-
Ok,αρα παραδεχεσαι οτι η Ιστορια σου (η ποια;;;) μετριεται στα δαχτυλα των δυο χεριων.Οκ,εμενα αυτο μου φτανει.
και για να μη σε κλεβω και πολυ,εχεις ακομα 20 χρονια ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ για να με φτασεις,κι αυτο ειτε θες να το παραβλεψεις,ειτε θες να ανακαλυψεις κατι για να μην το δεις παλι,δεν αλλαζει.ΑΛΑΤΙ.
-
Οι τιτλοι μου στο παρελθον ναι ειναι λιγοι. Η ιστορια μου ομως ειναι κατι που δεν μπορεις να κατανοησεις.
Εγω εχω ιδρυθει για να ελευθερωσω την πολη μου, εχω ηρωες σε καθε πολεμο, διακρισεις σε καθε αθλημα. Η δικια σου ιστορια ειναι Κοσκωταδες, Σφαλιαρεληδες, Κροκους, Θωμαδες, Μαργεληδες και αλλοι τετοιοι ομορφοι. Αστο καλυτερα... -
greo τουλάχιστον εσυ (με την εννοια να κρατησεις εσύ το επιπεδο κ να μην πεφτεις στη λούμπα) κράτα στο 3ο ενικό τη συζήτηση περι ομαδων... αυτος ο 1ος ενικός ειναι τραγικοτατος.
ο ομάδα που υποστηρίζεις κερδισε τα κυπελλα κ τα πρωταθλήματα κλπ κλπ.
ελπιζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ γιατί το λεω 100% με καλή προθεση.
-
Ναι κι εγω ιδρυθηκα για να βοηθησω τη Unicef,τον μπαμπη τον βοθρατζη και τον γιαννη με τον καφενε..αστο καλυτερα λεμε,οταν περασουν 20 χρονια και πας να με πλησιασεις παιρνοντας και δυο cl,τοτε θα το σκεφτουμε να ξανασυζητησουμε.μας φτανει που παραδεχεσαι οτι η ιστορια σου ξεκιναει το 2000. Αυτα και ΑΛΑΤΙ.
Υγ: Ο Ομικρονε3 εγινε κι ευαισθητουλης και σιχαινεται το 1ο ενικο...
-
Αυτό το θέμα ΔΕΝ θα καταντήσει όπως, πριν λίγο καιρό, αυτό για το ποδόσφαιρο.
Μαζεψτε τα κύπελλα σας, βάλτε τα στη βιτρίνα και αποθεώστε τα. Αλλά μην συνεχίσετε αυτό το ανούσιο παιχνιδάκι εδώ μέσα.
-
Πηρε ο γαβρος CL;
Οτι πεις. Ο πελατης εχει παντα δικιο. Σ'αφηνω τωρα να παιξεις ντερμπι σωτηριας με τη Συρο.
ΥΓ Κυριε διαχειριστά παρακαλω τις παρατηρησεις σε οσους αναφερονται στην εποχη του Νεατερνταλ. Αν δεν μπορουμε να αναφερθουμε στο παρον καλυτερα να το κλειδωσετε. Απο μενα ΟΚ και συγνωμη που βαρεθηκαν οι υπολοιπη την πλατη μας, αλλα ετσι κι αλλιως αυτην βλεπουν και θα βλεπουν.
-
Μιας και μπερδευτηκα ο joe bar ειναι ο ομικρονε ή το παιδι με το 20βαλβιδο;
Τις απαντησεις που θελαμε greo τις πηραμε,ειπαμε δεν εχεις ιστορια εισαι 8 χρονων (σαν ομαδα) οποτε τα ξαναλεμε,θα ξαναμπω στο θεμα οποτε το θυμηθω.. ΑΛΑΤΙ.
-
ΜΕ 30 κλαρινα σερι και μπουκωμενο το στομα ειναι λιγο θρασος να συνεχισεις να μιλας. Το καλο ειναι οτι εχεις μαθει στο κλαρινο και το κανεις χωρις να καταλαβαινεις. Μπάι ανυπαρκτε....
-
Ο,τι πεις 8χρονε..
-
Ήρεμα παιδιά.
greo η φανέλα σου σε ΟΛΑ τα αθλήματα (και στο βόλευ εννοείται) έχει ειδικό βάρος ΜΗΔΕΝ.
** ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΣΟΥ.** makukulasΤα τελευταία 3-4 χρόνια περνάει μια καμπή η ομάδα. Φέτος ανεβαίνει η ομάδα. Και μην γελιέστε που χάσαμε από τον ζελό. Στρώσιμο θέλει η ομάδα (και έναν καλό κεντρικό).
-
Ο χρήστης Bayern7 έγραψε:
Ήρεμα παιδιά.greo η φανέλα σου σε ΟΛΑ τα αθλήματα (και στο βόλευ εννοείται) έχει ειδικό βάρος ΜΗΔΕΝ.
** ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΣΟΥ.** makukulasΤα τελευταία 3-4 χρόνια περνάει μια καμπή η ομάδα. Φέτος ανεβαίνει η ομάδα. Και μην γελιέστε που χάσαμε από τον ζελό. Στρώσιμο θέλει η ομάδα (και έναν καλό κεντρικό).
ναι, αυτό το βάρος φανέλας...
αλλά τελικά η ομαδούλα με την μηδενική ιστορία σηκώνει όλα τα κυπελλάκια... ακόμη κ τα 2 τελευταία χρόνια που δεν έχει τους παικταράδες...
γυαράκια χειρότεροι απο τα παόκια είστε
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
Τωρα το χοντρυνες πολυ Να το παρεις πισω!!!!!
-
Γυαρακι; Γυαρις; Καλά τα λέει.
-
-
Ο χρήστης v@silis έγραψε:
what the fruck was that?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
what the fruck was that?
σκάσε γκρίνια!
κομπλιμέντο ήταν.... ανεβήκατε ένα σκαλοπάτι απο τον πάτο
-
Μετα το χαλι στο τοπικ του ποδοσφαιρου,ποδοσφαιροποιηθηκε το τοπικ του μπασκετ και συνεχιζεται το κακο με το τοπικ του βολλευ..
Ευτυχως το τοπικ του τενις αντιστεκεται ακομη ! !
-
Kοινο συμμετοχη σε ολα: ενας αλλαζονας Ολυμπιακος!
-
Από αυτή την δημοσίευση και μετά, κάθε post σχετικά με το πόσα κύπελλα έχει πάρει η κάθε ομάδα και άλλο τύπου 'βγάλτη να δούμε ποιός την έχει μεγαλύτερη' θα διαγράφονται άμεσα και χωρίς προειδοποίηση.
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Kοινο συμμετοχη σε ολα: ενας αλλαζονας Ολυμπιακος!Λάθος. Χρειάζονται πάντα δύο για να γίνει ένα θέμα μπάχαλο!!
ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