-
MEΡΕΣ???
-
Ο χρήστης fontasierraRS500 έγραψε:
MEΡΕΣ???Βρε Φωντα, καθημερινες ήτοι Δευτερα εως Παρασκευη.
Ειδα σημερα το πρωι την Δημητσανα. Πολυ σουρεαλ το σκηνικο στο σπιτι: Στην μια TV Αυτιας (δεν φταιω εγω, οι γονεις μου ειναι συνταξιουχοι) και στην αλλη απο σημερα...μουαχαχα!!!Ε μα, καθε πρωι με το τριο stooges. Ενω τωρα ηδη η μερα μου ξεκινα με χαρα και αιδιο...ε...αισιοδοξια!
-
KAI EIΔΙΚΑ ΑΜΑ ΠΕΤΥΧΩ ΚΑΝΑ ΣΙΕΡΡΑ(τζεκου,πλεσσα κα)ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ
-
Ενημερωτικά προς όλους το ΤΗΛΕΑΣΤΥ εκπέμπει και διαδυκτιακά στην παρακάτω διεύθυνση,
για τις εκπομπές του Φωτεινέλη.
-
Ναι, μη χάσουμε....
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ναι, μη χάσουμε....Ναι, δυστυχώς μόνο αυτή η εκπομπή υπάρχει, και δεν διαφέρει από το καφενείο του Γεωργίου......
-
Ψυχραιμία. Μην πυροβολείτε το ΜΟΝΑΔΙΚΟ δίαυλο επικοινωνίας με το ευρύ κοινό που έχουν οι αγώνες στην Ελλάδα. Ακόμα και αν κάποιος βρίσκει χίλια στραβά, καλύτερα να προσφέρει ιδέες και προτάσεις, όχι πυροβολισμούς. Στο κάτω κάτω, είναι ό,τι καλύτερο είχαμε ποτέ και παρουσιάζει συνεχή βελτίωση (δείτε παλιότερες εκπομπές και συγκρίνετέ τις με τις σημερινές).
-
Ξέρετε αυτό που λένε οι 'βάρβαροι';
You can't teach an old dog new tricks......
Εξ' άλλου τα μονοπώλια έχετε δει που οδηγούν τα πράγματα σε όλους τους τομείς....
Έχω ιδίαν άποψη για το θέμα και δεν πρόκειται να μου την αλλάξει κάτι, μετά από τόσα και τόσα....
-
Συμφωνο με τον φίλο YUGO.!!!..Αν και πολυυυ γλυψιμο σε μερικους ανθρωπους ρε παιδι μου...
-
Ο χρήστης sp0+ έγραψε:
Ξέρετε αυτό που λένε οι 'βάρβαροι';You can't teach an old dog new tricks......
Εξ' άλλου τα μονοπώλια έχετε δει που οδηγούν τα πράγματα σε όλους τους τομείς....
Έχω ιδίαν άποψη για το θέμα και δεν πρόκειται να μου την αλλάξει κάτι, μετά από τόσα και τόσα....
εχει και συνεχεια το ρητο που παραθετεις...you can, it just takes longer...
-
Ο χρήστης SteliosC έγραψε:
Ξέρετε αυτό που λένε οι 'βάρβαροι';
You can't teach an old dog new tricks......
εχει και συνεχεια το ρητο που παραθετεις...you can, it just takes longer...
Ναι Στέλιο, στην περίπτωσή μας γύρω στις τέσσερις ζωές (σε χρόνια ανθρώπινα, όχι σκυλίσια...)
-
Το πρόσωπο των Ελληνικών Αγώνων στην τηλεόραση, είναι άθλιο._
Τόσο άθλιο, που πολλές φορές ακόμα κι αν θες να παρακολουθήσεις την εκπομπή, έρχεσαι σε δύσκολη θέση.Επειδή κάποιος είναι ο μοναδικός 'δίαυλος', 'πρέσβυς' και ο,τιδήποτε άλλο, πρέπει να ανεχόμαστε τις μπαρούφες, τις κρυάδες και τις μλκιες του καθένα ? Σοβαρά ?
Καταλάβετε κάτι, μερικοί : κάποιοι άνθρωποι ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ πλουσιοπάροχα από το σπορ άμεσα ή έμμεσα. Οι υπηρεσίες τους είναι πολύ χαμηλού επιπέδου. Δυστυχώς, δεν μπορούμε να 'χουμε απαιτήσεις, πώς να γίνει αυτό ? Αλλά να μη λέμε ότι κάνουν και τη δουλειά τους άσχημα ? Γιατί ? Μήπως τους στενοχωρήσουμε ? Ή μήπως τους κάνουμε και κοκκινίσουν ? Δε θα κάνουμε και κριτική ? Όχι ραγιαδισμός και εκεί που δεν έχουμε όφελος ρε γμτ ...Πχ στο μηχανικό που του σκάτε χρήμα, άν ξεραθεί το αυτοκίνητο στο 1ο χλμ τί θα του πείτε ? Ότι έκανε καλά τη δουλειά του ?
Το πρόσωπο των Ελληνικών Αγώνων στην τηλεόραση