-
Δημήτρη,
Το θέμα των αναγνωρίσεων έχει δύο σκέλη!
Την Ασφάλεια
Την Ισοτιμία - ισονομία!
Για το πρώτο θέμα να συζητήσουμε και να το εξαντλησουμε και να πάμε πρόταση στην ΕΘΕΑ.
Για το δεύτερο , είναι άλλου παπά ευαγγέλιο! Μας απασχολεί εάν εφαρμόζεται , αλλά δεν πρέπει να πέσουμε στην 'λούμπα' που λέει και ο Χ.Πλατής να πούμε τι θα κάνουν , πώς θα το κάνουν!
-
Αγγελε ηθελα απαντηση για την αυτοκριτικη και γιατι εσυ να μην δωσεις....αλλα τεσπα....
Το 98 ειναι μακρια,αλλα και το 97(και πριν) καναμε δοκιμες ΜΕ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ,τι σχεση εχει η τοτε κατασταση με την τωρινη.......Δηλαδη μεχρι τοτε ηταν μια χαρα τα αγωνιστικα?????Σαν υπερβολικη αλλαγη ,δεν νομιζεις?
Ειναι θεμα νοοτροπιας,δεν μορει το 97 να καναμε δοκιμες με αγωνιστικα και οι ιδιοι αγωνιζομενοι το2004-5 να κανουν ΜΟΝΟ 4 περασματα και να προσπαθουν να περασουν το ιδιο και στους νεους-φιλους-γιους τους.......Αρη,αφου δεν εφαρμοζεται τιποτα,ποια ισοτιμια και ισονομια και ποια λουμπα στην τελικη,που μπροστα στα ματια μας κοροιδευομαστε.....και ο Αγγελος δεν τολμα να πει ποιον ειδε να κανει κανιβαλισμους για να μην κατονομαστει καρφι......
Ναι,καλοπροαιρετα τα λεμε ολα,αλλα........
Υποδειξτε μου το βημα προς τα μπρος ,για να μην καταληγουμε σε φαυλους κυκλους,ειδαλλως αυτη θα ειναι η 345η συζητηση που γινεται στο φορουμ αυτο περι ....κανιβαλισμων και εφαρμοστικοτητας......εκ του ΣΥΑΑ
(συνδεσμος υπεργραφικων αγωνιζομενων αυτοκινητου) -
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
....
Αρη,αφου δεν εφαρμοζεται τιποτα,ποια ισοτιμια και ισονομια και ποια λουμπα στην τελικη,που μπροστα στα ματια μας κοροιδευομαστε.........Ποιός ΩΦΕΙΛΕΙ να εφαρμόσει τον νόμο?
Αν απαντήσεις , τότε θα καταλάβεις ποιός κοροϊδεύει ποιόν!
-
Εεεελα,λες και δεν ξερω,ξερεις,ξερουμε(σε λιγο θα το κλινουμε ολο το ρημα).Τι γινεται ομως......
-
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω όσα κατά καιρούς γράφετε περί αναγνωρίσεων και τελικά δεν μπορώ να καταλάβω ποιος έχει δίκιο.
Το θέμα αν έχω καταλάβει καλά είναι πως εμείς οι οδηγοί αγώνων θα προστατευθούμε από εμάς τους οδηγούς αγώνων.
Δεν καταλαβαίνω επίσης πως είναι δυνατόν να σταματήσει αυτό με όποια μέτρα, αν εμείς οι ίδιοι δεν ντρεπόμαστε για τη συμπεριφορά μας. Τι θα γίνει δηλαδή; Θα βάλει δορυφόρο ο οργανωτής;
Θα ντυθούμε εντουράδες, ψαράδες, μανάβηδες, αλλά την ειδικούλα θα την περάσουμε.
Εμείς τελικά δεν θέλουμε να περάσουμε τον αντίπαλό μας, θέλουμε να ξεπεράσουμε τα κόμλεξ μας. Γι αυτό τρέχουμε. Τα περί διασκέδασης και ευχαρίστησης είναι «φούμαρα» για να έχουμε άλλοθι. Κανένας μας δεν τρέχει για την ευχαρίστηση. Η ευχαρίστηση έρχεται στον τερματισμό και είναι τόσο μεγαλύτερη όσο ψηλότερα είναι και το όνομα μας στη κατάταξη. Αυτή είναι η αλήθεια. Θέλουμε να κερδίζουμε αδιαφορώντας για το πώς. Αρκεί να κερδίζουμε και να μας βρίσκουν νόμιμους. Αυτό είναι που μένει, το αποτέλεσμα. Αυτό μένει και στους πάρα έξω που δεν γνωρίζουν το παρασκήνιο.
Τέτοιοι είμαστε!Υγ1. Υπάρχει καμία χώρα που επειδή έχει αστυνομία δεν έχει κλέφτες;
Υγ2.Υπάρχει κανένας που έχασε την λισσάνς του εξαιτίας παράνoμων δοκιμών; -
Ωραιο ξεσπασμα!!!
Υγ.2 Εγω δεν θα τρεξω επειδη με πιασανε στο αττικο, στη Μαυροσουβαλα κρεμασμενο σε μια κολωνα της ΔΕΗ να βαφω με κοκκινο χρωμα καπου στα 3 μετρα υψος.
Με αποκλειουν λεει οχι επειδη εκανα παρανομες δοκιμες,αλλα λογω ηλιθιοτητας,επειδη το σημαδι που εβαλα ηταν 200 μετρα μετα το ΣΕΧ τερματισμου.... **το σημαδι υπηρχε οντως μετα το ΣΕΧ!
-
Ο χρήστης Amaxopoulos έγραψε:
Αγγελε ηθελα απαντηση για την αυτοκριτικη και γιατι εσυ να μην δωσεις....αλλα τεσπα....Γιατι εχεις μπερδευτει βρε Δημητρη μου !
Συζητουσαμε εδω για τα προβληματα που δημιουργουμε εκει που κανουμε αναγνωρισεις σαν να κανουμε αγωνα και την αυτοκριτικη που πρεπει να κανουμε ολοι μας για αυτο το θεμα, και εσενα το μονο που σε απασχολει δειχνει να ειναι τα χαμενα δευτερα και την αυτοκριτικη που πρεπει να κανουμε οταν χανουμε! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Οταν ομως το λυσουμε, θα εχουμε κατασχεσει ενα οπλο αυτης της τακτικης. Που εκφραζεται απολυτα (η τακτικη αυτη) απο τον παροντα κανονισμο...Εγω πιστευω οτι η τακτικη αυτη εκφραζεται απο την ατιμωρισια[ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤ'ΕΜΕ] που ακολουθουν οι διοικουντες και οχι απο τον ιδιο τον κανονισμο που παραπλισιος ακουλουθειται στις περισσοτερες χωρες.
Εαν καποιοι δεν φορεσουμε τα παντελονια μας και να κοιταξουμε περα απο την μυτη μας δεν θα γινει τιποτε.
να περασουμε αυτουσια την προταση, θα βαλεις εσυ το κρανος σου μαυρη σακουλα στις πινακιδες σου και θα πας 2 μηνες πριν να τρομοκρατεις ανυποψιαστους περαστικους ?? σιγουρα οχι
Αρα παλι με μειονεκτημα θα φτασεις στην εκκινηση! -
Παλικάρια,
Διαβάζω και ξαναδιαβάζω εδώ και καιρό το ίδιο θέμα.
Έχετε μπει σε μια ατέρμωνη διαδικασία και κυνηγάτε φαντάσματα...
Αν κάποιος θελήσει να κάνει παράνομες δοκιμές, όποιος και αν είναι ο κανονισμός, θα το καταφέρει.
Είναι πολύ ευκολο, χαοτικό, κανένας δεν μπορεί να ελεγξει τα βουνά της Ελλάδος.
Ακόμα και φύλαξη να υπάρχει, ακόμα και αν αφεθούν ελεύθερες οι δοκιμές με κανονικά αυτοκίνητα δυο μήνες πριν, αν θελήσω να κάνω παράνομες δοκμές θα στείλω προπομπό, θα τσεκάρει και θα μπω με το αγωνιστικό να κόψω τα βουνά στη μέση.
Ασημί Yaris τρεις μέρες πριν το Βοιωτίας πυροβόλαγε μεσα στις ειδικές. Ο καημένος ο Τσέτσος κόντεψε να κάνει μετωπική επειδή το ζώων έκανε τιμονιά εκφοβισμού για να μη τον πιάσει...
Ποιός από εμάς δεν μπορεί να ξεφύγει από τον κάθε ελεκτή αν έχει καλυμένες με μαυρες σακούλες τις πινακίδες ;
Σταματήστε αυτό το παιχνιδάκι με τις δοκιμές.
Όποιος έχει λίγο αυτοσεβασμό δουλεύει στον κάθε αγώνα βάση αυτών που προστάζουν οι νόμοι. Για τους υπόλοιπους το μόνο που μένει είναι μια αμφισβήτηση όταν σηκώνουν την 'παράνομη' κούπα.
Αυτά τα λίγα από κάποιον που εδώ και έξι χρόνια τρέχει αποκλειστικά και μόνο σε cup...
-
Καλη τυχη την Τεταρτη, κι οτι σας φωτισει ο Θεος...
-
Tεσπα.....παντως Αγγελε κανεις λαθος αν νομιζεις οτι αυτο με απασχολει.....
Το ηλιθιωδες αδικο και η βλακεια που μας δερνει με απασχολει...... -
Ο χρήστης zivas έγραψε:
Οταν ομως το λυσουμε, θα εχουμε κατασχεσει ενα οπλο αυτης της τακτικης. Που εκφραζεται απολυτα (η τακτικη αυτη) απο τον παροντα κανονισμο...
Εγω πιστευω οτι η τακτικη αυτη εκφραζεται απο την ατιμωρισια[ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΤ'ΕΜΕ] που ακολουθουν οι διοικουντες και οχι απο τον ιδιο τον κανονισμο που παραπλισιος ακουλουθειται στις περισσοτερες χωρες.
Εαν καποιοι δεν φορεσουμε τα παντελονια μας και να κοιταξουμε περα απο την μυτη μας δεν θα γινει τιποτε.
να περασουμε αυτουσια την προταση, θα βαλεις εσυ το κρανος σου μαυρη σακουλα στις πινακιδες σου και θα πας 2 μηνες πριν να τρομοκρατεις ανυποψιαστους περαστικους ?? σιγουρα οχι
Αρα παλι με μειονεκτημα θα φτασεις στην εκκινηση!ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΗΡΙΑΛ ΤΩΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΩΝ ΣΤΕΚΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΛΑ ΩΦΕΙΛΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΤΙΜΩΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΩΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ
ΘΑ ΠΡΟΤΙΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΦΟΥ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ 'Χ' 'Ψ' 'Ω' ΛΟΓΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ/ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΙΜΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ,ΑΣ ΑΝΟΙΞΕΙ Ο ΣΟΑΑ ΕΝΑ POST ΕΙΤΕ ΣΤΟ GR ΕΙΤΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ SITE ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΝΤΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ.
ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ 'ΑΝΕΤΑ' ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ.
O ΣΟΑΑ ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ ΤΟΥ 'ΚΛΕΦΤΗ' ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ,Η Ε.Θ.Ε.Α, ΙΣΩΣ ΟΧΙ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ναι γιατι η ΕΘΕΑ δεν απαρτιζεται απο παληους αγωνιζομενους........
Λωρηηηηη. Στο καταστατικο του ΣΟΑΑ δεν αναφερονται τετοιοι σκοποι! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Ναι γιατι η ΕΘΕΑ δεν απαρτιζεται απο παληους αγωνιζομενους........
Λωρηηηηη. Στο καταστατικο του ΣΟΑΑ δεν αναφερονται τετοιοι σκοποι!AΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΠΟΥ ΑΝΕΦΕΡΕΣ,ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ 'ΠΟΙΝΟΛΟΓΙΟ' ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΒΑΤΕΣ,ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΠΙΟ ΑΒΟΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
[quote='el-em
AΠΑΡΤΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'[/quote]
ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ?
ΕΠΕΙΔΗ ΕΛΕΙΠΑ ..... (ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ ) , ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΑΥΤΟ , ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΛΟΥ ΜΟΥ ? -
Λωρη μου,
- εγραψες με δυο λογια ολη την αληθεια.
- Ευκαιριες να βαλουμε το καπελλο μας ...αλλιως ειχαμε κι εσυ κι εγω, ομως το αφησαμε εκει που ηταν.
3.. Ουτε το 'ποινολογιο' ειναι δουλεια του ΣΟΑΑ.
Θα τα πουμε αυριο βραδυ απο κοντα...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Λωρη μου,- εγραψες με δυο λογια ολη την αληθεια.
- Ευκαιριες να βαλουμε το καπελλο μας ...αλλιως ειχαμε κι εσυ κι εγω, ομως το αφησαμε εκει που ηταν.
3.. Ουτε το 'ποινολογιο' ειναι δουλεια του ΣΟΑΑ.
Θα τα πουμε αυριο βραδυ απο κοντα...
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ , ΕΙΝΑΙ ..........
Ο ΓΙΑ ΤΡΟΥΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΟΥ ΜΟΥ ΜΑΣ , ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ .
ΤΙΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΠΕΛΑ ΤΙΣ ΕΙΧΑΝΕ ? ΕΧΟΥΝΕ ? ΧΕΣΜΕΝΕΣ .
ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ , ΟΠΟΤΕ ΜΕΘΑΥΡΙΟ , ΙΣΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ , ΚΑΙ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ !
Υ.Γ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΕΜΕΙ .........?
ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ pm , ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ?
ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΦΟΡΙΕΤΑΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ , ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΕΚΤΟΣ ΜΟΔΑΣ ?
-
Βρε Χριστο, δεν καταλαβαινω αυτα που γραφεις (αληθεια!. Μηπως παρεξηγησες κατι? Για πες.
-
ΚΑΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ , ΓΙΑΤΙ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΕ ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΠΩΣ ΕΤΣΙ ΑΠΡΟΚΑΛΗΠΤΑ , ΜΑΣ ΦΤΗΣΑΝ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ , ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ , ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ , ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ , ΟΤΙ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΓΑ@%#ΝΑ ΕΥΡΩ , ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΟΣΟ ΧΑΜΗΛΑ .
ΓΑ@$ΤΑ ΠΑΩ ΝΑ ΧΑΘΩ .
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Λάμπη, names please.....Μόνο όταν πάψουμε να σωπαίνουμε, θα γίνει κάτι.....
Έσυ που είδες πως λειτουργούν τα πράγματα έξω από την Ψωροκώσταινα......
Στο San Crispino με την υποψία παράνομων δοκιμών οι ειδικές εδω και καιρό φυλάσονται επί 24ώρου βάσεως από λέσχη και αστυνομία..........
Και όχι από τον Λάμπη!!!
Αλλοίμονο να κάνει ο Λάμπης το χωροφύλακα, αλλοίμονο να αναγκαστεί αυτός να βγάλει το φίδι από την τρύπα, που σε τελική ανάλυση ειδικά αυτού μπορεί να του κοστίσει πέραν του φιλικού επιπέδου (με το μαλάκα που θα 'δώσει') και σε επαγγελματικό επίπεδο.
Το βρίσκω απαράδεκτο να ζητάμε από τον αγωνιζόμενο να κάνει τη δουλειά του οργανωτή.
Φαντάζομαι **και **μετά την καταγγελία του Λάμπη, ΠΑΛΙ δε θα πιαστεί κανείς να κάνει παράνομες δοκιμές, εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε;;;;;;;;;;;;;;;;;;Αστυνόμευση από τσακάλια!!!
Τόσο κυριολεκτικά για την πραγματική αστυνόμευση, όσο και μεταφορικά για αυτούς που ΚΑΙ ΚΑΛΑ αστυνομεύουν...
9o RALLY ΚΟΡΙΝΘΟΥ 2005