-
για μένα καλύτερα για όλους..
και για τους εργαζόμενους , αφού εν προκειμένω ο Σκλαβενίτης έχει το καλύτερο όνομα στην κατηγορία των S/M σε εργασιακά θέματα .
και για τον καταναλωτή όμως , καθώς δεν μπορούν φυσικά να συγκριθούν το πως ήταν κ το πως έγινε το εν λόγω s/m.
Πάντως , προσωπικά , παρότι η αδελφή μου εργάζεται στον όμιλο Μαρινόπουλου , προτιμώ φανατικά Σκλαβενίτη (είτε το μεγάλο του κατάστημα στην Λ.Βουλιαγμένης στην Αργυρούπολη , είτε τον πιο μικρό στην Λ.Καλαμακίου στον Άλιμο.. -
Τα δημητριακα TRESOR ομως και ο Σκλαβενιτης και το Καρφουρ τα εχουν 3,98
Ενω ο Βεροπουλος 3,59!!
Αλλα ενα σουπερ μαρκετ γειτονιας (Ζωτος) τα εχει 3,29
-
Μιας κι ο λόγος τις τελευταίες μέρες για το γάλα...
Το φτηνότερο που 'χα βρει μέχρι πριν μερικούς μήνες ήταν στο Λιντλ, 0,94.
Μετά, βρήκα σε φούρνο, ΔΕΛΤΑ με 0,95!
Και πριν μια βδομάδα, σε φούρνο πάλι, ΔΕΛΤΑ με 0,90!!
Όχι δεν είναι προηγούμενων ημερών, κανονικό είναι, τις ίδιες ημερομηνίες λήξης με του σούπερ μάρκετ που το 'χει 1,23 ++. -
http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-4 ... il&id=9030
Ετοιμες, καθαρισμένες.
Χτύπησα 6 με 12.5€ να βρίσκονται.
Εφαγα μία ήδη αν και δεν είμαι ψαροφάγος. Καλή ήταν αλλά δεν είμαι κ γνώστης.
-
Πάντως την ίδια τιμή βρίσκεις και αλλού, π.χ στη λαϊκή.
(και δεν τα δίνεις και στους γερμανούς ) -
Να μου λεγες οτι μενεις σε καμια ραχουλα να το δεχτω elteo. Aλλα εισαι Ραφηνα.
(Για τραβα μια σε κανα ψαρα το πρωι να δεις τι θα σου πει.) -
Άμα είσαι και Ραφήνα...μπορούσες να την ψαρέψεις ο ίδιος...που λέει ο λόγος...
-
Παιδιά η Ραφήνα είναι φαρμακείο. Αφού τα ψαράδικα έχουν και το σταυρό από πάνω.
true story
-
Τους παρεξήγησες, απλά είναι χριστιανοί...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-4E6E6D57-49CD841D/www_lidl_gr/hs.xsl/ebdomadiaies-prosfores.htm?action=showDetail&id=9030Ετοιμες, καθαρισμένες.
Ok.. ....έχεις πάρει αντιβιοτικά για τον επόμενο χρόνο
-
Elteo, φάτες χωρίς τύψεις και χωρίς να 'χεις διαβάσει τα σχόλια εδώ.
Μετά, διάβασέ τα . -
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Ετοιμες, καθαρισμένες.
Ok.. ....έχεις πάρει αντιβιοτικά για τον επόμενο χρόνο
Ναι αυτό σας πείραξε. Οι καλές οι τσιπούρες κολυμπάνε σε ροδόνερο από το μπάνιο της Κλεοπάτρας.
Εχω κάνει όλα τα εμβόλιά μου. Δεν μασάω.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω κάνει όλα τα εμβόλιά μου. Δεν μασάω.
Κι οι τσιπούρες το ίδιο .
-
Ρε αφήστε με να τις απολαύσω. Τραβάτε από δω.
-
Α ναι σόρι, δε σου 'παμε: καλοφάγωτες!
-
Γιατί ρε παιδιά, ότι τρώμε είναι οκ; Κάποτε στα χωριά των παππούδων μας αυτά. Κοιτάξτε μόνο τις συσκευασίες να δείτε τι Ε καταναλώνετε και μετά θα φάτε και εσείς τσιπουρίτσα στα κάρβουνα με λαδολέμονο και θα γλύφετε και τα δάκτυλά σας.
-
Τα Ε είναι τα πιο νόστιμα βρε!
-
Χίλιες φορές σαρδελα,γοπα, μαριδα Ευβοϊκου ,Σαρωνικού κτλ παρά οτιδήποτε από υδατοκαλλιεργια
Αλλιώς τα ακουμπας και τρως τσιπουρα, φαγκρι πελαγησιο -
Για σένα. Δεν είναι τα δικά σου θέλω πάντα τα σωστότερα όμως. Τέλος πάντων το κάναμε μεσανατολικό. Ας λήξει εδώ.
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Χίλιες φορές σαρδελα,γοπα, μαριδα Ευβοϊκου ,Σαρωνικού κτλ παρά οτιδήποτε από υδατοκαλλιεργια
Αλλιώς τα ακουμπας και τρως τσιπουρα, φαγκρι πελαγησιοΤα πελαγίσια, ναι είναι πολύ καλά, αξίζουν τα λεφτά τους:
Τοξικά βαρέα μέταλλα, όπως ο μόλυβδος, το κάδμιο, ο υδράργυρος και το αρσενικό ανιχνεύθηκαν σε ψάρια πελαγίσια, ιχθυοκαλλιεργειών και κατεψυγμένα. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα μελέτης που διεξήχθη από το Πανεπιστήμιο Αθηνών και το ΤΕΙ Αθηνών οι συγκεντρώσεις καδμίου (Cd) και μολύβδου (Ρb) στους μυς του πελαγίσιου φαγκριού (Ρ. pagrus) και μολύβδου στους μυς του φαγκριού ιχθυοκαλλιέργειας ήταν μεγαλύτερες από τα Μέγιστα Επιτρεπτά Επίπεδα (ΜRLs), που έχουν θεσπισθεί για τα τοξικά μέταλλα από την Ευρωπαϊκή Ενωση.
Ειδικότερα, οι τιμές του μολύβδου και του καδμίου στο βρώσιμο τμήμα του πελαγίσιου φαγκριού ξεπερνούσαν τα επιτρεπτά όρια έως 294% και 376% αντίστοιχα! Οι συγκεντρώσεις καδμίου, υδραργύρου και μολύβδου που προσδιορίσθηκαν στο βρώσιμο τμήμα των υπόλοιπων αλιευμάτων (δείγματα φαγκριών κατεψυγμένων, καπονιών, δράκαινας και μαρίδας) που μελετήθηκαν ήταν χαμηλότερες από τα ευρωπαϊκά όρια. Ωστόσο στη μαρίδα ανιχνεύτηκε αρσενικό, στοιχείο για το οποίο δεν έχουν προσδιορισθεί ανώτατα επίπεδα από την Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ) - τα υπόλοιπα δείγματα ψαριών δεν αναλύθηκαν για αρσενικό.
Σούπερμαρκετ