-
Σου δινω κι αλλη ετσι γιατι δεν εισαι και φοβερος στο να διαβαζεις.
Ηowever, the Beobachter, after reportedly considering internal Lyoness documents, published an article[44] suggesting that 99.7% of the Lyoness turnover derives from down-payments on future purchases, not from actual shopping or (saved up) discounts.
Προκαταβολα την ονομαζουν. Ειναι μια δοση για να ανεβεις επιπεδα ομως.
Ετσι συνεβη και σε μενα.
Ειναι δωρεαν ε??Ο χρήστης Lyco έγραψε:
κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στη lyoness
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Σου δινω κι αλλη ετσι γιατι δεν εισαι και φοβερος στο να διαβαζεις.Ηowever, the Beobachter, after reportedly considering internal Lyoness documents, published an article[44] suggesting that 99.7% of the Lyoness turnover derives from down-payments on future purchases, not from actual shopping or (saved up) discounts.
Ετσι συνεβη και σε μενα.
Ειναι δωρεαν ε??κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στη lyoness
πόσο πάει η δόση ;;;
-
Ο χρήστης otso έγραψε:
ελα ρε μαρκο που θυμωσες και γω πανω απο το αυλακι ειμαι
Συγνώμη, δεν το έπιασα το αστείο...
Βλέπεις τελευταία στο φόρουμ πήξαμε στη μαλακία και τα φασιστόμουρα...
Προσωπικά, δεν θα ενθάρρυνα ποτέ κανέναν να ασχοληθεί με τέτοιες φάσεις διότι για μένα η πιθανότητα να κερδίσεις είναι ανάλογη αυτών του τζόγου εν γένει. Με άλλα λόγια χιλιάδες παίζουν, ένας κερδίζει και σίγουρα κερδίζουν πάντα εκείνοι που κάνουν το παιχνίδι!
Η βασική διαφορά με τον τζόγο (πέρα του ότι η πυραμίδα είναι παράνομη), είναι ότι ο καθένας έχει συγκεκριμένες πιθανότητες να κερδίσει (έστω κι αν αυτές είναι 1/δις). Στις πυραμίδες, κερδίζουν πάντα και μόνο αυτοί που είναι ψηλά...
ο Γαλιλαίος Γαλιλέι είπε 'κι όμως γυρίζει' και τελικά είχε δίκιο (και τέτοια παραδείγματα έχουμε δει πολλά)
καμία φορά η γνώμη των πολλών δε σημαίνει πως είναι και σωστή γιατί πολύ απλά έχουν ελλιπή πληροφόρηση.Μας ταπώσανε για τη συνεργασία με γνωστές επιχειρήσεις και τώρα πιάνουμε επιστήμονες;;;; Και ο Αϊνστάιν είπε πως 'δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία... και τώρα τελευταία δεν είμαι καθόλου σίγουρος για το πρώτο...'
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Ηowever, the Beobachter, after reportedly considering internal Lyoness documents, published an article[44] suggesting that 99.7% of the Lyoness turnover derives from down-payments on future purchases, not from actual shopping or (saved up) discounts.
Ετσι συνεβη και σε μενα.
πόσο πάει η δόση ;;;
Τωρα υπαρχει και σε ενδιαφερει ποσο παει? Μου εχεις ξανακανει ακριβως την ιδια ερωτηση στην οποια εχω απαντησει. Βρες το σα καλος υπαλληλακος.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ετσι συνεβη και σε μενα.
πόσο πάει η δόση ;;;
Τωρα υπαρχει και σε ενδιαφερει ποσο παει? Μου εχεις ξανακανει ακριβως την ιδια ερωτηση στην οποια εχω απαντησει. Βρες το σα καλος υπαλληλακος.
βρε λέγε τωρα ποσο παει ;;;
-
Θα του κάνεις καλύτερη τιμή?
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Ετσι συνεβη και σε μενα.
πόσο πάει η δόση ;;;
Βρε πλασιεδακο σου απαντησα. Για να καταλαβεις ποσο δε νιωθεις, εσυ μου εχεις κανει την ερωτηση τη πρωτη φορα.
