-
Ηταν ενα σεπτεμβριανο απογευμα....Η ιεροτελεστια ειχε ηδη ξεκινησει...Το ραδιο επαιζε την τελευταια επιτυχια του Παριου ...Στο κατω κατω της γραφης...Το αιρ κοντισιον ειχε δημιουργησει μια καταχνια ανακατεμενης υγρασιας,σκατιλας και μυρωδιας φρεσκοκομμενου γκουντα που ψηνονταν στο φουρνο μικροκυματων..
Ο Θερμοσιφωνας ηταν ετοιμος να τιναξει τα πεταλα οταν....ΤΣΑΦ...επεσε η ασφαλεια..Ειχε ερθει η ωρα να γεμισει η μπανιερα μεταλλικα αλατα και μισο λιτρο φτηνιαρικου αφροσαμπουαν μπαντεντας....το κορμι αρχισε να απολεπιζεται καθως το καυτο νερο τρυπαγε τη σαρκα οπως το αλατι τον παστο σολωμο....Το τηλεφωνο χτυπησε...ΝΤΡΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ...Ηξερα πως ηταν αυτη...Who cares??Ουτως η αλλως το βραδι θα μουλιαζα μεσα της σκεφτηκα και συνεχισα να καπνιζω το φρεσκοκομμενο πουρο μου..Η αισθηση του πουρου συγκρινεται μονο με τη λιμα που σε κοβει οταν χτυπας ενα βρωμικο μια βροχερη Πεμπτη απο την καντινα στα λιμανακια της Βουλιαγμενης..
Αρκετα ομως...Ηρθε η ωρα της ξουρας...Πινελο, ζεστο νερο και φαλτσετα καθως φουντωμενος σκεφτομουν πως θα της σκισω το νεο strigkoversaco που της ειχα αγορασει...Ηδη τα ρουχα μου κρεμασμενα περιμεναν ανυπομονα να καλυψουν το δασυτριχο κορμι μου το οποιο ειχε εκεινη τη γνωριμη μαβλωτικη μυρωδια ιδρωτα,calvin klein και μασχαλοσπρει AXE Africa..
Η ατμοσφαιρα ειχε ηδη βαρυνει και ο κουκκος λαλαγε για να μου θυμισει οτι ειναι η ωρα εντεκα και η Σταδιου θα εχει γεμισει με σουπερμινι γεματα πιπινια τα οποια παιζουνε τρελα ψαχνοντας το μοιραιο αντρα με την ΕΣΕΛΚΑ 230 ΚΟΜΠΡΕΣΟΡ (28 χιλιαρικα μεταχειρα κομενο απο αουτοντηαλ)χρωματος ασημι και οδηγουμενη απο τον πλακα της Santa Barbara...
Ντυθηκα γρηγορα και κατεβηκα για να μπω στο τζιπ...Τα τζιτζικια στο κινητο ειχαν παρει φωτια 6 sms και 7 αναπ. κλησεις..Γλυστραω στα δερματα,βαζω μπρος παταω το κλιμα και βεβαιωνομαι οτι τα trojan remover ειναι κατω απο το καθισμα....Μονο τεσσερα???Μα νομιζα οτι ηταν μονο εξι.....
Το κλιμα δουλευε στους 26.....Αρχισα να βραζω..Ο λαιμος κοκκινιζε, αρχισα να βηχω..χωλσ με βειπορ αξιον μαλακιαινει κ γλυκαινει το λαιμο σκεφτηκα...Ο κυρ Φωτης που μπαινει με το ΄κεφαλι και βγαινει με τον ποπο ηταν η μονη μου λυση.... ΤοPDA-GPS λεει 3 δεξια 2 αριστερα...Λεβιες στο Ρ χειροφρενο U, alarm on, και φατσα καρτα ο Κυρ Φωτης..Λαλαω το ψυγειο 1.5 λιτρα και μια Τριντεντ φραουλα...Σουτ,γκολ και 2.5 ευρωκόνια κανανε φτερα...
2327μμ..Δωδεκα η ωρα πρεπει να μαι στην πολη με τις ΨΕΙΡΕΣ...να βρω και να παρκαρω κοντα στο ΟΡΙΕΝΤΑΛ...και να δω αν η φιλη του μωρου θα μου την μπεσει παλι...Στομα-στομαχι σβηνουν καθως 350 κ.εκ. Η20 χαπιαρονται μεσα τους..
2355μμ τρια-τεσσερα-δυο και ειμαι στο στοχο....Κι αλλο γκαζι..δε βλεπω τιποτα...περναω με χιλια κοκκινα,πρασινα και πορτοκαλι...ο χρονος κυλα...
