-
πορφυρα ποταμια..
-
Απο το ελληνικό site της Renault φαίνεται οτι πλέον δεν διατίθεται ο κινητήρας των 1.4lt/100hp για το Clio, αλλά έχει αντικατασταθεί απο τον TCE100.
Εντύπωση μου προκαλεί οτι δεν υπήρξε κανένα δελτίου απο την ελληνικά αντιπροσωπεία, και οι τιμές με το νέο μοτέρ είναι ήδη στο site.
Παράδοξο (?) είναι βέβαια το γεγονός οτι με το νέο κινητήρα ο οποίος υπάγεται σε χαμηλότερη φορολογική κλίμακα, είναι ακριβότερο απο το προηγούμενο!
-
Ο χρήστης panark έγραψε:
Απο το ελληνικό site της Renault φαίνεται οτι πλέον δεν διατίθεται ο κινητήρας των 1.4lt/100hp για το Clio, αλλά έχει αντικατασταθεί απο τον TCE100.Εντύπωση μου προκαλεί οτι δεν υπήρξε κανένα δελτίου απο την ελληνικά αντιπροσωπεία, και οι τιμές με το νέο μοτέρ είναι ήδη στο site.
Παράδοξο (?) είναι βέβαια το γεγονός οτι με το νέο κινητήρα ο οποίος υπάγεται σε χαμηλότερη φορολογική κλίμακα, είναι ακριβότερο απο το προηγούμενο!
Το προηγούμενο ήταν σε 'προσφορά' οπότε γι' αυτό μάλλον, εκτός κι είναι άλλη μια 'κουτοπονηριά' της ελληνικής αντιπροσωπείας, μήπως το πουλήσω ακριβότερα, κι αν όχι, το φτηναίνω μετά....
Είναι κρίμα πάντως να το θάψει πάλι το Clio με τις πανάκριβες τιμές της, αυτό το μοτέρ είναι η ευκαίρια που περίμεναν για ανάκαμψη των πωλήσεων! -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Απο το ελληνικό site της Renault φαίνεται οτι πλέον δεν διατίθεται ο κινητήρας των 1.4lt/100hp για το Clio, αλλά έχει αντικατασταθεί απο τον TCE100.
Εντύπωση μου προκαλεί οτι δεν υπήρξε κανένα δελτίου απο την ελληνικά αντιπροσωπεία, και οι τιμές με το νέο μοτέρ είναι ήδη στο site.
Παράδοξο (?) είναι βέβαια το γεγονός οτι με το νέο κινητήρα ο οποίος υπάγεται σε χαμηλότερη φορολογική κλίμακα, είναι ακριβότερο απο το προηγούμενο!Το προηγούμενο ήταν σε 'προσφορά' οπότε γι' αυτό μάλλον, εκτός κι είναι άλλη μια 'κουτοπονηριά' της ελληνικής αντιπροσωπείας, μήπως το πουλήσω ακριβότερα, κι αν όχι, το φτηναίνω μετά....
Είναι κρίμα πάντως να το θάψει πάλι το Clio με τις πανάκριβες τιμές της, αυτό το μοτέρ είναι η ευκαίρια που περίμεναν για ανάκαμψη των πωλήσεων!Ήμουν από τους πρώτους που γκρίνιαξα για τις τιμές του Clio III (όταν είχε πρωτοέρθει), αλλά αυτήν την φορά (και με μια προσεκτικότερη ματιά) μάλλον η τιμολόγηση φαίνεται συγκρατημένη ( ) : η έκδοση Dynamique με παραπλήσιο εξοπλισμό στη Γαλλία είναι κατά τουλάχιστον 1.000 ευρώ ακριβότερη απ' ό,τι στην Ελλάδα!! Το TCE τους 'βγήκε' (ανεξήγητο το πώς) ακριβότερο από το 1.4, ενώ ήδη υπάρχει φθηνότερος (για το εάν θα είναι καλύτερος, θα το δούμε στην πορεία...) ανταγωνισμός από άλλα νεόκοπα 'τουρμπάτα'. Προσωπικά, αν ήθελα Clio III καλά και σώνει, τότε θα έπαιρνα το 1.6...
Υ.Γ.: μόλις τώρα είδα, πως στη Γαλλία παίρνεις με 'σχεδόν' 17 χιλιάρικα το δίλιτρο με τους 140 (οπότε, τί τα θες μετά τα 'τουρμπάκια' ; ) ...
-
Η ένσταση μου έγκειται στο οτι είναι ακριβότερο απο το ήδη ακριβό, ενώ υπήρχαν περιθώρια για μέιωση λόγω των λιγότερων κυβικών.
Η σύκριση με τις τιμές Γαλλίας νομίζω δεν οδηγεί σε ασφαλή συμπεράσματα, ειδικά στα μικρά αυτοκίνητα που είμαστε έτσι και αλλιώς φτηνότεροι σαν χώρα.
Κρίμα πάντως και το ζαχάρωνα αυτό το Clio...
-
http://www.autotriti.gr/news/preview_ne ... A_ID=63393
-
Πριν 4 μερες πηγα στο αεροδρομιο με το αυτοκινητο μου. Δεν προλαβαινω να παρκαρω και με πλησιαζει ενας συναδελφος, απο αλλη εταιρεια και μου λεει:
'Δικο σου ειναι το αμαξι;'
'ΝΑΙ'
'Λοιπον κοιτα συμπτωση, εσενα ειναι το χχχ 3333 κι εμενα ειναι το χχχ 3334.'!!!!!!!!Κουβεντα στην κουβαντα ξαφνικα ανακαλυπτουμε οτι τα δυο αμαξια ηταν ταξινομημενα την ιδια μερα - λογικο - ιδια μηχανη, 1.4, εξοπλισμο μεχρι και χρωμα.
Η συζητηση πηγε - πού αλλου - στο 'ποσο το πηρες''13500' του λεω
'ΤΙ, εμενα τοτε γιατι μου το εκατσαν 16000;'
Απο οτι μου ειπε - και μαλιστα μου ορκιστηκε - οτι τον χρεωσαν για ζαντες αλουμινιου, το οποιο αμαξι δεν εχει και για διαφορα αλλα εξτρα τα οποια επισης δεν εχει.
Μετα απο δυο μερες τον ξαναειδα και μου ειπε οτι πηγε και τους εβγαλε φασαρια, τους αναγκασε να βγαλουν τα τιμολογια των δυο αυτοκινητων οπου φαινεται η διαφορα, αλλα μαλλον δεν θα βγαλει ακρη. Χωρις να μου πει λεπτομεριες μου ειπε οτι ο υπευθυνος του πουλουσε τρελα και τελικα εφυγε άπρακτος.
2500 ευρω παραπανω για το ιδιο αμαξι; Ακομα και στην προκαταβολη που δωσαμε, εγω εδωσα καπου 10000 και αυτος 6000. Δικαιολογειται αυτη η μεγαλη διαφορα;
-
Καλα αυτο δεν γινεται, δεν μπορουν να κανουν κατι τετοιο.
ΚΑτι δεν καταλαβε καλα ο φιλος σου, εκτος αν πηρε μια εκδοση κατω απ οτο δικο σου, και το 'εχτιζε' σιγα σιγα και τ οεφτασε σε επιπεδο εξοπλισμου σαν το δικο σου.
Αν εκανε ειδικη παραγγελεια λογικο να του ζητησαν πααπανω λεφτα απο 1000€ τα 6000 ειναι πολλα.
-
λιγο κουφο το βλεπω αλλα στην ελλαδα ολα γινονται..και λιγο ασχετος να ηταν εφτανε...
-
http://www.youtube.com/watch?v=6comgPM0 ... ed&search=
http://www.youtube.com/watch?v=rhibYw__ ... ed&search= -
Παίδες, το clio I 1.4 που είχα για 12 χρόνια τώρα το έχει ο πατέρας μου για τις λίγες μετακινήσεις που κάνει. Προχθές δεν έπαιρνε μπροστά και μέσω οδικής το πήγε συνεργείο. Τρόμπα βενζίνης του είπαν.
Πόσο έχει σαν ανταλλακτικό. Στη Ρενώ που πήρα μου είπαν για 450 -
Tρομπα βενζινης και αντλια δεν ειναι το ιδιο?
-
Yparxei kapios idioktitis megane gt? To skeftete filos mou..ti leei?
-
Αναλυτική παρουσιαση της νεας Laguna
http://www.worldcarfans.com/2070821.004/new-renault-laguna-in-depth -
Αυτο μαλλον στο 'οτι πιο απιθανο' πρεπει να παει αφου γινεται σπανιοτατα - ναι καλα- αλλα τεσπα.
Εγινε κι αυτο.
Ειμαι αρκετα χιλιομετρα μακρυα απο το Ηρακλειο. Μπαινω μεσα στο αμαξι, βαζω την καρτα, παταω συμπλεκτη, παταω το κουμπι αλλα το Μεγκαν μου ριχνει 'χυλοπιτα' Δεν παιρνει μπροστα με τιποτα και μου βγαζει ενδειξη στο ταμπλο: 'Steering Locked' ΦΤΟΥ ΓΜΤ Το περιεργο; Το τιμονι δεν ηταν κλειδωμενο, γυρνουσε κανονικα.
Καλώ την οδικη το παω στο συνεργειο.
'Τα εχει παιξει η κλειδαρια του τιμονιου' μου λενεΑντικατασταση, φιλικη τιμη μονο 190 ευρω απο 370 που κανει κανονικα.
Μπορει κανεις να μου πει για πιο λογο να μην παιρνει μπροστα το αμαξι απο μια χαλασμενη κλειδαρια τιμονιου;
Καλα καλα ξερω τωρα θα μπουνε μεσα δυο μελη του φορουμ, ονοματα δεν λεω το ενα αρχιζει απο Α και τελειωνει σε disgr και ο αλλος αρχιζει απο funky και τελειωνει σε reverent και θα θαψουν τα ρενω αλλα δεν πειραζει.
-
ρε παιδιά επειδή το Clio 1.2 TCE με ζαχαρώνει, λέτε ο τουρμπάτος κινητήρας του να έχει τα ίδια 'καλά' του TSI της VW και να πηγαίνω στο συνεργείο πιο συχνά από το σπίτι μου? Αυτά που διάβασα στο VW FORUM με τρόμαξαν κυριολεκτικά και επειδή έχω και φίλους με TSI κανείς τους δεν απέφυγε τα συνεργεία και με σοβαρή συχνότητα μάλιστα. Αλλά και ο ξάδερφος μου που έχει megane 1.6 δεν έχει γλυτώσει τα συνεργεία βέβαια και γ@μοσταυρίζει την ώρα και στιγμή που αγόρασε ρενώ όπως μου λέει συνεχώς. Από αξιοπιστία πως πάμε δηλαδή στη ρενώ? Μήπως και η νέα μόδα με τα μικρά τουρμπάτα πέσει έξω δηλαδή και κλαίμε τα λεφτάκια μας αφού κανείς δε θα τα αγοράζει μετά εκτός της τυχόν ταλαιπωρίας που θα έχουμε επίσης αγοράσει?
Μη με πείτε μοιρολατρικό, προληπτικό ας με πείτε
-
Φίλε παράτα τα Ρενό. Μάπα αγόραζες, δεν το ήξερες; Χώρια που αν έχεις Ρενό σε τρακέρνουν αβέρτα φορτηγά της ΑΓΝΟ (τυχαίο το παράδειγμα) και λοιποί αδίστακτοι τύποι. Μην είσαι τεχνόφοβος...
Σοβαρά τώρα, τι γκαντεμιά ήταν αυτή πάλι; Το δικό σου ακόμα εγγύηση δεν έχει, να σου το περάσουν, αφού προφανώς και δεν έκανες εσύ κάτι λάθος;
Εκτός και αν το προηγούμενο βράδυ προσπαθούσες να γυαλίσεις τη μονάδα υποβοήθησης του τιμονιού, οπότε...
-
Ο χρήστης submariner έγραψε:
ρε παιδιά επειδή το Clio 1.2 TCE με ζαχαρώνει, λέτε ο τουρμπάτος κινητήρας του να έχει τα ίδια 'καλά' του TSI της VW και να πηγαίνω στο συνεργείο πιο συχνά από το σπίτι μου? Αυτά που διάβασα στο VW FORUM με τρόμαξαν κυριολεκτικά και επειδή έχω και φίλους με TSI κανείς τους δεν απέφυγε τα συνεργεία και με σοβαρή συχνότητα μάλιστα. Αλλά και ο ξάδερφος μου που έχει megane 1.6 δεν έχει γλυτώσει τα συνεργεία βέβαια και γ@μοσταυρίζει την ώρα και στηγμή που αγόρασε ρενώ όπως μου λέει συνεχώς. Από αξιοπιστία πως πάμε δηλαδή στη ρενώ? Μήπως και η νέα μόδα με τα μικρά τουρμπάτα πέσει έξω δηλαδή και κλαίμε τα λεφτάκια μας αφού κανείς δε θα τα αγοράζει μετά εκτός της τυχόν ταλαιπωρίας που θα έχουμε επίσης αγοράσει?Πωπω έλεος
Μια χαρά είναι το Clio 1.2T Αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίου σεντ, άριστη επιλογή αυτή την περίοδο.όπως και το TSI
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
Μια χαρά είναι το Clio 1.2T Αξίζει τα λεφτά του μέχρι τελευταίου σεντ, άριστη επιλογή αυτή την περίοδο.
όπως και το TSI
Καλά αυτό το λέω και εγώ θεωρητικά αλλά τα ίδια πίστευαν και οι TSIδες πριν κάνα χρόνο περίπου.....
αααα σορρυ τώρα είδα τα μικρά γράμματα..... Μήπως είσαι ασφαλιστής?
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Φίλε παράτα τα Ρενό. Μάπα αγόραζες, δεν το ήξερες; Χώρια που αν έχεις Ρενό σε τρακέρνουν αβέρτα φορτηγά της ΑΓΝΟ (τυχαίο το παράδειγμα) και λοιποί αδίστακτοι τύποι. Μην είσαι τεχνόφοβος...Σοβαρά τώρα, τι γκαντεμιά ήταν αυτή πάλι; Το δικό σου ακόμα εγγύηση δεν έχει, να σου το περάσουν, αφού προφανώς και δεν έκανες εσύ κάτι λάθος;
Εκτός και αν το προηγούμενο βράδυ προσπαθούσες να γυαλίσεις τη μονάδα υποβοήθησης του τιμονιού, οπότε...
Πρωτον για να την παρατησω - τη Ρενω - πρεπει να ξεπληρωσω το 'χάρχαλο' που εχω. Υπομονη μεχρι τον Απριλιο.
Δευτερον, Να το καλυψει πληρως η εγγυηση δεν γινοταν γιαυτο και μου εκαναν σχετικα μεγαλη εκπτωση.
Τριτον, οσο αφορα την μοναδα υποβοηθησης του τιμονιου. ΑΑΑΑ λες να φταιει αυτο; Ειιμαι σιγουρος οτι την γυαλισα καλα και δεν πειραξα τιποτα αλλο
RENAULT FORUM