-
Αυτοί εδώ πως επιβραδύνουν από τα 100 και χαλαρά μάλιστα με τα V?
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Αυτοί εδώ πως επιβραδύνουν από τα 100 και χαλαρά μάλιστα με τα V?Και παραπάνω πάνε. Είναι άλλα 'εργαλεία' αυτοί γενικώς και τα ποδήλατα και οι ποδηλάτες!
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Τι έχετε να προτείνετε στην κατηγορία trekking cross; (ναι αφού το φιλοσόφισα εκεί κατέληξα ) Σε φυσιολογικές τιμές, μη μου πετάξετε κανένα 700άρι
Σημαντική μου απαίτηση να έχει δισκόφρενο οπωσδήποτε, ....Μπορώ να σου προτείνω με μεγάλους τροχούς και μηχανικό δισκόφρενο
Ideal Megisto 3 στα 405
Scott Sportster P55 στα 450
Με κανονικούς τροχούς 26 ιντσών και μηχανικό δισκόφρενο (μερικά είναι mountain με πιο μεγάλη διαδρομή ανάρτησης)
Ideal Freeder 290-297
Ideal Strobe 332
Orbea Sport Tubkal 350
Giant Boulder disc 390
Specialized Hardrock Disc 408 και Sport Disc με 500
Trek Ticket 10 430
Ideal Zigzag 2 451
Giant Yucon Disc 10 458
Garry Fisher Advance Disc 10 480
Trek 4300 10 480
Ideal Zigzag 1 486 (με υδραυλικά δισκόφρενα)
Orbea Sate 10 490 (με υδραυλικά δισκόφρενα)Οι τιμές είναι από ένα excelάκι που φτιάχνω τον τελευταίο καιρό και μπορεί να μην ισχύουν ακριβώς αλλά πάντως δεν είναι πάνω από 1-2 μηνών.
-
Πηρα και το δικό μου από Θεσσαλονίκη (http://www.bikestore.gr/?section=product&rel=436)
MARIN San Rafael με μηχανικά Shimano. Trekking πρακτικά. Εκανα τις βόλτες μου σήμερα. Παρα πολύ ωραίο και με φοβερό σκελετό
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Πηρα και το δικό μου ....MARIN San Rafael με μηχανικά Shimano. Trekking πρακτικά. Εκανα τις βόλτες μου σήμερα. Παρα πολύ ωραίο και με φοβερό σκελετό....Να το χαίρεσαι.
Εξήγησέ μου αν μπορείς ποια είναι τα κριτήρια για να χαρακτηρίσεις ως φοβερό ένα σκελετό; Είναι κάτι που το καταλαβαίνεις επειδή έχεις μεγάλη εμπειρία και το νιώθεις στη χρήση (και τι νιώθεις) ή ξέρεις τι να κοιτάξεις; -
Αισθάνεσαι τη γεωμετρία στο σώμα σου ότι το φοράς ωραία το ποδήλατο και φεύγεις μπροστά.
Μετά η στιβαρότητα ειναι κάτι που φαίνεται σε όλες τις ανωμαλίες. Πως ακριβώς κυλάει και δεν ειναι το κουτσουρο που τα γυρνάει όλα πάνω σου.Φυσικά είμαι και εγω ένα θύμα επίσης του μαρκετιγκ. (δηλαδή πως είναι σχεδιασμένο 3d κλπ, τι καινοτομίες έχει πάνω του, αν έχει...)
Σημ. Το κάναμε 3 βόλτα σήμερα και τους φάνηκε όντως πολύ καλό σε αίσθηση (3 με ίδιο ύψος) σε σχέση με ideal πχ.
Αλλά να σου πω και τι δική μου παρατήρηση... Κάποια άλλα που είχα δοκιμάσει μου φάνηκαν πολύ βαριά (χωρίς να έχουν διαφορά στο βάρος σημαντική), άρα απο που μου έβγαινε το βάρος? Μάλλον από γεωμετρία?
-
coyote καλορίζικο και καλοκαβάλητο
-
Ο χρήστης onyx ! έγραψε:
Τι έχετε να προτείνετε στην κατηγορία trekking cross; (ναι αφού το φιλοσόφισα εκεί κατέληξα ) Σε φυσιολογικές τιμές, μη μου πετάξετε κανένα 700άρι
Σημαντική μου απαίτηση να έχει δισκόφρενο οπωσδήποτε, ....Μπορώ να σου προτείνω με μεγάλους τροχούς και μηχανικό δισκόφρενο
Ideal Megisto 3 στα 405
Scott Sportster P55 στα 450
Με κανονικούς τροχούς 26 ιντσών και μηχανικό δισκόφρενο (μερικά είναι mountain με πιο μεγάλη διαδρομή ανάρτησης)
Ideal Freeder 290-297
Ideal Strobe 332
Orbea Sport Tubkal 350
Giant Boulder disc 390
Specialized Hardrock Disc 408 και Sport Disc με 500
Trek Ticket 10 430
Ideal Zigzag 2 451
Giant Yucon Disc 10 458
Garry Fisher Advance Disc 10 480
Trek 4300 10 480
Ideal Zigzag 1 486 (με υδραυλικά δισκόφρενα)
Orbea Sate 10 490 (με υδραυλικά δισκόφρενα)Οι τιμές είναι από ένα excelάκι που φτιάχνω τον τελευταίο καιρό και μπορεί να μην ισχύουν ακριβώς αλλά πάντως δεν είναι πάνω από 1-2 μηνών.
Μαλλον παω για Orbea Sport Toubkal, αλλά τι μέγεθος πρέπει να πάρω; Είμαι 1.85 σε ύψος, έχουμε καμιά ιδέα;
-
Κογιοτ 2 σχόλια,
-
ωραία παντόφλα, με αυτή το καβαλάς ;
-
619 ευρώ, όσο τα τέλη κυκλοφορίας σου ...χμμμμ...
Ωραίο ποδηλατάκι πάντως αν κ εγώ δεν θα έπαιρνα με τέτοια ελαστικά και τροχούς.
-
-
Ηξερα οτι ο cMARIN ασχολειται, αλλα οχι οτι εχει και δικο του brand...
Καλες βολτες coyote!
-
Ο χρήστης kapami έγραψε:
Μαλλον παω για Orbea Sport Toubkal, αλλά τι μέγεθος πρέπει να πάρω; Είμαι 1.85 σε ύψος, έχουμε καμιά ιδέα;
Παρε ideal που ειναι Ελληνικα
Βεβαια θα σου πει και ο πωλητης αλλα για 1.85 υψος θα κοιταξεις απο 47-48 εως και 51-52 cm .
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Κογιοτ 2 σχόλια,-
ωραία παντόφλα, με αυτή το καβαλάς ;
-
619 ευρώ, όσο τα τέλη κυκλοφορίας σου ...χμμμμ...
Ωραίο ποδηλατάκι πάντως αν κ εγώ δεν θα έπαιρνα με τέτοια ελαστικά και τροχούς.
-
ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ Η ΠΑΝΤΟΦΛΑ... ΧΑ ΧΑ;
-
Λίγο κάτω απο 600 το πηρα. 500 ειχε στη Γερμανία χωρίς δίσκους. Οποτε για μικρή διαφορά το πήρα από Ελλάδα.
Αυτές οι ρόδες πετάνε και επίσης πηρα και λιγότερα δόντια Εχω μάλλον 48/36/26 (αντί για 38 28) οπότε βγάζω και πιο καλά ανηφόρες. Το ποδήλατο οδηγέιται με χαμηλό τιμόνι και ψηλά τη σέλα σαν κουρσα. Τωρα το έχω σε χαρακτήρα βόλτας
Το θέμα ειναι ότι γουστάρω. Εψαχνα για φτηνό αλλά τελικά ειπα... Δε.. γαμ... Μπουζούκια δε παω.. Εχω όμως και την κουρσα του 1985!!!! για ξεκάρφωμα -
-
Ο χρήστης Drunkard έγραψε:
Βεβαια θα σου πει και ο πωλητης αλλα για 1.85 υψος θα κοιταξεις απο 47-48 εως και 51-52 cm .
Ειναι πολύ μικρά νούμερα αυτά (47-48),
Από το cyclist θα το πάρεις?
http://www.cyclist.gr/product.php?codenum=ORB10TOUBKAL
Εχει προσφορά αυτό αλλά εσύ θέλεις μεγάλο νούμερα
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Απο το site της ideal υπαρχει πινακας οπου για 1.85 υψος τα ποδηλατα της ξεκινανε απο 47-48 εως και 51-52, αλλα θα το δει και μαζι με τον πωλητη .
Σε ποσο μεγαλύτερο απο αυτα τα νουμερα πρεπει να παει ? πανω απο 55 cm?edit : η ΚΤΜ για τα ποδηλατα της δινει τα εξης νουμερα για 1.85
FULL SUSPENSION: 51/53 cm
HARDTAIL: 52/53 cm
TREKKING: 56/60 cm
ALL TERRAIN BIKES: -
CITY BIKES: 56 cm -
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Μια χαρά του κάνει το 20' για 1,85.
σε trekking θέλεις 53 (για ideal) ή εκεί κοντά. -
Ο χρήστης kantoniou έγραψε:
Ηξερα οτι ο cMARIN ασχολειται, αλλα οχι οτι εχει και δικο του brand...To επόμενο μου ποδήλατο θα είναι ΜΑRIN
Καλές πεταλιές Κογιοτ!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
Μια χαρά του κάνει το 20' για 1,85.
σε trekking θέλεις 53 (για ideal) ή εκεί κοντά.Το 20 δεν είναι 48. είναι πάνω από το 52 νομίζω.
Αλλα γενικά εξαρτάται από το ποδήλατο
Εγω πηρα τωρα 54. θα μπορούσα και 52. Οσο πιο σπορ τόσο πιο μεγάλο. Κάπως έτσι το ένιωσα στα ποδήλατα -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Ηξερα οτι ο cMARIN ασχολειται, αλλα οχι οτι εχει και δικο του brand...
To επόμενο μου ποδήλατο θα είναι ΜΑRIN
Καλές πεταλιές Κογιοτ!
Ευχαριστώ συνονόματε
-
δεν κατάλαβα τίποτα.
αν είναι 1,85 το νούμερο του είναι το 20, σε αυτό του λινκ ή κάπου στο 53 για trekking.
αν έχει επιλογή 52,54,56 κλπ με μικρό βήμα μιλάμε για κούρσα ή γεωμετρία κούρσας και άρα θέλει πιο ακριβείς μετρήσεις ή να το δοκιμάσει ο ίδιος. -
Αμα ειναι trekking θα παρει και 56 ....
Στο MTB ειναι πιο μικρα λόγω ελλιγμών μάλλον
Καβάλα λέμε και βάλει τα μαξιλάρια του ποπου σου (2 εχεις!) πίσω στη Σέλα για να μην πονάνε τα μικρα μπαλάκια στη μύτη της σέλας και πες μας αν το φτάνεις καλά το ποδήλατο να το οδηγήσεις ή σε πονάει η ράχη.
Η ζωή...ποδήλατο!