-
Ξεκιναμε λοιπον απο την τελευταια αναβαση της χρονιας.
Ηδη οι τυψεις της ΑΛΑ απο τις 'ατασθαλειες του Αττικου ραλλυ η και της απεριγραπτα φαιδρης επιστολης της σχεδον ενα μηνα μετα,την οδηγησαν σε μια κινηση καλης θελησης προς τους (ορισμενους) οδηγους και μειωσαν το παραβολο συμμετοχης σε ορισμενες κατηγοριες αυτοκινητων....ομως την Ν1 την αφησαν απεξω....γιατι ??
(μηπως γιατι μαζευει πολλες συμμετοχες και η ' χασουρα θα ηταν μεγαλη?)Ακολουθουν και αλλα
Καλο αγωνα σε ολους τους οδηγους
dimos[/u]
-
Ηδη οι τυψεις της ΑΛΑ απο τις 'ατασθαλειες του Αττικου ραλλυ η και της απεριγραπτα φαιδρης επιστολης της σχεδον ενα μηνα μετα,την οδηγησαν σε μια κινηση καλης θελησης προς τους (ορισμενους) οδηγους και μειωσαν το παραβολο συμμετοχης σε ορισμενες κατηγοριες αυτοκινητων....ομως την Ν1 την αφησαν απεξω....γιατι ??
(μηπως γιατι μαζευει πολλες συμμετοχες και η ' χασουρα θα ηταν μεγαλη?)Ακολουθουν και αλλα
dimos[/u]
-
dimos[/u]
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
,την οδηγησαν σε μια κινηση καλης θελησης προς τους (ορισμενους) οδηγους και μειωσαν το παραβολο συμμετοχης σε ορισμενες κατηγοριες αυτοκινητων....ομως την Ν1 την αφησαν απεξω....γιατι ??
(μηπως γιατι μαζευει πολλες συμμετοχες και η ' χασουρα θα ηταν μεγαλη?)Μπα μάλλον επειδή οι συμετέχοντες στη Ν1 δεν έχουν λεφτά είπε και η λέσχη να συμπλεύσει με την ρήση της αρχής του αθλήματος στη χώρα μας.
-
Ο χρήστης dimos έγραψε:
Ξεκιναμε λοιπον απο την τελευταια αναβαση της χρονιας.Ηδη οι τυψεις της ΑΛΑ απο τις 'ατασθαλειες του Αττικου ραλλυ η και της απεριγραπτα φαιδρης επιστολης της σχεδον ενα μηνα μετα,την οδηγησαν σε μια κινηση καλης θελησης προς τους (ορισμενους) οδηγους και μειωσαν το παραβολο συμμετοχης σε ορισμενες κατηγοριες αυτοκινητων....ομως την Ν1 την αφησαν απεξω....γιατι ??
dimos[/u]
Μάζευε ΄Δήμο μου μάζευε δεν μαζέυει πιά.Το γιατί είναι σε όλους γνωστό.Οι λεφτάδες τους ενδιαφέρουν.Αλήθεια......εγώ με το περσινό Ν1 λογο αλαγής κανονισμών αν θα ετρεχα φέτος, θα ετρεχα αναγκαστικά στην Α5,εφόνον δεν εχω προβεί σε αλαγές.Μήπως ανήκω στους πλούσιους και δεν το ξέρω?κοίτα αλαγές στην κοινωνική μου θέση που μου κατατάσει το περσινό κορονοποινοιό μου,ο πύργος μου,και το τρύπιο φιλτροκούτι μου.
Μήπως πρέπει να τους σκάω την 300άρα μιας και τυπικά δεν ανήκω πλέων στην Ν1 σαν φραγκάτος της πλούσιας κλάσης Α5 που ανήκω ? -
erwthsh...
Sthn A6 poso einai h symmetoxh? mhpws exei ekptwsh logw neoy agwnizomenoy opws sta rallakia (px attiko ena neo plhrwma, plhrwse 180 eyro symmetoxh gia N2). Den rwtaw gia emena....
-
To παράβολο συμμετοχής για ιδιώτες είναι:
A0 & A5 250 €
Νέοι οδηγοί 180 €
Ιστορικά 210 €
Υπόλοιπες κλάσεις 300 € -
Για κοιταξτε και το εντυπο συμμετοχης στην αναβαση...
Μετα την επεμβαση του ΣΟΑΑ στο Αττικο,οπου το αντιστοιχο εντυπο,περιλαμβανε εκεινη την ανεκδιηγητη παραγραφο απο τον καιρο των δεινοσαυρων,διορθωθηκε με το σωστο κειμενο...επι τελους.
Ειναι απλα τα πραγματα.
dimos
-
Αξιοσημείωτες για την Ριτσώνα οι συμμετοχές των: Ενιαίου, Micra challenge και του επάθλου Α0! Περίπου δηλαδή 40+ αυτοκινήτων εκτός των πολλών -λόγω της συγκεκριμένης ανάβασης-συμμετοχών! Λέτε να ξεπεράσουν τις 120;
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Αξιοσημείωτες για την Ριτσώνα οι συμμετοχές των: Ενιαίου, Micra challenge και του επάθλου Α0! Περίπου δηλαδή 40+ αυτοκινήτων εκτός των πολλών -λόγω της συγκεκριμένης ανάβασης-συμμετοχών! Λέτε να ξεπεράσουν τις 120;Αποτυχία θα είναι αν δεν τις ξεπεράσουν με 3 καπ...
-
QUIZ
POIO MEGALOSTELEXOS ORGANWTHS EXEI DHLWSEI OTI 'Ασχολήθηκα με το άθλημα χωρίς να έχω καμιά ιδιαίτερη αγάπη σ’ αυτό. '
DEXWMASTE KAI KALITEXNIKA PSEYDWNYMA!
-
Εγώ λέω 150+
-
156 για την ακρίβεια....
-
Ο χρήστης Eva έγραψε:
156 για την ακρίβεια....Δεν σώνεται με **ΤΙΠΟΤΑ **!!!
Πρόεδρε είπαμε!
Στα 1000 ευρώ οι αναβάσεις και στα 5000 τα ραλύ του χρόνου!
-
156 συμμετοχές και κάποιοι αναρωτιούνται ''μα πως''.
Ε, ας ρωτήσουν πόσοι από τους 156 γνωρίζουν για τις συναντήσεις ΕΘΕΑ-ΣΟΑΑ και το περιεχόμενο των συζητήσεων.
Στοίχημα ότι θα εκπλαγούν ? -
Δεν είναι θέμα 'γνώσης' θέμα 'νοοτροπίας' είναι.
Πάρε ένα μέρος από ένα άρθρο του Πάνου Φιλιπακόπουλου.
.... Πείτε μου ένα πετυχημένο μποϊκοτάζ που έκαναν οι έλληνες καταναλωτές ως αντίδραση σε έναν άδικο φόρο ή σε μία αδικαιολόγητη αύξηση! Ούτε ένα, ακόμα και σε προϊόντα και υπηρεσίες που δεν είναι άμεσης ανάγκης και θα μπορούσαν εύκολα να τα στερηθούν για ένα χρονικό διάστημα προκειμένου να ρίξουν την τιμή τους. Κι όμως η δύναμη τους είναι πολύ μεγαλύτερη απ' αυτή οποιουδήποτε ελεγκτικού μηχανισμού. Σε άλλες χώρες οι καταναλωτές αντιδρούν άμεσα και αποτελεσματικά όταν νιώθουν ότι τους κοροϊδεύουν. Αλλά κι εδώ υπάρχει το προηγούμενο του μποϊκοτάζ των ολλανδικών προϊόντων, την εποχή που η Ολλανδία μας «την είχε σπάσει» στο μακεδονικό. Οι Ολλανδοί (χώρα με εξαγωγές σε όλο τον κόσμο, από τις οποίες η Ελλάδα απορροφάει μικρό μόνο μέρος) έπαθαν τέτοια ζημιά, που όταν λίγο καιρό μετά υπήρξαν εξελίξεις στο μακεδονικό, οι ολλανδικές επιχειρήσεις πίεσαν την κυβέρνησή τους να ...κάνει την πάπια και να μη ξαναπροκαλέσει τους Έλληνες με τις πολιτικές της δηλώσεις.
Όταν μας την έσπασαν, λοιπόν, αντιδράσαμε. Όταν μας βάζουν το χέρι στην τσέπη και μας τα παίρνουν κοροϊδίστικα, αντί να αντιδράσουμε, τους λέμε «πάρτε κι άλλα». Δεν είμαστε άξιοι της τύχης μας;_Π.Φ. -
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
156 συμμετοχές και κάποιοι αναρωτιούνται ''μα πως''.
Ε, ας ρωτήσουν πόσοι από τους 156 γνωρίζουν για τις συναντήσεις ΕΘΕΑ-ΣΟΑΑ και το περιεχόμενο των συζητήσεων.
Στοίχημα ότι θα εκπλαγούν ?Δυστυχώς κάποιοι δε γνωρίζουν καν ότι υπάρχει ο Σ.Ο.Α.Α. , τις συναντήσεις με την 'πως την είπες' θα γνωρίζουν.
Και μια απορία.
Κάποιοι που δηλώνουν συμμετοχή μόνο σε αυτό τον αγώνα άραγε γνωρίζουν ότι πιθανόν να 'καταστρέψουν' μια ολόκληρη χρονιά κάποιου που έτρεχε όλη τη χρονιά σε όλες τις αναβάσεις κυνηγώντας ένα 'ρημαδότιτλο'.
Αλλά ξέχασα, εδώ θα μας δούν και οι γκόμενες και οι κολητοί μας που πέρα από τη Ριτσώνα δε μπορούν (και δε ξέρουν) να πάνε. Ενώ, 'που να τρέχω τώρα στην άλλη άκρη της Ελλάδας, που δε θα με δεί κανείς'. Θα κάνω μια Ριτσώνα και θα γίνω ο ήρωας της παρέας.Έτσι μπράβο, 'κάντε τα μούτρα κρέας' της ΕΘ.Ε.Ας. .
-
Αλλά ξέχασα, εδώ θα μας δούν και οι γκόμενες και οι κολητοί μας που πέρα από τη Ριτσώνα δε μπορούν (και δε ξέρουν) να πάνε. Ενώ, 'που να τρέχω τώρα στην άλλη άκρη της Ελλάδας, που δε θα με δεί κανείς'. Θα κάνω μια Ριτσώνα και θα γίνω ο ήρωας της παρέας.
Μηπως δεν εχουν τον χρονο και το χρημα να πανε στην αλλη ακρη της Ελλαδας...?
-
Ο χρήστης gazos έγραψε:
Αλλά ξέχασα, εδώ θα μας δούν και οι γκόμενες και οι κολητοί μας που πέρα από τη Ριτσώνα δε μπορούν (και δε ξέρουν) να πάνε. Ενώ, 'που να τρέχω τώρα στην άλλη άκρη της Ελλάδας, που δε θα με δεί κανείς'. Θα κάνω μια Ριτσώνα και θα γίνω ο ήρωας της παρέας.
Μηπως δεν εχουν τον χρονο και το χρημα να πανε στην αλλη ακρη της Ελλαδας...?
Για μία ανάβαση θα έχουν (προσοχή όχι όλοι αλλά κάποιοι ναι) . Απλά δε θέλουν πιστεύω.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Και μια απορία.
Κάποιοι που δηλώνουν συμμετοχή μόνο σε αυτό τον αγώνα άραγε γνωρίζουν ότι πιθανόν να 'καταστρέψουν' μια ολόκληρη χρονιά κάποιου που έτρεχε όλη τη χρονιά σε όλες τις αναβάσεις κυνηγώντας ένα 'ρημαδότιτλο'.Αυτα παντα γινονταν και θα εξακολουθησουν να γινονται.
Και στο κατω κατω κανεις δεν απαγορευει σε κανεναν να τρεξει οπου και οποτε θελει.
Αναβαση ΡΙΤΣΩΝΑΣ 12/05