-
βαγγε βαγγε εισαι δω?
τρεχα παρε το evo με τα cars of the year...μπορει να δεις κατι που θα σου θυμισει κατι...
με διθυραμβικα σχολια!
για κεινο το αμαξακι σου μωρε λεω...
-
Παω να το παρω ΤΩΡΑ
-
Τις τελευταίες 15 ημέρες οικογενειακοί λόγοι έχουν επιβάλει την χρήση του Clio μας ως αμιγώς αυτοκινήτου πόλης. Παρατηρώντας πως η (πραγματική) κατανάλωση έχει εκτοξευθεί στα πάνω από 11lt στα 100 χιλιόμετρα , θα ήθελα να ρωτήσω τους κατόχους Renault με τον 16βάλβιδο 1400άρη, τί καταναλώσεις μετρούν στις ακραίες συνθήκες της τερατούπολης και αν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα, δεδομένου ότι η συνήθης μέση κατανάλωση που μετρώ, σε μεικτές βέβαια συνθήκες, βρίσκεται στα +-8lt στα 100 km.
-
βαρύ ποδαράκι???
εε??
εΕΕΕ???
μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα...
οδηγούσες κάτι άλλο η απλά τωρα τελευταία για τους λόγους που είπες δεν το βγάζεις εκτός???
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
βαρύ ποδαράκι???εε??
εΕΕΕ???
μάλλον αυτό είναι το πρόβλημα...
οδηγούσες κάτι άλλο η απλά τωρα τελευταία για τους λόγους που είπες δεν το βγάζεις εκτός???
Το τελευταίο... Αλλά ξαναλέω: συνήθως μετρώ γύρω στα 8 λίτρα/100 (και σημειωτέον: έκανα σέρβις προ 70 ημερών, οδηγώ σχεδόν πάντα 'μεσ' τη ροπή' και το ποδαράκι είναι βαρύ, μόνο αν τα μποτάκια που κατά περίπτωση φορώ έχουν χοντρή σόλα (...).
Υ.Γ.: οδηγούσα και Saxo 1.4 και 5 1.4 (όπως ίσως έχω ξαναναφέρει...), αυτοκίνητα αρκετά ελαφρύτερα απ' το Clio (που να τους πάρει ο διάολος με τις πλευρικές τους μπάρες, τις εν γένει 'προστατευτικές' σιδεριές και τα διάφορα παραφερνάλια τους...!!) και τέτοια νούμερα κατανάλωσης δεν είδα ποτέ μα ποτέ (εντάξει, σε πίστα δεν έχω βρεθεί ακόμη... )...
-
τι να πω φίλε μου... ακόμα και ο πατέρας μου με τη 16αρα τη lguna μου κάνει πλάκες στην κατανάλωση μέσα στην πόλη... το αστείο είναι ότι καίει κάπου στα 9 ενώ το clio μου με το 1.2 8βου με το ζόρι ακουμπάει τα 8.
όσο για το megane τα 8-9 είναι .... όνειρο απατηλό.. κοντά στο 10 θα έλεγα... γενικά πάντως τα 14άρια πρέπει να ψιλοκαίνε μέσα στην πόλη ίσως λόγω φιλοσοφίας (θέλουμε 100 άλογα από 1.4 και θα τα βγάλουμε ότι και να γίνει... χεχε) αλλά ίσως και κλιμάκωσης...
και πάμε παρα κάτω..
έχω την αίσθηση η οποία μου επιβεβαιώθηκε και από τον Mad_n έπειτα από βολτα που κάναμε πως η μεγκ συμπεριφέρεται ωσάν 8βου μέχρι τις 3500 (ροπάρα κλπ) και από κει και πάνω αντί να έχει το κλασικό κρέμασμα του 8αρη ανεβάζει σαν τρελό κάνοντας και ένα ιδιαίτερο σκαλοπάτι στις 4500 καρφόνοντας κυριολεκτικά στον κόφτη στις 6000. δεδομένου ότι το πήρα μεταχειρισμένο πλην όμως χωρίς εμφανής βελτιώσεις όπως επίσης ότι το μόνο που έχω κάνει περιορίζεται σε ελεύθερη εξάτμιση και χοάνη έχω μπει σε σκέψεις πάλι...
οκ αν ο προηγούμενος είχε αλλάξει εκκεντροφόρο ή τελος πάντων ελαφρώς πειράξει και ίσως και με παραπάνω συμπίεση όλα τα παραπάνω δικαιολογούνται... αν όχι όμως έχουμε θέμα εδω.... κάποιος άλλος με 16 8βου και χοάνη εξάτμιση που να έχει ανάλογη εμπειρία να με φωτίσει λιγάκι????
-
Σε άλλη πόλη (πλην όμως τερατούπολη επίσης) έβγαλα 7,8 λίτρα με όλα μέσα (ψάξιμο στα πανεπιστήμια για πάρκινγκ, μπόλικη περιφερειακή όπου δεν του συμπεριφέρομαι καθόλου καλά κλπ.). Τα 11 ακούγονται μπόλικα. Πάντως, αν οδηγείς συνέχεια μέσα στις κλασικές αθηναϊκές συνθήκες (να γνωρίζεις όλη την περιοχή γύρω από κάθε φανάρι και όλους τους μικροπωλητές high-five) δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Τουλάχιστον κινείσαι σε καμιά 'γρήγορη' αρτηρία;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Σε άλλη πόλη (πλην όμως τερατούπολη επίσης) έβγαλα 7,8 λίτρα με όλα μέσα (ψάξιμο στα πανεπιστήμια για πάρκινγκ, μπόλικη περιφερειακή όπου δεν του συμπεριφέρομαι καθόλου καλά κλπ.). Τα 11 ακούγονται μπόλικα. Πάντως, αν οδηγείς συνέχεια μέσα στις κλασικές αθηναϊκές συνθήκες (να γνωρίζεις όλη την περιοχή γύρω από κάθε φανάρι και όλους τους μικροπωλητές high-five) δεν μου φαίνεται καθόλου περίεργο. Τουλάχιστον κινείσαι σε καμιά 'γρήγορη' αρτηρία;Δεν ξέρω πώς ορίζεται η 'γρήγορη αρτηρία', αλλά όσο φαρδύς ή ευθύς και να είναι ένας δρόμος της Αθήνας, πάντοτε οι συνθήκες δεν επιτρέπουν σε κανέναν να οδηγήσει με σταθερή ταχύτητα (τουλάχιστον για περισσότερο από κάποια δευτερόλεπτα). Επιπλέον, όταν κατοικείς σε πολυπληθές προάστιο, με ελάχιστες (το βράδυ) θέσεις στάθμευσης, τότε το 'πρώτη-δευτέρα', 'επιτάχυνση-επιβράδυνση', 'στροφή-δευτέρα-πρώτη' είναι για τουλάχιστον 15' κάθε φορά αχώριστες και αναγκαστικές (και βέβαια ενεργοβόρες...) ενέργειές σου...
-
βαγγε ασχετο!
το αλλο σου το κλιο ποσο το εδωσες? -
Σου εστειλα pm....
-
57.000 ευρω????????
πολυ καλη τιμη!
κλιο,τι να κανουμε...
-
:
Σημερα εβαλα και το σποϊλερακι στον μπροστα προφυλακτηρα και ομορφυνε λιγουλακι....
-
Ναι, αυτό περίμενε...!
-
Δεν περιμενε αυτο,αλλα «αγριεψε» λιγακι
-
Ήρθα κι εγώ !!!!!!!
Megane Coupe 1,4 16V
-
γεια σου στελλα...!
συνθημα και παρασυνθημα δεν εδωσες βεβαια αλλα αφου εισαι απο το greekrenaultclub μπορει και να σε αφησουμε να δωσεις εξετασεις...
-
Καλως ηρθες Στελλακι
-
Τι νομίζατε οτι δεν θα το έβλέπα!!!!!!!!!
Να με και εγώ +1 στα 19αρια που ακόμα υπάρχουν -
η αληθεια ειναι οτι κρυφτηκαμε επιμελως για να μη μας βρεις αλλα τελικα δεν τα καταφεραμε...
γουελκαμ 16βαλβιδε..!
-
Και εδώ μειονότητα τα Megane??????????
Καλώς σας βρήκα και εδώ !!!!!
RENAULT FORUM