Την προηγουμενη φορα που τα ηθελες ολα στο χερι μου εκανες τη δυσκολη, τη μια νυσταζες, την αλλη δε τα εβρισκες, την αλλη ηταν blogs, μετα δε σε αφορουσαν.
Σου λεω οτι σου εχω απαντησει, δεν ειναι δυσκολο, εδω μεσα ειναι γραμμενο.
Αν θες να σε διευκολυνω σου λεω οτι ειναι 3ψηφιο νουμερο το πρωτο επιπεδο.
Αλλα δεν εχει καμια σημασια βασικα, το δωρεαν που σκιζεις τα καλσον σου να μας το εντυπωσεις στο μυαλο εχει.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. -
Ο χρήστης Angel!!!! έγραψε:
Θα του κάνεις καλύτερη τιμή?αμα πάρει all inclusive... το βλέπουμε.
-
Αν εχεις κατι για μενα δωρεαν το συζηταμε.
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Ετσι συνεβη και σε μενα.
πόσο πάει η δόση ;;;
Βρε πλασιεδακο σου απαντησα. Για να καταλαβεις ποσο δε νιωθεις, εσυ μου εχεις κανει την ερωτηση τη πρωτη φορα.
Την προηγουμενη φορα που τα ηθελες ολα στο χερι μου εκανες τη δυσκολη, τη μια νυσταζες, την αλλη δε τα εβρισκες, την αλλη ηταν blogs, μετα δε σε αφορουσαν.
Αλλα δεν εχει καμια σημασια βασικα, το δωρεαν που σκιζεις τα καλσον σου να μας το εντυπωσεις στο μυαλο εχει.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.κουκλίτσα μου, μη μου τσαντίζεσαι γιατι θα κάνεις ρυτίδες.
πες μου τα ποσά για όλα τα επίεδα. (και πόσα επίπεδα είναι πες μου). ναι ;;;
-
Ο χρήστης g47 έγραψε:
Αν εχεις κατι για μενα δωρεαν το συζηταμε.κάτι σου έχω... μπες στο http://www.lyoness.gr και γράψου μόνος σου. αν θες μπορω να σε γραψω και εγω (ισως να σου αρέσει να είσαι από κάτω μου)
-
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Ετσι συνεβη και σε μενα.
πόσο πάει η δόση ;;;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ.κουκλίτσα μου, μη μου τσαντίζεσαι γιατι θα κάνεις ρυτίδες.
πες μου τα ποσά για όλα τα επίεδα. (και πόσα επίπεδα είναι πες μου). ναι ;;;
Μη μου αγχωνεσαι εσυ, ειμαι μικρουλης για ρυτιδες.
Δε ρωτησα για ολα τα επιπεδα. Η συζητηση τελειωσε οταν ακουσα για λεφτα και για επιπεδα. Προφανως δε το πιστευεις, τι α κανω? Ας ειναι -
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
κάτι σου έχω... μπες στο http://www.lyoness.gr και γράψου μόνος σου. αν θες μπορω να σε γραψω και εγω (ισως να σου αρέσει να είσαι από κάτω μου)
Χωρις πλακα, δε θελω νουμερο αλλα πες μου, σε πληρωνουν για να το κανεις αυτο?
Η το κανεις μπας και γραφτει καποιος κατω απο σενα? -
Ο χρήστης g47 έγραψε:
κάτι σου έχω... μπες στο http://www.lyoness.gr και γράψου μόνος σου. αν θες μπορω να σε γραψω και εγω (ισως να σου αρέσει να είσαι από κάτω μου)
Η το κανεις μπας και γραφτει καποιος κατω απο σενα?κοβω ΤΠΥ.
χωρις πλακα. ποσα λεφτα σου ζητησαν για να ανεβεις επιπεδα κτλ κτλ ;;; το ποσο πες μου μονο.
-
Ένας απλός τρόπος για να καταλάβετε το σύστημα της Lyoness
Θα χρειαστεί βέβαια και μια συνάντηση για να σας παίξουν τη φλογέρα από κοντά...
-
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Ένας απλός τρόπος για να καταλάβετε το σύστημα της LyonessΘα χρειαστεί βέβαια και μια συνάντηση για να σας παίξουν τη φλογέρα από κοντά...
τιποτα σε milo manara εχουμε ;;
-
Δεν διάβασα τι έχετε πει (έχετε ΠΟΛΛΗ όρεξη, μα την αλήθεια! ), αλλά πήρα (εκεί πέρα να πούμε) κάτι τηλέφωνα σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις, να δω τι χάνω. Ακολουθούν συγκριτικές τιμές, χωρίς ονόματα (είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, άλλωστε αρκούν μερικά τηλεφωνήματα για επιβεβαίωση):
Προϊόν που αγοράζω 0,204 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 0,31.
Προϊόν που αγοράζω 46 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 55.
Προϊόν που πουλάω 1.080 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 1.400.
Προϊόν που αγοράζω 8,48 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 12,38.
Προϊόν που πουλάω 12.500 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 15.500.
Προϊόν που πουλάω 650 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 1.000.
(όχι ίδιες μάρκες τα 2 τελευταία, αλλά με τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές)Είναι κ άλλα, αλλά λέω να μην συνεχίσω. Κάποιος ψάχνει για κορόιδα, είναι προφανές. Και, εξετάζοντας λίγο τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, οι σοβαρές μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού (κ ίσως είναι τπτ φιλαράκια του κυρ-Γιώργη, που δεν ήθελαν να του χαλάσουν την καρδιά - γιατί δεν θέλω να σκεφτώ ότι μπορεί να πλήρωσε αυτός τα 2Κ για να τους γράψει).
Για την ιστορία, 2 που μου μιλησαν ελεύθερα (βρεθήκαμε γνωστοί ) μου είπαν τα καλύτερα. Δεν έχουν, βέβαια, βγάλει ακόμα ούτε το κόστος εγγραφής, αλλά σύντομα θα δουν χρηματοροές, είναι βέβαιοι. Όταν τον ένα τον πήρα στο ψιλό (άντε ρε βάλε από κάτω σου εκείνον πίσω απ' το γήπεδο στην Τούμπα, που τρώμε τα σάντουιτς - Γιώργη δεν τον λένε; - μπας κ πάρεις τα λ7 σου), μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα.
Οι άλλοι ήταν 'κουμπωμένοι', όσο έβλεπαν το σταθερό δεν μου έδιναν καν τιμές ('τι να τις κάνεις τις τιμές, εκεί που είσαι δεν μπορείς ν' αγοράσεις από εμάς, φτιάξε εκεί μια ομάδα, δεν θέλεις να σε γράψω εγώ;'), πήρα κ εγώ από το κινητό κ έκανα δουλειά μου. -
Ο χρήστης Lyco έγραψε:
Η το κανεις μπας και γραφτει καποιος κατω απο σενα?κοβω ΤΠΥ.
χωρις πλακα. ποσα λεφτα σου ζητησαν για να ανεβεις επιπεδα κτλ κτλ ;;; το ποσο πες μου μονο.
Δεν απαντας ομως αν σε πληρωνουν παλι.... Δεν ειναι κακο, απλα δικαιολογει ολο το χρονο που εχασες να απαντας σε ολους.
Λογικα στρατολογεις αλλα αν σε πληρωνουν θα ηταν πιο δικαιολογημενο.Δεν θυμαμαι. Δεν κανω πλακα προφανως. Εκνευριστικα αρκετα και εκοψα τη συζητηση στη μεση.
Θυμαμαι να μου λενε ενα χιλιαρικο (give or take) για ενα πακετο το οποιο ειχε μεσα και κουπονια και 'μοναδες' (δε ξερω τι ειναι μη με ρωτησεις). Λογικα για να πιασουν στοχους πωλησης. Αλλα δεν ειμαι σιγουρος. Μακαρι να θυμομουν, τοτε το επιχειρημα θα ηταν πιο ισχυρο.
Πες οτι δε σου απαντησα γιατι δεν εχω νουμερο.
Αnywayz. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Δεν διάβασα τι έχετε πει (έχετε ΠΟΛΛΗ όρεξη, μα την αλήθεια! ), αλλά πήρα (εκεί πέρα να πούμε) κάτι τηλέφωνα σε συμβεβλημένες επιχειρήσεις, να δω τι χάνω. Ακολουθούν συγκριτικές τιμές, χωρίς ονόματα (είναι στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου, άλλωστε αρκούν μερικά τηλεφωνήματα για επιβεβαίωση):
Προϊόν που αγοράζω 0,204 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 0,31.
Προϊόν που αγοράζω 46 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 55.
Προϊόν που πουλάω 1.080 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 1.400.
Προϊόν που αγοράζω 8,48 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 12,38.
Προϊόν που πουλάω 12.500 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 15.500.
Προϊόν που πουλάω 650 Ε, η συμβεβλημένη επιχείρηση το πουλάει 1.000.
(όχι ίδιες μάρκες τα 2 τελευταία, αλλά με τις ίδιες ακριβώς προδιαγραφές)Είναι κ άλλα, αλλά λέω να μην συνεχίσω. Κάποιος ψάχνει για κορόιδα, είναι προφανές. Και, εξετάζοντας λίγο τις συμβεβλημένες επιχειρήσεις, οι σοβαρές μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού (κ ίσως είναι τπτ φιλαράκια του κυρ-Γιώργη, που δεν ήθελαν να του χαλάσουν την καρδιά - γιατί δεν θέλω να σκεφτώ ότι μπορεί να πλήρωσε αυτός τα 2Κ για να τους γράψει).
Για την ιστορία, 2 που μου μιλησαν ελεύθερα (βρεθήκαμε γνωστοί ) μου είπαν τα καλύτερα. Δεν έχουν, βέβαια, βγάλει ακόμα ούτε το κόστος εγγραφής, αλλά σύντομα θα δουν χρηματοροές, είναι βέβαιοι. Όταν τον ένα τον πήρα στο ψιλό (άντε ρε βάλε από κάτω σου εκείνον πίσω απ' το γήπεδο στην Τούμπα, που τρώμε τα σάντουιτς - Γιώργη δεν τον λένε; - μπας κ πάρεις τα λ7 σου), μόνο που δεν έβαλε τα κλάματα.
Οι άλλοι ήταν 'κουμπωμένοι', όσο έβλεπαν το σταθερό δεν μου έδιναν καν τιμές ('τι να τις κάνεις τις τιμές, εκεί που είσαι δεν μπορείς ν' αγοράσεις από εμάς, φτιάξε εκεί μια ομάδα, δεν θέλεις να σε γράψω εγώ;'), πήρα κ εγώ από το κινητό κ έκανα δουλειά μου.Τελικα δε στηνομαι.
-
Η ταμπακιέρα είναι στο ποστ του ililia.
Εγώ αν είχα 'καρτούλα' και ψώνιζα το ψυγείο που πήρα από το Κωτσόβολο θα έσκαγα κοντά πεντακοσάρικο και θα είχα επιστροφή 2% ήτοι 10 (ΔΕΚΑ) ευρώ.
Αντίθετα το πήρα από το kavouriastistsepes.gr και είχα άμεση επιστροφή 100 (ΕΚΑΤΟ) ευρώ... αφού το πήρα 400.
Αυτά προφανώς είναι ελεύθερες επιλογές του καθενός.
Η απάτη είναι όμως όταν φτιάχνεις πλασματικά 'τυράκια' λέγοντας στη Βιβή Λαλιώτη ότι μπορεί με την 'καρτούλα' να έχει επιστροφή από ΑΒ.Στα χαρτιά το σύστημα δεν έχει κάτι επιλήψιμο (το χουν τσεκάρει - εξ' ου και τα μέχρι δεύτερο όροφο γιατί μετά θεωρείται πυραμίδα κλπ).
Η απάτη είναι στα σου-μου-του που λέγονται στον αέρα καθώς και στο κομμάτι των υποσχέσεων που όλες οι mlm εταιρείες πλασάρουν.Μιλάμε για φάσεις τύπου 'είναι κορόιδα όσοι δουλεύουν' κλπ...
Πυραμίδες (όχι της Αιγύπτου, ούτε του Λιακό)