-
.
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Τι 'πώς θα πάμε';Λιώμα!!!!
Μα που βρίσκεται αυτή η ανάβαση, υπάρχει κανένας χάρτης;
Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να πάω....
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Τι 'πώς θα πάμε';
Λιώμα!!!!
Μα που βρίσκεται αυτή η ανάβαση, υπάρχει κανένας χάρτης;
Είναι η πρώτη φορά που σκέφτομαι να πάω....
Είναι στον παλιό δρόμο προς Χαλκίδα.
Εθνική οδός, περνάς τα διόδια Σχηματαρίου και βγαίνεις για Χαλκίδα.
Ακολουθείς τον δρόμο και πριν την μεγάλη Γέφυρα κάνεις πάλι δεξιά.
Στα περίπου 2 χιλιόμετρα θα βρείς την εκκίνηση της ειδικής.Πρόταση.
Πήγαινε από ΕΟ μέχρι πριν την ευθεία της Θήβας και βγες από εκει δεξιά.
Ακολούθησε τον δρόμο που θα σε βγάλει στον τερματισμό.
Παρκάρισε, περπάτησε περίπου 2 χιλιόμετρα και διάλεξε μέρος.
Είναι εύκολο να φύγεις από εκει αν βαρεθείς ή αν αρχίσουν οι καθυστερήσεις! -
Βρε kubiak,απορω με το ....θαρρος σου να το γραψεις οτι δεν εχεις ξαναπαει στη ριτσωνα!
Καλα βλαχοπουλου-μπαρκουλη δεν ειχες δει?
Ε,τωρα θα το δεις λαιβ...Οτι και να λεμε εδω μεσα,θα σου αρεσει,δεν ειναι και τοσο τυχαιο το γεγονος οτι καθε φορα γινεται της κακομοιρας απο ολες τις αποψεις!
-
Όπως λέει ο kouk.
Εκεί που πας δεξιά αν θυμάμαι καλά (από το 2001 έχω να περάσω...) λέει μια ταμπέλα ΔΡΟΣΙΑ και έχει ένα σιλό τσιμέντου στην άκρη του δρόμου με κυλιόμενο διάδρομο για το τσιμέντο που περνάει πάνω από το δρόμο.Η εκκίνηση είναι στο εργοστάσιο της εταιρείας 'μηχανική'.
-
Βασικα το ....μυστικο με τοσες συμμετοχες ειναι να πας σχετικα-αρκετα νωρις.
-
Και να έχεις ατομικό εξοπλισμό σαν να πηγαίνεις σε χιονοδρομικό!!!!
ΠΟΛΛΕΣ ώρες αναγκαστικά ακίνητος, και ο Δεκέμβρης δεν αστειεύεται!!!
-
.
Ευχαριστώ!
Για διάφορους λόγους δεν είχα μπορέσει να πάω....
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Βασικα το ....μυστικο με τοσες συμμετοχες ειναι να πας σχετικα-αρκετα νωρις.Τελικά ξέρει κανείς εάν ισχύει το κλείσιμο ότι του δρόμου θα γίνει δύο ώρες πρίν κι όχι μια;
-
.
Στο Google Earth φαίνεται η περιοχή της ανάβασης;
.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Στο Google Earth φαίνεται η περιοχή της ανάβασης;
.
Αν ξέρει που να ψάξεις ναι.
-
Ο χρήστης kubiak έγραψε:
.Στο Google Earth φαίνεται η περιοχή της ανάβασης;
.
Συμβουλή: πήγαινε οπωσδήποτε από τον τερματισμό για πολλούς λόγους:
- Θα φτάσεις και θα φύγεις πιο άνετα χωρίς να χρειαστεί να κλειστείς μέσα ή να περπατήσεις όοολη την απόσταση από την αρχή μέχρι το τέλος των πιτς+τον χώρο προθέρμανσης+ κάμποσο ακόμα μέχρι να βρεθείς σε κάποιο Κ
- Θα δεις πολύ πιο άνετα αγώνα, καθώς δεν θα είσαι μαζί με 1000 άλλους σε ένα χώρο 20 τετραγωνικών...
- Έχει μακράν την πιο γαμάτη στροφή του αγώνα την τελευταία παρατεταμένη αριστερή πριν τα μνήματα... Προσοχή μόνο που θα κάτσεις...
-
.
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Αν ξέρει που να ψάξεις ναι.Αν είναι εύκολες οι συντεταγμένες... (Π.χ. Lat:38°26'2.31'N & Long: 23°35'38.52'E)
.
-
.
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Συμβουλή: πήγαινε οπωσδήποτε από τον τερματισμό για πολλούς λόγους:- Θα φτάσεις και θα φύγεις πιο άνετα χωρίς να χρειαστεί να κλειστείς μέσα ή να περπατήσεις όοολη την απόσταση από την αρχή μέχρι το τέλος των πιτς+τον χώρο προθέρμανσης+ κάμποσο ακόμα μέχρι να βρεθείς σε κάποιο Κ
- Θα δεις πολύ πιο άνετα αγώνα, καθώς δεν θα είσαι μαζί με 1000 άλλους σε ένα χώρο 20 τετραγωνικών...
- Έχει μακράν την πιο γαμάτη στροφή του αγώνα την τελευταία παρατεταμένη αριστερή πριν τα μνήματα... Προσοχή μόνο που θα κάτσεις...
Ευχαριστώ πάρα πολύ για τη βοήθεια παιδιά...
.
-
Δυστυχώς η περιοχή της ανάβασης δεν καλύπτεται από λεπτομερή φωτογραφία. Σταματάει στον χώρο των pit και μέχρι την εκκίνηση.
38.26.57.13 Ν 23.33.09.77 Ε -
μμ, έτσι είναι...
-
tazio,ουτως η αλλως με τα ποδια θα ανεβεις,οποτε και μια ωρα πριν να κλεισει ο δρομος,απλως θα παρκαρεις το αυτοκινητο 500 μετρα πιο μακρια περιπου.(στο κεντρικο δρομο,αναλογα μακρια αναλογως με τους θεατες που θα εχουν παει πριν απο σενα.Παντως η συμβουλη παραμενει η ιδια,καλυτερα λιγο νωριτερα απο το 'λιγο πριν τον αγωνα')
Γενικα ρουχα για κρυο να εχετε,υπομονη,διαθεση για να δειτε ΠΟΛΛΑ αυτοκινητα και θα περασετε καλα.
Περα απο τις γκρινιες μας εδω μεσα για τα ....δικα μας,τετοιου ειδους αναβασεις οπως η Ριτσωνα ειναι ωραιες για παρακολουθηση.
Καλα να περασετε οσοι πατε! -
Αξίζει τον κόπο κάποιος να πάει πριν από το κλείσιμο του δρόμου γιατί η Ριτσώνα είναι ένα μέρος που χωράει πολλά αυτοκίνητα σε παράπλευρα ανοικτά κομμάτια.
-
Eτσι και ετσι,γιατι αν το κανεις αυτο, ταυτοχρονα σημαινει πως υποχρεωτικα θα περιμενεις μεχρι να τελειωσει ο αγωνας.
Και σε αυτην την περιπτωση παιζει ρολο ποσο κοσμο θα εχει στην αναβαση.
Αν εχει πολυ..... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Eτσι και ετσι,γιατι αν το κανεις αυτο, ταυτοχρονα σημαινει πως υποχρεωτικα θα περιμενεις μεχρι να τελειωσει ο αγωνας.
Και σε αυτην την περιπτωση παιζει ρολο ποσο κοσμο θα εχει στην αναβαση.
Αν εχει πολυ.....Δεν ξέρω, έχω χάσει και πολλά επεισόδια από την Ριτσώνα.Έχω πολλά χρόνια να πάω.
Τελικά έχω γίνει αγοροφοβικός μου φαίνεται.
Προτιμώ την ερημιά του rally ΕΛΠΑ από την πολυκοσμία της Ριτσώνας.Πάντως νομίζω ότι δεν αντέχεται να είσαι ανάμεσα σε χιλιάδες άσχετους που στην πλειοψηφία τους είναι και ανάγωγοι και να ακούς αυτά που λένε
Πρέπει να πάρεις χούφτες τα ηρεμιστικά, για να την αντέξειςΕκεί να δεις πόσο θα φτάσουν οι τιμές στα νοικιασμένα αγωνιστικά από το εξωτερικό
Για αυτό σου λέω άσε να μάθουμε για να να ξέρουμε γιατί στην κερκίδα ακούς τέρατα και πρέπει να μην μιλάς κιόλαςΕννοείται ότι κάνω πλάκα γιατί τα γραπτά όπως λες και εσύ πρέπει να συνοδεύονται από ερμηνευτική εγκύκλιο
-
thvarveris εγραψε:
'Πάντως νομίζω ότι δεν αντέχεται να είσαι ανάμεσα σε χιλιάδες άσχετους που στην πλειοψηφία τους είναι και ανάγωγοι και να ακούς αυτά που λένε
Πρέπει να πάρεις χούφτες τα ηρεμιστικά, για να την αντέξεις 'Eμεις γιατι νομιζεις οτι τρεχουμε και δεν βλεπουμε!!!!
Αναβαση ΡΙΤΣΩΝΑΣ 12/05