-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΖΩΟΥΛΑ ΣΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΣΕ ΦΕΡΝΕΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ ΕΜΕΝΑ.
Ξεκινήσατε ένα θέμα ενιστάμενος σε μια συμπεριφορά αντιπάλου σας και είχατε 100% δίκιο.
Η παραπάνω φράση όμως , ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι είναι άθλια. Καμιά ζωούλα δεν είναι μίζερη κύριε L-M , και λυπάμαι ειλικρινά που τα δικά σας posts εδώ μέσα τα αντιμετώπιζα με προσοχή και σοβαρότητα.
ΑΓΑΠΗΤΕ hyperion,
'ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ' ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΘΑΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ (ΑΝΩΝΥΜΟΣ) ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΗ (ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΗΣ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ ΜΕ ΝΕΟ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ) ΝΑ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙ 'ΕΚΑΝΕ Η ΜΥΓΑ ΚΟΛΟ ΚΑΙ ΕΧΕΣΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΛΟ'!!!!
ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΠΙΔΕΙΞΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΡΙΝΟΥΜΕ. ΕΤΣΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΕΝΑ ΣΑΚΙ ΣΤΟ ΔΕΞΙ BUCKET ΤΟΥ ΑΡΗ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΑΝ ΤΡΙΖΕΙ ΤΟ BUCKΕΤ ΜΟΥ,ΑΦΗΣΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΛΑΔΩΝΩ ΟΠΟΤΕ ΕΓΩ ΤΟ ΚΡΙΝΩ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Παμε παραπερα....
Οπως πολλες φορες εχουμε πει ο γραπτος λογος ειναι ευκολα παρεξηγισιμος και ευκολα αλλαζει και η πορεια της συζητησης.
Νομιζω πως κορεστηκε το θεμα αυτο,εφοσον δεν υπαρχει και 'επωνυμος' αντιλογος απο τον κ Κυρκο η υποστηρικτη του,οποτε Λωρη καλο ειναι να ληξει ως εχει το θεμα.Συμφωνεις?
Παμε για αλλα.... -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Παμε παραπερα....
Οπως πολλες φορες εχουμε πει ο γραπτος λογος ειναι ευκολα παρεξηγισιμος και ευκολα αλλαζει και η πορεια της συζητησης.
Νομιζω πως κορεστηκε το θεμα αυτο,εφοσον δεν υπαρχει και 'επωνυμος' αντιλογος απο τον κ Κυρκο η υποστηρικτη του,οποτε Λωρη καλο ειναι να ληξει ως εχει το θεμα.Συμφωνεις?
Παμε για αλλα....ΠΑΜΕ ΓΙ'ΑΛΛΑ. ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟ ΕΙΠΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
εγω που δεν εχω μπαμπα για χορηγο να τρεξω....
εγω που δεν ειμαι διαπλεκομενος και μιζαδορος να τα παιρνω προκειμενου να τρεξω...
εχω δικαιωμα να πω οτι ο χωρος του μηχανοκινητου ειχε που ειχε τα αρνητικα, του δεν χρειαζεται τετοιου ειδους τσατσιες?
ειμαι παλιος αλλα γραφω σπανια.και σιγουρα γραφω οταν εχω κατι να πω.
αλλα η γνωμη ειναι σαν την κωλο...δα,ολοι εχουν απο μια.
κε el-em θεωρω ανανδρο στην πρωτη σελιδα να δινεις ετσι τον Λεα.
ας ελεγες με ποιο κομψο τροπο αφου το ειχες αχτι οτι δεχτηκατε επιθεση με αθλιο τροπο για το αποτελεσμα του αγωνα.το κανεις ενω ξερεις οτι ο κυρκος απο οσο ξερω δεν γραφει εδω.για την ιστορια με λενε Κλεανθη Νικολουδακη και αν θες δινω ζωντανα το τηλεφωνο μου.δεν ξερω τον κυρκο και ουτε τον παω ιδιαιτερα να ξερεις.
απλα ο Βωβος και φυσικα εσυ μαζι με το υπολοιπο επιτελειο σας ,ξεσηκωνουν ενα ρομαντικο θεατη και λιγο γνωστη του χωρου οπως ειναι η ταπεινοτητα μου.
αλλα εισαι φαουλ σε αυτο το topic. -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΓΑΠΗΤΕ loutos 1,ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΣΟΥ ΟΝΟΜΑ ΧΡΕΙΣΤΗ ΜΑΛΛΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ FORUM,ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΟΤΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΑΜΕ ΤΑ ΟΣΑ ΜΟΙΡΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.
ΑΝ ΑΣΠΑΣΤΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΟΝΤΩΣ ΣΤΗΝ 20ΑΔΑ,ΤΟΤΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ (ΚΥΡΚΟΣ-ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ) ME TIΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ 50ΑΔΑ? ΩΡΑΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΚΑΙ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΠΙΔΟΣΕΩΝ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ? ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
RALLY SAN CRISPINO 2005 1 ΕΙΔΙΚΗ·
ΨΑΧΝΩ.....ΨΑΧΝΩ.....ΨΑΧΝΩ......ΞΑΝΑΨΑΧΝΩ.......
ΓΥΡΙΖΩ ΣΕΛΙΔΑ,ΨΑΧΝΩ.......ΞΑΝΑΨΑΧΝΩ.......ΑΑΑΑΑ
21ΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ
ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ............ -
Epeidh sebomai kai toys dyo den 8a parw 8esh....
Apla adynato na katalabw ena pragma.... Giati den lete oti exete na peite epwnyma ston EL-EM para ka8este kai dhmioyrgeite nea nick(den barieste thn diadhkasia?) kai mpainetai anwnyma krymmenoi pisw apo ena PC gia na peite thn opoia blakeioyla sas?Filika
A.AnnivasY.G. Prosexete arketoi mhn dagkwsete thn glwssa sas kai sas xasoyme apo to farmaki poy trexei.....
-
Προς loutos1 και λοιπούς.....Είπαμε ρε παιδιά τέλος .......Βγήκε κάποιος επώνυμα και είπε κάτι.....Αν θέλετε απαντήστε επώνυμα...Αλλιώς δεν έχει νόημα....Όσο για την πραγματικότητα είναι μία.....Βωβός - Ελ - Εμ είναι το ταχύτερο ελληνικό πλήρωμα...Το γιατί δεν με ενδιαφέρει....Ας παραδεχτούν επιτέλους κάποιοι την ήττα τους για να κρατήσουν όση αξιοπρέπεια προλαβαίνουν............
-
οι άλλοι τρέχουν τόσα χρόνια και ο άλλος βρήκε ΜΙΑ ειδική που έκαναν και πιάνεται να πει κάτι....
αϊντε αϊντε ....
εδώ δεν είμαστε η παρέα του καθενός που λεει οτι θέλει και κάνει το μακρύ κοντό....
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
οι άλλοι τρέχουν τόσα χρόνια και ο άλλος βρήκε ΜΙΑ ειδική που έκαναν και πιάνεται να πει κάτι....αϊντε αϊντε ....
εδώ δεν είμαστε η παρέα του καθενός που λεει οτι θέλει και κάνει το μακρύ κοντό....
RALLY SAN CRISPINO 2005
2 ΕΙΔΙΚΗ ΨΑΧΝΩ.....ΨΑΧΝΩ....ΨΑΧΝΩ.....ΞΑΝΑΨΑΧΝΩ.......
ΓΥΡΙΖΩ ΣΕΛΙΔΑ ΨΑΧΝΩ.....ΨΑΧΝΩ......ΞΑΝΑΨΑΧΝΩ
24ΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!!!!!!ΥΓ.
ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΓΚ-ΛΟΥ-ΦΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥΧΕ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΥΨΟΣ
ΑΙΝΤΕ..... ΑΙΝΤΕ...... -
Ο χρήστης loutos1 έγραψε:
οι άλλοι τρέχουν τόσα χρόνια και ο άλλος βρήκε ΜΙΑ ειδική που έκαναν και πιάνεται να πει κάτι....
αϊντε αϊντε ....
RALLY SAN CRISPINO 2005
24ΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!!!!!!ΥΓ.
ΚΑΙ ΕΣΥ ΦΙΛΕ ΓΚ-ΛΟΥ-ΦΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥΧΕ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΣΤΕΚΕΣΑΙ ΣΤΟ ΣΩΣΤΟ ΥΨΟΣ
ΑΙΝΤΕ..... ΑΙΝΤΕ......Κι εσύ τι είσαι ; Η συνείδησή του ; 'Η ο μασκοφόρος γελοτοποιός ;
Γιατί σου έχω απαντήσεις και για τις δύο σαρκαστικές σου περιπτώσεις : Ο Γκάλφας είναι κυπελούχος όπως και ο συγχωρεμένος Burns παγκόσμιος ! Αμα έτρεχες θα ήξερες ότι όταν υπάρχουν απλά μαθηματικά και υπερέχεις βαθμολογικά δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις .... ευρώπουλα....
Στην περίπτωση των Βωβού ΕλΕμ, αφού έψαξες στο Σαν Κρισπίνο,γιατί δεν λες πόσες ήταν οι συμμετοχές συνολικά και πόσες από αυτές ήταν Ν4 και μάλιστα 'massima preparazione super eNne';
Και γιατί δεν λες τι έκανε το πλήρωμα αυτό όταν έτρεχε εκεί με WRC;;
ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.......
Μάθε πρώτα να χωρεύεις και μετά ξεκίνα τα τραγούδια! -
ΥΓ.
ΑΙΝΤΕ..... ΑΙΝΤΕ......Νικολάκη έκτός από κάργα παράνομος είσαι και κυπελούχος χωρίς νίκη τώρα?
Όχι άμα θές ξαναγράψε εξυπνάδες είδες τι παθαίνεις?
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Κι εσύ τι είσαι ; Η συνείδησή του ; 'Η ο μασκοφόρος γελοτοποιός ;
Γιατί σου έχω απαντήσεις και για τις δύο σαρκαστικές σου περιπτώσεις : Ο Γκάλφας είναι κυπελούχος όπως και ο συγχωρεμένος Burns παγκόσμιος ! Αμα έτρεχες θα ήξερες ότι όταν υπάρχουν απλά μαθηματικά και υπερέχεις βαθμολογικά δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρεις .... ευρώπουλα....
Στην περίπτωση των Βωβού ΕλΕμ, αφού έψαξες στο Σαν Κρισπίνο,γιατί δεν λες πόσες ήταν οι συμμετοχές συνολικά και πόσες από αυτές ήταν Ν4 και μάλιστα 'massima preparazione super eNne';
ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.......
Μάθε πρώτα να χωρεύεις και μετά ξεκίνα τα τραγούδια!ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΛ-ΣΟΥΤ
1)ΟΤΑΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΕ WRC ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ 4 ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ NAVARA-GROSSI-CANTAMESA **QUALCE VOLTE **OSCAR VETTORE.ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΛΠ.........
2)ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ????????
ΕΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ??????
ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ????????? -
RALLY SAN CRISPINO 2005
24ΟΙ ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΥΡΙΑ ΟΣΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!!!!!!για πιάσε κάνα άλλο ιταλικό ράλλυ τότε και να μας πεις αμα ήταν στην 20αδα....
ΥΓ.
ΑΙΝΤΕ..... ΑΙΝΤΕ......κυπελλούχος χωρίς νίκη, κομπολόι δίχως χάντρες...
αϊντε, αϊντε.......
-
Ο χρήστης hyperion έγραψε:
Νικολάκη έκτός από κάργα παράνομος είσαι και κυπελούχος χωρίς νίκη τώρα?
