-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Για όποιους θέλουν μικρά αντικείμενα από Αγγλία υπόσχομαι γρηγορότερα από 9 εβδομάδες (αφού κατεβαίνω Ελλάδα κάθε 5-6 Σαββατοκύριακα) και δωρεάν. (πρέπει όμως να μου έρθουν σπίτι στο Λονδίνο γιατί δεν έχω αυτοκίνητο...) Για σαλόνι Recaro.....δύσκολο!
Τhanks onyx! Σου στέλνω σπίτι σου τα δέρματα και έναν κινητήρα, σασμάν, διαφορικό, κ.τ.λ. Να'σαι καλά!
-
Ο χρήστης andreasp έγραψε:
Σου στέλνω σπίτι σου τα δέρματα και έναν κινητήρα, σασμάν, διαφορικό, κ.τ.λ. Να'σαι καλά!Κανένα πρόβλημα! Μετά τις εκλογές θα έχεις το γρανάζι από το διαφορικό. Το πάσχα θα σου φέρω και δυο πιστόνια..... πότε θα τα έχεις όλα??
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Σου στέλνω σπίτι σου τα δέρματα και έναν κινητήρα, σασμάν, διαφορικό, κ.τ.λ. Να'σαι καλά!
Κανένα πρόβλημα! Μετά τις εκλογές θα έχεις το γρανάζι από το διαφορικό. Το πάσχα θα σου φέρω και δυο πιστόνια..... πότε θα τα έχεις όλα??
... Ξέρεις, βιάζομαι λιγάκι... Γίνεται να μου τα στείλεις με email; Ή έστω με fax;
-
Α! Είναι το hobby τους να μην απαντάνε μόλις το στείλουν???
Και εσύ από ebay?Τώρα τελευταία έτσι φαίνεται...
Και εγώ ebayer είμαι.Εγώ πάντως έστειλα e-mail στο ebay
Όχι ότι θα αλλάξει κάτι αλλά έτσι για το γαμώτο!
-
Σήμερα ήρθε το βιβλίο!
Ο βλάκας μου είπε ότι δεν απαντούσε γιατί είχε χαλάσει το pc του λέει!
Και είδα ότι έχει δώσει feedbacks στο διάστημα που έστελνα mails.
Ρε στον Έλληνας αυτά?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Σήμερα ήρθε το βιβλίο!Ο βλάκας μου είπε ότι δεν απαντούσε γιατί είχε χαλάσει το pc του λέει!
Ρε στον Έλληνας αυτά?
Εσένα σου έχει αφήσει feedback; Αν ναι, άφησε του negative ή έστω neutral. Εγώ έστειλα απειλητικό email στον Αυστραλό ότι θα του ρίξω negative αν δεν απαντήσει άμεσα... για να δούμε, τι θα κάνει;
-
Σήμερα ήρθε το βιβλίο!
Ο βλάκας μου είπε ότι δεν απαντούσε γιατί είχε χαλάσει το pc του λέει!
Ρε στον Έλληνας αυτά?
Εσένα σου έχει αφήσει feedback; Αν ναι, άφησε του negative ή έστω neutral. Εγώ έστειλα απειλητικό email στον Αυστραλό ότι θα του ρίξω negative αν δεν απαντήσει άμεσα... για να δούμε, τι θα κάνει;
Θα μπορούσα να αφήσω και negative...αλλά (κακώς ίσως) άφησα neutral...
Αυτός πάντως έβαλε positive..
Πάντως αν ο άλλος έχει 1000 θετικά...δεν τον νοιάζει και πολύ ένα negative...
Η λύση δεν είναι δηλαδή τα feedbacks...Αλλά e-mail στο ebay.
Έστειλα ένα ότι δεν απαντάει
και ένα ότι το βιβλίο τελικά δεν ήταν όπως το έδειχνε στη δημοπρασία...
Είχε χαλάσει η μια γωνία του και με εκνεύρισε αυτό πιο πολύ από όλα τα άλλα.Η απάντηση του ηλίθιου ήταν ότι το βιβλίο είναι πάρα πολύ σπάνιο.
http://pages.ebay.com/help/confidence/i ... ction.html
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Σήμερα ήρθε το βιβλίο! ..Ευτυχώς!Μας είχες αγχώσει .. Καλοδιάβαστο καρντάση!
-
Ξέρει κανείς τι σημαίνει retail package για ένα προιόν και κατά πόσο αυτό είναι μειονέκτημα?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ξέρει κανείς τι σημαίνει retail package για ένα προιόν και κατά πόσο αυτό είναι μειονέκτημα?Με σιγουριά δεν ξέρω.
Μπορώ να υποθέσω όμως ότι πρόκειται για πακέτο που προορίζεται για λιανική (το αντίθετο θα ήταν πακέτο για έμπορο, χοντρικής κλπ). Άρα θα έχει ωραίο κουτί, ωραία εσωτερική θήκη προστασίας του αντικειμένου, οδηγίες, τυχόν βίδες καλώδια κλπ. Άρα για καλό το παίρνω αν είναι όντως αυτό. -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Ηello ...
Εχω κάνει αρκετές αγορές μέσω ίντερνετ για διάφορα είδη προιόντων (από **ηλεκτρονικά **μέχρι και αξεσουάρια αυτοκινήτων... )Ξέρεις κανένα καλό site με reviews για ηλεκτρονικά είδη?
(TV,Stereo,DVD, κλπ κλπ)
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ξέρει κανείς τι σημαίνει retail package για ένα προιόν και κατά πόσο αυτό είναι μειονέκτημα?Σε ειδη υπολογιστη (DVD-ROM/CPU κλπ)σημαινει πληρη συσκευασια δηλ με κουτι συσκευασιας ,οδηγιες χρησης ,προγραμματα,καλωδια,βιδες κλπ.Εχουν μεγαλυτερη χρονικα εγγυηση αλλα και ακριβοτερη τιμη απο τα προιοντα σε 'συσκευασια' BULK τα οποια ειναι τελειως γυμνα(συνηθως σε πλαστικη συσκευασια ,αυτη με τις φουσκαλες).Αυτα για υπολογιστες ,για αλλα προιοντα δεν ξερω αλλα φανταζομαι θα ειναι κατι αντιστοιχο.
-
Thanks!
Κάτι ακόμα...Αν αγοράσει κάποιος ένα DVD ας πούμε από Αμερική μέσω Internet...Μετά το ανοίγουν και σε @$(*!( στους φόρους??
Βέβαια κάποιοι που είδα το στέλνουν με UPS οπότε ίσως δεν ισχύει?!?
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Thanks!Κάτι ακόμα...Αν αγοράσει κάποιος ένα DVD ας πούμε από Αμερική μέσω Internet...Μετά το ανοίγουν και σε @$(*!( στους φόρους??
Βέβαια κάποιοι που είδα το στέλνουν με UPS οπότε ίσως δεν ισχύει?!?
Αν είναι δηλωμένο ως 'δώρο' δεν το ανοίγουν, συνήθως. Οπότε δεν υπάρχουν φόροι. Καλύτερα πάντως αγορές από Ευρώπη, λιγότερα μεταφορικά, όχι τελωνεία, μικρότερο ρίσκο να χαθεί! Εκτός βέβαια και η διαφορά στην τιμή είναι τεράστια οπότε παίρνεις το ρίσκο!
-
Άκυρο.
Τώρα είδα ότι οι Αμερικάνει έχουν άλλο σύστημα...
Όχι το PAL αλλά το NTSC...Δεν ξέρω, αλλά μου είχε κολλήσει να πάρω μια mini-Tv και στην Ελλάδα έχει 150 ευρώ και εκεί 60!!!!
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Άκυρο.
Όχι το PAL αλλά το NTSC...Δεν ξέρω, αλλά μου είχε κολλήσει να πάρω μια mini-Tv και στην Ελλάδα έχει 150 ευρώ και εκεί 60!!!!
δε θα παιζει εδω ομως...
-
Ο χρήστης Spiros19 έγραψε:
Άκυρο.
δε θα παιζει εδω ομως...
Ακριβώς...
Να σε 1 πράγμα που ζηλεύω τους Αμερικάνους..
Φθηνά ηλεκτρονικά.. -
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Άκυρο.
δε θα παιζει εδω ομως...
Ακριβώς...
Να σε 1 πράγμα που ζηλεύω τους Αμερικάνους..
Φθηνά ηλεκτρονικά..να προσθεσω μερικα
Φθηνη βενζινη
Φθηνα σπιτια
Μεγαλοι μισθοι
Πληρης αγνοια για τους εκτος ΗΠΑ
φθηνο ιντερνετθα μου ερθουν κιαλλα
-
Έχω χρησιμοποιήσει το Paypal αλλά μόνο για αγορές...
Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς σας όταν πούλησε κάτι και κάποιος έβαλε λεφτά?
Τα λεφτά που δίνει ο άλλος, που μπαίνουν??
-
Ο χρήστης sirgus έγραψε:
Ξέρεις κανένα καλό site με reviews για ηλεκτρονικά είδη?
(TV,Stereo,DVD, κλπ κλπ)Πολύ καλά reviews από καταναλωτές βρίσκεις στο http://www.audioreview.com και σε βοηθάνε να δείς θετικά και αρνητικά σε κάποιες συσκευές. Επειδή είναι από χρήστες φτάνουν σε λεπτομέρειες που σπάνια καταγράφει ο απλός δοκιμαστής. Από την άλλη δεν πρέπει να τις θεωρείς και απόλυτα αντικειμενικές αφού το έχουν πληρώσει για καλύτερο από τα άλλα....
Επίσης http://www.epinions.com αντίστοιχο...Μην ξεχνάς ότι εκτός από NTSC αντί για PAL τα αμερικάνικα προιόντα λειτουργούν με 110 βόλτ....
Online Αγορές (eBay, Amazon.com κ.λ.π.)