0003μμ Εξω απο Οριενταλ,καβαλαω πεζοσκερτι κ τα μωρα χαμογελουν...Ανοιγει πορτα συνοδηγου..ενα πεταχτο φιλι στα χειλη....ξεραμενο κραγιον με λιπ γκλος με κανουν να αηδιαζω...Δε το δειχνω ομως..το παιζω κουλ σκεπτομενος τι ωραια που θαταν να παρω κ τις δυο..Ματαια ομως...το βλεμα μου στον καθρεφτη πεφτει στα μπουτια της αλλης..κρετινος θα μου πειτε...........
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ...
Σκαει η μπομπα σαν τα ποπκορν οταν εκρηγνυνται..Τι ειναι αυτο εδω στο πισω καθισμα???(Τρομαγμενος οτι καποιο στριγκοφανελο πλεει στον αυτο χωρο)παγωνω...Βλεπω ομως το πλαστικο μπουκαλι νερου να γυαλιζει..και απαντω...
Κατι που μου φτιαχνει τους χυμους μου...κατι πλουσιο σε μαγνησιο Τετα μου...........
Ακολουθησαν τρελα γελια..........
Και ηταν μονο η αρχη της βραδιας..........
Η παραπανω ιστορια ειναι μια αγενης χορηγια της PARARANDUM ENTERPRISES INC...
-
Ηταν ενα σεπτεμβριανο απογευμα....Η ιεροτελεστια ειχε ηδη ξεκινησει...Το ραδιο επαιζε την τελευταια επιτυχια του Παριου ...Στο κατω κατω της γραφης...Το αιρ κοντισιον ειχε δημιουργησει μια καταχνια ανακατεμενης υγρασιας,σκατιλας και μυρωδιας φρεσκοκομμενου γκουντα που ψηνονταν στο φουρνο μικροκυματων..
Ο Θερμοσιφωνας ηταν ετοιμος να τιναξει τα πεταλα οταν....ΤΣΑΦ...επεσε η ασφαλεια..Ειχε ερθει η ωρα να γεμισει η μπανιερα μεταλλικα αλατα και μισο λιτρο φτηνιαρικου αφροσαμπουαν μπαντεντας....το κορμι αρχισε να απολεπιζεται καθως το καυτο νερο τρυπαγε τη σαρκα οπως το αλατι τον παστο σολωμο....Το τηλεφωνο χτυπησε...ΝΤΡΡΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝΝ...Ηξερα πως ηταν αυτη...Who cares??Ουτως η αλλως το βραδι θα μουλιαζα μεσα της σκεφτηκα και συνεχισα να καπνιζω το φρεσκοκομμενο πουρο μου..Η αισθηση του πουρου συγκρινεται μονο με τη λιμα που σε κοβει οταν χτυπας ενα βρωμικο μια βροχερη Πεμπτη απο την καντινα στα λιμανακια της Βουλιαγμενης..
Αρκετα ομως...Ηρθε η ωρα της ξουρας...Πινελο, ζεστο νερο και φαλτσετα καθως φουντωμενος σκεφτομουν πως θα της σκισω το νεο strigkoversaco που της ειχα αγορασει...Ηδη τα ρουχα μου κρεμασμενα περιμεναν ανυπομονα να καλυψουν το δασυτριχο κορμι μου το οποιο ειχε εκεινη τη γνωριμη μαβλωτικη μυρωδια ιδρωτα,calvin klein και μασχαλοσπρει AXE Africa..
Η ατμοσφαιρα ειχε ηδη βαρυνει και ο κουκκος λαλαγε για να μου θυμισει οτι ειναι η ωρα εντεκα και η Σταδιου θα εχει γεμισει με σουπερμινι γεματα πιπινια τα οποια παιζουνε τρελα ψαχνοντας το μοιραιο αντρα με την ΕΣΕΛΚΑ 230 ΚΟΜΠΡΕΣΟΡ (28 χιλιαρικα μεταχειρα κομενο απο αουτοντηαλ)χρωματος ασημι και οδηγουμενη απο τον πλακα της Santa Barbara...
Ντυθηκα γρηγορα και κατεβηκα για να μπω στο τζιπ...Τα τζιτζικια στο κινητο ειχαν παρει φωτια 6 sms και 7 αναπ. κλησεις..Γλυστραω στα δερματα,βαζω μπρος παταω το κλιμα και βεβαιωνομαι οτι τα trojan remover ειναι κατω απο το καθισμα....Μονο τεσσερα???Μα νομιζα οτι ηταν μονο εξι.....
Το κλιμα δουλευε στους 26.....Αρχισα να βραζω..Ο λαιμος κοκκινιζε, αρχισα να βηχω..χωλσ με βειπορ αξιον μαλακιαινει κ γλυκαινει το λαιμο σκεφτηκα...Ο κυρ Φωτης που μπαινει με το ΄κεφαλι και βγαινει με τον ποπο ηταν η μονη μου λυση.... ΤοPDA-GPS λεει 3 δεξια 2 αριστερα...Λεβιες στο Ρ χειροφρενο U, alarm on, και φατσα καρτα ο Κυρ Φωτης..Λαλαω το ψυγειο 1.5 λιτρα και μια Τριντεντ φραουλα...Σουτ,γκολ και 2.5 ευρωκόνια κανανε φτερα...
2327μμ..Δωδεκα η ωρα πρεπει να μαι στην πολη με τις ΨΕΙΡΕΣ...να βρω και να παρκαρω κοντα στο ΟΡΙΕΝΤΑΛ...και να δω αν η φιλη του μωρου θα μου την μπεσει παλι...Στομα-στομαχι σβηνουν καθως 350 κ.εκ. Η20 χαπιαρονται μεσα τους..
2355μμ τρια-τεσσερα-δυο και ειμαι στο στοχο....Κι αλλο γκαζι..δε βλεπω τιποτα...περναω με χιλια κοκκινα,πρασινα και πορτοκαλι...ο χρονος κυλα...
0003μμ Εξω απο Οριενταλ,καβαλαω πεζοσκερτι κ τα μωρα χαμογελουν...Ανοιγει πορτα συνοδηγου..ενα πεταχτο φιλι στα χειλη....ξεραμενο κραγιον με λιπ γκλος με κανουν να αηδιαζω...Δε το δειχνω ομως..το παιζω κουλ σκεπτομενος τι ωραια που θαταν να παρω κ τις δυο..Ματαια ομως...το βλεμα μου στον καθρεφτη πεφτει στα μπουτια της αλλης..κρετινος θα μου πειτε...........
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ...
Σκαει η μπομπα σαν τα ποπκορν οταν εκρηγνυνται..Τι ειναι αυτο εδω στο πισω καθισμα???(Τρομαγμενος οτι καποιο στριγκοφανελο πλεει στον αυτο χωρο)παγωνω...Βλεπω ομως το πλαστικο μπουκαλι νερου να γυαλιζει..και απαντω...
Κατι που μου φτιαχνει τους χυμους μου...κατι πλουσιο σε μαγνησιο Τετα μου...........
-
ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ...
-
-
loyketo edo tora kyrie koyk
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
το ηξερα οτι θα εμενες με το στομα ανοιχτο!
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ!!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ!!!!
τι τα διαβαζεις αυτα εσυ μεγαλος ανθρωπος???
θελει πολυυυ βαθος μυαλου για να καταλαβεις τα βαθυτερα νοηματα και ιδεες που κρυβονται πισω απο ενα τετοιας χαρης ανθολογουμενο κειμενο!Ρε συ, απο που το αντεγραψες παλι??
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
ΤΟ ΜΕΝΤΙΟΥΜ!!!!
τι τα διαβαζεις αυτα εσυ μεγαλος ανθρωπος???
θελει πολυυυ βαθος μυαλου για να καταλαβεις τα βαθυτερα νοηματα και ιδεες που κρυβονται πισω απο ενα τετοιας χαρης ανθολογουμενο κειμενο!Ρε συ, απο που το αντεγραψες παλι?? [/quot
Λαλακηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη...............................οχι στα βαθια παιδι μου..............
-
-
Κι ομως! Ειναι το πρώτο post του Random που εχει πανω από 1% ενδιαφερον! Αφου να καταλαβεις το διαβασα μέχρι το τέλος!
Παντως ρε Random πόσο χαμηλα θες να πέσεις ακόμα? Ποσο ακομα θες να ξεφτελιστεις?
-
θεος ......
-
Απορώ γιατί είναι ανοικτό ακόμη...
-
Απορω γιατι του επιτρεπεται το δικαιωμα να ανοιγει θεματα...
-
Ο χρήστης og2002gr έγραψε:
Απορω γιατι του επιτρεπεται το δικαιωμα να ανοιγει θεματα...πολλα λες.........
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
Απορω γιατι του επιτρεπεται το δικαιωμα να ανοιγει θεματα...
πολλα λες.........
