-
carfanatic που σε πονούσαν οι παλάμες? στο κάτω έξω μέρος?
αν ναι, τότε μάλλον έχεις σχετικά στενό τιμόνι. το λέω γιατί έτσι μου φαίνεται απο τις φωτό. -
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
αν ναι, τότε μάλλον έχεις σχετικά στενό τιμόνι. το λέω γιατί έτσι μου φαίνεται απο τις φωτό.Στενό τι εννοείς? Σε διάμετρο ή σε μήκος?
Δεν ήταν πόνος. Περισσότερο παροδικό μούδιασμα που το ένιωθα μετά. -
άμα δεν είσαι αποφασισμένος για crc τότε βρίσκεις και καλύτερα σε αυτά τα χρήματα.
τα shimano παίζουν φθηνότερα στα γερμανικά μαγαζιά
προσωπικά σου προτείνω formula k18 ή rx απο την ίδια την εταιρία.
έχει πέσει το site τώρα, αλλιώς θα σου έδινα λινκ.Shimano SLX τσίμπησα και ένα σετάκι δίσκους επίσης Shimano.
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
αν ναι, τότε μάλλον έχεις σχετικά στενό τιμόνι. το λέω γιατί έτσι μου φαίνεται απο τις φωτό.Στενό τι εννοείς? Σε διάμετρο ή σε μήκος?
Δεν ήταν πόνος. Περισσότερο παροδικό μούδιασμα που το ένιωθα μετά.σε μήκος εννοώ.
μεγειά elteo.
-
μεγειά elteo.
θενξ
πώς στρώνονται δαύτα? και για πόσο?
-
Δεν ήταν πόνος. Περισσότερο παροδικό μούδιασμα που το ένιωθα μετά.σε μήκος εννοώ.
μεγειά elteo.
Δεν νομίζω. Είναι σε ευθεία με τους ώμους μου. Πιο μεγάλο θα ανοίγουν τα χέρια μου. Υπάρχει τύπος που υπολογίζεις το σωστό μήκος?
Μεγειά elteo.Δες το site της shimano πρέπει να έχει manual.
-
@ elteo
απογευγεις τις καρφωτες και δεν πας πανω απο 130σαλ -
-
Ο χρήστης carfanatic έγραψε:
Μεγειά elteo.Δες το site της shimano πρέπει να έχει manual.
για το στρώσιμο ρε ??
-
Aυτά δεν έχεις? http://goo.gl/M6vPG
Είχα δει τόσα pdf λέω όλο και κάτι θα λένε.
Στο cyclist έχω διαβάσει οδηγίες.
Ερώτηση γιατί έχω χάσει επεισόδια.Στο γκάρυ τα έβαλες ή στο άλλο? -
Στο άλλο. Τα SLX έβαλα. Βρήκα τοπικς στο σαϊκλιστ.
-
carfanatic αυτό που λες για τους ώμους ισχύει στις κούρσες. εκεί είναι διαφορετικοί οι στόχοι και το πιάσιμο.
απο τη στιγμή που κυκλοφορούν τιμόνια ΜΤΒ 750-800 mm και τα στάνταρ παίζουν στα 650-680 καταλαβαίνεις οτι διάσταση των ώμων ξεπερνιέται κατά πολύ. -
Θα μετρήσω το δικό μου και θα επανέλθω στο θέμα..
Πάντως ασφάλτινα λάστιχα 1.50' + ψιλόβροχο= Δεν ισιώσαμε πουθενά
-
Η ζωή... ποδήλατο στην κυριολεξία...
Σήμερα γύρισα σπίτι μου από τη δουλειά, διαλυμένος εντελώς και βρήκα παραβιασμένη την πόρτα της αποθήκης μου (κρυφό κλιμακοστάσιο που δεν φαίνεται από το δρόμο) και τα δύο μου ποδήλατα εξαφανισμένα...
Μου τα έκλεψαν. Ένα ORBEA και ένα CLERMONT...
Και όχι μόνο μου τα έκλεψαν, αλλά οι γείτονες τους παρακολουθούσαν, παιδιά που έπαιζαν τους έβλεπαν και κανείς δεν αναρωτήθηκε τι κάνουν αυτοί, ποιοι είναι και γιατί παίρνουν δύο ποδήλατα (μέσα από κλειδωμένη αποθήκη) και φεύγουν.Ήξεραν τόσο καλά το χώρο και την ύπαρξη των ποδηλάτων που σίγουρα ήταν ενημερωμένοι.
Δύο άγνωστα άτομα. Ένας έξω στο δρόμο κρατούσε τσίλιες και ο άλλος έφερε τα δύο ποδήλατα έξω, ανέβηκαν πάνω και έφυγαν χαλαροί και ανέμελοι... Και η γειτονιά τους κοιτούσε...Μετά από αυτό το σκηνικό για μένα το θέμα ποδηλάτου λήγει εδώ... Κρίμας...
-
Shit...
Κοίτα μην σε βάλουν στο μάτι και σου πάρουν κ το σκούτερ...
-
-
γινεται χαμος με τις κλοπες ποδηλατων.
για την Αθηνα ο δημος εχει ενα web site που βαζουν φωτο αυτων που βρισκουν παρατημενα. -
γειτονιά my ass.
κότες και ζηλόφθονοι είναι τα 3/4 εκεί έξω.
κλειδώνετέ τα, κρύφτε τα ( να μην ξέρουν πόσα και που τα έχετε) και άμα σας ρωτάνε να λέτε οτι αξίζουν το 1/10 της τιμής που αξίζουν πραγματικά. -
Όχι ρε φίλε Κρίμα που τόσο σύντομα διαβάζουμε και για άλλο κλεμμένο ποδήλατο. Πάντως...
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μετά από αυτό το σκηνικό για μένα το θέμα ποδηλάτου λήγει εδώ... Κρίμας......μην το παρατήσεις το σπορ. Απλά με το επόμενο ποδήλατο φρόντισε να τους κάνεις τη ζωή λίγο πιο δύσκολη. Δες εδώ μερικές λύσεις. http://www.bikeradar.com/gear/article/h ... t-2-21414/
Παρεπιπτόντως σε πρόσφατες διακοπές έψαχνα να το κλειδώσω κάπου στο σπίτι, μιας και φέτος ακούω πολλά από αποθήκες, όπου δυστυχώς δεν βρήκα κάτι σίγουρο. Ε τελικά το έδεσα σε μία σκάλα αλουμίνιου ελπίζοντας ότι θα παραξενέψει κάποιος γείτονα...
-
Αχ αυτη η πολη.....
Εγω απο μικρος αφηνα το ποδηλατο στο σπιτι της γιαγιας μου στο χωριο, εγω μενω στο διπλα χωριο και παω καθε σαββατοκυριακο για να συναντησω την παλιοπαρεα.
Το εχω στην αυλη και εδω και 4 χρονια δεν εχει βαλει κανεις χερι.
Αλλα εχω παθει το εξης απιστευτο: περσυ τον καλοκαιρι ενα σαββατο γυρισα σπιτι κατα τις δωδεκαμιση, πεφτω στο κρεββατι και ανοιγω το χαζοκουτι για να με παρει ο υπνος, ειχα αφησει ανοιχτο το παραθυρο και σε καποια φαση ακουω απο τον κηπο κατι σαν βηματα, χαμηλωνω την τηλεοραση ,τιποτα, μετα απο λιγο ξανα τα ιδια (ειχαν προσπαθησει να μπουν στο σπιτι του θειου μου-απο πανω- 2 φορες τον χειμωνα), το πρωτο που σκεφτηκα ηταν το ποδηλατο.....
Οσαν γενναιος που ειμαι (τρομαρα μου) βγαινω εξω τσαμπουκαλεμενος και βλεπω την γατα να παιζει με μια σακουλα(Μετα καταλαβα οτι εκανα μαλακια, κι αν ηταν κανα δυο τρεις εξω τι θα γινοταν ?)
Η ζωή...ποδήλατο!