-
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΗΝΩΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ (ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ) ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ.
ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΚΔΟΣΕΩΝ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΗΝΩΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΜΕ ΝΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ (ΤΟΣΟ ΕΓΩ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ) ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΤΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ.
'EL-EM'
-
'EL-EM'
-
ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΛΟΥ ΜΟΥ , ΤΟΣΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΙΑ ?
ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΧΘΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ?
Η ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΓΙΑ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ? ΟΕΟΟΟΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
-
Σεμινάρια οδηγών πρέπει να κάνουμε, **ΑΠΟ **συνοδηγούς.
Μπας και ξεστραβωθούν ορισμένοι και αρχίσουν να δουλεύουν, αντί να δουλεύονται!
-
Κομπιέν σα κούτ????
-
Ο χρήστης APR έγραψε:
ΚΑΛΑ ΒΡΕ ΛΟΥ ΜΟΥ , ΤΟΣΗ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΠΙΑ ?ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΞΕΠΕΤΑΧΘΟΥΝ ΤΟΣΟΙ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΟΥΧΟΙ ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΩΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΘΟΥΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ?
Η ΕΤΟΙΜΑΖΕΙΣ ΣΥΝΟΔΗΓΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΓΙΑ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ? ΟΕΟΟΟΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ
ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΝΟΔΗΓΟΙ.
ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ,ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ,ΑΦΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΠΙΑΣΕΙ ΤΙΜΟΝΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓΩΝΕΣ!!!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
κ. el-em με τον καινούριο χρόνο ότι γίνει ή φέτος?
-
Μπράβο και πάλι. Όπως θα θυμάστε είχα παρακολουθήσει το πρώτο σεμινάριο συνοδήγησης. Διαβάστε το αντίστοιχο θέμα ( http://www.4troxoi.gr/4tforum/viewtopic.php?t=5696 ) για το τι είχαμε σημειώσει τότε.
Βασικό για μένα. Ή θα απευθύνεται σε αρχαρίους που δεν έχουν ξανακάτσει σε μπάκετ ή σε σε ήδη συνοδηγούς σε πιο advanced επίπεδο, ειδικά όταν υπάρχει και έπαθλο. -
Ο χρήστης Moya_Junior έγραψε:
κ. el-em με τον καινούριο χρόνο ότι γίνει ή φέτος?ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΚΑΤΑ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
-
Well done!Μόνο και μόνο η εμπειρία της συμμετοχής θα είναι καταπληκτική!Έτσι,για να μαθαίνουμε κι εμείς οι νέοι...
-
κορυφαια κινηση Λωρη.μπραβο βοηθας ολους εμας που θελουμε να παρουμε μια γευση και να μαθουμε 10 πραγματα το τι σημαινει να εισαι συνοδηγος.
επειδη απο μικρος αγαπω το δεξι bucket και ηθελα παντα να διαβαζω υπο πιεση με αυτο το σεμιναριο ειναι οτι πρεπει!
αν ηξερα για το παλιο σεμιναριο θα ειχα δηλωσει συμετοχη αλλα δεν το ξερα.
τωρα θα ειμαι απο τους πρωτους στη συμετοχη!
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Βασικό για μένα. Ή θα απευθύνεται σε αρχαρίους που δεν έχουν ξανακάτσει σε μπάκετ ή σε ήδη συνοδηγούς σε πιο advanced επίπεδο, ειδικά όταν υπάρχει και έπαθλο.Θα συμφωνήσω... Ακόμα και συνοδηγοί με ήδη υπάρχουσα εμπειρία σίγουρα θα εποφεληθούν από κάποιου είδους σεμινάρια...!
Καλός συνοδηγός δεν είναι αυτός που ξέρει να διαβάζει σωστά το road-book και τις σημειώσεις... Είναι πολλά περισσότερα! -
Ο χρήστης Eva έγραψε:
Βασικό για μένα. Ή θα απευθύνεται σε αρχαρίους που δεν έχουν ξανακάτσει σε μπάκετ ή σε ήδη συνοδηγούς σε πιο advanced επίπεδο, ειδικά όταν υπάρχει και έπαθλο.
Θα συμφωνήσω... Ακόμα και συνοδηγοί με ήδη υπάρχουσα εμπειρία σίγουρα θα εποφεληθούν από κάποιου είδους σεμινάρια...!
Καλός συνοδηγός δεν είναι αυτός που ξέρει να διαβάζει σωστά το road-book και τις σημειώσεις... Είναι πολλά περισσότερα!ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ,ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΚΕΡΔΙΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ 20 ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΥ ΠΡΟΗΡΧΕΤΟ ΑΠΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΡΕΞΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ LICENSE. ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΙ'ΑΛΛΟΙ ΜΕ LICENSE ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΕΩΡΩ ΔΙΚΑΙΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.
ΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΠΑΘΛΟ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΟΡΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΑΘΛΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΨΗΛΟΤΕΡΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ LICENSE.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εγώ γουστάρω πολύ να συμμετέχω σε κάτι τέτοιο, ειδικά τώρα που διάβασα και το παλιό thread (thanks cmarin), και ας μην έχει ούτε έπαθλο, ούτε τίποτα.
-
el-em, προσπαθώ να σου απαντήσω στο pm που μου έστειλες, αλλά μου βγάζει σφάλμα και πως δεν υπάρχεις σαν χρήστης!
Τέλοσπάντων, ευχαριστώ για την ενημέρωση, και περιττό να σου πω πως έμεινα κάγκελο!
Κλείνω εδώ για να μην ξεχειλώσω με εκτός θέματος δημοσιεύσεις αυτό το πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο θέμα!!
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
el-em, προσπαθώ να σου απαντήσω στο pm που μου έστειλες, αλλά μου βγάζει σφάλμα και πως δεν υπάρχεις σαν χρήστης!Τέλοσπάντων, ευχαριστώ για την ενημέρωση, και περιττό να σου πω πως έμεινα κάγκελο!
Κλείνω εδώ για να μην ξεχειλώσω με εκτός θέματος δημοσιεύσεις αυτό το πολύ ενδιαφέρον και χρήσιμο θέμα!!
ΤΑ ΕΛΑΒΑ ΤΑ PM ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΠΑΔΕΣ ΤΟ E-MAIL ΜΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Θα ήθελα να κάνω μερικές παρατηρήσεις (καλοπροαίρετες πάντα!!!) σχετικά με το σεμινάριο που έλαβε χώρα στις 18 Φεβρουαρίου στα Μέγαρα.
- Ενώ στην σχετική ανακοίνωση που υπήρχε στο rally.gr αναφερόταν πως η πρακτική άσκηση θα διεξαγόταν σε αγωνιστικά αυτοκίνητα,στα Μέγαρα υπήρχαν renault clio 1,4.
- Υπήρξε έλλειψη χρόνου με αποτέλεσμα η θεωρητική, κυρίως, εκπαίδευση να διεξαχθεί με σχετική βιασύνη.
- Ίσως χρειάζεται καλύτερη οργάνωση του χρόνου στην πραγματοποίηση της πρακτικής ασκησης ή εκμετάλλευση του χρόνου αναμονής των εκπαιδευομένων για την πρακτική άσκηση.
- Περιορισμένος αριθμός των διαφόρων εντύπων που μοιράστηκαν.
- Πιστέυω πως χρειάζεται περισσότερη εμμονή στην διδασκαλία του 'Γραψίματος του δρόμου'.
Τα παραπάνω αποτελούν φιλικές παρατηρήσεις-προτάσεις, για την βελτίωση των επομένων.
Τέλος, σαν ιδέα πιστέυω πως είναι κάτι το έξυπνο και πρωτοποριακό για την χώρα μας.Υ.Γ. Συγχωρέστε με για την καθυστέρηση υποβολής των σκέψέων μου,αλλά υπήρχε έλλειψη χρόνου.(Εξεταστική βλεπετε!!!)
Φιλικά,
Φίλιππος Χιώτης.Αυτα ειχα γραψει πριν απο περιπου ενα χρονο...κ τωρα που το ξανασκεφτομαι..θεωρω πως ελειπαν αρκετα πραγματα..κ γενικα δεν μου αφησε κ τις καλυτερες εντυπωσεις..το αντιθετο μαλιστα...ελπιζω φετος αυτοι που θα συμμετασχουν να γραψουν πιο ευχαριστες εντυπωσεις απο τις δικιες μου.
-
Ο χρήστης filippos!!! έγραψε:
Θα ήθελα να κάνω μερικές παρατηρήσεις (καλοπροαίρετες πάντα!!!) σχετικά με το σεμινάριο που έλαβε χώρα στις 18 Φεβρουαρίου στα Μέγαρα.
- Ενώ στην σχετική ανακοίνωση που υπήρχε στο rally.gr αναφερόταν πως η πρακτική άσκηση θα διεξαγόταν σε αγωνιστικά αυτοκίνητα,στα Μέγαρα υπήρχαν renault clio 1,4.
- Υπήρξε έλλειψη χρόνου με αποτέλεσμα η θεωρητική, κυρίως, εκπαίδευση να διεξαχθεί με σχετική βιασύνη.
- Ίσως χρειάζεται καλύτερη οργάνωση του χρόνου στην πραγματοποίηση της πρακτικής ασκησης ή εκμετάλλευση του χρόνου αναμονής των εκπαιδευομένων για την πρακτική άσκηση.
- Περιορισμένος αριθμός των διαφόρων εντύπων που μοιράστηκαν.
- Πιστέυω πως χρειάζεται περισσότερη εμμονή στην διδασκαλία του 'Γραψίματος του δρόμου'.
Τα παραπάνω αποτελούν φιλικές παρατηρήσεις-προτάσεις, για την βελτίωση των επομένων.
Τέλος, σαν ιδέα πιστέυω πως είναι κάτι το έξυπνο και πρωτοποριακό για την χώρα μας.Υ.Γ. Συγχωρέστε με για την καθυστέρηση υποβολής των σκέψέων μου,αλλά υπήρχε έλλειψη χρόνου.(Εξεταστική βλεπετε!!!)
Φιλικά,
Φίλιππος Χιώτης.Αυτα ειχα γραψει πριν απο περιπου ενα χρονο...κ τωρα που το ξανασκεφτομαι..θεωρω πως ελειπαν αρκετα πραγματα..κ γενικα δεν μου αφησε κ τις καλυτερες εντυπωσεις..το αντιθετο μαλιστα...ελπιζω φετος αυτοι που θα συμμετασχουν να γραψουν πιο ευχαριστες εντυπωσεις απο τις δικιες μου.
ΑΓΑΠΗΤΕ filippos,
ΤΙ ΣΕ ΤΣΙΜΠΗΣΕ 20 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΚΑΙ 'ΧΑΛΑΣΕΣ' ΤΑ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΓΡΑΨΕΙ ?
ΝΑΣΑΙ ΒΕΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ (ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ) ΘΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠ'ΟΨΙΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΤΟΥ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Κυριε Λωρη,
- Δεν με τσιμπησε κατι..απλως καθως διαβαζα τις παραπανω αποψεις ατομων που παρακαλοθησαν το σεμιναριο..θεωρησα σκοπιμο να επαναφερω και την δικη μου με αφορμη..το να υπαρχει πλουραρισμος των αποψεων και γενικοτερα για καποιον που ενδιαφερεται να εχει μια σφαιρικη αποψη.
- Τα σχολια και η κριτικη, απο την μερια μου εξακολουθουν να ειναι καλοπροαιρετα.
ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΥΝΟΔΗΓΩΝ