-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Μια επισήμανση προς τους moderators, μιας και δεν μπορώ να το γράψω σε εκείνο το thread.Η ψηφοφορία για το COTY 2005 έχει πολλές περισσότερες ψήφους από τα posts, οπότε θεωρώ ότι καλό θα ήταν να μετρήσετε τελικά μόνο τα posts.
Η ψήφοι θα μετρήσουν κανονικά, εφόσον προέρχονται από εγγεγραμμένα μέλη του 4TF. Απλά, όσοι δεν έκαναν ποστ, ΔΕΝ θα συμμετάσχουν στην κλήρωση.
-
Μπράβο στο περιοδικό (και στους mods ) γι'αυτή την πρωτοβουλία. Πάντα τέτοια.
ΥΓ. Η παράγκα θα δουλέψει και φέτος στις κληρώσεις
-
OLEEEEEEEE
Τρομερα νεα κυριοι...
-
Και γιατι δεν μας λετε και τα αλλα 2 βραβεια? Γιατι μας κρατατε σε αγωνια?? ε? ε? Ε?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και γιατι δεν μας λετε και τα αλλα 2 βραβεια? Γιατι μας κρατατε σε αγωνια?? ε? ε? Ε?Θα ανακοινωθούν σύντομα, υπάρχει μια προεργασία που πρέπει να γίνει, το δουλεύουμε
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Και γιατι δεν μας λετε και τα αλλα 2 βραβεια? Γιατι μας κρατατε σε αγωνια?? ε? ε? Ε?
Θα ανακοινωθούν σύντομα, υπάρχει μια προεργασία που πρέπει να γίνει, το δουλεύουμε
Ναι απο τη μια εχουμε και 2 βραβεια και απο την αλλη δεν σας λέμε?? Ωραιοι ειστε ρε!! Ξερετε οτι ειμαστε περιεργοι ανθρωποι και μας χτυπατε εκει ε?? καλαααα
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ναι απο τη μια εχουμε και 2 βραβεια και απο την αλλη δεν σας λέμε?? Ωραιοι ειστε ρε!! Ξερετε οτι ειμαστε περιεργοι ανθρωποι και μας χτυπατε εκει ε?? καλαααα
Όχι, βραβείο περιέργειας δεν θα έχει, σίγουρα!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Κριμα γιατι αυτο θα το κερδιζα σιγουρα
-
Να πάρει πιά με τις Πρωτοχρονιάτικες πίτες που τις κόβουμε... άνοιξη!!!
Πάλι θα λείπω...
Πάντως kouk το χριστουγεννιάτικο παγωτο ισχύει, δεν το βάζουμε στον πάγο!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Κριμα γιατι αυτο θα το κερδιζα σιγουρα
Curiosity killed the cat!
-
Τέλη Ιανουαρίου θα έχω....
ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΩΣ!!!!
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Τέλη Ιανουαρίου θα έχω....ΑΔΕΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΩΣ!!!!
Αιντε βρε,καλός πολίτης.
-
Παιδια μονο μην γινει σαν και περισυ....
Απο τους 80 συμμετεχοντες κερδισαν οι 78 καποιο δωρο και βεβαια ενας απο τους 2 που δεν κερδισαν τιποτα ημουν εγω......
Φετος ελπιζω να κερδισω τιποτα
-
Ο χρήστης JTGANG έγραψε:
Παιδια μονο μην γινει σαν και περισυ....Απο τους 80 συμμετεχοντες κερδισαν οι 78 καποιο δωρο και βεβαια ενας απο τους 2 που δεν κερδισαν τιποτα ημουν εγω......
ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Ο ΑΛΛΟΣ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ!
-
Ο χρήστης roadrunner_gr έγραψε:
Παιδια μονο μην γινει σαν και περισυ....
Απο τους 80 συμμετεχοντες κερδισαν οι 78 καποιο δωρο και βεβαια ενας απο τους 2 που δεν κερδισαν τιποτα ημουν εγω......
ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ Ο ΑΛΛΟΣ! ΑΛΛΑ ΘΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΩ!
K εγω δεν κερδισα,αλλα κερδισε το εταιρον ημισυ ενα παιχνιδακι PS2
Bασικα απο το τραπεζι μας κερδισαν ολοι εκτος απο εμενα
-
Εγώ δεν μιλάω καθόλου.
-
Τα πηρες ολα και εφυγες?????
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Τα πηρες ολα και εφυγες?????Όλη του η οικογένεια πήρε. Και, ειναι ΜΕΓΑΛΗ φαμίλια να ξέρεις!
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Τα πηρες ολα και εφυγες?????
Όλη του η οικογένεια πήρε. Και, ειναι ΜΕΓΑΛΗ φαμίλια να ξέρεις!
-
Πίτα και κοψίδια είναι από τους συνδυασμούς που δεν πρέπει να παραβλέπονται. Ελπίζω να μη γίνει καμιά καθημερινή. Με πρόσκληση δουλεύει το σύστημα; (δεν έχω ξανάρθει... φαίνεται; )
:: Κοπή πίτας 4TF 2006 :: [την κόψαμε :)]