.Σωστόν, και δη ετοιμοπαράδοτα με συγκεκριμένο εξοπλισμό. Αυτό σημαίνει, πως αν θέλετε οποιοδήποτε εξτρά, χάνετε την έκπτωση, ενώ αν ΔΕΝ θέλετε κάποιο, το παζαρεύετε για να σας το κάνουν δώρο ...
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
197 αλογα ρε Κωστα!δεν εχει καμια διαφορα!το μονο που εχει διαφορα ειναι το αγωνιαρικο clio cup που εχει 205 αλογα στις 7300!μπλοκε διαφορικο εχει(ενα 99% ειμαι σιγουρος...)!η μονη διαφορα με το 197 ειναι στις αναρτησεις και στους προφυλακτηρες αλλα και κατι αλλα περι εξοπλισμου που νομιζω ειναι περιττα...απλά για τα άλογα ψιθυρίζεται για 225 ή αν οχι τόσα πάντος περισσότερα απο το RS λόγω άλλης χαρτογράφησης.Όσον αφορά το μπλοκέ το ξέρεις απο σίγουρη πηγή? μήπως ξερεις και τι ποσοστό γιατί για το συγκεκριμένο αυτοκίνητο οι πληροφορείες είναι ελάχιστες.Πωλητής σε αντιπροσωπία δεν ήξερε.
-
Bαγγελη εισαι σιγουρος για το μπλοκε ? ? ?
Μηπως μπερδευεσαι με το Megane R 26 που εχει ? ?
Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το R 27 δεν εχει μπλοκε.
-
για αυτο αφησα ενα 1% ..οταν ειχε βγει στη Αγγλια(τα 500 κομματια) ειχα διαβασει οτι το διαφορικο που διαθετει το αγωνιστικο clio cup το ιδιο φορεσανε και σε αυτο το limited edition!για τα αλογα δεν εχω ακουσει σιγουρα κατι περαν οτι η ονομαστικη του ισχυς ειναι ιδια με του ευρεως παραγωγης μοντελου!ρε Βαγγελη εκει στη cliosport δεν εχει βγει κανενας να πει τιποτα?γιατι δεν ειμαι foul member και δεν βλεπω τα κλειδωμενα section!
-
Ισχύει...Είχε αναφερθεί και εδώ εξ'αρχής. Αφορά απ'ότι ξέρω κομμάτια που είναι ήδη τελωνείο.sorry mate δεν το προσεξα!αν αυτοι στο τελωνειο γνωριζουν οτι τα αμαξια ειναι για πωληση με εκπτωση..φανταζομαι οτι θα τρωνε καλο test drive στις 'αλανες'....
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
για αυτο αφησα ενα 1% ..οταν ειχε βγει στη Αγγλια(τα 500 κομματια) ειχα διαβασει οτι το διαφορικο που διαθετει το αγωνιστικο clio cup το ιδιο φορεσανε και σε αυτο το limited edition!για τα αλογα δεν εχω ακουσει σιγουρα κατι περαν οτι η ονομαστικη του ισχυς ειναι ιδια με του ευρεως παραγωγης μοντελου!ρε Βαγγελη εκει στη cliosport δεν εχει βγει κανενας να πει τιποτα?γιατι δεν ειμαι foul member και δεν βλεπω τα κλειδωμενα section!Υπαρχει ενα φορουμ για 197,αλλα δεν το παρακολουθω.
Κ εμενα εχει ληξει το full membership κ δεν το εχω ανανεωσει...
Παντως εψαξα και στο renaultsport.co.uk κ δεν βρηκα πουθενα να λεει για lsd στο R 27
-
στη renaultsport δεν το εχει πια το limited edition! προ 15 ημερων που μπηκα ειχε το RS cup,RS,Cup και αλλο ενα..LUX..κατι τετοιο!και στα χαρακτηριστικα δεν λεει και τιποτα το σπουδαιο!εκτος αν εχει κανενα 'παραθυρακι' που δεν το εχω ανακαλυψει!
-
Ο χρήστης mop26 έγραψε:
στη renaultsport δεν το εχει πια το limited edition! προ 15 ημερων που μπηκα ειχε το RS cup,RS,Cup και αλλο ενα..LUX..κατι τετοιο!και στα χαρακτηριστικα δεν λεει και τιποτα το σπουδαιο!εκτος αν εχει κανενα 'παραθυρακι' που δεν το εχω ανακαλυψει![b][Γνωρίζεται αν κάποιο απο τα μέλη του forum έχει το R27?
-
Υπήρχε το καλοκαίρι κάποιο μέλος που περίμενε να παραλάβει R27. Το θυμάμει γιατί είχε κάποιο μπλέξιμο με την παράδοση γιατί το είχε παραγγείλει στην προPGA εποχή!
-
Υπήρχε το καλοκαίρι κάποιο μέλος που περίμενε να παραλάβει R27. Το θυμάμει γιατί είχε κάποιο μπλέξιμο με την παράδοση γιατί το είχε παραγγείλει στην προPGA εποχή!Ξέρουμε ποιο μέλος είναι και τι απέγινε με το αυτοκίνητο?
-
JTGANG είναι το μέλος και είχε αναφέρει ότι παρέλαβε το R27 Ιούλιο αν θυμάμαι καλά.
-
εχεις φαγωθει με το R27.. καμια εκπληξη μας ετοιμαζεις;;;;η θες να το 'πας' με κανενα;;;
-
JTGANG είναι το μέλος και είχε αναφέρει ότι παρέλαβε το R27 Ιούλιο αν θυμάμαι καλά.Ναί εγώ είμαι παιδιά που περίμενα με τους μήνες ....το R27 ΔΕΝ έχει μπλοκέ ....
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
JTGANG είναι το μέλος και είχε αναφέρει ότι παρέλαβε το R27 Ιούλιο αν θυμάμαι καλά.
Ναί εγώ είμαι παιδιά που περίμενα με τους μήνες ....το R27 ΔΕΝ έχει μπλοκέ ....
καλοταξιδο!
RENAULT FORUM