-
Περι αναδουλειων μου λεγε σημερα ενας φιλος μου που ειχε παει συνεργειο χτες τη c4 του, οτι δεν ηταν απολυτως κανενας αλλος πελατης στο συνεργειο! Του κανει ο μαστορας του εξουσιοδοτημενου οτι ειναι ηταν γενικα ειναι πολυ πεσμενη η κινηση και χτες η χειροτερη ολων των εποχων!
-
Ο χρήστης bibendum έγραψε:
Περι αναδουλειων μου λεγε σημερα ενας φιλος μου που ειχε παει συνεργειο χτες τη c4 του, οτι δεν ηταν απολυτως κανενας αλλος πελατης στο συνεργειο! Του κανει ο μαστορας του εξουσιοδοτημενου οτι ειναι ηταν γενικα ειναι πολυ πεσμενη η κινηση και χτες η χειροτερη ολων των εποχων!την προηγούμενη εβδομάδα πήγα σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο το panda του πατέρα μου. είχαν δύο αυτοκίνητα μέσα (μιλάμε για fiat- lancia- alfa romeo service), και παρά το γεγονός ότι ήθελε και ιμάντα, το τελειώσανε σε 3 ώρες. Για να πάρουν το χρήμα βέβαια, μόνο 607 ευρώ ( λάδια, φίλτρα, μπουζί, ιμάντες, αντλία νερού= 386 +ΦΠΑ, και τα υπόλοιπα εργατικά)!! Δεδομένου ότι κάνει 4-5000 χιλ. το χρόνο, καλύτερα να παίρνει ταξί, πιο οικονομικά του έρχεται
-
-
Ο χρήστης Ernani έγραψε:
Χωρίς σχόλια...EDIT: Ανακαλώ.
Η ίδια διαφήμιση έπεσε και στο ελλάντα (με την απαραίτητη διαμόρφωση σε τιμές και μοντέλα ...) .
Είχαν και στη Γαλλία απόσυρση μέχρι πέρισυ ; -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Η ίδια διαφήμιση έπεσε και στο ελλάντα (με την απαραίτητη διαμόρφωση σε τιμές και μοντέλα ...) .
Είχαν και στη Γαλλία απόσυρση μέχρι πέρισυ ;Αυτή η διαφήμιση είναι αίσχος
Ναι είχαν και στην Γαλλία απόσυρση μέχρι πέρυσι, και γενικά τα προηγούμενα 1-2 χρόνια έπαιζε απόσυρση σε πολλά κράτη της Ευρώπης. -
Γιατί αίσχος, παιδιά ;
Δίνεις Renault-παίρνεις Renault, τι το μεμπτό, το 4άρι, το 5άρι και το 17άρι ( ? ), που αποσύρονται ...; -
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Γιατί αίσχος, παιδιά ;
Δίνεις Renault-παίρνεις Renault, τι το μεμπτό, το 4άρι, το 5άρι και το 17άρι ( ? ), που αποσύρονται ...;Μην σε παρουν χαμπαρι οι κλασσικοι την εβαψες!!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Γιατί αίσχος, παιδιά ;
Δίνεις Renault-παίρνεις Renault, τι το μεμπτό, το 4άρι, το 5άρι και το 17άρι ( ? ), που αποσύρονται ...;Μην σε παρουν χαμπαρι οι κλασσικοι την εβαψες!!
Το ξέρω, αλλά λες στη Γαλατία να μην 'βρωμάνε' τα 4άρια και τα 5άρια πρώτης γενιάς;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Γιατί αίσχος, παιδιά ;
Δίνεις Renault-παίρνεις Renault, τι το μεμπτό, το 4άρι, το 5άρι και το 17άρι ( ? ), που αποσύρονται ...;Ωραίο το αστείο σου, γιατί δεν νομίζω να εννοείς αυτό που είπες
ή μήπως
-
Δηλαδή, εάν έβαζαν ένα super5 κι ένα ...Fuego, θα ήσασταν ευχαριστημένοι ...;
-
Ο χρήστης Govus έγραψε:
Δηλαδή, εάν έβαζαν ένα super5 κι ένα ...Fuego, θα ήσασταν ευχαριστημένοι ...;ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ
-
Η διαφήμιση είναι ισοπεδωτική κατά τη γνώμη μου. Δεν υπάρχει αρχή και τέλος.
Εκτός κι αν κάποιος την δει καλοπροαίρετα και θεωρήσει ότι δίνοντας το παλιό του - ιστορικό αυτοκίνητο θα πάρει ισοδύναμο ή καλύτερο καινούργιο. Μα έτσι αυτοαναιρείται η ίδια η Renault. Λίγος σεβασμός στην ιστορία της Renault από την ίδια.
-
Η laguna 1,6 σταμάτησε να εισάγεται;
-
Γιατί ρωτάς?
Έχεις κλασσικό και θέλεις να το αποσύρεις τώρα που είδες τη διαφήμιση?
(Πλάκα κάνω. )
-
Κοίταζα τις νέες τιμές της ρενω στο σαιτ και δεν την βλέπω πουθενά την 1,6
-
Γενικά το site δεν φαίνεται σε καλή κατάσταση. Πιστεύω ότι δεν έχουν ολοκληρώσει την αναβάθμιση με τα νέα μοντέλα και τιμές ακόμα και γι' αυτό έχει πολλά κενά ή λάθη.
-
Και στους τιμοκαταλόγους που έχει στείλει η ρενω στα περιοδικά δεν έχει μέσα την laguna
-
Έχεις δίκιο. Και στο γαλλικό βλέπω τη δίλιτρη μόνο και μετά Diesel.
-
Μακάρι τότε να βάλουν στην λαγκουνα τον 1,4tce μπας και πουλήσει καθόλου
-
Στην Ελλαδα δεν θα ρθει η laguna facelift οποτε γι αυτο και δεν εχουν τιμες της...
RENAULT FORUM