-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
PS: dimsabas isoun foveros me to mauro MX-5Merci. Το κακό είναι ότι είχα κάτσει λίγο παραπέρα και κακώς δεν ήρθα να ανακατευτώ μαζί σας και να γνωριστώ με τα υπόλοιπα παιδιά από το φόρουμ. Δεν πειράζει, την επόμενη φορά
Volk, άσε το Θέμη να κάνει τη δουλειά του -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Παιδιά, το CD με τις φωτογραφίες το ανέλαβα ήδη εγώ. Μέχρι την επόμενη φορά που θα βρεθούμε, λογικά θα το έχετε όλοι στα χέρια σας
Πάλι τη γλύτωσε ο Krus που τον είχαμε ορίσει εθελοντή
-
Ο χρήστης jgio1987 έγραψε:
Hthela na gnwrisw merikous apo sas alla den tha katafera ( vasika den ixera kai poioi eiste emfanisiaka), elpizw na sas gnwrisw se ena allo meeting-TD
PS: Sry gia ta greeklish
Κα@λα αυτες οι CSL, απο χρονους πως πηγαν στα Μεγαρα?... η μονο στο παρκινγκ τις ειχαν αφησει? ... στο Νιμπουρινγκ παντως πανε πολυ πιο γρηγορα απο οσο δειχνει η αρχικη 'συμβατικη' εμφανιση τους...
-
Του ΣΣιεΣΣελλλ είν για του κλαμπ αααα!
Αίντε και για καμμιά πάντα ρε φιλλαράκκκ'!Ο νοών νοείτω....
Είναι κρίμα πάντως για μένα, ασχέτως του ότι το αμάξι είναι σε θέση να πλαγιολισθαίνει επί 24ωρου βάσεως, να μένει αυτή και μόνη η εικόνα στον κόσμο για το Μ3 και κάθε άλλη έκδοσή του.
Το αμάξι είναι πολλά πολλά περισσότερα από ένα εύκολο drift και Bring Me Women, αλλά ποιοι είμαστε εμείς να τα ζητάμε από τους ιδιοκτήτες τους όταν οι περισσότεροι δεν ασχολούνται;;;
Εδώ καλά καλά ξορκίζουν το SMG, και συ μιλάς για χρόνους στα Μέγαρα;;;Πολλές φορές μου θυμίζουν το τραγελαφικό που μου είπε ένας γνωστός μου με Porsche λίγο αφότου έβγαλε την 997C2S του από τα Μέγαρα μετά από κανα 4-5 γύρους (και μια έντονα υποστροφική έξοδο στην Κ9):
**Εγώ δεν ξανάρχομαι πίστα! Δεν είναι για πίστα τέτοια αμάξια! **:o ...Βγάλτε τα συμπεράσματά σας! -
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Πολλές φορές μου θυμίζουν το τραγελαφικό που μου είπε ένας γνωστός μου με Porsche λίγο αφότου έβγαλε την 997C2S του από τα Μέγαρα μετά από κανα 4-5 γύρους (και μια έντονα υποστροφική έξοδο στην Κ9):
**Εγώ δεν ξανάρχομαι πίστα! Δεν είναι για πίστα τέτοια αμάξια! **:o ...Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!.............................
και δικιο εχεις...
-
Είναι κρίμα πάντως για μένα, ασχέτως του ότι το αμάξι είναι σε θέση να πλαγιολισθαίνει επί 24ωρου βάσεως, να μένει αυτή και μόνη η εικόνα στον κόσμο για το Μ3 και κάθε άλλη έκδοσή του.
Το αμάξι είναι πολλά πολλά περισσότερα από ένα εύκολο drift και Bring Me Women, αλλά ποιοι είμαστε εμείς να τα ζητάμε από τους ιδιοκτήτες τους όταν οι περισσότεροι δεν ασχολούνται;;;
Εδώ καλά καλά ξορκίζουν το SMG, και συ μιλάς για χρόνους στα Μέγαρα;;;Πολλές φορές μου θυμίζουν το τραγελαφικό που μου είπε ένας γνωστός μου με Porsche λίγο αφότου έβγαλε την 997C2S του από τα Μέγαρα μετά από κανα 4-5 γύρους (και μια έντονα υποστροφική έξοδο στην Κ9):
**Εγώ δεν ξανάρχομαι πίστα! Δεν είναι για πίστα τέτοια αμάξια! **:o ...Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!Είναι όμως για πρώτο τραπέζι πίστα!
(Δυστυχώς...) -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
**Εγώ δεν ξανάρχομαι πίστα! Δεν είναι για πίστα τέτοια αμάξια! **:o ...Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!Είναι όμως για πρώτο τραπέζι πίστα!
(Δυστυχώς...)Το χρώμα που έβαλες στο quote να υποθέσω ότι δεν είναι τυχαίο, έτσι?
-
Πολλοί προσπάθησαν να με πείσουν, αλλά ο Krus έδωσε το τελικό χτύπημαΑπ-τσάκι ήταν?
-
**Εγώ δεν ξανάρχομαι πίστα! Δεν είναι για πίστα τέτοια αμάξια! **!Μάλλον για τέτοια χέρια δεν είναι η πίστα...
-
Πολλές φορές μου θυμίζουν το τραγελαφικό που μου είπε ένας γνωστός μου με Porsche λίγο αφότου έβγαλε την 997C2S του από τα Μέγαρα μετά από κανα 4-5 γύρους (και μια έντονα υποστροφική έξοδο στην Κ9):
**Εγώ δεν ξανάρχομαι πίστα! Δεν είναι για πίστα τέτοια αμάξια! **:o ...Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!Αν είναι πραγματικός σου φίλος, οφείλεις να τον βάλεις στο σωστό δρόμο...!! Πραγματικά με λυπεί το σχόλιό του!!
Μιλάς για την 997 που ήταν προχτές στα Μέγαρα, ή για άλλη φορά;
-
Αν είναι πραγματικός σου φίλος, οφείλεις να τον βάλεις στο σωστό δρόμο...!! Πραγματικά με λυπεί το σχόλιό του!!Μιλάς για την 997 που ήταν προχτές στα Μέγαρα, ή για άλλη φορά;
Όχι, μιλάω για άλλο σετ αυτοκινήτου-οδηγού...
Αυτή η Πόρσε άλλωστε προχθες ήταν απλή Carrera και όχι S.... -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
(Δυστυχώς...)Το χρώμα που έβαλες στο quote να υποθέσω ότι δεν είναι τυχαίο, έτσι?
Όχι Κώστα, δεν είναι τυχαίο!
-
**Εγώ δεν ξανάρχομαι πίστα! Δεν είναι για πίστα τέτοια αμάξια! **:o ...Βγάλτε τα συμπεράσματά σας!Ούτε για 'κράξιμο' δεν αξίζει όποιος το είπε αυτό.
Έτσι κι αλλοιώς 'αυτοκράζεται' με τα λεγόμενά του. -
Να κάνω μια ερώτηση? Δεν ήταν λίγο... πολλά τα αυτοκίνητα και πολύ ανόμοια για να το ευχαριστηθεί κάποιος? Για παράδειγμα αν ήμουν στην πίστα μαζί με το εβο, όπως ο φίλος με το Ραλί, δεν θα το ευχαριστιόμουν, καθώς πιο πολύ στους καθρέπτες θα είχα το νού μου, παρά μπροστά μου...
Κοίτα, κι εγώ αυτό φοβόμουν, αλλά τελικά οι φόβοι μου αποδείχτηκαν αβάσιμοι. Μπήκα και το καταευχαριστήθηκα, και μάλλον είχω το πιο αργό αυτοκίνητο που μπήκε ποτέ στα Μέγαρα. Δε νομίζω ότι προκάλεσα ανησυχία ή πρόβλημα σε κανέναν και σίγουρα κανείς δεν προκάλεσε πρόβλημα σε εμένα
Ποτέ μην ξανασκεφτεί κανείς ότι έχει αργό αμάξι και δεν το βάλει για αυτό το λόγο. Θα χάσει!!
Όπα γιατί θα τσακωθούμε.
Το πιο αργό αυτοκίνητο εκεί μέσα ήταν το δικό μου 75 ίπποι 1000+ κιλά. Χρόνος 364 ημέρες, 19 ώρες, 46 λεπτά και μιά ιδέα δευτερόλεπτα.Πάντως υποσχέθηκα ότι την επόμενη φορά θα δείτε ένα πολύ καλό 'τάπερ' , όσοι έρθουν τη Κυριακή στο πάρτυ θα δουν ένα πολύ καλό. Έστω κι αν ακόμα είναι στο 'στρώσιμο' και δε μπορεί να δείξει μέσα στη πίστα τι μπορεί.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όπα γιατί θα τσακωθούμε.
Το πιο αργό αυτοκίνητο εκεί μέσα ήταν το δικό μου 75 ίπποι 1000+ κιλά. Χρόνος 364 ημέρες, 19 ώρες, 46 λεπτά και μιά ιδέα δευτερόλεπτα.Πάντως υποσχέθηκα ότι την επόμενη φορά θα δείτε ένα πολύ καλό 'τάπερ' , όσοι έρθουν τη Κυριακή στο πάρτυ θα δουν ένα πολύ καλό. Έστω κι αν ακόμα είναι στο 'στρώσιμο' και δε μπορεί να δείξει μέσα στη πίστα τι μπορεί.
Το γυρολόγιό σου μου προκάλεσε τις εξής απορίες:
- Έρχεσαι μια φορά το χρόνο στα Μέγαρα;
- Τί κάνεις τις υπόλοιπες 4 ώρες, 13 λεπτά και κάτι δευτερόλεπτα του χρόνου;
-
Warm-Up
-
Πάει σπίτι του, τρώει, πλένεται και ξαναγυρίζει.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
μάλλον είχω το πιο αργό αυτοκίνητο που μπήκε ποτέ στα Μέγαρα.
Όπα γιατί θα τσακωθούμε. Το πιο αργό αυτοκίνητο εκεί μέσα ήταν το δικό μου 75 ίπποι 1000+ κιλά.
Οι φυσιολογικοί άνθρωποι τσακώνονται για το ποιανού το αμάξι είναι πιο γρήγορο...Εμείς το έχουμε λίγο χαμένο και τσακωνόμαστε για το πιο είναι το πιο αργό
-
μάλλον είχω το πιο αργό αυτοκίνητο που μπήκε ποτέ στα Μέγαρα.
Όπα γιατί θα τσακωθούμε. Το πιο αργό αυτοκίνητο εκεί μέσα ήταν το δικό μου 75 ίπποι 1000+ κιλά.
Οι φυσιολογικοί άνθρωποι τσακώνονται για το ποιανού το αμάξι είναι πιο γρήγορο...Εμείς το έχουμε λίγο χαμένο και τσακωνόμαστε για το πιο είναι το πιο αργό
Πιο αργά ήταν τα αυτοκίνητα που δεν μπήκαν καθόλου στην πίστα (βλ. κάτι M3 CSL κλπ)...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Πιο αργά ήταν τα αυτοκίνητα που δεν μπήκαν καθόλου στην πίστα (βλ. κάτι M3 CSL κλπ)...
Λοιπόν αυτό δεν το καταλαβαίνω καθόλου - προσωπικά θεωρώ τον εαυτό μου αργό στην πίστα λόγω απειρίας. Αλλά να εμφανιστώ στα pits με 'γρήγορο' αυτοκίνητο και να κάθομαι να ρεμβάζω?
Θα ντρεπόμουν ...
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ!