-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Προσοχή γιατί έχει κλείσει και ο κόμβος στον Στρυμόνα για Σέρρες κλπ και η έξοδος γίνεται από τον κόμβο Οφρυνίου.
Παραδόθηκαν και 10χλμ Εγνατίας από κει που στρίβαμε για Σταυρούπολη, μετά την Καβάλα, που μας βγάζουν στη διασταύρωση για το χωριό Παράδεισος στον παλιό δρόμο (λίγο πριν τη γέφυρα του Νέστου). Είναι 10χλμ που τα περνάς σε χρόνο dt και γλιτώνεις και κάμποσο 'αργό' κομμάτι της διαδρομής. Συντόμευσε και η διαδρομή κατά κάποια χιλιόμετρα.
ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ 100%
Συνήθως τα έργα εγκαινιάζονται 3 φορές κατα μέσο όρο
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Προσοχή γιατί έχει κλείσει και ο κόμβος στον Στρυμόνα για Σέρρες κλπ και η έξοδος γίνεται από τον κόμβο Οφρυνίου.Παραδόθηκαν και 10χλμ Εγνατίας από κει που στρίβαμε για Σταυρούπολη, μετά την Καβάλα, που μας βγάζουν στη διασταύρωση για το χωριό Παράδεισος στον παλιό δρόμο (λίγο πριν τη γέφυρα του Νέστου). Είναι 10χλμ που τα περνάς σε χρόνο dt και γλιτώνεις και κάμποσο 'αργό' κομμάτι της διαδρομής. Συντόμευσε και η διαδρομή κατά κάποια χιλιόμετρα.
Oντως η διαδρομη εχει μικρυνει χρονικα παρα πολυ,ανετα βγαινεις πριν το χωριο Παραδεισος,ενω πρωτα ετρωγες πολυ χρονο
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Προσοχή γιατί έχει κλείσει και ο κόμβος στον Στρυμόνα για Σέρρες κλπ και η έξοδος γίνεται από τον κόμβο Οφρυνίου.
Παραδόθηκαν και 10χλμ Εγνατίας από κει που στρίβαμε για Σταυρούπολη, μετά την Καβάλα, που μας βγάζουν στη διασταύρωση για το χωριό Παράδεισος στον παλιό δρόμο (λίγο πριν τη γέφυρα του Νέστου). Είναι 10χλμ που τα περνάς σε χρόνο dt και γλιτώνεις και κάμποσο 'αργό' κομμάτι της διαδρομής. Συντόμευσε και η διαδρομή κατά κάποια χιλιόμετρα.
ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ 100%
Χλωμα! Το σημαντικο στην περιοχη ειναι το τουνελ κατω απο το Νεστο που αργει ακομα.
Σαρμακ κατι εχουμε συζητησει στην προηγουμενη σελιδα
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Σαρμακ κατι εχουμε συζητησει στην προηγουμενη σελιδα
Η γέφυρα Στρυμόνα προσωράει, της έχει μείνει ένας πυλώνας και 2 κομμάτια καταστρώματος. Το τμήμα πάνω απ' τις Βόλβες δουλεύεται, επίσης. Απ' ότι είδα μερικά κομμάτοα είναι τελείως έτοιμα, ενώ μερικά βρίσκονται τώρα στα χωματουργικά.
Επίσης έχουν τοποθετηθεί ωραιότατες ταμπέλες για την κατασκευή της Μεσόγειας οδού (Στρυμόνας - Αγ. Ανδρέας) και το έργο προσωράει, απ ότι λένε οι πληροφορίες μου...
-
ΛΙΜΝΕΣ ΤΕΛΟΣ
-
Ανοιχτός δρόμος δηλαδή από Θεσσαλονίκη μέχρι πού;
-
Τέλεια! Θα το περάσω την άλλη βδομάδα και προφανώς θα πάω για νέο ρεκόρ!
Θεσ/νίκη μέχρι τη γέφυρα του Στρυμόνα, funky!
-
οχι ρε γαμωτο
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
οχι ρε γαμωτοΠέρασες από κει λίγες μέρες πριν ανοίξει ο δρόμος;
Ή έχεις να πεις κάτι για το ρεκόρ μου; -
οχι ρε γαμωτο
Πέρασες από κει λίγες μέρες πριν ανοίξει ο δρόμος;
Ή έχεις να πεις κάτι για το ρεκόρ μου;οχι μωρε... έχω ένα γνωστό που κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ στη Β' Θεσσαλονίκης
-
Τέλος οι λίμνες επιτέλους!!!
Χθες βράδυ φίλος έκανε Δερβένι-Αλεξ/πόλη 1 ώρα και 45 λεπτά!!!
Πήγαινε αρκετά γρήγορα βέβαια και ξέρει το δρόμο απ'έξω... -
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
οχι ρε γαμωτο
Πέρασες από κει λίγες μέρες πριν ανοίξει ο δρόμος;
Ή έχεις να πεις κάτι για το ρεκόρ μου;οχι μωρε... έχω ένα γνωστό που κατεβαίνει με το ΠΑΣΟΚ στη Β' Θεσσαλονίκης
-
Ο χρήστης AMG έγραψε:
Τέλος οι λίμνες επιτέλους!!!
