-
Ο χρήστης Vasilakis έγραψε:
Valencia(31/1-Τρίτη) - rally.gr
'1ος ο Barrichello υπο βροχή, έξοδος για τον Rossi!'Έχω την εντύπωση ότι το rally.gr τον τελευταίο καιρό τα χει παίξει..Αργεί χαρακτηριστικά να βγάλει τις ειδήσεις,και μου φαίνεται μερικές δεν τις βγάζει καθόλου..Την επίσημη παρουσίαση της ρενω την πήρε χαμπάρι;; Ή μήπως θα την βγάλει αύριο;;
-
δε νομίζω ότι ο χρόνος του Ρόσι είναι εντυπωσιακός. Αν δε κάνω λάθος, ο Μασσα με το ίδιο μονοθέσιο είχε ρίξει 1 δευτ. στον ΜΣ (βέβαια ο ΜΣ είχε την F2006) στην Barca.
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
δε νομίζω ότι ο χρόνος του Ρόσι είναι εντυπωσιακός. Αν δε κάνω λάθος, ο Μασσα με το ίδιο μονοθέσιο είχε ρίξει 1 δευτ. στον ΜΣ (βέβαια ο ΜΣ είχε την F2006) στην Barca.Θα διαφωνίσω ( ). Η μία περίπτωση δεν έχει σχέση με την άλλη. Πιστεύω πως ο χρόνος του Ρόσι είναι πολύ καλός, αν κοιτάξουμε καλά πόση εμπειρία έχει σε μονοθέσιο Φ1. Το θέμα είναι αν μπορέσει και αξιοποιήσει ότι καινούργιο μαθαίνει τότε θα είναι ανταγωνιστικός.
-
Κι εγώ νομίζω ότι ο χρόνος του είναι καλός..Βέβαια είχε στην πλάτη του τον V10 χωρίς να ξέρουμε αν αυτό του έδινε πλεονέκτημα ή όχι..
-
θεωρειτικά του δίνει πλεονέκτημα...και μη ξεχνάμε ότι δε γνωρίζουμε ποσότητα καυσίμου. Τέλος πάντων θα δούμε πως θα συνεχίσει.
-
Αρκετα καλος ο Ροσσι.Και η McLaren ομως ανεβαίνει σιγα σιγα,ε?
-
Bravissimo Valentino!
Από τα updates στη διάρκεια της μέρας φαινόταν να βελτιώνεται συνεχώς, γύρο το γύρο.
Για να δούμε και αύριο!
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Bravissimo Valentino!Από τα updates στη διάρκεια της μέρας φαινόταν να βελτιώνεται συνεχώς, γύρο το γύρο.
Για να δούμε και αύριο!
Υπάρχει live timing? Από που βλέπεις αυτά τα updates?
-
Όχι, δεν υπάρχει δυστυχώς απλώς αυτό ανέφεραν κάποιοι σε φόρουμ, μεταφράζοντας τα όσα αναφέρει η Gazzetta, που σε τέτοια θέματα είναι αρκετά αξιόπιστη πηγή.
-
-
Ο χρήστης mschumacher έγραψε:
θεωρειτικά του δίνει πλεονέκτημα...και μη ξεχνάμε ότι δε γνωρίζουμε ποσότητα καυσίμου. Τέλος πάντων θα δούμε πως θα συνεχίσει.Θεωρητικά του δίνει μειονέκτημα, αφού ο V10 είναι βαρύτερος και είναι ριγμένος σε στροφές για να εξομοιωθεί σε απόδοση με τους V8. Ο Massa στη Βαρκελώνη έτρεχε με F2004 που είχε τον V8 πάνω.
-
Ο χρήστης cavallino έγραψε:
Θεωρητικά του δίνει μειονέκτημα, αφού ο V10 είναι βαρύτερος και είναι ριγμένος σε στροφές για να εξομοιωθεί σε απόδοση με τους V8. Ο Massa στη Βαρκελώνη έτρεχε με F2004 που είχε τον V8 πάνω.Ειμαστε σιγουροι οτι και αυτος του Rossi ειναι ριγμενος στα ιδια επιπεδα?
-
Ε ναι, αλλιώς δεν έχει νόημα. Να κοροϊδεύουν τους εαυτούς τους; Άλλωστε υπάρχει έλεγχος, δεν μπορεί να τρέχει ο καθένας με ό,τι θέλει στην πίστα, πρέπει να είναι σύννομο με τους ισχύοντες κανονισμούς.
-
Λέγε με Renault!
Όσο για έλεγχο, δεν γίνεται τεχνικός έλεγχος, όποιος θέλει τρέχει με V-10 απεριόριστο, περιορισμένο, V-8, κλπ.
-
Ούτε εγώ νομίζω ότι υπάρχει έλεγχος.Αλλά γιατί να βάλουν τον ιταλό να τρέχει με full 2005-spec αυτοκίνητο;;Δεν έχει κανένα νόημα..Είναι ανούσια έξοδα που δεν προσφέρουν κάτι ούτε σε εξέλιξη ούτε σε αξιολόγηση του ρόσι εφόσον τρέχει ταυτόχρονα με τους άλλους..
-
με πιο τρόπο αξιολογούν τον ρόσι απέναντι στους άλλους οδηγούς? Δεν έχουν ίδιο μονοθέσιο, οπότε δε μπορείς να το πεις αυτό..... εδώ ούτε με τον ΜΣ έχουν ίδιο....
-
Όταν λέω αξιολόγηση εννοώ να δουν τους χρόνους του,να δουν τους χρόνους των άλλων που κινούνται στην ίδια πίστα με τις ίδιες (πάνω κάτω) συνθήκες και να κρίνουν αν μπορεί να κινηθεί σε ικανοποιητικούς ρυθμούς..
-
Αυτό που η Ferrari κρίνει στον Rossi (υποθέτω ότι) είναι η ικανότητα του να μαθαίνει, να προσαρμόζεται και να βελτιώνεται. Οι χρόνοι έχουν αξία μόνο σαν τάξη μεγέθους και είναι ανόητο να συγκρίνεται ο Valentino με έναν Button π.χ.
Ακόμα και ένας Paffett ή Kubica είναι πολύ πιο 'έτοιμος' να οδηγήσει μια F1 από τον πρωταθλητή του MotoGP.
-
Ο χρήστης Hellenic tifosi έγραψε:
Λέγε με Renault!.....
Καν' το λιγο πιο λιανα
-
Ε η μπροστινή αεροτομή δε μοιάζει πολύ με Renault? Ήρεμα παιδιά, πλάκα κάνουμε με τις 'αντιγραφές'!
Χειμερινές Δοκιμές 2006