- 

http://www.smartrunner.com/pages/Routes ... 8a4d2.aspx Ύστερα από καιρό.... 
- 

@μπιχλας87 
 Αφού το έβαψες, τι μας ρωτάς? Γουστάρεις κράξιμο?Άλλη μια ωραία ιδέα που μόλις σκέφτηκα, είναι ένα βάψιμο παρόμοιου στυλ με αυτό των art cars της bmw. Κάτι τέτοιο 

- 

Ο χρήστης roman_k έγραψε: 
 @μπιχλας87
 Αφού το έβαψες, τι μας ρωτάς? Γουστάρεις κράξιμο?Άλλη μια ωραία ιδέα που μόλις σκέφτηκα, είναι ένα βάψιμο παρόμοιου στυλ με αυτό των art cars της bmw. Για να μην σας σοκάρω ανεβάζοντας μια φωτό ενός κακοβαμένου ποδηλάτου... οπότε κρατήστε το κράξιμο για μετά Τα single speed πράγματι σηκώνουν τα πάντα αλλά είναι πολύ hipsterάδικη μόδα, πρέπει να κάνεις κάτι τόσο ακραίο 
 που ακόμα και αυτοί να εκπλαγούν.
- 

roman άσχημο δεν το λες πάντως! 
- 

Εγώ το λέω άνετα άσΚημο Με τα πετάλια το αποτελείωσε 
- 

Με ρόλει στα μαλλιά και τσιγκελοτό μύστακα δεν μπορείς να μιλάς για γούστο όμως. YΓ. τα πετάλια είναι υπερβολικά, το υπόλοιπο μια χαρά το βρίσκω. 
- 

Roman, ρίξε μπινελίκια να γουστάρουμε.  
  Να κάνω καμιά πορτοκαλί τσαχπινιά και στα ψαλίδια ή παραπάει το κιτσαριό? 
- 

Εμένα μ'αρέσει Τόλμα το.. 
- 

Μαύρο-άσπρο; Οκ, σιγά την πρωτοτυπία, αλλά μ' αρέσει... ΥΓ: Μου λειψε το ποδηλατάκι μου... 
- 

Απλά γαμάτο! 
- 

ΓΜΤΝΠΤΜ ΚΣΜΖ, ΠΩΣ ΣΚ@Τ@ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΕΤΣΙ??!!! Αυτή η μικρή και αθώα λωρίδα μαύρου, είναι που κάνει όλη τη διαφορά και το σώζει. Ξεχωρίζει τα 2 κυρίαρχα χρώματα και δεν τα κάνει να συγχέονται δημιουργώντας ενα σάπιο και ακλαίσθητο αποτέλεσμα. 
 Τα ψαλιδια δεν θα τα πείραζα, θα'ταν πολύ έντονο με τόσο πορτοκαλί μπροστά.
 Ίσως να δοκίμαζα πρώτα στο photoshop καμιά πινελιά πορτοκαλιού πίσω χαμηλά για συμμετρία.
 Γενικά περίμενα πολύ πιο χάλι αποτέλεσμα
 Aν σου αρέσει, εμένα δεν μου πέφτει λόγος, άλλωστε τι είμαι, κάνας connoisseur του 1800?Θεωρίες χρωμάτων by roman    
- 

Eννοείται η μαύρη λωρίδα για να είμαστε σωστοί  
  Αρέσει τελικά ε? Να μην ντραπώ να κυκλοφορήσω αύριο δηλαδή? 
- 

Ο χρήστης bihlas87 έγραψε: 
 Αρέσει τελικά ε? Να μην ντραπώ να κυκλοφορήσω αύριο δηλαδή?Το πολύ-πολύ να σε δούμε να φιγουράρεις στο Australia uber alles... 
- 

Να κολλήσεις κι ένα αυτοκόλλητο 'Gulf' στο πίσω μέρος του κράνους σου !! 
- 

Δεν φοράω κράνος, όταν πέσουν τα μαλλιά μου ίσως... 
 Υπάρχει και έτοιμο. 
- 

KAKΩΣ δεν φοράς κράνος! Ποδηλατικό όχι την κουμούτσα επάνω... 
- 

roman 
- 

Ποδήλατα Παντού 
 Site Με όλες της ποδηλατοβόλτες, εκδρομές και δράσεις για το ποδήλατο σε όλη την Ελλάδα
- 

Ο χρήστης bihlas87 έγραψε: 
 Roman, ρίξε μπινελίκια να γουστάρουμε.[img]http://i416.photobucket.com/albums/pp246/bihlas87/IMG_1024.jpg[/img 
 [img]http://i416.photobucket.com/albums/pp246/bihlas87/IMG_1026.jpg[/imgΝα κάνω καμιά πορτοκαλί τσαχπινιά και στα ψαλίδια ή παραπάει το κιτσαριό? Πώς το έβαψες; Με πιστόλι ή σπρέυ; 
 Στα κοψίματα έβαλες χαρτοταινία ή κάτι άλλο;
- 

Ο χρήστης manosk έγραψε: Πώς το έβαψες; Με πιστόλι ή σπρέυ; 
 Στα κοψίματα έβαλες χαρτοταινία ή κάτι άλλο;Spray, χαρτοταινία και τη μαύρη λωρίδα με ανεξίτιλο μαρκαδόρο, τσιπιές 
 Τώρα βάφω και το πιρούνι και θα το συναρμολογήσω μόλις στεγνώσει.KAKΩΣ δεν φοράς κράνος! Ποδηλατικό όχι την κουμούτσα επάνω... Επίσης κακώς καπνίζω, πίνω, τρώω μ@λ@κιες κλπ... μεγάλη κουβέντα το κράνος. 

Η ζωή...ποδήλατο!