Ρε popol@are είσαι απότομος ώρες ώρες! Στο θέμα μας τώρα, ο random δεν αυτοξεφτιλίζεται! Γράφει για πλάκα και ξέρει ότι υπάρχουν πολλοί που γελάνε με τα γραφόμενα του. Εγώ γουστάρω πολύ, πεθαίνω στο γέλιο κάθε φορά!
-
Eνα ωραιο κειμενακι για πλακα ρε παιδια ηταν...Μα γιατι μερικοι με μισειτε τοσο???
Προσεξτε δω...Η προθεση μου ειναι καλη και συμπαθω ολα τα παιδια εδω μεσα..
Αλλα ρε παιδια πιστευω οτι ξεφευγοντας απο τα στερεοτυπα ενος καθωσπρεπισμου και γελας και κανεις πλακα..Να ειστε ζωντανοι και να περνατε καλα...
Οσον αφορα το Ραντομ...
Και γω ειμαι ενα απλο παιδι σαν εσας τιποτα πιο πανω τιποτα πιο κατω..Τα περισσοτερα απο αυτα που γραφω ειναι γλαφυρα με υπερβολικες τασεις για να σπασουμε πλακα..
Λατρευω την αυτοκινηση, τις μηχανες και τις γυναικες..Αυτο δε σημαινει οτι ειμαι ο γκους γκους ουτε οτι ειμαι κανας φιλοσοφος..Το 100% οσων με γνωριζουν, εκλιπαρουν να πιουν ενα καφε μαζι μου, οχι γιατι ειμαι In στα πραγματα, αλλα γιατι περνανε φανταστικα και γουσταρουν χαβαλε..
Οσοι μου στειλατε υβριστικα μυνηματα αν σας εχω πειραξει πειτε το...Το να απειλεις μεσω ιντερνετ ειναι ανανδρια...Δεν εχω πειραξει κανενα και οσοι θιχτηκαν απο εσας δεν πιστευω οτι ειναι κομπλεξες, απλα ντρεπονται να βγαλουν απο μεσα τον πραγματικο ωμο εαυτο τους οπως εγω...Μην ξεχνατε η ζωη ειναι μια βολτα με το καρο σας, κανα γυμναστηριο, κανα ποτακι-κοφυ,ενα σεξ μαυτην που αγαπατε,υγεια,οικογενεια και ολοκληρωση μεσα αποτι σας γεμιζει..
Οσον αφορα το πλουσιο σε μαγνησιο γκουγκλιστε..Δεν θα βρειτε τιποτα...))))
Και αυτοι που γκουγκλισαν και βρηκαν το προηγουμενο μου κειμενο...ειστε σιγουροι πως δεν το εγραψε ο Ραντομ???ΝΕ way...Συνεχιζω ακαθεκτος να γραφω εδω αλλοτε σοβαρα και αλλοτε ασοβαρα,παιδικα και ανωριμα...γιατι ξερω οτι εδω μεσα υπαρχουν πολυ καλα παιδια, μαγκες κ τυπακια που φορανε παντελονια και μιλανε κ τη γλωσσα του δρομου αλλα και του σπιτιου κ της οικογενειας οπως ο Ραντομ...
Για αυτο οτι γραφω το αφιερωνω σε ολα αυτα τα παληκαρια που με πανε...γιατι ετσι γουσταρει ο Ραντομ και ετσι αγαπα......
That was a nice Saturday speech....
Ohhh yeahhhh....I feel good....
A ρε Ραντομ.....μας εφτιαξες παλι...)))))
-
ρε συ συγγραφεας εισαι?
-
Oχι απλως ημουν μαναβης,αχθοφορος,πορτιερης,μπαρμαν,μηχανικος αυτοκινητων,παραγιος,φουρναρης,ντελιβερακι,ναυτικος,,,,και το τωρινο μου επαγγελμα δεν μπορω να το αποκαλυψω...
Παντως υπεθεσε οτι ειμαι δρομανθρωπος...αλλιως λατρευω το δρομο και οτι περπατα επ΄αυτου...Και λατρευω τις μουμανες....Απο 10 ετων και επι 5 συναπτα ετη εζησα μεσα σε οικο.....
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ Το τελευταιο ηταν ψεματακι ΧΑΧΑΧΑΧ
ΝΙΑΝΙΑΝΙΑΝΙΑΝΙΑΝΙ ΝΑ ΝΑ ΝΑΙ ]ΝΑΙΝΙΑΙΝΑΙΝΑΙΝΑΙΝ
-
Τρελάθηκε το παιδί....
ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΜΑΓΝΗΣΙΟ.......