-
Εμ βεβαια αφου ειμαστε οι καλυτεροι πελατες μην χεσω!
-
μαλλον μοντιφα της ελληνικης αντιπροσωπειας το κοβω να ειναι..οπως γινοταν με τα σουμπαρου 1.6λτ τουρμπο παλαιοτερα..εχει μεινει στοκ κ θελουν να το διωξουν,να μπορεσουν βγαλουν την χρονια..
-
http://carbuzz.com/news/2012/2/8/Volksw ... d-7707186/
Είναι διεθνεής η είδηση πάντως. -
Στη ιδία φωτογραφία έβαλαν ένα GT, έσβησαν το R και άλλαξαν τις ζάντες.
Φωνάζει από μακριά ότι είναι ελληνική πατέντα! -
Ελληνική πατέντα για να ξεπουλήσουν τα Scirocco; Βέβαια θα ήταν όντως γερή μαλακία σε μία χώρα που ακόμα είναι σε κατάσταση πτόχευσης να πα να πλασάρεις ειδική έκδοση ενός coupe και μάλιστα coupe. COUPE ειδικό στην εποχή αυτη; Στην Ελλάδα; Μόνο; Δεν νομίζω να είναι τόσο βλάκες στην VW; Ή είναι;
-
το κουπε που το ειδες?για το σιροκκο μιλαμε.χατσμπακ.οπως ενα α3.μη βαζω παλι τα μεγεθη των 2 αυτοκινητων,για να δεις οτι ειναι το ιδιο,τα εχω βαλει στο παρελθον.
τεσπα,προσπαθουν με καθε τροπο να πουλησουν καινουργια σιροκο.αυτο μου φαινεται εμενα. -
το ΣΤΟΚ και την Ελληνική πατέντα που την είδατε??? Πηγατε στα κεντρικα και ειδαν οτι εχουν στοκ???
Αυτο το οτι θελουν να διωξουν 118 κομματια ειναι πολυ αστειο!! Σιγα μην εχουν στοκ!!! Εγω που πηρα προσφατα scirocco περιμενα 2.5 μήνες και το αμαξι ήταν ήδη υπο παραγγελια από την Kosmocar πιο νωρις(ηταν οπως το ηθελα και τσιμπησα την προπαραγγελια) μαζι με το δικο μου ηταν αλλα δυο ολοιδια υπο παραγγελια απο την κοσμοκαρ. Επίσης αλλα δυο αλλα με διαφορετικά χαρακτηριστικά(rising blue ,manual, sport n style πακετο) ολα αυτα 160αρια. Ετοιμοπαραδωτο ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑ!!!.
Και μην ακουσω το αστειο οτι μπορει να εχουν φτιαχτει στο εργοστασιο και απλα να καθονται
Αφου η εκδοση GT δεν βγαινει στανταρ ετσι μπορεις να την αλλαξεις πχ να βαλεις DCC, Bi-Xenon αλλο χρωμα κλπ κλπ...
Λετε να τα εχουν στοκ εδω ή στην Πορτογαλια(στο εργοστάσιο)???
Επίσης το GT δεν ειναι ελληνικη πατέντα υπάρχει χρόνια στο εξωτερικό αλλα εκει ειναι διαφορετικός ο εξοπλισμος! Στο εξωτερικο ο κεντρικος αντιπρόσωπος εχει αλλα στανταρ πχ φωτα bi xenon εδω η kosmocar εβαλε στανταρ R Bodykit γιατι ο ΕΛΛΗΝΑΡΑΣ δεν θα κοιταξει να το παρει με bi xenon που σου προσφερουν καλυτερη ορατοτητα και αρα καλυτερη ασφαλεια αλλα θα κοιταξει να ειναι τουμπανο εξωτερικα!
Επίσης σε χωρες εξωτερικου το πολυλειτουργικο τιμονι ειναι εξτρα ενω σε εμας στανταρ ομως εκει εχουν φαρμακειο και πυροσβεστηρα. Σε εμας εχει πολυλειτουργικο τιμονι και οχι πυροσβεστηρα και φαρμακειο..
Δεν φταιει η Kosmocar αλλά η Ελληνική Νοοτροπία και παιδεία που εχει μαθει ετσι... Για αυτο και εδω μεσα γινεται αυτο το μπαχαλο -
Ο χρήστης C.L.A.B. έγραψε:
μαλλον μοντιφα της ελληνικης αντιπροσωπειας το κοβω να ειναι..οπως γινοταν με τα σουμπαρου 1.6λτ τουρμπο παλαιοτερα..εχει μεινει στοκ κ θελουν να το διωξουν,να μπορεσουν βγαλουν την χρονια..- το γεγονος οτι ηρθε το Astra gtc και voila!!
Και εδω που τα λεμε, για να θεσω κι μια ατυπη δημοσκοπηση... Μεταξυ Scirrocoυ και Astra gtc ποιο θα παιρνατε?
-
winner..γιατι τοση υποστηριξη στο σιροκκο?ειναι αρρηκτως συνδεδεμενο με την προσωπικοτητα σου?οποτε θεωρεις οτι αν ειπωθει κατι αρνητικο για το μοντελο η τους κατοχους η την αντιπροσωπεια η το εργοστασιο,αυτοματως προσβαλλεσαι ο ιδιος?
αυτο εδω μεσα το λες μπαχαλο?εχεις ανοιξει την τηλεοραση να δεις τι γινεται στους δρομους?δε νομιζεις οτι υπαρχουν σημαντικοτερα απο ενα γαμημενο σιροκκο(η οποιοδηποτε αλλο αυτοκινητο),ειδικα την δεδομενη χρονικη περιοδο?φιλικως παντα.στο θεμα μας.
οπως ειπες ο ιδιος,το δικο σου ειχε συγκεκριμενα στοιχεια επιπλεον εξοπλισμου.που σημαινει οτι δεν ηταν βασικη εκδοση.οπως κ το δικο μου δλδ.
ομως,σου φαινεται δυσκολο να εχουν 118 αυτοκινητα με βασικο εξοπλισμο,τα οποια δεν εχουν πωληθει,ειτε ως κινηση του εισαγωγεα για να πετυχει χαμηλοτερες τιμης απο το εργοστασιο,ειτε επειδη οι αγοραστες ακυρωσαν τις παραγγελιες η τελικως δεν καταφεραν να τα πληρωσουν κ να τα παρουν εξαιτιας της οικονομικης κρισης?
δεν αποκλειεται η συμφωνια για αυτα τα 118 οχηματα να υπηρχε εδω κ καιρο κ να αποφασισαν εν μεσω κρισης,να τα προωθησουν με τον καλυτερο τροπο που μπορουν?κ με το φοβο των πωλησεων του γλαστρα?
εξαλλου τα στοιχεια εξοπλισμου του,ειναι ευκολως τροποποιησιμα.μιλαμε για ζαντες,ηχοσυστηματα κτλ.δεν μιλαμε για 5θυρη εκδοση η κουπε εκδοση η δεν ξερω κ εγω τι..
επισης το γεγονος οτι ειναι αποκλειστικα στην ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ Ελλαδα,δεν σου λεει τπτ?επειδη μας αγαπουν το κανουν?τεσπα,καταληγω στο ερωτημα του φοκουςμαν,πως δεν εχω οδηγησει το γλαστρα,οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη.αν,λεω αν,ειναι σε συμπεριφορα οπως το προηγουμενο,σαφως κ προτιμω το δικο μου.
-
Ο χρήστης octavia699 έγραψε:
Ελληνική πατέντα για να ξεπουλήσουν τα Scirocco; Βέβαια θα ήταν όντως γερή μαλακία σε μία χώρα που ακόμα είναι σε κατάσταση πτόχευσης να πα να πλασάρεις ειδική έκδοση ενός coupe και μάλιστα coupe. COUPE ειδικό στην εποχή αυτη; Στην Ελλάδα; Μόνο; Δεν νομίζω να είναι τόσο βλάκες στην VW; Ή είναι;Ναι οντως λες κι απο τοτε που βγηκε το Scirocco δεν εχουμε οικονομικη κριση?
Σοβαρευτειτε, για να κανει ο Ελληνας την μαγκια του με το καινουργιο ΖΜΠΟΡ αμαξι παντα εχει λεφτα... Αυτα βλεπουν και μας εκμεταλευονται... Τραγικα πραματα -
Οθόνη έχει το συγκεκριμένο μοντέλο;
-
Τα παντα ολα εχει! Οθονη 6,5 ιντσες με υποδοχες aux και sd , 8 ηχεια και πολλα αλλα...
-
Ο χρήστης Focusman91 έγραψε:
Τα παντα ολα εχει! Οθονη 6,5 ιντσες με υποδοχες aux και sd , 8 ηχεια και πολλα αλλα...Ε τότε είστε κουτά!
Δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί θα είναι μόνο για Ελλάδα αυτή η παρτίδα;
Πφφφ... ευκολάκι!
Πρώτα από όλα.
Με το που γυρίζετε την μίζα (μίιιιζα επαναλαμβάνω) θα έχετε απευθείας σύνδεση με την Γερμανική βουλή, όπου θέλοντας και μη, θα την παρακολουθείτε από την οθόνη.Όταν το γυρίζετε στο GPS αντί για όμορφη γυναικεία φωνή που θα σας κατευθύνει θα έχετε σε σπαστά ελληνικά την Καγκελάριο Μέρκελ να σας λέει κάτι σαν τα παρακάτω:
Ε! Ζώο! Πας πολύ γκρήγκορα! Καις βενζίνη ενώ μου χρωστάς!
Βλάκα! Στρίψε ντεξιά και πάρκαρε!
...
Πάλι βόλτα;! Δεν σου φτάνουν τα μέτρα, τες και άλλα;!Κτλ κτλ κτλ
-
-
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ που κολλαει τώρα αυτο ρε;!
-
οκ λοιπον,εκανα λαθος.κ πως εξηγειται δλδ οτι αυτη η ειδικη εκδοση εχει βγει αποκλειστικα για την ελληνικη αγορα?κ μαλιστα αυτη την περιοδο?
-
οκ λοιπον,εκανα λαθος.κ πως εξηγειται δλδ οτι αυτη η ειδικη εκδοση εχει βγει αποκλειστικα για την ελληνικη αγορα?κ μαλιστα αυτη την περιοδο?Άντε παλι...
-
οκ λοιπον,εκανα λαθος.κ πως εξηγειται δλδ οτι αυτη η ειδικη εκδοση εχει βγει αποκλειστικα για την ελληνικη αγορα?κ μαλιστα αυτη την περιοδο?Εγω θα ελεγα οτι, επειδη το αυτοκινητο κλεινει τετραετια οπου να ναι στην αγορα, βγηκε μια ειδικη εκδοση προκειμενου να αναθερμανθει το όποιο ενδιαφερον υπαρχει, και επιπλεον να μην κλεψει η Opel πελατες, με το Astra GTC...
-
εσυ αγαπη του φοκουσμαν(gay alert ),μη μιλας!!ναι,σε σενα μιλαω,που κρυβεσαι πισω απο την φωτογραφικη.
μα φοκουςμαν σε αυτο συμφωνουμε(κ στο οτι αγαπας τον θανο).το ανεφερα κ σε προηγουμενη απαντηση.το θεμα ειναι οτι μονο στην ελλαδα θα ερθει το γλαστρα?οχι.οποτε γιατι να γινει μονο στην ελληνικη αγορα αυτη η κινηση?τοση λατρεια εχουμε οι ελληνες με τις 24 ωρες του νρμπργκγκ?
-
Είχα δεν είχα, μου βγάλατε το όνομα
VW Scirocco