-
Ότι πρέπει ήταν το σεμινάριο που είχε γίνει και ότι πρέπει είναι να κάτσουν κάποια στιγμή όλοι οι συνοδηγοί στο θρανίο, να ανοίξουν μερικά μάτια... Έχουμε δει στα ΣΕΧ πράγματα και θάματα... Συνοδηγούς να βγαίνουν να αλλάξουν λάστιχο μέσα στο ΣΕΧ, άλλους να προσθέτουν τον ιδανικό χρόνο από αυτόν του ΣΕΧ και όχι από αυτόν της αφετηρίας της προηγούμενης ειδικής, άλλους να μην γνωριζουν πότε δικαιούνται να μπουν στο ΣΕΧ και πότε πρέπει να δώσουν το καρνέ, άλλους-άλλους-άλλους... Να ξέρατε κύριε APR και κύριε GeorgeTabs σε πόσους έχω συμπληρώσει εγώ σωστά το καρνέ και μάλιστα σε πρωτοκλασάτα ονόματα και θα τους στέλνατε ακόμα και με το ζόρι να πάνε να παρακολουθήσουν το σεμινάριο...
-
Ποσοι κριτες που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ δεν μας λες ποσα σεμιναρια χρειαζονται....
Συγνωμη για το οφ τοπικ..... -
Είπα εγώ ότι δεν χρειάζονται? Και εγώ χρειάζομαι σεμινάριο τόσο στη δουλειά μου, όσο και σαν κριτης και όλος ο κόσμος χρειάζεται, γιατί να εξαιρούνται οι συνοδηγοί? Όποιος πει ότι τα ξέρει ολα, δεν ξέρει την τύφλα του...
Συγχωρεμένος για το όφ-τόπικ...
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Ποσοι κριτες που ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ δεν μας λες ποσα σεμιναρια χρειαζονται....
Συγνωμη για το οφ τοπικ.....Από το στόμα μου το πήρες....Το λάθος του συνοδηγού μόνο στο ίδιο το πλήρωμα μπορεί να κάνει κακό...Τα λάθη των κριτών έχουν πάλι αντίκτυπο στα πληρώματα και δεν έχουν **καμία αρνητική συνέπεια **για τους ίδιους.....Ωραίο αυτό εεε; Και σκέψου ότι ο συνοδηγός πληρώνει και ο κριτής πληρώνεται......
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
δεν έχουν **καμία αρνητική συνέπεια **για τους ίδιους.....Νομίζεις Σπύρο... υπήρξαν παραπομπές κριτών φέτος και ας μην έγινε ευρύτερα γνωστό. Άσε που αυτοί που δεν κάνουν σωστή δουλειά συνήθως απομακρύνονται, έστω και 'σιωπηλά'...
Τέλος πάντως, το σκίσαμε το θέμα, η άποψη μου είναι ξεκάθαρη: δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην χρειάζεται βελτίωση (άρα σεμινάριο οποιασδήποτε μορφής για την επίτευξή της) και δεν βλέπω το γιατί να εξαιρούνται οι συνοδηγοί από αυτό.