Χθες βράδυ φίλος έκανε Δερβένι-Αλεξ/πόλη 1 ώρα και 45 λεπτά!!!
Πήγαινε αρκετά γρήγορα βέβαια και ξέρει το δρόμο απ'έξω...320 χλμ δεν είναι;... Δερβένι-Ξάνθη σε 1 και 45 πρέπει να είναι
το γρηγορότερο που έχω κάνει με λίμνες μέσα βέβαια.
Δε σκοπεύω όμως να ξανακατέβω (με τουτού) ως τα Χριστούγεννα. Ξέρει
κανείς αν και πότε δίνονται τα υπόλοιπα τμήματα; -
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ξέρει
κανείς αν και πότε δίνονται τα υπόλοιπα τμήματα;Νομίζω πως δεν προβλέπεται τίποτα για τον επόμενο χρόνο.
-
Λείπει δηλαδή το τμήμα του Παγγαίου (Οφρύνιο μέχρι Άγιο Ανδρέα) και Παράδεισος-κόμβος Βανιάνου;
Πόση ώρα θα είναι το Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη όταν ολοκληρωθούν όλα τα τμήματα;
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Λείπει δηλαδή το τμήμα του Παγγαίου (Οφρύνιο μέχρι Άγιο Ανδρέα) και Παράδεισος-κόμβος Βανιάνου;Πόση ώρα θα είναι το Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη όταν ολοκληρωθούν όλα τα τμήματα;
Ναι.
Κάτω από 2,5 ώρες υπολογίζω, με σβέλτους αλλά νορμάλ ρυθμούς. (μέχρι την είσοδο του περιφεριακού στη Θεσ/νικη))
-
Λείπει δηλαδή το τμήμα του Παγγαίου (Οφρύνιο μέχρι Άγιο Ανδρέα) και Παράδεισος-κόμβος Βανιάνου;
Πόση ώρα θα είναι το Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη όταν ολοκληρωθούν όλα τα τμήματα;
Ναι.
Κάτω από 2,5 ώρες υπολογίζω, με σβέλτους αλλά νορμάλ ρυθμούς. (μέχρι την είσοδο του περιφεριακού στη Θεσ/νικη))
και πριν πόσο ήθελε;
πάντως πλέον πηγαίνεις πιο ξεκούραστα, χωρίς τροχαίους στους θάμνους και χωρίς χωριά και χωριουδάκια.
-
Τώρα που κρύβονται οι Τροχαίοι; Στα δέντρα πάνω;
Αλήθεια, στα ανοιχτά κομμάτια υπάρχουν ραντάρ και περιπολικά;
-
Πριν έκανα σταθερά 3παρά15. Με max ταχύτητα στα 160, συνήθως 140-150 στις ευθείες. Άμα αποφασίσω να πάω πιο γρήγορα θα μειωθεί ο χρόνος, αλλά θα αυξηθεί πολύ η κατανάλωση.
Τροχαία σε αυτοκινητόδρομο έχω δει μόνο στον κόμβο του Ιασμου, κοντά στην Κομοτηνή.
-
Πριν έκανα σταθερά 3παρά15. Με max ταχύτητα στα 160, συνήθως 140-150 στις ευθείες. Άμα αποφασίσω να πάω πιο γρήγορα θα μειωθεί ο χρόνος, αλλά θα αυξηθεί πολύ η κατανάλωση.Τροχαία σε αυτοκινητόδρομο έχω δει μόνο στον κόμβο του Ιασμου, κοντά στην Κομοτηνή.
Την Κυριακή που ανέβηκα πήγαινα πολύ χαλαρά ως τον Πλαταμώνα με μέση
κατανάλωση 8.0, αλλά μετά βαρέθηκα και πήγαινα με 130, στην πρώτη
Εγνατία με 140, στο Στρυμώνα-Καβάλα με 100+ και μετά όπου μ'έπαιρνε
150 ως και 170, η Εγνατία είναι απόλαυση το βράδυ χωρίς κίνηση από
Καβάλα ως Παράδεισο (πλέον). Βέβαια έτσι η κατανάλωση έφτασε τα 8.3...
Με τα νέα γρήγορα κομμάτια δύσκολα θα ξανακαταφέρω το περσινό ρεκόρ
(7.2).Κι εγώ πάντως μόνο στον Ίασμο έχω δει τροχαία και μάλιστα από τη μεριά
του χωριού μόνο (δηλ. από Κομοτηνή για Ξάνθη), δυο φορές, με
σταμάτησαν και απλώς ζήτησαν ταυτότητα (συνοριοφύλακες; ).Για Πλαταμώνα, Τέμπη και τα διάφορα του Μαλιακού ξέρει κανείς κάτι;
ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ - ΠΑΡΕΛΘΟΝ, ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ...