-
KAI ΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟN ΑΜΑΞΟΠΟΥΛΟ ΣΤΟ ΟΤΙ Ο BOUFFIER ΘΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ.
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΑΛΛΙΚΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ 2003 ΚΑΙ 2004 ΣΕ DVD, ΧΡΟΝΙΕΣ ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΟΔΗΓΟΣ ΤΗΣ PEUGEOT (OΠΩΣ ΚΑΙ TO 2005) ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΕΤΑΕΙ. ΠΑΛΕΥΕΙ ΣΤΑ ΙΣΙΑ ΜΕ JEAN JOSEPH, ROBERT ΚΑΙ ΣΙΑ.ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΙΕΚΔΗΚΗΤΗΣ!
-
ΕΛΛΗΝΙΚΗ (ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΜΙΚΗ!!!!!) ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΡ, ΜΕ ΤΟΝ CASTOR NA TΡΕΧΕΙ ΣΕ 1000 MIGLIA, ΕΚΟ ΚΑΙ ANTIBES!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΛΜΗΜΑ!
ΑΡΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!
-
H Fiat θα συμμετάσχει και εφέτος στο ERC, με Punto S2000 και πλήρωμα ξανά τους Basso - Dotta. Άραγε θα δούμε και άλλα S2000 στο πρωτάθλημα; _Ν.Δ.
-
Ο χρήστης ΝΩΝΤΑΣ έγραψε:
H Fiat θα συμμετάσχει και εφέτος στο ERC, με Punto S2000 και πλήρωμα ξανά τους Basso - Dotta. Άραγε θα δούμε και άλλα S2000 στο πρωτάθλημα; _Ν.Δ.YΠΑΡΧΟΥΝ ΑΛΛΑ S2000 ΜΕ ΗΟΜOLOGATION? ΘΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ?
-
Θεωρητικά:
Renault/Dacia
Lada
Toyota (από Ν. Αφρική)
ίσως και VW (ομοίως)Πρακτικά: κανένα άλλο ακόμη...
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Θεωρητικά:Renault/Dacia
Lada
Toyota (από Ν. Αφρική)
ίσως και VW (ομοίως)Πρακτικά: κανένα άλλο ακόμη...
Renault/Dacia ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...
Lada ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ...
Toyota (από Ν. Αφρική) ίσως και VW (ομοίως) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΡΙΣΗ...
Peugeot 207 ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ...
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
Renault/Dacia ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...
Lada ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΡΩΣΙΑΣ...
Toyota (από Ν. Αφρική) ίσως και VW (ομοίως) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΔΙΕΘΝΗ ΕΓΚΡΙΣΗ...
Peugeot 207 ΕΧΟΥΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ...ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ...
-
ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ!
ΠΡΩΤΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ, ΤΟ ΞΑΚΟΥΣΤΟ RALLY 1000 MIGLIA.**111 **ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΜΑΖΕΨΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ **14 **ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΠΟΛΩΝΙΑ, ΓΑΛΛΙΑ, ΤΣΕΧΙΑ, ΒΕΛΓΙΟ, **ΕΛΛΑΔΑ **ΚΑΙ ΙΣΠΑΝΙΑ.
3 S2000 ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΝ (ANDREUCCI, NAVARRA, BASSO - PUNTO), 20 S1600 KAI 27 N/4!ANAΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ.
-
ο castor με το γνωστο 206 θα τρεξει ?
-
H ΛΙΣΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ:
http://www.rally1000miglia.it/images/pd ... critti.pdfΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΣΕΙΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΕΔΩΣΑΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΕ **ΟΛΟΥΣ **ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ!
Ο CASTOR ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ...
AΡΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ? -
Ο χρήστης S3 έγραψε:
Με Τραβαλια μεσα θα εχουμε ωραιες μαχες!
ΑΝ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕ ΤΟ LANCER, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ... ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
Και παλι ολα ειναι πιθανα, ακομα και με Lancer.
Εξαρταται απο το επιπεδο το συναγωνισμου, σε ποσους αγωνες θα βρεξει, αρα πλεονεκτημα στα Ν4,τω χωματινο της πολωνιας κλπ.
Εξαλλου ειδαμε οτι το 2005 πρωταγωνιστησαν στην Ιταλια τα Ν4 και οχι τα s1600.Θα δουμε...
