-
Ποιά είναι η γνώμη σας για το νέο μοντέλο ? Το έχει οδηγήσει κανείς ?
-
-
-
ψαξε μεσα στο φορουμ.........
ολο και κατι θα βρεις......... -
Για το facelift vectra δεν νομίζω να βρεις κάτι... Για το παλιό όμως μπορώ να σου πω. Πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, πολύ καλούς χώρους, το έχουμε τρία χρόνια και ενώ περνάει κάθε μέρα από λακούβες δεν κάνει τσικ. Αν όμως θες οδηγική συμπεριφορά και τέτοια ψάξε αλλού. Ο πατέρας μου το ευχαριστιέται στις εθνικές οδούς που πηγαίνει άνετα και απροβλημάτιστα με 180 και 200 αλλά μέχρι εκεί. Υποστροφικό πολύ, λεβγές ταχυτήτων με μεγάλες διαδρομές και τιμόνι με απολύτως καμία πληροφόρηση. Όσες φορές το έχω οδηγήσει δε μου κάνει κέφι για γρήγορη οδήγηση.
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
Όσες φορές το έχω οδηγήσει δε μου κάνει κέφι για γρήγορη οδήγηση.Μα το συγκεκριμένο αυτοκίνητο δεν προορίζεται για γρήγορη οδήγηση. Είναι άλλου χαρακτήρα. Πάντως η νέα έκδοση με τον 1.8 και τα 140 άλογα πιστεύω θα πουλήσει καλά αν είναι και σε καλή τιμή
-
Πάντως απ' ότι λέει ο ειδικός τύπος, καθώς ΔΕΝ έχω οδηγήσει ΠΟΤΕ Vectra, τα οδηγικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου παρουσιάζονται εμφανώς βλετιωμένα μετά το Face lift. Ειδικά με τις πιο σφιχτές ρυθμίσεις της Vauxhall στη Μ. Βρετανία.
-
Θέμα υπάρχει ήδη εδώ:
http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic ... ght=vectra
New Opel Vectra