-
ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ WILSON ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ FORUM!
ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ:
LOEB, GRONHOLM, ROVANPERA, AIGNER, AL ATTIYAH, HENRY (!!!), KOPECKY, ΑΦΙΣΕΣ ΤΩΝ SKODA, USPENSKIY, WILSON, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΗΣ SUBARU ΚΤΛ... -
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ WILSON ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ FORUM!ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ:
LOEB, GRONHOLM, ROVANPERA, AIGNER, AL ATTIYAH, HENRY (!!!), KOPECKY, ΑΦΙΣΕΣ ΤΩΝ SKODA, USPENSKIY, WILSON, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΗΣ SUBARU ΚΤΛ...καμια αφισα για μενα ρε παιδια ,υπαρχει?
-
EXΩ ΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΜΟΝΟ ΤΟΥ WILSON AΠΟ ΣΟΥΗΔΙΑ! ΑΝ ΤΗ ΘΕΣ, ΠΕΣ!
-
ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΠΟΔΑΡΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟ SP ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 16.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20.30 ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΜΑΖΕΨΩ! ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 2 ΩΡΕΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΗ!
ΑΛΛΑ ΑΞΙΖΕ ΤΟ ΚΟΠΟ!!!
-
[quote='rallycards']ΠΑΝΤΩΣ ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΞΕΠΟΔΑΡΙΑΣΤΗΚΑ ΣΤΟ SP ΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΤΙΣ 16.00 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 20.30 /quote]
εκει ημουν κι εγω αυτην την ωρα....
-
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΠΕΛΑΚΙ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΡΩ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΔΩ ΜΕΣΑ!!!
-
Ο χρήστης harriswrc έγραψε:
ΕΙΔΙΚΑ ΤΟΥ WILSON ΦΤΑΝΟΥΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ FORUM!ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΡΤΕΣ ΤΩΝ:
LOEB, GRONHOLM, ROVANPERA, AIGNER, AL ATTIYAH, HENRY (!!!), KOPECKY, ΑΦΙΣΕΣ ΤΩΝ SKODA, USPENSKIY, WILSON, ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ ΤΗΣ SUBARU ΚΤΛ...ΚΑΡΤΕΣ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ HIRVONEN KAI STOHL.
-
-
-
-
Eλπίζω να είναι το σωστό θέμα,
πέρυσι πήραμε τον πίσω προφυλακτήρα του Solberg,
φετος εναν λασπωτήρα από ένα ελληνικό έβο που στο τέλος της Ψάθας είχε μείνει το μισο..Ντροπή και αίσχος,του χρόνου στη Λαμία....
Τουλάχιστον έχει ωραία νυχτερινά κέντρα η Αθήνα....
-
-
-
Χα χα ! Ειρωνεία: Η κάρτα του Μάρκους με αυτή του Κοπέτσκι είναι στο ίδιο αγώνα,στην ίσια ειδική και στο ίδιο σημείο!!!!!!!!!!!
-
Ο χρήστης malsot έγραψε:
Χα χα ! Ειρωνεία: Η κάρτα του Μάρκους με αυτή του Κοπέτσκι είναι στο ίδιο αγώνα,στην ίσια ειδική και στο ίδιο σημείο!!!!!!!!!!!Ki ο ίδιος φωτογράφος μάλλον....
-
Aκριβώς. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε κάρτες!
-
-
αυτή η τελευταία κάρτα μου άρεσε...
-
Ναι, όντως είναι πολύ όμορφη κάρτα, στο φόρματ που μας έχει συνηθίσει η Citroen (και η Wake Upp, η εταιρία που τις φτιάχνει) τα τελευταία χρόνια.
-
ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΡΑΛΛΥ