-
Ο χρήστης tm έγραψε:
Κανακης πιτσα, ftw..
παιδια, ειναι καταπληκτικη!η πλησιεστερη πιτσα σε σπιτικη-φουρνου που εχω φαει απο σουπερ μαρκετ ειναι της cretafarm σε χαρτινο κουτι με δυο τεμαχια μεσα. Αλλα εμαθα μετα οτι ειναι made in italy και δεν ξαναπηρα...
-
θα κοιταξω το μεηντ ιν, του κανακη και θα ενημερωσω!
Εντιτ:
δεν λεει για κατασκευη. Ελληνικο προϊον, λεει! -
Asimov,ελληνικα μιλαω γμτ
Δεν υπαρχει πια η προσφορα αυτη στο mymarket -
Κανεις λαθος, πριν λιγο ημουν εκει, στο MyMarket στην Αθανατου, στην Ανω Γλυφαδα. Πηρα 8 πακετα
Η προσφορα ειναι Πεμπτη-Παρασκευη-Σαββατο -
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Κανεις λαθος, πριν λιγο ημουν εκει, στο MyMarket στην Αθανατου, στην Ανω Γλυφαδα. Πηρα 8 πακετα
Η προσφορα ειναι Πεμπτη-Παρασκευη-ΣαββατοΑ οκ,γιατι στο φυλλαδιο δεν φαινεται
-
Αυτες του τριημερου, δεν τις βαζουν στο φυλλαδιο. Μονο σε τηλεοραση-ραδιοφωνο.
-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
Να δοκιμάσεις και .....................
Άργησες !
Εχω δοκιμάσει όλα τα τυποποιημένα σφολιατοειδή τους, και -γευστικά- είναι εξαιρετικά.
Μόνο τα λουκανικοπιτάκια τους -κατ΄εμέ- είναι μέτρια.
Όμως, με τις 'απο μέσα' πληροφορίες σου, εξασφαλίσθηκε και το ποιοτικό μέρος των προιόντων. Νά ΄σαι καλά !Προσωπικά και όχι μονο (προχθες το πρωί φαγώθηκαν, πιο προσφατη φορά ...) τα βρίσκω ίσως τα μονα που έχουν την απλούστερη γευση σε λουκανικοπιτάκι. Οτιδήποτε αλλο ή μου μύριζε το λουκάνικο, ή ειχαν μουστάρδα ή μπαχαρικά που αλλοίωναν/ξεφευγαν απο την 'βασική' γευση που τα εχω συνδυάσει οτι εχουν.
Αν ισχύουν παντως αυτα τα περι της εταιρίας νομίζω ότι αξίζει και με το παραπάνω η στηριξη της απο τους καταναλωτές.
-
Eγω παλι οποτε τρωω εχω στομαχοπονο... Και ο αδερφος σε φαση που κοροιδευει αν δει μπροστα του καρντις.. Μαλλον ειμαστε ευαισθητοι..
-
Ο συγγενής-παιδίατρος μου λέει ότι και τa ελληνικά babylinο είναι μια χαρά.
Αν και ξεκινήσαμε με Libero (από το γνωστό μαιευτήριο) σύντομα (και μετά από σύσταση της κουνιάδας μου) γυρίσαμε σε Pampers. Μας φάνηκαν λιγότερο ογκώδη, με πιο συμπαθή υλικά, τουλάχιστον εξίσου αποτελεσματικά και πιο εύχρηστα.
Είναι όμως από το είδη που υποθέτω ότι ανάμεσα στις κορυφαίες μάρκες δεν πρέπει να υπάρχουν διαφορές και έχει να κάνει περισσότερο με το τι θα σε βολέψει και το τι κάνει στο παιδί σου.Μια εποχή πετύχαινα και καλές (για τα ελληνικά δεδομένα) προσφορές για Pampers στο Καρφούρ, ήταν μια καλή κυρία εκεί και μοίραζε κουπόνια για μέχρι και -4 ευρώ ανά πακέτο. Εκτός Ελλάδας βέβαια οι τιμές είναι σε άλλη κατηγορία μεγέθους, πολύ φτηνότερα και δεν εννοώ στο e-bay αλλά ακόμα και στα επίσημα καταστήματα.
-
Έρχονται αυξήσεις στα βασικά είδη διατροφής.
Επιπλέον ανατιμήσεις σε κρέας, γάλα και ψωμί.Οι αυξήσεις θα είναι 5% -10% και θα αφορούν βασικά καταναλωτικά αγαθά όπως κρέας, γάλα, γαλακτοκομικά ίσως και ψωμί σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας 'Ελεύθερος Τύπος'. Αιτία των ανατιμήσεων είναι η μικρή σοδειά δημητριακών παγκοσμίως και ο διπλασιασμός, σχεδόν, της τιμής των ζωοτροφών.
http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/226752/erhontai-ayxiseis-sta-vasika-eidi-diatrofis
-
Μαλλον ηρθε η ωρα να πουλησω κανα κατσικακι γαλακτος ελευθερας βοσκης , φετα παραγωγης μας, κλπ καλουδια . Σε φιλικες τιμες
-
Tα supermarket DEAL τι μέρος του λόγου είναι; Πηγαίνω στη Μητρόπολη και είναι σε ορισμένα είδη υπερβολικά φτηνά.
Τα περισσότερα είναι ιταλικές συσκευασίες (Di Cecco 1.10 το πακέτο παρακαλω) -
Αριστερος που τρωει Di Cecco;
-
Aν και δεν τρωω Ντι Τσεκο, απλά αναφέρω την χαώδη διαφορά στην τιμη
-
Υπάρχει κάποια λίστα με το τι μπορεί να τρώει ένας κομμουνιστής, αριστερός, κεντρώος, φιλελεύθερος, νουδου, χρυσό αυγό κλπ; Αν ναι, παρακαλώ να την δημοσιεύσετε παίδες, μην πέφτουμε σε τέτοια λάθη
-
Tελικά όποιος ρωτά, μαθαίνει. Σουπερμαρκετ παράλληλου εμπορίου είναι, στα περισσότερα οι τιμές είναι κάτι παραπάνω από καλές, εξαιρετικές θα έλεγα και (το άσχημο της υπόθεσης) γυφτομαχαλάς. Βρυζας, Σαχπαζίδης και τα άλλα παιδιά της Τουμπας και της γνωστης παρεουλας.
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αριστερος που τρωει Di Cecco;Πραγματικά είναι ν' απορείς με την κατάντια της αριστεράς...
Θυμάμαι στο ΕΑΜ και στον εμφύλιο, σφάζαμε τα κατσίκια με τα κονσερβοκούτια (τα ίδια που σφάζαμε και τους νοικοκυραίους εννοείται! ) και μετά τα τρώγαμε και ωμά ακόμη (αν έβρεχε...).Ψωμί φυσικά δεν έπαιζε, αν είχαμε κλέψει αλεύρι, το κάναμε κουρκούτι.
Και στο Γράμμο-Βίτσι, δεν είχαμε κι αλάτι!
Αχχχχ, κατάντια...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Υπάρχει κάποια λίστα με το τι μπορεί να τρώει ένας κομμουνιστής, αριστερός, κεντρώος, φιλελεύθερος, νουδου, χρυσό αυγό κλπ; Αν ναι, παρακαλώ να την δημοσιεύσετε παίδες, μην πέφτουμε σε τέτοια λάθηWorking on it,αλλα περιμενω τα μεγαλα κεφαλια του forum να συνδραμουν αποτελεσματικα.
Μεχρι να ολοκληρωθει η λιστα, παρακαλω οι αριστεροι να αποφευγουν τα καπιταλιστικα σουπερ-μαρκετ των πολυεθνικων, (εκτος εαν πηγαινουν για απαλλοτρίωση) και οι δεξιοί να αποφευγουν το Lidl -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Αριστερος που τρωει Di Cecco;
Πραγματικά είναι ν' απορείς με την κατάντια της αριστεράς...
Θυμάμαι στο ΕΑΜ και στον εμφύλιο, σφάζαμε τα κατσίκια με τα κονσερβοκούτια (τα ίδια που σφάζαμε και τους νοικοκυραίους εννοείται! ) και μετά τα τρώγαμε και ωμά ακόμη (αν έβρεχε...).Ψωμί φυσικά δεν έπαιζε, αν είχαμε κλέψει αλεύρι, το κάναμε κουρκούτι.
Και στο Γράμμο-Βίτσι, δεν είχαμε κι αλάτι!
Αχχχχ, κατάντια...
Εγώ στον εμφύλιο ήμουν σε νησί. Σφάζαμε ψάρια και τα τρώγαμε ωμά να μην μας προδώσει η τσίκνα στο λιμενικό. Από τότε ξεκίνησε ο εθισμός πολλών από εμάς με το sushi, στο γνωστό σουσάδικο του Κεφαλαρίου οι περισσότεροι πελάτες είναι σήμερα αριστεροί.
-
Ανάκληση φυσικών χυμών Amita Motion από τον ΕΦΕΤ
Πηγή: Ανάκληση φυσικών χυμών Amita Motion από τον ΕΦΕΤ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/66619#ixzz25m66PDXA
Σούπερμαρκετ