-
Η χωρα των συνταξιουχων...αυτο ειναι το οραμα του Ρεππα...καθε ενηλικος και μία (τουλαχιστον) συνταξη,κατα προτιμηση μαζι με επικουρικα,εφαπαξ κτλ
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Η χωρα των συνταξιουχων...αυτο ειναι το οραμα του Ρεππα...καθε ενηλικος και μία (τουλαχιστον) συνταξη,κατα προτιμηση μαζι με επικουρικα,εφαπαξ κτλαυτό είναι το πρώτο βήμα....με την υποβάθμιση του ΕΣΥ υπό το λάβαρο της εξυγίανσης σε πέντε χρόνια για κάθε γέννηση θα γίνονται 5 αποδημήσεις κατά το 1 πρόσληψη για 5 αποχωρήσεις.
έπειτα οι συντάξεις και οι επικουρικές όπως θα διαμορφωθούν θα είναι περίπου το 1/3 των παλαιών.η δουλειά τους είναι να βρίσκουν λύσεις σκεπτόμενοι όχι κατ ανάγκη λογικά...
-
Ο χρήστης vice246 έγραψε:
Η χωρα των συνταξιουχων...αυτο ειναι το οραμα του Ρεππα...καθε ενηλικος και μία (τουλαχιστον) συνταξη,κατα προτιμηση μαζι με επικουρικα,εφαπαξ κτλ
αυτό είναι το πρώτο βήμα....με την υποβάθμιση του ΕΣΥ υπό το λάβαρο της εξυγίανσης σε πέντε χρόνια για κάθε γέννηση θα γίνονται 5 αποδημήσεις κατά το 1 πρόσληψη για 5 αποχωρήσεις.
έπειτα οι συντάξεις και οι επικουρικές όπως θα διαμορφωθούν θα είναι περίπου το 1/3 των παλαιών.η δουλειά τους είναι να βρίσκουν λύσεις σκεπτόμενοι όχι κατ ανάγκη λογικά...
Συνταξεις δεν θα υπαρχουν καθολου ετσι οπως παμε...και οχι μονο εμεις βεβαια
Η Ελλαδα δεν ειναι στην λιστα αλλα ειναι ασφαλες να πει κανεις οτι με τις εξελιξεις των τελευταιων ετων ειναι στην καλυτερη περιπτωση σαν την Ιταλια. -
για να σε βοηθησω, η Ελλαδα τον Αυγουστο που μας περασε, επεσε για 1η φορα κατω απο το 1/1...
δεν θυμαμαι αν η ειδηση αφορουσε μονο ο ΙΚΑ ή το συνολο των ταμειων. -
-
Σε ποιά Eurobank πήγε;
-
-
Ο χρήστης Dodger έγραψε:
Σε ποιά Eurobank πήγε; -
Ο χρήστης Mercyful_Fate έγραψε:
Σε ποιά Eurobank πήγε;
Σε όλες υπάρχει μία που θέλει να αναλάβει τα ... 'κλειστά' ενός πελάτη!!!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Σε ποιά Eurobank πήγε;
Σε όλες υπάρχει μία που θέλει να αναλάβει τα ... 'κλειστά' ενός πελάτη!!!
Exεις μέρες που το λές και ..... επιμένεις !
-
ή μάλλον Ας πούμε απλώς ... Θεσσαλονικιές Εurobankίτισες!
(Δεν είναι και πολύ καλό παντως αυτο διότι ξέρουν προσωπικά οικονομικά στοιχεία). -
Δεν ξερω αν κολλαει εδω, απλα σημερα ειδα οτι η συνταξη του πατερα μου ΜΕ το δωρο των Χριστουγεννων - δηλαδη υπο κανονικες συνθηκες θα επρεπε να ειναι 2 χ συνταξη - ηρθε 100 ευρω λιγοτερη στο συνολο, απ'οτι ηταν μονη της η συνταξη πριν 3 μηνες...
Επισης ψαχνοντας να βρω τοπικ να γραψω το απο πανω, επεσα σε αυτο:
viewtopic.php?f=13&t=21301
Κοιταξτε τι γραφονταν πριν 5 χρονια τετοια εποχη...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Ενδιαφέρον.
-
Ο χρήστης spyridon stathakis έγραψε:
Κυριοι καλησπερα σας...
Πηγε ο φιλος σου σημερα σε αρκετες τραπεζες για να συζητησει το σκεπτικο του και να ρωτησει σ οτι αφορα για το leasing του αυτοκινητου
Οι μισοι επαγγελματικοι συμβουλοι των χλεαυσαν...οι υπολοιποι του ειπαν τα οικογενειακα τους προβληματα....μια συμπαθητικη καστανη στην eurobank του την επεσε με ρομαντικο τροπο και ενας αξεστος στην ASPIS τον εκβιασε οτι εαν δεν κανει καποιον καταθετικο λογαριασμο εκεινος θα εκανε χαρακιρι...
Κοινως και εν κατα κλειδι...μαυριλα στον τραπεζικο τομεα και καμια ορεξη απο κανεναν να κανει σωστα την δουλεια του ή εστω να ακουσει...Αληθεια οταν καποια στιγμη τα πραγματα θα καλυτερευσουν πως ολοι αυτοι που τωρα χλεαυζουν θα ξαναβγουν να δουλεψουν και να αναζητησουν πελατες?με τη θρασσος και κυριως με τη επαγγελματισμο που πλεον αυτος εχει δηλητηριασθει απ τους μηνες επαγγελματικης απραξιας και του συνεχομενου οχι σε καθε τι ακουνε?
30 ιανουαριου πετα για reykjavik στις 14,10 το μεσημερι με ενδιαμεσο σταθμο την κοπενχαγη με κοστος 244 ευρο...one way ticket...
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας..
Φιλικα..ΣπυροςΣ' το είπα...
Το πρόβλημα με τις τράπεζες έχει πολλές όψεις... Η μία είναι ότι απλούστατα ΔΕΝ έχουν λεφτά, άρα και να ήθελαν δεν μπορούν να δώσουν χρηματοδότηση...
Το δεύτερο είναι ότι έχοντας καεί από τις μαλακίες που έκαναν παλαιότερα, πλέον παίζουν αγρίως και δεν χρηματοδοτούν ακόμα και καλές περιπτώσεις...
Και το κερασάκι στην τούρτα είναι ότι οι τραπεζικοί στο σύνολό τους έχουν σοβαρότατο πρόβλημα εργασιακής ανασφάλειας, καθώς δεν ξέρουν αν θα βρίσκονται στη θέση τους την επόμενη μέρα (όχι όταν καλυτερέψουν τα πράγματα... ). Τόσο εξαιτίας των συγχωνεύσεων (αυτών που έχουν ήδη ανακοινωθεί ή αυτών που θα γίνουν), όσο και εξαιτίας των επικείμενων κρατικοποιήσεων (αν προχωρήσει το haircut του 50%, το σύνολο του τραπεζικού τομέα θα περιέλθει σε κρατική ιδιοκτησία αντί πινακίου φακής), αλλά φυσικά και της μείωσης του αντικειμένου εργασιών των τραπεζών, είναι ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι τουλάχιστον 1/3 θα χάσουν τη δουλειά τους σύντομα...
Βάλε τα παραπάνω στη μαρμίτα, μαζί με το γεγονός ότι προφανώς ο φίλος σου πήγε σε υποκαταστήματα, όπου δεν είναι περίεργο να μην ασχολούνται ιδιαίτερα με πολλά πράγματα πέρα από ταμειακά, μία πρέζα από το ότι η στοχοθεσία σε όλες τις τράπεζες αφορά σχεδόν αποκλειστικά μείωση των υπολοίπων και τυχόν αύξησή τους σημαίνει καλή κατσάδα και λίγο γκαντεμιά που έπεσε σε σειρά από ανθρώπους που δεν είχαν τι καλύτερο να κάνουν και το βραστό βγαίνει αυτό που έζησε ο άνθρωπος που είχε μία αξιοπρεπέστατη ιδέα για να την παλέψει...
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
σημερα ειδα οτι η συνταξη του πατερα μου ΜΕ το δωρο των Χριστουγεννων - δηλαδη υπο κανονικες συνθηκες θα επρεπε να ειναι 2 χ συνταξη - ηρθε 100 ευρω λιγοτερη στο συνολο, απ'οτι ηταν μονη της η συνταξη πριν 3 μηνες....Ψηνεται νεα μειωση των συνταξεων,η οποια αντι να γινει τωρα θα γινει μετα απο 2-3 μηνες αλλα με αναδρομικη μείωση,δηλαδη παιζει να παρει και 0 ευρω αφου οι πολιτικοι αποφασισαν παλι να μοιρασουν λεφτα που δεν εχουν
-
Λέω σε γνωστούς (γύρω στα 50) που ετοιμάζονται να βγουν στη σύνταξη να το ξανασκεφτούν γιατί σε όσους εργάζονται τουλάχιστον μισθό θα δίνει το κράτος ενώ τις συντάξεις μπορεί να τις στείλει στον αγύριστο κ να έχουν στο μέλλον ίσια ίσια για να τρώνε κ με λένε χαζό.
Ελπίζω να 'χουν δίκιο. -
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Δεν ξερω αν κολλαει εδω, απλα σημερα ειδα οτι η συνταξη του πατερα μου ΜΕ το δωρο των Χριστουγεννων - δηλαδη υπο κανονικες συνθηκες θα επρεπε να ειναι 2 χ συνταξη - ηρθε 100 ευρω λιγοτερη στο συνολο, απ'οτι ηταν μονη της η συνταξη πριν 3 μηνες...Επισης ψαχνοντας να βρω τοπικ να γραψω το απο πανω, επεσα σε αυτο:
το επικουρικό του ΝΑΤ πάντως εξαιρείται από τις μειώσεις οπότε κάτι άλλο παίζει δεδομένου ότι ο θείος μου δεν είχε μέιωση στην σύνταξή του ή μάλλον είχε -3€.
-
Κ ο πατερας μου στο ΝΑΤ ειναι, εγω μιλαω για την κυρια συνταξη, μπορει να τα εχω καταλαβει κ λαθος αλλα τα νουμερα ειναι οπως σου τα εγραψα.
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Κ ο πατερας μου στο ΝΑΤ ειναι, εγω μιλαω για την κυρια συνταξη, μπορει να τα εχω καταλαβει κ λαθος αλλα τα νουμερα ειναι οπως σου τα εγραψα.Από 1/11/2011 έχουμε μείωση 20% στις κύριες συντάξεις άνω των 1200 ευρώ (μεικτά) και επιπλέον μια αύξηση στις κρατήσεις λόγω μείωσης του αφορολόγητου ορίου. Το δώρο χριστουγέννων είναι απλά συμβολικό.
Θα ρίξω μια ματιά μάλλον αύριο και θα επανέλθω.
-
Μισθοδοσια ΚΕΑΝ ιδια καθε μηνα μεχρι κ 23/9 που ειναι το πιο πισω που μπορω να κοιταξω.
Μισθοδοσια ΝΑΤ (υποθετω κυρια συνταξη αυτη?) 370ε λιγοτερα ο Νοεμβρης σε σχεση με τον Οκτωβρη, κ 160ε λιγοτερα ο Δεκεμβρης (προφανως μαζι με το δωρο) σε σχεση με τον Οκτωβρη.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....