Τα ιταλικά Ν4 αν ξέρω καλά είναι superN με καλά φρένα και άλλα καλούδια!! Έχω ένα προπέρσινο incar του Navarra με συνοδηγό τον Longhi σε έναν ασφάλτινο αγώνα αφού είχε στεφθεί ήδη πρωταθλητής ιταλίας και μέχρι να συνειδητοποιήσω την δύναμη του Ν10 του χρειάστηκε να το δω πάνω από 4 φορές!!
-
Εγω εχω ακουσει κατι αλλα δεν ξερω αν ειναι σιγουρο οτι το RALLY EKO θα γινει στην ΑΡΤΑ και οχι στην ΑΧΑΙΑ,αλλα δεν ειναι σιγουρο.
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Με Τραβαλια μεσα θα εχουμε ωραιες μαχες!
ΑΝ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕ ΤΟ LANCER, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ... ΘΑ ΔΟΥΜΕ.
Και παλι ολα ειναι πιθανα, ακομα και με Lancer.
Εξαρταται απο το επιπεδο το συναγωνισμου, σε ποσους αγωνες θα βρεξει, αρα πλεονεκτημα στα Ν4,τω χωματινο της πολωνιας κλπ.
Εξαλλου ειδαμε οτι το 2005 πρωταγωνιστησαν στην Ιταλια τα Ν4 και οχι τα s1600.Θα δουμε...
Τα ιταλικά Ν4 αν ξέρω καλά είναι superN με καλά φρένα και άλλα καλούδια!! Έχω ένα προπέρσινο incar του Navarra με συνοδηγό τον Longhi σε έναν ασφάλτινο αγώνα αφού είχε στεφθεί ήδη πρωταθλητής ιταλίας και μέχρι να συνειδητοποιήσω την δύναμη του Ν10 του χρειάστηκε να το δω πάνω από 4 φορές!!
Νομιζω οτι απο φετος επιτρεπεται τα Ν4 να φορανε φρενα.
Κατα τα αλλα δε νομιζω οτι τα ιταλικα Ν4 διαφερουν απο τα υπολοιποα superN των αλλων χωρων! -
Καλημέρα,
1000 miglia! Αγώνας σκέτη ανατριχίλα στην γειτονική μας Ιταλία, και καλή αρχή στο φετεινό ΕΠΡ. Σε ότι αφορά το πρωτάθλημα, το βλέπω πάλι φέτος στα χέρια της γνωστής ιταλικής ‘μαφίας’ Τραβάλια,Μπάσσο και σια. Από συμμετοχές, στον αγώνα ξεχωρίζω για νίκη τον Travaglia, Longhi και Navarra. Αδυναμίες βλέπετε!!
-
2H NIKH ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΓΙΑ ANDREUCCI-PUNTO S2000, EΝΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟΥΣ!
-
2H NIKH ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΓΙΑ ANDREUCCI-PUNTO S2000, EΝΩ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΤΙΤΛΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΒΑΘΜΟΥΣ!Οι βασικοί διεκδικητές εγκατέλειψαν στη μέση σχεδόν της πρώτης ημέρας, οπότε ο Andreucci χωρίς να κουραστεί ιδιαίτερα οδήγησε προς τη νίκη. Δεύτερος ο Luca Cantamessa με Subaru, και τρίτος ο Sandro Sottile με Mitshubishi Evo IX.
-
ENAΣ ΙΝΔΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!
Ο ΙΝΔΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ NAREN KUMAR, ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ FIAT ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ PUNTO S2000 ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ PWRC ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!
http://www.telegraphindia.com/1060429/a ... 160859.aspΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?
-
Αν τους προσφερε κανα σεβαστο ποσο,γιατι οχι?
Να εγινε το αντιθετο....χλωμο.
Εκτος και αν ειναι παραμυθι....
Η εχει κατι το ειδικο αυτη η συνεργασια.....Εγω θα επελεγα το παραμυθι....
-
ENAΣ ΙΝΔΟΣ ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ!Ο ΙΝΔΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ NAREN KUMAR, ΔΕΧΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΗ FIAT ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ PUNTO S2000 ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ, ΚΑΙ ΣΤΟ PWRC ΤΗ ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ!
http://www.telegraphindia.com/1060429/a ... 160859.aspΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?
ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ S2000 ΤΗΣ FIAT ΣΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ.
ΚΑΤΙ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΠΑΙZΕΤΑΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
θα δουμε και s2000 στο ΕΚΟ ,ωραια
ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 2006