-
νομιζω, αν της βγαλεις την ασφαλεια, ισως μπει και σε τροχια!
ΛΟΙΠΟΝ!
Φωτοζ:Η παλια κεφαλη.
η καινουρια κεφαλη!
Αν κοιταξετε προσεκτικα, η παλια κεφαλη ηταν πολυ μεσα χωμενη και γι αυτο δημιουργουσε προβλημα..
-
Παλι καλα δεν αλλαξες κανενα τροχο!
In other news γυρισα το τιμονι μου αναποδα
Θα το δοκιμασω καμμια βδομαδα ετσι αν δεν καταλαβω πονους ή οτιδήποτε θα μεινει έτσι
Sent from my MT27i using Tapatalk 2 -
εμένα και τα δύο μαρκούτσια είναι σαν τη πρώτη και φουσκώνει και με τα δύο.
το ίδιο (να μην πατάει το πλακέ μέταλλο τη βαλβίδα) συμβαίνει σε όλες τις (διαφορετικής μάρκας) σαμπρέλες που έχω χρησιμοποιήσει μέχρι τώρα.
σου εύχομαι να μην σέρνεις το ποδήλατο σκασμένο απο βενζινάδικο σε βενζινάδικο μέχρι να βρεις το 'σωστό' μαρκούτσι. -
πλεον ειμαι σιγουρος οτι δεν διαβαζεις τι γραφει ο αλλος!
το φτιαξα, λεμε!
(ουδεποτε ειχα 'σκασμενο' ή ξεφουσκωτο λαστιχο) -
Ξοδέψατε 2 μέρες ανάλυσεις και 2 internetικές σελίδες μπλα μπλα για μια υπόθεση που πριν 20 χρόνια, πηγαίναμε το BMXάκι ή το Carrera στον ποδηλατά και το φτιάχναμε σε 2 λεπτά
-
Τουλαχιστον υπηρχε προβλημα και βρεθηκε λυση.
Εσυ που ξοδεψες αυτα τα λεπτα για να γραψεις την παπαριτσα σου, τι να πουμε? -
Πες ό,τι θες.
-
Δεν φαίνεται (πολύ ) κακό.http://www.ks-cycling.com/rennrad-28-fo ... g.308.html
-
καλα, τι να πουμε, το ατομο απαντησε σε ερωτημα το οποιο εχει ηδη την απαντηση μεσα στην ιδια προταση
και στο φιναλε, ημαρτον με τον καθε απογονο του αυνανα, που πεταει την παπαρια του, εσωτερικα ικανοποιημενος (εδω κολλαει το 'ο απογονος του αυνανα') οτι αυτο που ειπε ηταν εξυπνο, λες και εμεις δεν ξεραμε αν θελαμε να παμε τα ποδηλατα μας να μας τα φτιαξουν! -
Ρε μαγκα, μιλα λιγο καλυτερα για να μη σε παρει ο διαολος. Αιντε.... Και αν εχεις ακομα προβλημα:
-
μην το παιρνεις προσωπικα, αλλα δεν σκοπευω να ακολουθησω την συμβουλη σου.
Αν κρινω απο σενα, το Dulcolax δεν φαινεται να κανει και ιδιαιτερη δουλεια! -
Ρε εδώ βρήκατε να μαλώσετε?! Xαλαρώστε..
-
Σε βολεύει έτσι το τιμόνι; Εγώ θα πόναγα σε καρπούς.
-
Και εγώ αυτό περίμενα αλλά μπορώ να πω ότι μόνο με τα γαντάκια(που θέλουν και αλλαγή) νιώθω μια μικρή ενόχληση.
Δεν είναι τόσο άβολο όσο δείχνε. -
ρε συ carfanatic, εκτός που φαίνεται παλαβό το γυρισμένο τιμόνι, δεν καταλαβαίνω και τι προσπαθείς να κερδίσεις?
θέλεις να χαμηλώσει? αν ναι, τότε νομίζω κερδίζεις περισσότερα αν γυρίσεις το λαιμό (που είναι και πιο συνηθισμένο) -
Θέλω να αναβαθμιστώ στα υδραυλικά δισκόφρενα γιατί τα υπάρχοντα δεν με ικανοποιούν.
Θα μείνω στους 160αρηδες δίσκους απλά θέλω καλύτερο σετ δαγκάνων. Η αγορά θα γίνει από http://www.chainreactioncycles.com/Εχετε να προτείνετε κάτι από εκεί μέσα; Θέλω 160mm δίσκους 6βιδους, μανέτες-δαγκάνες. Λείπει κάτι άλλο; Μπάτζετ 150-180€ μαξ.
Σκέπτομαι:
Shimano XT RT76 6-Bolt Disc Rotor
Επίσης σκέπτομαι να το αφήσω το mtb με τα ασφάλτινα και να πάρω ένα τέτοιο: Trek 1.1 '12
-
τώρα ποια φρένα έχεις?
μπροστά νομίζω οτι 160 είναι λίγο. απο 180 και πάνω θα κοιτούσα. -
Μ445.
Οχι δεν έχω απαιτήσεις. Απλά μου την σπάει η αίσθηση της μανέτας και έχω προβλήματα και με το πίσω.
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
ρε συ carfanatic, εκτός που φαίνεται παλαβό το γυρισμένο τιμόνι, δεν καταλαβαίνω και τι προσπαθείς να κερδίσεις?
θέλεις να χαμηλώσει? αν ναι, τότε νομίζω κερδίζεις περισσότερα αν γυρίσεις το λαιμό (που είναι και πιο συνηθισμένο)Function over looks!
Τίποτα δεν προσπαθώ να κερδίσω. Στην προηγούμενη νορμάλ θέση μετά από αρκετά χιλιόμετρα πονούσαν οι παλάμες μου. Αρχικά ξεκίνησα να το ξεσφίγγω με σκοπό να το σηκώσω μόνο(ουσιαστικά με την ίδια μορφή οπτικά) αλλά τελικά το έβαλα προς τα κάτω για δοκιμή. That's it. Να φανταστείς τα 3 αλενάκια που χρειάζομαι για να το επαναφέρω στην κανονική θέση τα κουβαλάω μαζί μου
Επίσης σκέπτομαι να το αφήσω το mtb με τα ασφάλτινα και να πάρω ένα τέτοιο: Trek 1.1 '12
Aντιλαμβάνεσαι πιστεύω το μέγεθος του fail ε? Χειρότερος και από μένα με τα γυριστά τιμόνια
-
άμα δεν είσαι αποφασισμένος για crc τότε βρίσκεις και καλύτερα σε αυτά τα χρήματα.
τα shimano παίζουν φθηνότερα στα γερμανικά μαγαζιά
προσωπικά σου προτείνω formula k18 ή rx απο την ίδια την εταιρία.
έχει πέσει το site τώρα, αλλιώς θα σου έδινα λινκ.
Η ζωή...ποδήλατο!