-
Χθες το πρωί πήγα. Ασημί Captur, λευκό Clio, γαλάζιο Sandero και το άλλο που δεν το πρόσεξα. Πιθανό τότε να ήρθαν μετά.
Στάλθηκε από το GT-I9195 μου
-
Μήπως λες για τη Lion στη θεσσαλονίκη; Γιατί εγώ είμαι Αθήνα!!
-
-
Ξερει κανεις αν σε megane ii cc facelift που εχει το εργοστασιακο cd player μηπως γινεται με καποιο τροπο να παιξει mp3?
-
Σε ποια έκδοση έχει cd player? Οι πωλητές λένε ότι η Renault έχει ΜΟΝΟ mp3 player.
ΥΓ. Κάτι καλό που πέρασε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ και στην Nissan ...
-
Μιλαω για το στανταρ cd player που ειχαν τα megane τοτε.Η πλουσια εκδοση ειναι αλλα κ παλι mp3 δεν παιζει.....
Μπορει να γινει κατι η μονο με αλλαγη πηγης θα μπορω να ακουω mp3?Επισης μηπως ξερει κανεις πως λειτουργει η εισοδος ή εξοδος? aux?
-
Πας σε εναν μαντρα (με ανταλακτικα) και τωρα ρωτας!!! Αυτος ξερει καλυτερα... και σου λεει κατευθειαν και την τιμη!
Απο την αλλη μπορεις να βαλεις εναν conection box και να εχει υποδοχη για usb - sd - aux in!
-
Εχεις καποιο λινκ να παρω μια ιδεα για το 2ο που ειπες????
-
-
Αθηνα νικαια ειμαι.Αυτη την πηγη εχει και εμενα.Κατι τετοιο εννοω και εγω οτι θελω.Που μπορω να βρω εναν παρομοιο ανταπτορα?Απο ebay πχ μπορω να βρω κατι οικονομικο?
Απο οτι καταλαβαινω κατι τετοιο ειναι
http://gelisound.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=2347919
Αλλα μπορω να βρω κατι αντιστοιχο απο ιντερνετ που να ειναι πιο οικονομικο?80 ευρω ειναι παρα πολλα (((
-
Αν πάρεις το κουτί συνδέεται στην υποδοχή του cd changer. Έχει κάτι αντίστοιχο το δικό μου το Clio από τη μάνα του. Γενικά δουλεύει καλά, με μειονέκτημα το ότι δεν βλέπεις τίτλους, παρά μόνο CD 01, Track 01 κλπ.
Αν θες να βάλεις απλά κάτι στην υποδοχή auxiliary χρειάζεσαι έναν απλό αντάπτορα σαν και αυτόν : http://www.ebay.com/itm/AUX-IN-INPUT-ADAPTER-CABLE-FOR-IPOD-MP3-3-5MM-JACK-FOR-RENAULT-CLIO-MEGANE-/251407583527?pt=US_MP3_Player_Cables_Adapters&hash=item3a890f4927 . Εγώ είχα πάρει έναν που έβγαζε σε βύσμα για ipod και το φόρτιζε κιόλας.
Επίσης, επειδή παίζει να έχουμε παρόμοια πηγή αν όχι την ίδια, να αναφέρω το εξής. Φίλος μου επίσης με Clio 3 άλλαξε την πηγή μόνο με κάποια από καλύτερο μοντέλο, που παίζει και CD με mp3. Νομίζω εμφανισιακά είναι ίδια, απλά σε κάποια πλήκτρα αναγράφει τη λέξη folder. Μεταχειρισμένη την βρήκε ένα 50άρικο αν θυμάμαι καλά. Αλλά δεν ξέρω αν έβγαινε στο megane με mp3. Και να μην έβγαινε, λογικά θα είναι plug'n'play αυτή από το Clio, με μόνη ασυμβατότητα αν υπάρχει αυτή του χρώματος(π.χ. μαύρο το μηχάνημα και η κονσόλα στο αμάξι καφέ κλπ).
-
Εχω στα χερια μου μια σαν αυτη του βιντεο και την δινω 50€....
Αν σε ενδιαφερει την δοκιμαζουμε πρωτα και αν σου αρεσει την κρατας!
Περιστερι, Λοφο μενω!
-
Κατ'αρχην σας ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!!!
Εχω δει και εγω την πηγη που αναφερεις που παιζει και mp3,οντως εινια ολοιδια απλα σε καποια κουμπια εχει επιλεον λειτουργειες.Δυστυχως εμενα ειναι η απλη.Απο αντιπροσωπεια προφανως θα εχει πανω απο 100 και μαλλον λιγα λεω οποτε παμε σε αλλη επιλογη...
Δεν θελω να αλλαξω πηγη και να βαλω εμποριου γτ μου αρεσει ετσι οπως ειναι.Το δικο μου μεσα ειναι μπεζ οποτε ναι θα εχω μαλλον καποιο προβλημα στο χρωμα,αλλα και παλι που θα μπορουσα να βρω μια μεταχειρισμενη πηγη αυτη που παιζει mp3?Οσο για το καλωδιο που απλα βγαζει εξοδο 3.5mm σε τι θα χρησιμευε?
-
Μπας και ήθελες να συνδέσεις κάτι στην aux θύρα που έχει. Νόμιζα πως πήρε το μάτι μου κάτι περί aux.
Πηγή θα βρεις σε αυτούς που πουλάνε μεταχειρισμένα. Ίσως και σε αγγελίες στο car.gr
-
Ο χρήστης murcielago650 έγραψε:
Κατ'αρχην σας ευχαριστω για την βοηθεια παιδια!!!
Εχω δει και εγω την πηγη που αναφερεις που παιζει και mp3,οντως εινια ολοιδια απλα σε καποια κουμπια εχει επιλεον λειτουργειες.Δυστυχως εμενα ειναι η απλη.Απο αντιπροσωπεια προφανως θα εχει πανω απο 100 και μαλλον λιγα λεω οποτε παμε σε αλλη επιλογη...
Δεν θελω να αλλαξω πηγη και να βαλω εμποριου γτ μου αρεσει ετσι οπως ειναι.Το δικο μου μεσα ειναι μπεζ οποτε ναι θα εχω μαλλον καποιο προβλημα στο χρωμα,αλλα και παλι που θα μπορουσα να βρω μια μεταχειρισμενη πηγη αυτη που παιζει mp3?Οσο για το καλωδιο που απλα βγαζει εξοδο 3.5mm σε τι θα χρησιμευε?
Λαθος μου....
Δεν εχω πηγη.... εχω αυτο το ματζαφλαρι για το USB....
-
Alexis5 και αυτο με ενδιαφερει αν μπορω να συνδεω το φλασακι μου κ να μην ασχολουμαι με cd...σου εχω στειλει pm κοιτα τα μηνυματα σου.
-
http://www.autobild.gr/index.php?cat_id ... ge_id=6661
0 1.6 DCi 160 hp Biturbo από το καλοκαίρι στο Trafic
-
Η πρεμιέρα του στο φορτηγό??????
-
Γιατί όχι;
Μια χαρά θα ταιριάζει στο Trafic.
-
Ας μπει και στο Master αν θέλουν. Απλώς για ξεκίνημα του, περίμενα κάτι πιο ... επιβατικό, 5θέσιο, χαμηλότερο του Traffic κλπ?!
RENAULT FORUM