-
Nα γίνει κανένα ντου από κανένα mass ride, να δούμε τι θα ελέγχουν... Τι ημιμετρα είναι αυτά? Σε λίγο θα πουνε όχι και στα καροτσάκια ή μάλλον θα ανακαλύψουν ότι καλά είναι όλα αυτά (ποδήλατα, πατίνια, καροτσάκια, καροτσάκια λαικής , να πληρώνουν έξτρα εισητήριο
-
Οι διεθνεις κανονισμοι λενε τα 2 στο καθε συρμο... θα κατεβαινουν δε με τα ασανσερ, με πρωτεραιοτητα στους πεζους που τα χρησιμοποιουν ηδη.. αυτα ειπε ο Αμυρας ως δοκιμαστικα...
Το σκεπτικο δεν ειναι να κατεβουν ολοι με συρμους για να κανουν βολτα στο κεντρο... αλλα αν καποιος που κατεβηκε και για καποιο λογο εχει προβλημα να επιστερψει στην περιοχη του να μπορει να το φορτωσει σε συρμο και να παει σπιτι του...
Αλλωστε και στο τραμ επιτρεπεται το ποδηλατο....
-
Δειγμα του ποδηλατοδρομου που ετοιμαζουμε στη Ντοχα... τα χρωματα ειναι δοκιμαστικα....αλλα κατι τετοια θα ειναι...
Και φωτοβολταικο φωτιστικο, ολη η επιφανεια του περιμετρικα του ειναι φωτοβολταικη
-
Πσσσ δεν θα πήγαινα με το αμάξι ποτέ στην δουλειά έτσι. Βέβαια εκεί με την ζέστη δεν ξέρω πόσο θα έχει ήρωες που θα το χρησιμοποιούν.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Πσσσ δεν θα πήγαινα με το αμάξι ποτέ στην δουλειά έτσι. Βέβαια εκεί με την ζέστη δεν ξέρω πόσο θα έχει ήρωες που θα το χρησιμοποιούν.Το αναγλυφο εδω του εδαφους ειναι οριζοντιο... εβαλαν στοχο για 300 χλμ ποδηλατοδρομους...!!! ωστε να γινουν πρωτυπη πολις σε αυτο το θεμα... η ζεστη ειναι ενα θεμα αλλα για 4 μηνες το χρονο.... αμα το θελεις πολυ.... εμεις θα ολοκληρωσουμε 15 χλμ σε αυτη τη φαση.... θα εχει και φυτα - δενδρα... σε ολη τη διαδρομη ωστε να εχει λιγο σκια... αλλα και το βραδακι ειναι πιο ευκολο.... με τα φωτα.. και τα φωτεινα ματια γατας ηλιακα και αυτα...
-
φωτο βολταικά...
πως τους πέρασε απο το μυαλό!!!???
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
φωτο βολταικά...πως τους πέρασε απο το μυαλό!!!???
Εχουν παθει παρακρουση εδω με την πρασινη αναπτυξη... τα παντα με μικρη καταναλωση ρευματος... ασε που δεν χρειαζεται και πολυ συντηρηση, καθολου δικτυο ρευματος.., κ.λ.π.
Τα φωτιστικα στις κολωνες ειναι ολα τα λεφτα!!!!
Sustainability !!!!!! Rulez!!!!
-
ρε πλάκα κάνω...
εννοείται με τόσο ήλιο. -
πολυ καλη φαση να κανεις ποδηλατο με 55 βαθμους υπο σκια
αν δε πας απο ηλιαση, θα πας απο εγκαυματα -
Ύστερα από 20 χρόνια, ήρθε η ώρα να ξαναγοράσω ποδήλατο. Άσχετος με το αντικείμενο. Ο γιατρός μου είπε να αποφύγω το τρέξιμο και να πάρω ποδήλατο για γυμναστική.
Διαστάσεις αναβάτη: 100 κιλά και 1.78 ύψος(ταυτότητα). Πάνω από 1,76 όμως μόνο με τακούνια...
Μέρος: Θα κινείται σε άσφαλτο και χωματόδρομο.
Τιμή: 'Δεν μας φτάνουν τα φθηνά, τα τζάμπα θέλουμε'... Κάτι που να μη διαλυθεί και να μην πολυκουράζει άσκοπα. Θυμάμαι το peugeot που είχα και χωρίς να κουράζομαι πήγαινε. Και ανέβαινα σε κανένα άλλο φίλου, και ενώ κουραζόμουνα, δεν έβγαζε χλμ.
Μέρος: Αγορά από Θεσσαλονίκη ή διαδίκτυο. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Ύστερα από 20 χρόνια, ήρθε η ώρα να ξαναγοράσω ποδήλατο. Άσχετος με το αντικείμενο. Ο γιατρός μου είπε να αποφύγω το τρέξιμο και να πάρω ποδήλατο για γυμναστική.
Διαστάσεις αναβάτη: 100 κιλά και 1.78 ύψος(ταυτότητα). Πάνω από 1,76 όμως μόνο με τακούνια...
Μέρος: Θα κινείται σε άσφαλτο και χωματόδρομο.
Τιμή: 'Δεν μας φτάνουν τα φθηνά, τα τζάμπα θέλουμε'... Κάτι που να μη διαλυθεί και να μην πολυκουράζει άσκοπα. Θυμάμαι το peugeot που είχα και χωρίς να κουράζομαι πήγαινε. Και ανέβαινα σε κανένα άλλο φίλου, και ενώ κουραζόμουνα, δεν έβγαζε χλμ.
Μέρος: Αγορά από Θεσσαλονίκη ή διαδίκτυο.ideal που ειναι και Ελληνικα !!!
-
Μοντέλο;
Τιμές;
Mountain ή κάτι άλλο;; -
http://www.voyager-shop.gr/el-gr/Produc ... 533893548a
το συγκεκριμενο ειναι μοντελο 2010. εχει βγει και 2011.υπαρχει το kona dew και το Kona dew plus που εχει ως εξτρα δισκοφρενα αντι για v-brakes.
προσωπικη εκτιμηση ειναι ομορφο και επισης σ αυτα τα λεφτα η αναρτηση δεν κλειδωνει αρα καλυτερα να προτιμησεις ενα ποδηλατο χωρις αναρτηση.
-
500ρικο max.
Δεν γνωρίζω ούτε για κλειδωμένες αναρτήσεις, ούτε για v-brakes... Βασικά δεν γνωρίζω τίποτα.
Ποδήλατο θέλω, όχι μηχανάκι. Να χάσω κιλά για αρχή, και να μην καταλήξει και αυτό άχρηστο στο γκαράζ
-
Θα κινεισαι κυριως στην ασφαλτο?? Αν ναι κοιτα κατι τετοιο http://www.tsirikosbikes.gr/bikes/on-of ... estek.html πιστευω πως θα ειναι πιο ανετο απο τα βουνου. Το ιδιο ποδηλατο χωρις τα εξτρας το εχει στα 280.
-
Το περισσότερο θα είναι άσφαλτο. Αλλά θα φάει και αρκετά χλμ σε βουνό.
Υπολογίζοντας τις διαδρομές που έχω στο μυαλό μου, 70% άσφαλτο -
Κοιτα, αυτο το αναφερει σαν 50-50 αλλα δεν ξερω τις πραγματικες του δυνατοτητες εκτος δρομου. Επειδη ομως εχω mountain που το κυκλοφορω μονο πολη πλεον, ειναι πολυ κουραστικο και αργο (δεν ειναι πολυ κακο αυτο βεβαια ασκεισαι πιο εντονα ) ενω θα ηθελα να ειχα σχαρα, σταντ κ καλα φωτα μπρος -πισω χωρις να χρειαστει να δωσω ενα 100ρικο εξτρα. Γι'αυτο μου φαινεται πως κατι ενδιαμεσο βολευει περισσοτερο
-
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μοντέλο;
Τιμές;
Mountain ή κάτι άλλο;;Αctive Magnetic βρεξει χιονισει μπορεις να ασκεισαι κ συγχρονως να βρισκεσαι στο σαλονι σου κ δεν βαζεις τον εαυτο σου σε κινδυνο να σε παρασυρει κανενας απροσεκτος οδηγος
-
Τώρα μένει να βρει και κίνητρο.
Εγώ δε θα σηκωνόμουνα ποτέ να κάνω ποδήλατο στο.. σαλόνι πάντως. Δεν ξέρω, αν το καταφέρνετε, έχει καλώς. Αλλά πρέπει να το θέλεις πιο πολύ από το actual ποδήλατο. -
Ο χρήστης kyr80 έγραψε:
Μοντέλο;
Τιμές;
Mountain ή κάτι άλλο;;Eφοσον θα κίνησε σε ασφαλτο και σε ηπιο χωματοδρομο θα πας σε Trekking που ειναι πιο ξεκουραστο στην ασφαλτο απο ενα mountain και μπορεις ανετα να βγεις σε μια ηπια εκτος δρομου διαδρομη , αν εχεις υπ'οψιν να πηγαινεις στο βουνο και σε δυσβατο - κακοτραχαλο δρομο τοτε πας για mountain με πληρη αναρτηση .
Γενικα τα χαρακτηρηστικα τους ειναι τα εξης :
Τα road (κουρσα) ειναι πολυ ανετα στην ασφαλτο και σχεδιασμενα για υψηλες ταχυτητες δεν κανουν για εκτος δρομου
Τα ποδηλατα city τα οποια ειναι πολυ ανετα μεσα στην πολη , αν το βγαλεις εκτος δρομου θα ρημαξεις τον σκελετο του ποδηλατου και τον δικο σου , ασε που ειναι και λιγο gay η εμφανιση τους
Τα trekking ειναι αρκετα ανετα μεσα στην πολη και βγαινεις και σε ηπια εκτος δρομου διαδρομη π.χ πατημενο χωματοδρομο
Τα Mountain ειναι πιο δυσκολα μεσα στην πολη εξ'αιτιας των φαρδιών offroad ελαστικων τους και της αναρτησης η οποια σου '' κλεβει '' δυναμη ( ειδικα η πίσω αναρτηση ) αλλα ειναι οτι πρεπει για εκτος δρομου καταστασεις .Προσωπικα μένω στην πολη και εχω mountain με μόνο μπροστινη ρυθμιζομενη αναρτηση και με σχεδον ασφαλτινα λαστιχα , ομως εχω αλλο ενα ζευγαρι ζαντες με φορεμενα εκτος δρομου λαστιχα και αναλογα με το που θελω να παω βαζω τα καταληλα . Στις περισσότερες περιπτωσεις μιας και κινουμαι μεσα στην πολη εχω τα ασφαλτινα λαστιχα και σφιγγω την αναρτηση
Τιμες υπαρχουν 1002 στα μαγαζια , σε συμβουλευω να μην παρεις κατι πολυ φθηνο και η αγορα σου να γινει μονο απο ποδηλαταδικο και οχι απο σουπερμαρκετ ή πολυκαταστημα π.χ πρακτικερ
Η ζωή...ποδήλατο!