-
OK
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Άντε να κάψουμε κάνα λάστιχο γιατί 2 εβδομάδες μακριά από την πίστα, απλώς δεν αντέχονται...
Θες τη δόση σου, ε? Εξαρτημένε!
Πού να πάω για να απεξαρτηθώ πια;
-
telika den adeksa.... kiriaki proi imoun kai egw stin pista...
Mazi me ta duo exige, to leuko einai normal to portokali einai to kako to race spec. me to leuko paixame ligaki, to portokali itan de diadikasia ekmathisis tis pistas.Distixos denn iksera oti ipirxan paidia apo to forum stin pista. pados an kapoios me dei as erthei na ta poume
-
Ο χρήστης Super Se7en έγραψε:
Mazi me ta duo exige, to leuko einai normal to portokali einai to kako to race spec. me to leuko paixame ligaki, to portokali itan de diadikasia ekmathisis tis pistas.Distixos denn iksera oti ipirxan paidia apo to forum stin pista. pados an kapoios me dei as erthei na ta poume
Ήμασταν ακριβώς δεξιά σου...
Δύο μαύρες Corolla, μια TS, και μια ΑΕ86 (εγώ). Α, ναι... και κάτι Γαλλικά που περνούσαν απο εκεί, και το MX-5.
Το κακό είναι πως γνωρίσαμε το 'παιχνιδάκι' σου, αλλά ο θαυμασμός που τρέφουμε για τέτοιες κατασκευές, δεν μας άφησε να πλησιάσουμε...
Την επόμενη... -
Ο χρήστης Super Se7en έγραψε:
Παρακαλώ τον αγαπητό Super Se7en να προσέλθει στο παρακάτω topic για αναγνώριση, διαπίστευση, απόκτηση ταυτότητας μέλους, και περαιτέρω ενσωμάτωσή του στα δρώμενα...
-
Επαναφέρω τη συζήτηση με μια ερώτηση - κουίζ....
Ποιων δύο φορουμάδων οι φωτογραφίες από εκείνο το trackday φιλοξενήθηκαν στις σελίδες γνωστού αυστραλιανού περιοδικού (κοινώς καγκουρίσιας φυλλάδας)...
Η απάντηση αύριο που θα τα σκανάρω...
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
Επαναφέρω τη συζήτηση με μια ερώτηση - κουίζ....Ποιων δύο φορουμάδων οι φωτογραφίες από εκείνο το trackday φιλοξενήθηκαν στις σελίδες γνωστού αυστραλιανού περιοδικού (κοινώς καγκουρίσιας φυλλάδας)...
Τον ένα τον ξέρουμε. Ήταν σε 2 ρόδες;
τον αλλον τώρα... περιμένουμε τις φωτό
-
Κανείς για Μέγαρα αύριο;
Μονάχος μου βαριέμαι... -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Κανείς για Μέγαρα αύριο;
Μονάχος μου βαριέμαι...Πήγαινε εσύ κι όλο και κάποιοι θα βρεθούν εκεί.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Κανείς για Μέγαρα αύριο;
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Κανείς για Μέγαρα αύριο;
Τελικά όλο και κάποιος ήταν στα Μέγαρα σήμερα
Ιδανικός καιρός , κάναμε μια προθέρμανση για να μας μπει καλά το 2006
Ολα τα λεφτά η Αμελί !!!
-
Ο χρήστης ΒΑΣΙΛΗΣ έγραψε:
Τελικά όλο και κάποιος ήταν στα Μέγαρα σήμερα
Ιδανικός καιρός , κάναμε μια προθέρμανση για να μας μπει καλά το 2006
Ολα τα λεφτά η Αμελί !!!
Το πρωί φοβόμουν μην βγάλει κανα πρόβλημα, αλλά όχι μονο δούλεψε ρολόι, πήγε και ωραία!
Την επόμενη φορά θα έχω και φισάκια Βασίλη.(ότι και να πάρω μαζί πάντα κάτι θα λείπει )
-
Βρε 'Coyot' υπήρχαν κάποιοι αλλά εσύ δε δήλωσες παρών.
Ο Βασίλης έχει δίκιο η 'Αμελί' έκανε την εμφάνιση της και έκλεψε τη παράσταση.
Χρήστο δε πήγε απλά ωραία, πήγε πολύ ωραία, το είπαν και τα χρονόμετρα. κι από ήχο 'λέει' . (Συγνώμη για τις φωτογραφίες που δε τις έβγαλα καλά φίλε ) .
Άντε, το επόμενο και πρώτο του 2006 μας περιμένει.
-
Βρε παιδες μου, το 'όλο και κάποιος' δεν το βρήκα αρκούντως σαφές και ενθαρρυντικό (δηλαδή αρκούντως αποθαρρυντικό του να πιω και να ξενυχτήσω χθες...)
Εστέ πιο συγκεκριμένοι άλλη φορά, θα είμαι κι εγώ πιο συνεπής.
Καλή Χρονιά! -
Ο χρήστης Coyot έγραψε:
Βρε παιδες μου, το 'όλο και κάποιος' δεν το βρήκα αρκούντως σαφές και ενθαρρυντικό (δηλαδή αρκούντως αποθαρρυντικό του να πιω και να ξενυχτήσω χθες...)
Καλή Χρονιά!Να με συγχωρείς
Νόμιζα ότι το έπιασες το υποννοούμενο.( )
-
Κρίμα ρε γμτ, έπρεπε να έρθω...Τελικά δεν έκανα τίποτα σήμερα (έλεγα να διαβάσω λίγο, αλλά τέτοιες μέρες...τέτοια λόγια)...
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Καλή Χρονιά!Να με συγχωρείς
Νόμιζα ότι το έπιασες το υποννοούμενο.( )
Αμ' δεν το 'πιασα, το ζώον!
Την επόμενη! -
Ο χρήστης syele έγραψε:
Επαναφέρω τη συζήτηση με μια ερώτηση - κουίζ....
Ποιων δύο φορουμάδων οι φωτογραφίες από εκείνο το trackday φιλοξενήθηκαν στις σελίδες γνωστού αυστραλιανού περιοδικού (κοινώς καγκουρίσιας φυλλάδας)...
Τον ένα τον ξέρουμε. Ήταν σε 2 ρόδες;
τον αλλον τώρα... περιμένουμε τις φωτό
Άντε Θέμη, ακόμα περιμένουμε .
-
-
Θέμη, τις ευχαριστίες μου. Περιμένουμε μια φωτογραφία ακόμα .
4TF-TD7 20/11 Κυριακή::Προθέρμανση πριν το Πάρτυ!