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Ότι πρέπει ήταν το σεμινάριο που είχε γίνει και ότι πρέπει είναι να κάτσουν κάποια στιγμή όλοι οι συνοδηγοί στο θρανίο, να ανοίξουν μερικά μάτια... Έχουμε δει στα ΣΕΧ πράγματα και θάματα... Συνοδηγούς να βγαίνουν να αλλάξουν λάστιχο μέσα στο ΣΕΧ, άλλους να προσθέτουν τον ιδανικό χρόνο από αυτόν του ΣΕΧ και όχι από αυτόν της αφετηρίας της προηγούμενης ειδικής, άλλους να μην γνωριζουν πότε δικαιούνται να μπουν στο ΣΕΧ και πότε πρέπει να δώσουν το καρνέ, άλλους-άλλους-άλλους... Να ξέρατε κύριε APR και κύριε GeorgeTabs σε πόσους έχω συμπληρώσει εγώ σωστά το καρνέ και μάλιστα σε πρωτοκλασάτα ονόματα και θα τους στέλνατε ακόμα και με το ζόρι να πάνε να παρακολουθήσουν το σεμινάριο...Δυστυχώς κύριε taurus (τα κεριά μας κάψανε...) το ξέρω πολύ καλά, και γιαυτό πολλές φορές έχω πει πως πρέπει να ανοίξουμε τα στραβά μας, πως πρέπει να γίνονται τέτοια σεμινάρια, πως πρέπει να δίνεται ξανά το κίτρινο βιβλίο μαζί με την λισάνς που αν μη τι άλλο έχει... τουτόριαλ συμπλήρωσης.
Πάντως υπεράνω υποψίας καικριτικής είναι οι κριτές, τόσο παλιοί που είναι εκεί πριν... εφευρεθεί το ρόουντ μπούκ, όσο και καινούριοι πλημμυρισμένοι από μεράκι που δεν έχουν μάθει να το συμπληρώνουν, να... φτύνουν το δάχτυλο να μην κολλάει και γυρνάνε στη σωστή σελίδα, ή να μου αφήνουν τη σελίδα που είναι για δική μου χρήση χωρίς να την σκίσουν και την πετάξουν, ή που φτάνουν στο σημείο ακόμα να δώσουν... λάθος νούμερο ρόουντ μπούκ!!!
Υπεράνω και ο τεράστιος κριτής που είχα πάει στο τραπεζάκι του και φώναζα να χτυπήσει το χρόνο και είχε αγκαλιά το κομπιουτεράκι και με γείωνε για μισό λεπτό και μετά με τις ευλογίες των αγωνοδικών μου φόρεσε και το μοναδικό καπέλο που έχω πάρει ποτέ...
Όλοι χρειαζόμαστε σεμινάρια, από τον υπομηχανικό που χτυπάει τους φραπέδες μέχρι τον Μόσλεϊ.
Πόσο μάλλον λοιπόν πληρώματα και κριτές.
Ανεξαρτήτως ηλικίας, εμπειρίας και θέσης. -
Ο χρήστης taurus έγραψε:
δεν έχουν **καμία αρνητική συνέπεια **για τους ίδιους.....
Νομίζεις Σπύρο... υπήρξαν παραπομπές κριτών φέτος και ας μην έγινε ευρύτερα γνωστό. Άσε που αυτοί που δεν κάνουν σωστή δουλειά συνήθως απομακρύνονται, έστω και 'σιωπηλά'...
Τέλος πάντως, το σκίσαμε το θέμα, η άποψη μου είναι ξεκάθαρη: δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην χρειάζεται βελτίωση (άρα σεμινάριο οποιασδήποτε μορφής για την επίτευξή της) και δεν βλέπω το γιατί να εξαιρούνται οι συνοδηγοί από αυτό.
Φαντάζομαι το είπες αυτό για ανέκδοτο, να σπάσει πλάκα και ο... ΑΠΡ!!!
ΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ είπε σε αυτό το θέμα πως ΔΕΝ χρειάζονται οι συνοδηγοί σεμινάρια και το αντικρούς;;;
-
^^
-
Ο χρήστης Stoukerman έγραψε:
^^
roadrunner_gr fan club
Εμένα να δείς πώς με ανέβασε!
-
Διαβαζοντας για το προηγουμενο σεμιναριο που ειχε γινει ... και εν οψει του νεου που θα γινει ... αισθανομαι σαν να βλεπω λιγο φως στο βαθος του τουνελ ...
Προκαταβολικα μπραβο στους συντελεστες - οργανωτες ... και σε ολους εκεινους που δειχνουν εμπρακτα και οχι στα λογια μονο ... οτι αγαπουν το αθλημα αυτο και προσπαθουν για το καλυτερο ...
Ας αποτελει λοιπον παραδειγμα προς μιμηση ... και Πιστευω στο μελλον να δουμε τετοιου ειδους κινησεις-διοργανωσεις ... και απο εκεινους που εχουν τα γενια και τα χτενια ....
Χρονια πολλα και καλες γιορτες σε ολους ...
Υ.Γ. Κε Λωρη επειδη αυτο το διαστημα δοκιμαζω καποιον φιλο μου για συνοδηγο ... θα σας στειλω pm για να μας δωσετε τα φωτα σας μεχρι να γινει το σεμιναριο ...
-
ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ: 1)ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
2)ΕΙΝΑΙ 2ΗΜΕΡΟ?
3)ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
4)ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ?
5)ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ? -
Κε Λωρη κατι συμβαινει με τα pm σας ... προσπαθω να σας στειλω και βγαζει λαθος ...
Σας εχω στειλει λοιπον μυνημα στο mail σας ... !!!
-
Ο χρήστης powerslave έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΠΩΣ: 1)ΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
2)ΕΙΝΑΙ 2ΗΜΕΡΟ?
3)ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?
4)ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ?
5)ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΕΙ?- ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ RALLY GR ΚΑΙ ΤΟΥΣ 4Τ.
- ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 2ΗΜΕΡΟ.
- ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ.
- ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ. ΤΟ ΕΝΟΙΚΙΟ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΚΑΙ Η ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΩΝ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 4,000 ΕΥΡΩ !!! ΒΑΛΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟ CATERING (ΔΥΟ ΗΜΕΡΕΣ) ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΩΡΕΑΝ.
- ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΘΕΩΡΙΑ ΜΕ ΟΜΗΛΙΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΥΣ ΜΕ ΠΟΛΛΑ IN CAR ΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΕΝΟΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥ ΚΑΙ ΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κ. Λωρη ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος? Όπως και στο truck day για παράδειγμα η όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν?
-
Ο χρήστης bellos έγραψε:
Κ. Λωρη ο αριθμός των συμμετεχόντων θα είναι περιορισμένος? Όπως και στο truck day για παράδειγμα η όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή θα μπορέσουν να το παρακολουθήσουν?ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΑΡΙΘΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΑ 30 ΑΤΟΜΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ζηλεύω...ακούγετε πολύ καλύτερα οργανωμένο απο το πρώτο.
μπορώ να πάρω μέρος και σ'αυτό? η δεν επιτρέπεται? -
Μια κράτηση παρακαλώ θα ήθελα να κάνω....
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
κ. el-em με τον καινούριο χρόνο ότι γίνει ή φέτος?
ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Λώρη,μιας και δεν υπήρχε κάποια σχετική δημοσίευση στους 4Τ Ιανουαρίου,θα πάει πιο πίσω το σεμινάριο;π.χ. Μάρτιο;
-
Ο χρήστης tan έγραψε:
κ. el-em με τον καινούριο χρόνο ότι γίνει ή φέτος?
ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Λώρη,μιας και δεν υπήρχε κάποια σχετική δημοσίευση στους 4Τ Ιανουαρίου,θα πάει πιο πίσω το σεμινάριο;π.χ. Μάρτιο;
ΑΓΑΠΗΤΕ tan,
ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΣΥΝΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ 'ΣΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ' ΕΙΜΑΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Συγχαρητήρια για την κίνηση και ελπίζω να πραγματοποιηθεί. Από όσο έχω ακούσει υπάρχει έλλειψη σωστών συνοδηγών.
Και έχοντας μπει συνοδηγός μια φορά στον Λάμπρο (ΓΙΝΕ) κατάλαβα γιατί
Κ.Λώρη εύχομαι να κυλήσουν όλα ομαλά και να πραγματοποιηθεί. Και αν μπορούμε να βοηθήσουμε σε κάτι ευχαρίστως.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