-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
adis4gr
για να τηλεφωνώ χωρίς να έχω έννοια την αυτονομία...(10+ μέρες έχει)
ok και ποσα τηλεφωνα θα κουβαλας μαζι σου?
1, το προορίζω για το βασικό μου!
Το δικό μου (αχρησιμοποίητο, έχω τσεκάρει ότι δουλεύει απλώς) λέω να το δώσω. Στείλε πμ
...είσαι 'αρρωστος' τελικά εσυ ρε!!!
-
adis4gr
Το δικό μου (αχρησιμοποίητο, έχω τσεκάρει ότι δουλεύει απλώς) λέω να το δώσω. Στείλε πμ
γιατί το πήρες;
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
adis4gr
γιατί το πήρες;
Για τον ίδιο λόγο που θα το πάρεις κι εσυ Σάββα..!!!
-
Οk μάλλον κοιτάμε προς Ν70 ή Ν80. Καλά φαίνονται. Ας ξαναδοκιμάσουμε λίγο Symbian μιας και WM2003 έχω στο ppc.
edit : μπα μια χαρά είναι το Ν6230i μου. Τζάμπα έξοδα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Οk μάλλον κοιτάμε προς Ν70 ή Ν80. Καλά φαίνονται. Ας ξαναδοκιμάσουμε λίγο Symbian μιας και WM2003 έχω στο ppc.edit : μπα μια χαρά είναι το Ν6230i μου. Τζάμπα έξοδα.
Οτι ειναι, ειναι...
κι εγω εχω ενα γειτονα ΠΚΣιτη, και μου'πε να μην παρω το qtek γιατι ετσι θα κοιμαμαι και δε θα μπορεσω να λαβω μερος στην επανασταση και θα γινω πιονι στο συστημα... ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ'ΜΟΥ!!κοιτα κουμαντο στην τσεπη σου κανεις μονο εσυ. οτι ειναι σχεδον πεταμενα λεφτα, ειναι, αλλα τι δεν ειναι σημερα μ'αυτη τη λογικη;
'νταξ δε λεω να γινεις ακραιος και ν'αλλαζεις κινητο καθε μηνα ή κατι τετοιο..
βασικα για να μη σου λεω βλακειες,., θελω να το παρεις να γραψεις μερικα πραγματα, να δω τι εχασα -
Ο χρήστης skye έγραψε:
Οk μάλλον κοιτάμε προς Ν70 ή Ν80. Καλά φαίνονται. Ας ξαναδοκιμάσουμε λίγο Symbian μιας και WM2003 έχω στο ppc.
edit : μπα μια χαρά είναι το Ν6230i μου. Τζάμπα έξοδα.
Οτι ειναι, ειναι...
κι εγω εχω ενα γειτονα ΠΚΣιτη, και μου'πε να μην παρω το qtek γιατι ετσι θα κοιμαμαι και δε θα μπορεσω να λαβω μερος στην επανασταση και θα γινω πιονι στο συστημα... ΒΑΣΙΚΑ ΝΑ'ΜΟΥ!!κοιτα κουμαντο στην τσεπη σου κανεις μονο εσυ. οτι ειναι σχεδον πεταμενα λεφτα, ειναι, αλλα τι δεν ειναι σημερα μ'αυτη τη λογικη;
'νταξ δε λεω να γινεις ακραιος και ν'αλλαζεις κινητο καθε μηνα ή κατι τετοιο..
βασικα για να μη σου λεω βλακειες,., θελω να το παρεις να γραψεις μερικα πραγματα, να δω τι εχασα -
skye
από σάλτσα πάμε καλά βλέπω...
-
Ο χρήστης skye έγραψε:
βασικα για να μη σου λεω βλακειες,., θελω να το παρεις να γραψεις μερικα πραγματα, να δω τι εχασα
Ξεκίνα το διάβασμα...290 σελίδες είναι μόνο...
-
θελει log in
-
skye
ε κάνε ρε...μασημένη τροφή θες?
-
Ν80 με 400 (μετά την επιδότηση) είναι καλή τιμή;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ν80 με 400 (μετά την επιδότηση) είναι καλή τιμή;Περίπου
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ν80 με 400 (μετά την επιδότηση) είναι καλή τιμή;αν φανταστείς ότι έχει γύρω στα 620
-
τα slide up της Nokia δεν είναι κ ότι καλύτερο. Απόφυγε τα...δεν έχουν καλή συναρμογή.
-
Sony Ericsson V800
-
ένα mitsu M341i απλά κορυφαίο το έχω ενά χρόνο και κανένα προβλημά, η μπαταρία ακόμη κρατάει 4- 5 μέρες,
-
krus στα γρήγορα: 6680 ή 3230...;
παίζουν 2 κομμάτια μέχρι το βράδι. Το ένα στα 170-180 και το δεύτερο στα 120-130...
-
6680....το καλύτερο Nokia που είχα ποτέ!!!
-
ευχαριστώ για την απάντηση. Από αυτονομία πώς είναι; Ποιότητα κατασκευής;
Σταθερότητα λειτουργικού; -
Ν80 με 400 (μετά την επιδότηση) είναι καλή τιμή;
Περίπου
:: Περί κινητών τηλεφώνων :: [#1]