Όχι άμα θές ξαναγράψε εξυπνάδες είδες τι παθαίνεις?
.. μα αλήθεια σας λέω!! έχω νικήσει 3 φορές το... σπριντ Κοζάνης !!! χεχεχεχεχε
-
ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΛΠ.........
κι εσύ που το ξέρεις πως έχουν γραφτεί, αφού μόλις προχθες γράφτηκες στι φόρουμ.....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
κι εσύ που το ξέρεις πως έχουν γραφτεί, αφού μόλις προχθες γράφτηκες στι φόρουμ.....
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Aφού πλέον είναι σαφές ότι ο loutos1 είναι παλιός στο φόρουμ, προτείνω να σταματήσετε όλοι να τσιμπάτε με αυτά που γράφει και να προσπαθήσετε να αποκρυπτογραφήσετε ετυμολογικά το ψευδώνυμό του.
Pίχνω τις πρώτες δύο εκτιμήσεις:
(1) L από κάποιο Xριστιαννικό όνομα, π.χ. Λάμπρος, Λεωνίδας, Λουκάς, Λευτέρης κλπ και το αρχ. ελληνικό επίρρημα ούτως (και 1 σημαίνει ότι είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό)
(2) Tο L προέρχεται από το EΛ. EM. δηλαδή πρόκειται για προβοκάτσια.Kαλή επιτυχία!
(YΓ Oι mods θα μπορούσαν να το ανεβάσουν σε ψηφοφορία και να κανονίσουν με το rally.gr πλούσια δώρα για τον πρώτο που θα το βρει)
-
Κι εσύ τι είσαι ; Η συνείδησή του ; 'Η ο μασκοφόρος γελοτοποιός ;
ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ.......
Μάθε πρώτα να χωρεύεις και μετά ξεκίνα τα τραγούδια!ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΑΛ-ΣΟΥΤ
1)ΟΤΑΝ ΕΤΡΕΧΑΝ ΜΕ WRC ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ 4 ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΔΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ NAVARA-GROSSI-CANTAMESA **QUALCE VOLTE **OSCAR VETTORE.ΑΥΤΑ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ-ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΜΕ ΧΡΟΝΟΥΣ ΚΛΠ.........
2)ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΩ ΕΓΩ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ????????
ΕΣΥ ΤΡΕΧΕΙΣ??????
ΑΝ ΠΑΛΙ ΤΡΕΧΕΙΣ ΣΕ ΠΟΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΩ?????????loutsos1 Άμα έτρεχες θα με ήξερες ! Παρεπιπτόντως το σωστό είναι qualche volte!
-
Ο χρήστης angel rabbit έγραψε:
Aφού πλέον είναι σαφές ότι ο loutos1 είναι παλιός στο φόρουμ, προτείνω να σταματήσετε όλοι να τσιμπάτε με αυτά που γράφει και να προσπαθήσετε να αποκρυπτογραφήσετε ετυμολογικά το ψευδώνυμό του.
Pίχνω τις πρώτες δύο εκτιμήσεις:
(1) L από κάποιο Xριστιαννικό όνομα, π.χ. Λάμπρος, Λεωνίδας, Λουκάς, Λευτέρης κλπ και το αρχ. ελληνικό επίρρημα ούτως (και 1 σημαίνει ότι είναι η πρώτη φορά που το κάνει αυτό)
(2) Tο L προέρχεται από το EΛ. EM. δηλαδή πρόκειται για προβοκάτσια.Kαλή επιτυχία!
(YΓ Oι mods θα μπορούσαν να το ανεβάσουν σε ψηφοφορία και να κανονίσουν με το rally.gr πλούσια δώρα για τον πρώτο που θα το βρει)
Οποιοσδηποτε γνωριζει μερικα σχετικα με υπολογιστες-internet πραγματα ειναι ευκολο να καταλαβει ποιος ειναι ο κα8ενας απο τισ ip διευ8υνσεις
-
ακριβώς!
ΛΙΓΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