-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Κι εγώ ψήνομαι
Φιρί φιρί το πάω να το ξεζαντάρω...
Θα τα καταφέρεις, μην ανησυχείς .
Apisteuti photo Themi
-
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ωραίες!
Την Lotus (?) 7 την είδαμε και χθές!
Το Ζ driftάρει εκεί ή κάνω λάθος ?Driftάρει, αλλά γιατί χαλάστηκες;
-
Για αυτό δε φτιάχτηκε άλλωστε;
-
Καλησπέρα στο forum, μετά από αρκετό λιώσιμο στην πίστα τις τελευταίες 2 Κυριακές και πολλές συζητήσεις με τον Theo έκανα και εγώ join το ξακουστό forum των 4Τροχών.
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Ωραίες!
Την Lotus (?) 7 την είδαμε και χθές!
Το Ζ driftάρει εκεί ή κάνω λάθος ?Driftάρει, αλλά γιατί χαλάστηκες;
Au contraire, Opterios! **Με 'έφτιαξε' !!!!! **8)
-
Ο χρήστης Super Se7en έγραψε:
Καλησπέρα στο forum, μετά από αρκετό λιώσιμο στην πίστα τις τελευταίες 2 Κυριακές και πολλές συζητήσεις με τον Theo έκανα και εγώ join το ξακουστό forum των 4Τροχών.Να υποθέσω ότι είσαι ο ένας εκ των δύο με Caterham; Ετοιμάσου για τρελλό γλύψιμο για να με πάρεις συνοδηγό την επόμενη φορά.
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕ ΟΔΗΓΕ ΜΟΥ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΑ!!!
-
Καλησπέρα στο forum, μετά από αρκετό λιώσιμο στην πίστα τις τελευταίες 2 Κυριακές και πολλές συζητήσεις με τον Theo έκανα και εγώ join το ξακουστό forum των 4Τροχών.Είσαι απο αυτούς τους ενοχλητικούς με αυτά τα περίεργα ενοχλητικά Βρετανικά αυτοκίνητα?
-
Ναι από αυτούς τους κανίβαλους που δεν φρενάρουν στις στοφές
-
Διαβάζοντας κάποιο από τα post είδα οτι ένα Μ3 γύριζε στο 1.8 - 1.9 sec. Νομίζω οτι είναι πολύυυυυυυυυ αισιόδοξος ο χρόνος αυτός. Θα πρέπει να είμαστε πίο ρεαλιστές....
-
:-? Ναι από αυτούς τους κανίβαλους που δεν φρενάρουν στις στοφέςΑπο συνήθεια, ανάγκη η απο άποψη?
Welcome στο φόρουμ!
-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
:-? Ναι από αυτούς τους κανίβαλους που δεν φρενάρουν στις στοφές
Απο συνήθεια, ανάγκη η απο άποψη?
Welcome στο φόρουμ!
Μάλλον από την δυναμική του se7en
-
Καλώς ήρθες και από μένα. To δικό σου είναι δεξιοτίμονο ή αριστεροτίμονο;
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Καλώς ήρθες και από μένα. To δικό σου είναι δεξιοτίμονο ή αριστεροτίμονο;Το δεξιοτίμονο...
-
Από τη σωστή πλευρά
-
:-? Ναι από αυτούς τους κανίβαλους που δεν φρενάρουν στις στοφές
Απο συνήθεια, ανάγκη η απο άποψη?
Welcome στο φόρουμ!Μάλλον από την δυναμική του se7en
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Καλησπέρα στο forum, μετά από αρκετό λιώσιμο στην πίστα τις τελευταίες 2 Κυριακές και πολλές συζητήσεις με τον Theo έκανα και εγώ join το ξακουστό forum των 4Τροχών.
Να υποθέσω ότι είσαι ο ένας εκ των δύο με Caterham; Ετοιμάσου για τρελλό γλύψιμο για να με πάρεις συνοδηγό την επόμενη φορά.
ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕΣ, ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕ ΟΔΗΓΕ ΜΟΥ, ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΕ ΣΥΝΦΟΡΟΥΜΑ!!!
Θέμη , δεν τα αφήνεις αυτά !!!
Super Se7en καλωσόρισες
-
Εστω και πολυ καθυστερημένα λογω διαφόρων εργασιων τον τελευταίο καιρο, να σας πω κι εγω τις εντυπώσεις μου:
Ως πρωτη εμπειρία στην πίστα θεωρω ότι έμαθα πάρα πολλά και για την οδηγησή μου και για το αμάξι μου. Η σεντάν Corolla μου άφησε άριστες εντυπώσεις και παρά τα (μονο) 1332cc και 88hp ήταν φοβερή εμπειρία στο σύνολο της. Οκ, η υποστροφή υπήρχε αλλά ελεγχόμενη! Με 3 σετ των 5 γύρων για να αποφύγω τη φθορά, τα λάστιχα ίσα ίσα που δείχνουν ότι μπήκαν σε πίστα, αλλά τα φρένα έβρασαν... Πάμε για αλλαγή σε τακάκια και υγρά για την επόμενη φορά! Εντυπωσιάστηκα πάντως από την πρόσφυση. Δεν περίμενα stock οικογενειακό 13 ετών να κρατάει έτσι! Είναι και τα Exalto που βοήθησαν φαίνεται...
Ο συνοδηγός μου κρατούσε βιντεοκάμερα, και από το βίντεο μέτρησα στο περίπου χρόνους γύρων. Ο καλύτερος είναι 1:29 και οι υπόλοιποι ανάμεσα σε 1:31 και 1:36. Πως το βλέπετε για πρώτη φορά?Πάντως χάρηκα που είδα σχετικά αδύναμα αμάξια μέσα και έμεινα όταν είδα να μπαίνει το Autobianchi! Για τα γρήγορα, συμφωνώ με τα σχόλια που κάνατε εσείς. Ωραίες οι Lotus
Αυτά!
ΥΓ. Να ευχαριστήσω τους δυο φίλους με το πατρινό RX8 που μας δάνεισαν κράνη, γιατί ήρθαμε απροετοίμαστοι!
-
Άψογος. Ωραίο πράγμα η πίστα, έτσι;
-
Ο χρήστης Hammer_ έγραψε:
Εντυπωσιάστηκα πάντως από την πρόσφυση. Δεν περίμενα stock οικογενειακό 13 ετών να κρατάει έτσι! Είναι και τα Exalto που βοήθησαν φαίνεται...Είναι άλλο πράμα η πίστα!!
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ!