-
ililias,ψαχνεις εναν ανθρωπο με διψα για μαθηση και ανελιξη...στην χωρα που κανουν τρια μεταπτυχιακα για να γινουν συμβασιούχοι του Δήμου...
Ελπιζω οτι εχεις κατανοησει την δυσκολια της αποστολης σου
Παντως θα σου δωσω ενα hint:αν απογοητευεις απο οτι βρεις εδω,ψαξε στην Ολλανδία. -
βγαίνω από βδομάδα για κυνήγι εργασίας, και ψάχνω κανά καλό layout για βιογραφικό. `Εχω κάποια, αλλά ψάχνω το καλύτερο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
βγαίνω από βδομάδα για κυνήγι εργασίας, και ψάχνω κανά καλό layout για βιογραφικό. `Εχω κάποια, αλλά ψάχνω το καλύτεροΔεν υπαρχει
Βρες ενα απλως σοβαρο. -
εννοείται σοβαρό όχι κανα καρακιτσαριό
-
βγαίνω από βδομάδα για κυνήγι εργασίας, και ψάχνω κανά καλό layout για βιογραφικό. `Εχω κάποια, αλλά ψάχνω το καλύτεροΤο europass της Ε.Ε. είναι ενδεδειγμένη λύση, αν θες σου στέλνω υπόδειγμα εκτός αν βρω το λινκ.
2 σελίδες max κατά προτίμηση. -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
...Νομίζω ότι τα λές πολύ καλά, πολύ περισσότερο από αυτά που ακούω τον τελευταίο μήνα.
Λοιπόν, Μηχ-Μηχ ΕΜΠ και εγώ, με μεταπτυχιακό στους αυτοματισμούς και με μια αρκετά καλή ιδέα για το πως κατσαβιδώνουν, ψάχνω για δουλειά...Δυστυχώς, αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ζωή έξω από την Αθήνα και βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το αντικείμενο αυτό, χρειάζομαι τουλάχιστον τα 700 από τα 1000 ευρώ για να συντηρηθώ εκεί και το γεγονός αυτό είναι λίγο αποτρεπτικό για μένα.Καλώς ή κακώς, τον πρώτο καιρό δεν μπορεί κανείς να πολυαπομακρυνθεί από την έδρα του στην ανάγκη για μείωση του κόστους ζωής...
Λογικά περιορίζεσαι σε αυτούς που είναι ντόπιοι, φοβάμαι. Μακάρι να μπορούσα, Ηλία.Για αυτούς που τελειώνουν ή έχουν μόλις τελειώσει και φαντάζονται ποιος ξέρει τι, να πούμε ότι στην πράξη ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΑ θα πάρετε ακόμα και το βασικό για πρώτη δουλειά και ξεχάστε ότι λέει το ΤΕΕ. Κακώς, κάκιστα αλλά έτσι δουλεύει η 'πιάτσα'.
-
πολλοί το κατάλαβαν αργά το οτι το να σπουδάσεις μηχανικός στην ελλάδα είναι απο τις μεγαλύτερες μλκες που μπορείς να κάνεις
και μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί μηχανικοί την κάνουν για εξω
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
ξεχάστε ότι λέει το ΤΕΕ. Κακώς, κάκιστα αλλά έτσι δουλεύει η 'πιάτσα'.άπαξ και γραφτείς όμως τα 900 το 6μηνο τα θέλει, δουλεύεις δεν δουλεύεις
πολλοί το κατάλαβαν αργά το οτι το να σπουδάσεις μηχανικός στην ελλάδα είναι απο τις μεγαλύτερες μλκες που μπορείς να κάνεις
και μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί μηχανικοί την κάνουν για εξω
και μηχανικοί και γιατροί και να δούμε ποιοι άλλοι ακόμα
-
Ο χρήστης D-Jet έγραψε:
...Δυστυχώς, αν και δεν έχω κανένα πρόβλημα με την ζωή έξω από την Αθήνα και βρίσκω πολύ ενδιαφέρον το αντικείμενο αυτό, χρειάζομαι τουλάχιστον τα 700 από τα 1000 ευρώ για να συντηρηθώ εκεί και το γεγονός αυτό είναι λίγο αποτρεπτικό για μένα.Καλώς ή κακώς, τον πρώτο καιρό δεν μπορεί κανείς να πολυαπομακρυνθεί από την έδρα του στην ανάγκη για μείωση του κόστους ζωής...Με αφορμή αυτό, αν ενδιαφέρεται κάποιος για την 'άλλη' μας δουλειά, την προώθηση δλδ εξοπλισμού στη βιομηχανία αλλά και γενικά όπου υπάρχει επεξεργασία τροφίμων, το συζητάμε. Όχι μόνον Μηχανικοί, αλλά και τεχνολόγοι τροφίμων, γεωπόνοι κλπ.
Υπάρχει τεράστιο ενδιαφέρον στην Αθήνα. Τα κέρδη μισά - μισά.
Mods, αν δεν έπρεπε να το γράψω συγνώμη και ... σβήστε το. -
Ο χρήστης j.marr έγραψε:
πολλοί το κατάλαβαν αργά το οτι το να σπουδάσεις μηχανικός στην ελλάδα είναι απο τις μεγαλύτερες μλκες που μπορείς να κάνειςκαι μετά κάποιοι αναρωτιούνται γιατί μηχανικοί την κάνουν για εξω
Καθολου μλκ δεν ειναι αρκει να ασχοληθεις με νεα αντικειμενα ,με συγχρονες κατασκευες,με ΑΠΕ,με CHP κ.ο.κ., ώστε να μην γινεις μηχανικος με ειδικοτητα του 1821,και φυσικα να εισαι διατεθειμενος και να εργαστεις πολυ,και να αλλαξεις κατοικια αν χρειαστεί.
Αν περιμενεις οτι θα μεινεις σπιτι σου και θα σου ερχονται 2.000Ε πρωτος μισθος,τοτε επρεπε να σπουδασεις drug dealer! -
Ο χρήστης ipan έγραψε:
βγαίνω από βδομάδα για κυνήγι εργασίας, και ψάχνω κανά καλό layout για βιογραφικό. `Εχω κάποια, αλλά ψάχνω το καλύτερο
Το europass της Ε.Ε. είναι ενδεδειγμένη λύση, αν θες σου στέλνω υπόδειγμα εκτός αν βρω το λινκ.
2 σελίδες max κατά προτίμηση.οκ το βρήκα εγώ europass
Για να το δώσω σε εταιρείες εδώ πρέπει να το αναφέρω ως europass ή να το φτιάξω όπως θέλω?
-
οκ το βρήκα εγώ europass
Για να το δώσω σε εταιρείες εδώ πρέπει να το αναφέρω ως europass ή να το φτιάξω όπως θέλω?
Κάποια κομμάτια (π.χ. το πινακάκι με τις γλώσσες ή τις πολλές επιμέρους κατηγορίες δεξιοτήτων μπορείς να τις αποφύγεις) ή να αλλάξεις σειρά. Ας πούμε όταν κάποιος έχει πιο πρόσφατες σπουδές και ελάχιστη εμπειρία, οι σπουδές αναφέρονται πρώτα.
Εγώ ας πούμε κρατάω το layout και το προσαρμόζω κατά καιρούς.Τι εννοείς ακριβώς εσύ;
-
-
This is the Greek way..
Καλο ή κακο...θα δουμε παντως..ας μην βιαζομαστε!
Αφηστε τη γενια μας να μεγαλωσει αλλο λιγο...
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Αφηστε τη γενια μας να μεγαλωσει αλλο λιγο...- Ναι, είστε μικρά, τα καημένα.
- Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται.
-
Μασημένη τροφή και μπλα μπλαΗ μόνιμη γκρίνια των εκάστοτε 'μεγάλων' για τους εκάστοτε 'νέους'. Και χαρακτηριστικό σημάδι ότι ο γράφων (και ο αναδημοσιεύων?) έχει αρχίσει να γερνάει και δεν την παλεύει.
-
Αφηστε τη γενια μας να μεγαλωσει αλλο λιγο...
- Ναι, είστε μικρά, τα καημένα.
- Όποιος έχει τη μύγα, μυγιάζεται.
Μυγιαστηκα!
Το θεμα ειναι οτι καποιοι μπορει να καταχραστουν αυτη την οικονομικη(και κοινωνικη) ''βοηθεια'' που προσφερεται απο τους γονεις και να επαναπαυθουν στις δανεικες τους ''δαφνες''..απο την αλλη καποιοι ομως μπορει ειτε να μην τη χρειαστουν ποτε ειτε να την ''εκμεταλλευτουν'' καταλληλως'' και οταν γινουν οι ιδιοι γονεις να εχουν να φανε και τα εγγονια τους που λεμε!
Το τι κοινωνια ομως θα διαμορφωσει αυτη η τακτικη, ειναι αλλουνου παπα ευαγγελιο..ας περιμενουμε 10 χρονια να δουμε.
(αν και τα μεχρι στιγμης δειγματα ειναι απογοητευτικα μαλλον.. )Αλλωστε ο καθε γονιος θελει το καλυτερο για το παιδι του ετσι δεν ειναι?
(Κατσε να μεγαλωσουν τα αγορια και θα σου πω εγω για ποτε θα τους παρεις το (τοτε) οπισι)
-
Ο χρήστης catalyst έγραψε:
Μασημένη τροφή και μπλα μπλα
Η μόνιμη γκρίνια των εκάστοτε 'μεγάλων' για τους εκάστοτε 'νέους'. Και χαρακτηριστικό σημάδι ότι ο γράφων (και ο αναδημοσιεύων?) έχει αρχίσει να γερνάει και δεν την παλεύει.
Κι άλλος μυγιάστηκε.
Επεξεργασία
Κι ο δικός μου πατέρας έκανε πολλά για μένα, ίσως γι' αυτό μυγιάστηκα κι εγώ...
-
Η μόνιμη γκρίνια των εκάστοτε 'μεγάλων' για τους εκάστοτε 'νέους'. Και χαρακτηριστικό σημάδι ότι ο γράφων (και ο αναδημοσιεύων?) έχει αρχίσει να γερνάει και δεν την παλεύει.
Κι άλλος μυγιάστηκε.
Συφιλιαστηκε, οχι απλως μυγιαστηκε.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Κι άλλος μυγιάστηκε.
Συφιλιαστηκε, οχι απλως μυγιαστηκε.
Όχι ρε, απλά την ψυλλιάστηκα γιατί ούτε μαγαζί μου ανοίξανε ούτε μηχανάκι ούτε με διορίσανε στο δημόσιο (ακόμα), και είμαι πολύ οριακά στο να γίνω 'μεγάλος' από άποψη ηλικίας. Αναρωτιέμαι αν πρέπει να πιέσω περισσότερο.
Σοβαρά πάντως, προφανώς όλοι οι γονείς βοηθούν τα παιδιά τους και επίσης προφανώς λόγω της γενικής εξέλιξης του βιοτικού επιπέδου η κάθε γενιά έχει να αντιμετωπίσει ευκολότερες συνθήκες από την προηγούμενη. Αν και πάντα ανακύπτουν διαφορετικές δυσκολίες, άνθρωποι στην ηλικία των γονιών μου πχ δεν είχαν να αντιμετωπίσουν ανεργία, ούτε το σημερινό (και μελλοντικό) εργασιακό παράδεισο.
Αλλά τώρα κάτι ατάκες του στύλ 'μέχρι πρόσφατα η κοινωνία μας είχε ήθος αρχές και αλληλεγγύη' είναι λίγο αποτέλεσμα του αλτσχάιμερ.
Ελλάδα , εργασία , αμοιβές , κλπ....