-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
δεν πειράζει μαθαίνουμε να ζούμε κ με τις ευαισθησίες των υπέροχων αυτών υπάρξεων το πολύ πολύ να μάθουμε να 'βάζουμε' κ χέρι μόνοι μαςΚ δεν το λέω για αστείο με 5άρια (gt πάντα) φίλων έχουμε κάνει διάφορα! αλλά ακόμα εξακολουθώ να τα ζηλεύω! όπως κ τα willy βέβαια
Όλα ωραία είναι και τα καινούργια ακόμα καλύτερα, αλλά όλοι αυτοί που λένε ότι τα RENAULT δεν κρατάνε, δεν στρίβουν, δεν τσουλάνε, έπρεπε κάποια στιγμή να οδηγήσουν ένα από αυτά τα 'πραγματάκια' που έχουν στην πλάτη τους πάνω από 10 χρόνια για να το βουλώσουν μια για πάντα.
Αν καταφέρουν βέβαια να στρίψουν τα μηχανικά τιμόνια τους και αν μπορέσουν να πατήσουν τον πολύ βαρύ συμπλέκτη τους και εν τέλει αν μπορούν να πατήσουν και το γκάζι τους!
Μιλάω και για τα GT και για τα πιο παλιά 5 σε εκδόσεις ατμοσφαιρικές και turbo και για τα CLIO I, 1800V και Williams.
Άντε να τους βρούμε και κανένα Williams με υδραυλικό τιμόνι για να μην κουράζονται. -
welcome thvarveris...!
να συμπληρώσω ότι η συμβίωση με ένα 5αρι δεν απέχει καθόλου από αυτή με μία γυναίκα.
-απαιτεί όοοολη σου την προσοχή
-πρέπει να το σκίζεις σε τακτα χρονικά διαστήματα για να μην ξεχνάει ποιος είναι το αφεντικό
-πρέπει να το ταίζεις καλά αλλά να φροντίζεις να κάνει καλές 'καυσεις' για να μην σου ... φουσκώσει
-ευτυχώς δεν φουσκώνει από μόνο του
-θέλει μονίμως δωράκια και ει δυνατόν επώνυμα για να συνεχίσει να σε γεμίζει χαρά
-ΔΕΝ γουστάρει καθόλου που έχεις και άλλο τουτου αλλά ετσι ζηλεύει και δίνει περισσότερα..μπορείτε σας παρακαλώ να με σταματήσετε γιατι γραφω μ@@@@ς...?
ευχαριστω....
-
Ο χρήστης grc πανος έγραψε:
welcome thvarveris...!να συμπληρώσω ότι η συμβίωση με ένα 5αρι δεν απέχει καθόλου από αυτή με μία γυναίκα.
-απαιτεί όοοολη σου την προσοχή
-πρέπει να το σκίζεις σε τακτα χρονικά διαστήματα για να μην ξεχνάει ποιος είναι το αφεντικό
-πρέπει να το ταίζεις καλά αλλά να φροντίζεις να κάνει καλές 'καυσεις' για να μην σου ... φουσκώσει
-ευτυχώς δεν φουσκώνει από μόνο του
-θέλει μονίμως δωράκια και ει δυνατόν επώνυμα για να συνεχίσει να σε γεμίζει χαρά
-ΔΕΝ γουστάρει καθόλου που έχεις και άλλο τουτου αλλά ετσι ζηλεύει και δίνει περισσότερα..μπορείτε σας παρακαλώ να με σταματήσετε γιατι γραφω μ@@@@ς...?
ευχαριστω....
Αφού έχεις πάρει φόρα γράψε κι άλλα.Σοφά τα λες
-
ΕΥΓΕ Πάνο 5ραρορήτορα
-
το βλεπω για κλειδωμα!
-
Mπαααα......
Οι moderator ειναι φιλοι μας
-
ετσι ειναι αμα εισαι πρωταθλητης!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Mπαααα......Οι moderator ειναι φιλοι μας
ευτυχώς να λέμε........
αυτό πάει παρέα άραγε με το 'οι Γερμανοί είναι φίλοι μας...' ? χχχχχ
-
Αρτεμης Ματσας mode off
Axxxxxx δεν περνανε οι ρουφιανες οι μερες με τιποτα.....Τον εφαγα τον γαϊδαρο και εχω κολλησει στην ουρα..
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
snipΤο Θαύμα είναι το citroen όμως! snip
Αυτό το ξέρουμε!!!
-
ο 1.2Τ που ερχεται, θα φορεθει στη νεα κλιουμπα?
τη τυχη μου μεσα, ενα 1.4Τ δε μπορουσαν να βγαλουν?και 130 ιππους να χε θα πετουσε το αυτοκινητο...
-
Δεν νομιζω...
Στο νεο twingo θα φορεθει κ το αμαξι θα πεταει....
-
καλα, γιατι δε προβλεπεται αυτο?
το νεο τουινγκο αεροπλανο το βλεπω!
-
για οσους δεν το πηρανε χαμπαρι, σε λιγο θα υπαρχει κοκκινη μακλαρεν!!!
ασχετο αλλα δεν κρατηθηκα!
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
για οσους δεν το πηρανε χαμπαρι, σε λιγο θα υπαρχει κοκκινη μακλαρεν!!!ασχετο αλλα δεν κρατηθηκα!
Γιατί όχι, παραδοσιακό χρώμα των McLaren άλλωστε το κόκκινο (Marlboro γαρ, που 'μετονομάζεται' σε Vodafone ένεκα άκαπνων εποχών)!
-
τιποτα μωρε, απλως μου θυμιζει μια αλλη εταιρεια...
-
Ευχαριστώ φίλε Bagus!
Προς τι ο γαιδαρος και η ουρά; Περιμένεις κατι καλό;mad_n οπως καταλαβαινω η σχεση σου με τις μπαταρίες είναι κάτι παραπάνω απο καλη, ακόμα και όταν τους επιφυλλάσεις άκρως σαδιστική 'καλό'μεταχείριση![/quote]
-
Ο χρήστης BLACK MEGANE έγραψε:
Ευχαριστώ φίλε Bagus!
Προς τι ο γαιδαρος και η ουρά; Περιμένεις κατι καλό;mad_n οπως καταλαβαινω η σχεση σου με τις μπαταρίες είναι κάτι παραπάνω απο καλη, ακόμα και όταν τους επιφυλλάσεις άκρως σαδιστική 'καλό'μεταχείριση!
Καλημερα αγαπητοι.
Φιλε μου περιμενω το νεο μου αυτοκινητο και δεν περνανε οι ημερες με τιποτα
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
snip
Το Θαύμα είναι το citroen όμως! snip
Αυτό το ξέρουμε!!!
Axxx Χρηστάρα τι μας κάνεις
Βαγγέλη είδες παράφραση/κακοποίηση του ποστ?
είδες επίσης http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.php?p=472548#472548 αυτό???
Εσύ τι κάνεις??? (εγώ απέξω από όλα αυτά! 'ανήκω' κ στους δύο χιχι )
-
οπως εγραψα και στο citroen topic:
clopyright
Την Λετισια την προλαβαμε
RENAULT FORUM