-
THANKS ΧΑΡΗ!
ΟΝΤΩΣ Η ΠΙΝΑΚΙΔΑ ΤΟΥ Νο37 ΕΙΝΑΙ 33 EJB ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο PADDY HOPKIRK!
TO No187 ΕΧΕΙ ΠΙΝΑΚΙΔΑ ADW 600B OMΩΣ!
ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Η ΚΑΡΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 64? ΕΤΣΙ ΛΕΕΙ ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ! 'ΜΟΝΤΕ CARLO CIRCA 1964'ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΞΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΝ HOPKIRK!
AN ΒΡΕΙΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟ Νο187 ΠΕΣ ΜΟΥ!
-
ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ. ΧΑΡΗ ΣΤΟΝ κ. ΛΩΡΗ, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΝΑΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟ ΕΒΟ 8!
-
ΝΑ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑ (ΝΟΜΙΖΩ 1987) ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΩ...
http://img323.imageshack.us/img323/6830 ... nis2tx.jpgΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΕΣ!
-
ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΚΑΛΤΣΟΥΝΗ, ΧΑΡΗ, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΟΥ!
ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΤΙΣ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΩΡΑ....ΚΡΙΜΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΑ 1000 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΟΛΙΣ 9 ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ...
-
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ 2 ΩΡΑΙΑ ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΕΧΩ, ΕΙΝΑΙ Ο ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ YARIS TOY ΚΑΙΤΑΤΖΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΤΟ ΔΕΘ ΣΤΟ ΧΟΛΩΜΟΝΤΑ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΣΤΟ ΕΚΚΛΗΣΑΚΙ, ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΜΠΡΙΖ ΤΟΥ ΣΑΙΝΘ ΑΠΟ ΦΙΛΑΝΔΙΑ 2000.
-
ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ...ΟΠΩΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ, ΑΕΡΟΤΟΜΕΣ ΚΤΛ ΑΠΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ WRC! ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ!
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ, ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΡΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ FORUM!
-
ΑΜ ΔΕ ΤΟ ΞΕΡΩ ΓΩ ΤΩΡΑ ΧΑΡΗ, ΠΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ, ΝΑ ΜΟΥ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ!!!! ΕΝΤΑΞΕΙ, ΤΟ CAMEL-AUDI ΤΟ ΧΩ ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ 3
ΔΕ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΣΚΑΝΕΡ ΟΜΩΣ...
ΚΥΡΙΕ ΛΩΡΗ, ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΙΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΟΥΝΤΙ? -
Ο χρήστης rallycards έγραψε:
ΚΥΡΙΕ ΛΩΡΗ, ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΙΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΟΥΝΤΙ?
Κάτσε μήπως θυμηθώ εγώ... Πότε σχεδίασε ο Ικτίνος και ο Καλλικράτης τον Παρθενώνα;; Ε καπου εκει γυρω θα πρέπει να ναι
-
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
ΚΥΡΙΕ ΛΩΡΗ, ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΟΙΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΚΑΡΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΟΥΝΤΙ?
Κάτσε μήπως θυμηθώ εγώ... Πότε σχεδίασε ο Ικτίνος και ο Καλλικράτης τον Παρθενώνα;; Ε καπου εκει γυρω θα πρέπει να ναι
ΚΑΘΕ ΗΜΕΡΑ ΜΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ 'ΧΘΕΣΙΝΟΣ' ΦΙΛΕ ΠΑΥΛΑΚΟ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Καλύτερα απο Αρχαίος...
Ξεκαθαρίζω για όσους διαβάζουν και δεν αντιλαμβανονται το χιούμορ μας οτι αμφότεροι αστειευόμαστε, γιαυτό να μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα...
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Καλύτερα απο Αρχαίος...Ξεκαθαρίζω για όσους διαβάζουν και δεν αντιλαμβανονται το χιούμορ μας οτι αμφότεροι αστειευόμαστε, γιαυτό να μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα...
Το disclaimer όλα τα λεφτά Παύλο!
-
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ?
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Καλύτερα απο Αρχαίος...
Ξεκαθαρίζω για όσους διαβάζουν και δεν αντιλαμβανονται το χιούμορ μας οτι αμφότεροι αστειευόμαστε, γιαυτό να μην βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα...
OMOΛΟΓΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ DISCLAIMER(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ) ΦΟΡΕΣΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΡΧΑΙΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΠΑΡΑ 'ΧΘΕΣΙΝΟΣ' ΚΑΙ 'ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΤΗΣ'.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ?ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΣΟ,
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ 'ΤΡΕΛΛΑ' ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ RALLYCARDS ΞΟΔΕΨΑ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΟΝΙΣΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΟΚΤΩ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ COROLLA ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥ AUDI ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ?TO ΑUDI ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 1988 ΣΑΝ SPYBALL ΚΑΙ ΤΟ 1989 ΣΑΝ CAMEL.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
Καλύτερα απο Αρχαίος...
OMOΛΟΓΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ DISCLAIMER(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ) ΦΟΡΕΣΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΥ
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ετσι λοιπόν εξηγείτε γιατι για μια ειδική 10 χλμ χρειάζεσε ένα τετράδιο σημειώσεις. Font 36 και highlight κίτρινο για να τα τονίζει χρησιμοποιείς για να τα βλέπεις... Να σε δω στο αγωνιστικό με γυαλιά πρεσβυωπίας και τίποτα άλλο στον κόσμο!!!
Και για να σε δυσκολέψω και λίγο ακόμα
Μακάρι να είχαμε 2-3 Λώρηδες ακόμα στην Ελλάδα. Μπορει να διαφωνω με κάποια πράγματα αλλά θεωρω πως αυτό που κάνει το κάνει μοναδικά στην ΕλλάδαΕδω σταματάμε ομως γιατι καταστρέψαμε το θέμα των παιδιών...
-
ΚΑΠΟΥ ΕΔΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ el-em ΚΑΙ ΤΟΝ pavlos ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ FORUM (GINE, lmanias, sx, nik7, glf, sebastien loeb) ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΥΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΩΣ ΕIΝΑI ΧΟΜΠΥ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ PROMOTION ΤΩΝ ΟΜΑΔΩΝ KAI ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΣΟ ΣΠΑΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ!
pavlos ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΟΙ ΣΤΟ THREAD KAI AKOMA ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΝΟΤΑ!!!
Ο nik7 ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙΣ ΦΩΤΟ ΑΠΟ ΤΟ ΑΧΑΙΟΣ(ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.. ΧΕΧΕ)
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Καλύτερα απο Αρχαίος...
OMOΛΟΓΩ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ DISCLAIMER(ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΓΚΡΙΝΩ ΚΑΙ ΕΠΑΥΞΑΝΩ) ΦΟΡΕΣΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΜΟΥ
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Ετσι λοιπόν εξηγείτε γιατι για μια ειδική 10 χλμ χρειάζεσε ένα τετράδιο σημειώσεις. Font 36 και highlight κίτρινο για να τα τονίζει χρησιμοποιείς για να τα βλέπεις... Να σε δω στο αγωνιστικό με γυαλιά πρεσβυωπίας και τίποτα άλλο στον κόσμο!!!
Και για να σε δυσκολέψω και λίγο ακόμα
Μακάρι να είχαμε 2-3 Λώρηδες ακόμα στην Ελλάδα. Μπορει να διαφωνω με κάποια πράγματα αλλά θεωρω πως αυτό που κάνει το κάνει μοναδικά στην ΕλλάδαΕδω σταματάμε ομως γιατι καταστρέψαμε το θέμα των παιδιών...
THANKS ΓΙΑ ΤΟ DISCLAIMER.
ΤΕΛΟΣ
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ?
ΑΓΑΠΗΤΕ ΤΑΣΟ,
ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ 'ΤΡΕΛΛΑ' ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ RALLYCARDS ΞΟΔΕΨΑ ΜΙΣΗ ΩΡΙΤΣΑ ΚΑΙ ΞΕΣΚΟΝΙΣΑ ΤΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΜΟΥ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΒΡΗΚΑ ΟΚΤΩ ΑΥΤΟΚΟΛΗΤΑ ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ COROLLA ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2000 ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΜΗΝΑ ΣΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΟΥ AUDI ΔΕΝ ΒΡΗΚΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΑΝ ΗΞΕΡΑ ΑΛΛΟΥΣ 5 ή 6 ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ Κ.ΛΩΡΗ ΘΑ ΕΙΧΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!! ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟ THREAD, ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΠΟΛΛΕΣ ΜΕΡΕΣ!!! ΠΛΕΟΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD ΤΟ NA ΛΕΩ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΟΝ Κ. ΛΩΡΗ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΓΡΑΦΙΚΟ! ΛΕΩ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΩ ΣΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΟΥ!
ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΡΑΛΛΥ