-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Youtube VideoΗ νεολαία που ψηφίζει ή όχι τον πλανητάρχη ξεσηκώθηκε ενάντια της πείνας και της ανεργίας!
ΥΓ:ΟΥΣΤ!ΖΩΑ!
Αιντε αιντε.....
-
ειδα ps3 στο seven...δε μπορω να πω οτι τρελαθηκα κιολας...need for speed και ενα αλλο 1oy προσωπου δνε ειχανε τραγικες διαφορες...
βεβαια αρχη ειναι ακομα..
-
Εάν αξίζει κάτι να αγοράσεις είναι το πάμφθηνο (για αυτά που προσφέρει) και απολαυστικό Wii.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εάν αξίζει κάτι να αγοράσεις είναι το πάμφθηνο (για αυτά που προσφέρει) και απολαυστικό Wii.Δεν θα έλεγα ότι είναι πάμφθηνο στα 250€.Και μάλιστα με το δεδομένο των αστείων -τουλάχιστον- γραφικών.Τα σπορ του είναι μεν ενδιαφέροντα και πολύ διασκεδαστικά,αλλά από γραφικά μηδέν.Επίσης το far cry instincts που έχω δει δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με το ίδιο παιχνίδι σε άλλες πλατφόρμες.Σε κάποια σημεία που είσαι μέσα σε σπηλιές ή σε πυκνή βλάστηση είναι απαράδεκτη η απεικόνιση.Πιξελιάζει τρομερά και μου θύμισε tomb raider 1ης-2ης γενιάς
-
Ο χρήστης b_x έγραψε:
Εάν αξίζει κάτι να αγοράσεις είναι το πάμφθηνο (για αυτά που προσφέρει) και απολαυστικό Wii.
Δεν θα έλεγα ότι είναι πάμφθηνο στα 250
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Δεν θα έλεγα ότι είναι πάμφθηνο στα 250
-
H ποιοτητα μιας κονσολας φαινεται απο τα γραφικα;
Εγω γιατι νομιζα οτι πιο πολυ μετραει το Gameplay;Αστεια γραφικα ειχαv επισης και τα play1 και 2.
-
το gameplay εξαρταται απο τον τιτλο, δεν χαρακτηριζει αν μια κονσολα ειναι καλη η οχι. Η πληθωρα τιτλων ειναι ενα σημαντικος παραγοντας ο οποιος μπορει να κανει διαφορα, ασχετα αν μια κονσολα ειναι 'στα χαρτια' δυνατοτερη/καλυτερη απο την αλλη
-
OK,αν τα γραφικά δεν χαρακτηρίζουν μια κονσόλα τι να πω ...Ας παίζουμε τα κορυφαία σε gameplay παιχνίδια της **προηγούμενης **δεκαετίας... Και δεν νομίζω ότι τo play 2 έχει γραφικά σαν τα 'sports' του Wii...Τα πρόσφατα παιχνίδια του είναι πολύ καλά.Ομοίως και του x-box το οποίο και έχω και ξέρω καλύτερα.
Και στην τελικά τα Play 1,2 και το x-box,πόσα χρόνια πριν έχoυν βγει;Συγκρίνoνται με μια νέα κονσόλα;
Οι διαθέσιμοι τίτλοι είναι παράγοντας tm,αλλά ακόμη είναι ίσως και λίγο νωρίς για το Wii... -
To sports ειναι περισσοτερο μια εισαγωγη στο χειρισμο του Wii.
Παιχνιδι με καλα γραφικα στο Wii ειναι το Zelda.Tα play1&2 ειχαν αστεια γραφικα για τοτε που κυκλοφορησαν.
Κανενας τιτλος του play 2 δεν μπορει να φτασει τα γραφικα του Wii(ουτε και του GameCube που ανηκουν στην ιδια γενια).Αν τα γραφικα χαρακτηριζαν μια κονσολα τα play 1&2 θα πατωναν.
-
Kαλά είδα το GT5 prologue κι έπαθα πλάκα από τα γραφικά.
Οι ferrari πώς και υπάρχουν; -
Η SEGA απο ανεκαθεν ηταν αλλη κλαση με τελευταιο και κορυφαιο το Dreamcast Τωρα πλεον δυστυχως βγαζει δεκαδες επανεκδοσεις του Sonic και βοηθαει στο game developing
Για ps2 οτι και να πουμε θα ειναι λιγο μιας και θεωρειται η πιο πετυχημενη κονσολα μεχρι τωρα ever αν δεν κανω λαθος
μερικα παιχνιδια που μου ερχονται προχειρα με ωραιο gameplay και γραφικα: Devil may Cry ( ), GT4, Soul Calibur II, Kingdom Hearts , Tekken 5 (το οποιο το θεωρω και ανωτερο του Dead or Alive), ICΟ, Shadow of the colosseus .... + to Spartan Total Warrior το οποιο το εχει βγαλει η SEGA
για xbox απλα τπτ για μενα περα απο το Ninja Gaiden και ισως το Dead or Alive (πλεον για xbox διοτι πρωτα της SEGA ητανε ). Το ιδιο ισχυει και για το 360.
Για ps3 απ οτι φαινεται αξιζει να το παρεις μονο για το GT5... -
Η γυναικα του κολητου μου του πηρε ενα Wii....ε μιας και ειχε την γιορτη του ειπα να παω να του παρω 2 παιχνιδακια να εχουμε να παιζουμε κατι εκτος απο κατι αθλητικα παιχνιδια κα ιενα αλλο με πιστολιδια....ρε παιδια....η το πλαισιο εινα ιγια τον φουτσο και ειχα καμια 15ρια τιτλους ή ξ κονσολα δεν εχει μεγαλη ποικιλια....
-
η κονσόλα δεν έχει μεγάλη ποικιλία.
-
Οποτε απο θεμα ποικιλιας το καλητερο ειναι Xbox ή PS3,ε?
Γμτ 500 € μονο για την κονσολα του σονυ πολλα δεν ειναι....?
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οποτε απο θεμα ποικιλιας το καλητερο ειναι Xbox ή PS3,ε?Γμτ 500 € μονο για την κονσολα του σονυ πολλα δεν ειναι....?
Γιατί 500 μόνο για κονσόλα; Στο πλαίσιο με 509 ευρώ παίρνεις κονσόλα, HDMI καλώδιο, FIFA2008 και GT5 prologue.
-
ΧΒΟΧ live κυριοι.
Τα παιχνιδια απεκτησαν νεα υποσταση με αυτο...Ολα τα λεφτα να παιζεις PRO με ξενους..........................
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Η γυναικα του κολητου μου του πηρε ενα Wii....ε μιας και ειχε την γιορτη του ειπα να παω να του παρω 2 παιχνιδακια να εχουμε να παιζουμε κατι εκτος απο κατι αθλητικα παιχνιδια κα ιενα αλλο με πιστολιδια........
σορυ ... αλλα ολα οσα εγραψες τα εχω συνδιασει με πονηρες σκεψεις
-
Οτι δεν του καθεται κα ιτου το πηρε για να τον ξεφορτωθει?
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ΧΒΟΧ live κυριοι.
Τα παιχνιδια απεκτησαν νεα υποσταση με αυτο...Ολα τα λεφτα να παιζεις PRO με ξενους..........................
+1
Αλλα ρε φιλε πλεον με τα γραφικα που εχει το GT5, ειναι αλλη φαση το ps3. Αν η σονυ ειχε καλυτερο ονλαιν, θα επερνα σιγουρς πς
PS3 vs X-Box 360