-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Θα μας τρελάνει ο Κύπριος!!!!Ο Παγδατής/Βαγδάτης/Μπαγδάτης* παίζει αυτή τη στιγμή τον ημιτελικό του Australian Open απέναντι στον Ναλμπαντιάν (4) και πριν λίγο ισοφάρισε στα σετ 2-2
Ο Αργεντίνος προηγήθηκε 2-0 (6-3, 7-5) και ο Baghdatis εκμεταλλευόμενος το πολύ καλό σερβις του έκανε την αντεπίθεση και ισοφάρισε (3-6, 4-6)Το 5ο σετ αρχισε...
*: Ακόμα η ακριβής ονομασία του αναζητείται όπως του Πύρρου Δήμα στους Ολυμπιακούς της Βαρκελώνης όταν και λεγόταν Σπύρος Δήμας, Πύρρος Δήμου κλπ
Ειναι τρελός ο Κύπριος!!!
-
Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ!!!
-
Καλή επιτυχία στον τελικό!!!!!
Vasilaki συγχαρητήρια!!!
-
Πολύ θα ήθελα να δω τα μούτρα του καθηγητή των μαθηματικών, την κοπάνησε όλη η τάξη για τον Μάρκο...
-
Άθλος ακόμα κι εδώ που έφτασε. Μακάρι να τα καταφέρει και στον τελικό!
-
Σηκωσεεε το το @$@#$μενοοο
Ειδα το τελος μονο του αγωνα στο Eurosport......
Την Κυριακη στις 10 το πρωι ο τελικος....
Μπραβο σου αγορινα μου...
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Σηκωσεεε το το @$@#$μενοοοΕιδα το τελος μονο του αγωνα στο Eurosport......
Την Κυριακη στις 10 το πρωι ο τελικος....
Μπααααα!!! Αφου δεν ανοιξες εσυ το τοπικ, δευτερον τον βλεπων
-
Εχει αναπτυξει τρελη δυναμικη ο Παγδατης κ δεν του χρειαζονται voodoo τοπικς
Θα το σηκωσει γιατι ειναι χερας
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Καλημέρα, ξέρετε site και forum για τεννις;;; Με ενδιαφέρει να το ψάξω λιγάκι (προπονουμε χαλαρα εδώ και ένα χρόνο) και θέλω να βρω βιβλιογραφία..Θανκ γιου!
Τώρα είδα το θέμα και θα βοηθήσω όσο μπορώ αφού παίζω περίπου 9 χρόνια.
Απαντάω τώρα σύντομα και θα ψάξω info...
απλό και καλό είναι το http://www.tennis.gr ενός πολύ καλού μου φίλου.
Για ελληνικό ... δυστυχώς αυτό.Τι ακριβώς θέλεις γιατί τα ξένα fora είναι top.
-
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Και εγώ θέλω να ασχοληθώ! πώς μαθαίνεις; ο εξοπλισμός;
και μάλιστα ξέρω πάρα πολύ κόσμο που όλο λέει να αρχίσει!!
στη μεταμόρφωση έχει γήπεδο πάνω από την αττική οδό, να είναι δωρεάν;1.με γκρουπ
- Καλή τιμή
- Αργείς να μάθεις
2.Ιδιαίτερα
+Μαθαίνεις γρήγορα
- Τιμές : ΑΟΥΤΣ!!!!
Ρακέτες....Ο κάθε ένας υποστηρίζει μια μάρκα...Εγώ παίζω με HEAD..άλλος θα σου πει για WILSON...γιαυτό στην γερμανία τις δοκιμάζεις και μετά αγοράζεις...
Όποιος θέλει να αγοράσει θα βοηθήσω όσο ξέρω εδώ -
Ο χρήστης citastak έγραψε:
να ξερετε επισης οτι αλλο η επιφανεια του γηπεδου ναναι τσιμεντο και αλλο ειδικη επιφανεια...καμια σχεση και για το παιχνιδι και για τα ποδια...
εχετε παίξει σε χώμα;;;
Παλιά στην κηφισιά... Πολύ πιο ξεκούραστο αλλά γεμίζεις χώμα!! χεχε..
Τώρα δεν ξέρω αν υπάρχει
-
http://www.tennis-warehouse.com/
Φανταστικό site
Πουλάνε τα πάντα!
Πολύ καλές τιμές
Τέλειες υπηρεσίες και οργάνωση
Απαντάνε αμέσως στις απορίες με e-mail
Έχει και πολύ καλό forum! -
Ο χρήστης chemic έγραψε:
Και εγώ θέλω να ασχοληθώ! πώς μαθαίνεις; ο εξοπλισμός;
και μάλιστα ξέρω πάρα πολύ κόσμο που όλο λέει να αρχίσει!!
στη μεταμόρφωση έχει γήπεδο πάνω από την αττική οδό, να είναι δωρεάν;Έχει και απ'ό,τι ξέρω είναι δωρεάν.Συνήθως δεν έχει και πολύ κόσμο.Στα συν του ότι φαίνεται πολύ καλό σαν γήπεδο..Μου έβαλες ιδέες τώρα....
-
Έτυχε να ασχοληθώ στο παρελθόν με το τέννις για λίγο καιρό και εντυπωσιάστηκα με τη βελτίωση που επιφέρει στα αντανακλαστικά.
Με βοήθησε στο να αποκτήσω 50% γρηγορότερες κινήσεις στο μπάσκετ μέσα σε ένα χρόνο και το θεωρώ απαραίτητο συμπλήρωμα για κάθε άθλημα.
Φαίνεται εύκολο αλλά είναι τρομερά δύσκολο να υπολογίσεις μέσα σε ένα δευτερόλεπτο το σημείο που θα πέσει το μπαλάκι-σφαίρα και να τοποθετήσεις στο κατάλληλο σημείο χέρια-σώμα και ρακέτα ώστε να αποκρούσεις.
Νομίζω οτι ο Σαραβάκος ήταν και δεινός παίκτης του τέννις ... ο Σάϊνθ πρωταθλητής Ισπανίας στο σκουός ενώ ο Μοντόγια ότι πέρσι χτύπησε τον ώμο του παίζοντας τέννις.
Μερικά πράγματα μιλάνε μόνα τους. -
Ο χρήστης mousatos έγραψε:
Έτυχε να ασχοληθώ στο παρελθόν με το τέννις για λίγο καιρό και εντυπωσιάστηκα με τη βελτίωση που επιφέρει στα αντανακλαστικά.Όπως και στην ηρεμία και αυτοσυγκέντρωση
Νομίζω οτι ο Σαραβάκος ήταν και δεινός παίκτης του τέννις ...
σωστόν
-
Κάποιος να κλείσει τον ήχο της TV να μην ακούω τον δημοσιογράφο ....
-
καλα παει το αλανι.......
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
Κάποιος να κλείσει τον ήχο της TV να μην ακούω τον δημοσιογράφο ....Είναι απίστευτο πόσο άσχετους ανθρώπους βάζουν για να κάνουν σχολιασμό. Και όχι μόνο εδώ αλλά και σε κάθε άλλο σπόρ (πλην μπάλας, μπάσκετ κτλ)
-
Εγώ ήθελα τον Χάρη 'σε πρώτο χρόνοοοοοοο' Αλευρόπουλο. Τουλάχιστον να γελάσουμε λιγάκι.
-
Δυσκολα να τα καταφερει ο Παγδατης(χανει 2-1 στα σετ απο τον Φεντερερ κ 0-3 στα games) αλλα μεχρι εκει που εφτασε ειναι αρκετο....Εχει ολο τον χρονο δικο του για να παρει οχι 1 αλλα πολλα grand slam...
Μπραβο Μαρκο....
Τέννις...info