-
περιμενα καποιο επιπεδο(τουμπεκι ψιλοκομμενο)αλλα μαλλον εκανα λαθος!
-
Ο χρήστης RIZONAKIS MAN έγραψε:
περιμενα καποιο επιπεδο(τουμπεκι ψιλοκομμενο)αλλα μαλλον εκανα λαθος!ΣΩΣΤΑ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΑΤΕ ΛΑΘΟΣ.
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΥΛΟΓΗ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΕ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΑΣ.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ,
'EL-EM'
-
περιμενα καποιο επιπεδο(τουμπεκι ψιλοκομμενο)αλλα μαλλον εκανα λαθος!Τουμπεκί ψιλοκομμένο??!!
Γιατι?
Αφου όπως δήλωσες 'Μια απλά ερώτηση' έκανες?Τώρα που πήρες τις απαντήσεις μήπως θέλεις να μας πεις και τι ακριβώς ήθελες πραγματικά να υπονοήσεις?
-
ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ.ΕΓΩ ΠΑΛΙ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΡΩΤΑΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥΣ.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΝΕ ΕΧΟΥΝΕ ΦΡΙΚΑΡΕΙ(ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝΕ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ).ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑΤΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΝΤΑ ΟΤΑΝ ΤΕΡΜΑΤΙΖΟΥΝΕ ΠΕΡΝΟΥΝΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΘΕΣΗ.ΜΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ,ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΖΗΤΟΥΣΑΝΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΝΕ. ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ 'ΤΟΥΒΛΑ' ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΡΙΧΝΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.
-
επιμενω οτι η ερωτηση μου ηταν σαφης.να σας το αναλυσω λοιπον για να το καταλαβετε.σε καποιο αγωνα στο παρελθον μετα τον τερματισμο βρεθηκε καποιος αγοραστης για ενα ιταλικο αυτοκινητο που ηθελε να το αγορασει αμεσως,χωρις να φυγει να παει ιταλια και να ξαναερθει.οι ιταλοι του ειπαν οτι το αυτοκινητο εχει να κανει αγωνα στην ιταλια και μετα μπορουν να του το παραδωσουν.το αυτοκινητο λοιπον που ηρθε μετα τον αγωνα της ιταλιας στην ελλαδα ,δεν ειχε καμοια σχεση με το αυτοκινητο που αγορασε ο ανθρωπος.και για μια φορα ακομα ξαναλεω(ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ)ελπιζω να εγινα κατανοητος αυτη τη φορα!
-
OK.
Αυτό όμως έχει να κάνει με την εμπορική πολιτική των συγκεκριμένων Ιταλών. Μπορεί να το έγδυσαν και να έβγαλαν μεγαλύτερο κέρδος.Οπως το είχες αναφέρει όμως φαινότανε να υπονοείς ότι ο Άρης είχε ειδικό αυτοκίνητο, εκτός ομολογκασιόν....
-
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ-ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ - ΚΑΙ ΦΕΡΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΠΛΟ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΔΙΑΙΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΙΔΙΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΠΡΟΟΠΤΗΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ. ΠΟΥ ΠΑΣ ΜΕ ΤΟ 8ΑΡΙ ΚΑΙ ΤΟ 7ΑΡΙ ΒΡΕ ΜΗΤΣΟ!!!! ΑΝ ΤΟ ΣΤΟΥΚΑΡΕΙΣ ΘΑ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΝΑ 6ΜΗΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΦΤΙΑΞΕΙΣ ΠΑΛΙ.... ΠΩΣ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΟΝΤΡΑ.....?? ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΕΔΩ ΠΗΡΕ 7ΑΡΙ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΙΣΕ....
-
γιατί, στην Ελλάδα αυτό δεν γίνεται δηλαδή ? έπρεπε να πας μέχρι την Ιταλία ?
-
επιμενω οτι η ερωτηση μου ηταν σαφης.να σας το αναλυσω λοιπον για να το καταλαβετε.σε καποιο αγωνα στο παρελθον μετα τον τερματισμο βρεθηκε καποιος αγοραστης για ενα ιταλικο αυτοκινητο που ηθελε να το αγορασει αμεσως,χωρις να φυγει να παει ιταλια και να ξαναερθει.οι ιταλοι του ειπαν οτι το αυτοκινητο εχει να κανει αγωνα στην ιταλια και μετα μπορουν να του το παραδωσουν.το αυτοκινητο λοιπον που ηρθε μετα τον αγωνα της ιταλιας στην ελλαδα ,δεν ειχε καμοια σχεση με το αυτοκινητο που αγορασε ο ανθρωπος.και για μια φορα ακομα ξαναλεω(ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ)ελπιζω να εγινα κατανοητος αυτη τη φορα!ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΜΕΛΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΗ ΑΓΟΡΑΠΩΛΗΣΙΑ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΨΙΕΣ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ) ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 'ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΗΛΟΚΟΜΜΕΝΟ'. ΝΗΣΑΦΙ ΠΙΑ!!!! :lol
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΠΑΕΙ ...ΧΑΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ
ΜΗΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΙ Η ΚΙΚΙΤΣΑ ΜΟΝΟΝ , ΕΤΣΙ roadranner ?
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
[
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ) ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 'ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΗΛΟΚΟΜΜΕΝΟ'. ΝΗΣΑΦΙ ΠΙΑ!!!! :lol
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΠΑΕΙ ...ΧΑΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ
EΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
βλεπω λοιπον οτι ο λωρης δεν διαφωνει σε αυτα που γραφω.οποτε φιλε λωρη ειναι καλυτερο να νοικιαζεις η να αγοραζεις απο τους ιταλους;
-
Eγω αγορασα δυο μιτσους και εντυπωσιαστηκα απο το ποσο αργα πανε...
Βρε δεν μαθαινουν αυτοι που λενε οτι η διαφορα ειναι στο αυτοκινητο και μονο, Η να οδηγουν καλυτερα(που τους παιρνει,αν κρινω απο αυτα που ειδα στο Κορινθου σημερα,αλλα και αλλου χτες),Η να παραδεχτουν οτι δεν μπορουν να το οδηγησουν πιο γρηγορα για χ,ψ, λογους.
Ειπαμε οτι καθε αυτοκινητο ειναι διαφορετικο,αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα,ενα μιτσου παραμενει ενα αυτοκινητο με 250+ αλογα που παει γρηγορα.Αν στα ΜΑΤΙΑ μου φαινονται οτι κινουνται αργα,δεν φταινε οι διαφορες με το αυτοκινητου του χ Βωβου,αλλα οι ιδιοι δεν τα πανε οσο θα επρεπε.
Ημαρτον,ευτυχως που υπαρχουν και τα ακροπολις και οι τηλεορασεις και τα βιντεο και οι Βωβος,Χατζητσοπανης ,για να μην ξεχναμε τι δυνατοτητες εχουν αυτα τα αυτοκινητα!
(Στον συγκεκριμενο αγωνα και ο Κυρκος οδηγησε,αλλα αν δεν παραδεχεται και αυτος οτι απλα δεν πιεσε οσο επαιρνε.......) -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
[
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ (ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ) ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ 'ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΨΗΛΟΚΟΜΜΕΝΟ'. ΝΗΣΑΦΙ ΠΙΑ!!!! :lol
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΠΑΕΙ ...ΧΑΛΑΣΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ
EΧΩ ΧΑΛΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ !!!!
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Μου αρέσουν οι χαλασμένοι…που πάνε αέρα!!!
Πάντα τέτοια.
el-em vovos -
ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΟΥΝ;ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΘΕΑΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
-
βλεπω λοιπον οτι ο λωρης δεν διαφωνει σε αυτα που γραφω.οποτε φιλε λωρη ειναι καλυτερο να νοικιαζεις η να αγοραζεις απο τους ιταλους;Mε συγχωρείτε, φαίνεται ότι δεν ανεβάζω γρήγορα στροφές και δεν καταλαβαίνω τι εννοείτε αλλά και γιατί συνεχίζετε το θέμα.
Aν όμως το πάτε εκεί που υποψιάζονται όλοι εδώ, με όλο το θάρρος, σας παρακαλώ να σταματήστε τέτοιου τύπου ερωτήσεις γιατί κάνουν κακό στη δημόσια εικόνα όσων στηρίζετε και είναι κρίμα. -
βλεπω λοιπον οτι ο λωρης δεν διαφωνει σε αυτα που γραφω.οποτε φιλε λωρη ειναι καλυτερο να νοικιαζεις η να αγοραζεις απο τους ιταλους;ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ,ΕΙΤΕ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
-
Μάλλον χάσαμε τη μπάλλα.
Αντί να δούμε την ηλίθια νοοτροπία που μας δέρνει και όταν χάνουμε μας φταίει το αυτοκίνητο του άλλου, ο κριτής, ο κακός τεχνικός έλεγχος, ο συνοδηγός, ο σκύλος του γείτονα, ο κακός μας ο καιρός ποτέ δε φταίει, το λάστιχο που αντί να έχει πίεση 32 είχε 22 και ότι άλλο μπορεί ναφανταστεί κανείς εκτός από μία απλή φρασούλα που τους βάζει όλους στη θέση τους. Μέχρι εκεί μπορώ να οδηγήσω, μέχρι εκεί φτάνει η τσέπη μου, μέχρι εκεί θέλω να ρισκάρω, τέλος και δε ενοχλώ κανένα.
Αρχίζουμε: αν είχα 8,5άρι, ή 9άρι, ανάρτηση στημένη από τον Αφρικανό, μοτέρ από τον Σουηδό, λάστιχα από τον Φιλανδό, είχα κοιμηθεί άνετα με τη θεά αγκαλιά γιά να μου δώσει δύναμη, είχα πάρει τα καλά τα λάστιχα, είχα πάρει βενζίνη από τον Χάνς αντί από το Βαγγέλη, και άλλα μαργαριτάρια τέτοια, και δεν κοιτάμε ότι ναι μεν χάσαμε από το άλλο Ν4, όμως ο Α5 είναι στο προφυλακτήρα μας όταν πιάνει η ΄κατηφόρα, ή δεν κοιτάμε ότι όταν έρχονται η αναθεματισμένοι οι Ιταλοί, τι θέλουμε και τους φέρνουμε;, κόβουν δρόμο και μας πέρνουν τα σόβρακα, αν λοιπόν όλα τα προηγούμενα, τότε ο Βωβός είναι γιά πρωϊνό, και βεβαίως δεν κάνω λόγ γιά τους άλλους. Αυτοί δεν έχουν στον ήλιο μοίρα.
Κάποτε συζήταγα με οδηγό, πολύ καλό παιδί κατά άλλα, που τερματίσει σε ένα Φίλιππος 5ος στην κλάση μας. Η συζήτηση που μου άνοιξε ήταν γιά το αν ήταν νόμιμος ή παράνομος ο πρώτος, ο οποίος είχε πέντε μέρες διαφορά από το φίλο μου και δέκα από εμένα. Τι θα μπορούσα να πω;
Κάποιος να βάλει το χέρι του. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
βλεπω λοιπον οτι ο λωρης δεν διαφωνει σε αυτα που γραφω.οποτε φιλε λωρη ειναι καλυτερο να νοικιαζεις η να αγοραζεις απο τους ιταλους;
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ,ΕΙΤΕ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
Λώρη
Επειδή είσαι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα αυτός που γνωρίζει τα θέμα 'ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ' όσο κανείς άλλος και επειδή γνωρίζεις το θέμα και σε βάθος χρόνου, θα ήθελα και εγώ αλλά υποθέτω και όλοι που διαβάζουν και γράφουν να αναπτύξεις τι θέμα κάποια στιγμή σε δικό του χώρο.
Νομίζω θα έχουμε πολλά να μάθουμε και να μας λυθούν πολλές απορίες γιατί ομολογώ ότι έχω πολλές.Θοδωρής
-
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΖΕΣΑΙ,ΕΙΤΕ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ ΕΙΤΕ ΝΟΙΚΙΑΖΟΝΤΑΣ. ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'ΕL-EM'
Λώρη
Επειδή είσαι αυτή την στιγμή στην Ελλάδα αυτός που γνωρίζει τα θέμα 'ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ' όσο κανείς άλλος και επειδή γνωρίζεις το θέμα και σε βάθος χρόνου, θα ήθελα και εγώ αλλά υποθέτω και όλοι που διαβάζουν και γράφουν να αναπτύξεις τι θέμα κάποια στιγμή σε δικό του χώρο.
Νομίζω θα έχουμε πολλά να μάθουμε και να μας λυθούν πολλές απορίες γιατί ομολογώ ότι έχω πολλές.Θοδωρής
AΓΑΠΗΤΕ ΘΟΔΩΡΗ,
ΑΝ ΑΝΟΙΞΩ ΕΤΣΙ ΞΕΚΟΥΔΟΥΝΑ ΕΝΑ TOPIC ΠΕΡΙ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ,ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΠΑΝΩ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΝ,'ΝΑ,Ο 'EL-EM' ΕΒΓΑΛΕ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ' ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΩΖΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΟΓΟ,ΑΝ ΘΕΣ ΞΕΚΙΝΑ ΕΣΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΘΕΣΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΟΣΑ ΞΕΡΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