Nα πω εγώ τώρα και κάτι άλλο όσων αφορά τις αναγνωρίσεις το οποίο δεν έχει συζητηθεί?
Πέρα από τα 4 περάσματα σαν αριθμός.... υπάρχει και το πρόβλημα του ΠΟΤΕ επιτρέπεται να γίνουν αυτά τα 4 περάσματα...
Και εδώ δημιουργείται το εξής απλό πρόβλημα (το οποίο δεν συνέβη μόνο σε εμάς): Θέλουμε να είμαστε νόμιμοι... Θέλουμε να κάνουμε ΜΟΝΟ τα τέσσερα περάσματα... αλλά ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!
Και λέω ότι δεν μπορούμε γιατί το προηγούμενο σ/κ του αγώνα που επιτρέπονται οι δοκιμές ο οδηγός πρέπει να παρευρίσκεται στην Χ ανάβαση/ράλλυ/δεξιοτεχνία ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλου είδους αγώνα είτε ώς αγωνιζόμενος, είτε ως σέρβις... άρα δεν μπορούμε να πάμε για δοκιμές... Καθημερινές εγώ (πλέον) δουλεύω, ο οδηγός έχει μαγαζί/σουβλατζίδικο/μανάβικο κ.ο.κ. και δεν μπορεί να σηκωθεί να φύγει για να πάμε δοκιμές... Άρα τι κάνουμε???
Πάμε στις 1, στις 2 ή στις 5 το πρωί παράνομα να κάνουμε τα νόμιμα 4 περάσματα...
Άρα είμαστε παράνομα νόμιμοι...
Και αυτό πιστέψτε με συμβαίνει πολύ συχνά με πολλά πληρώματα...
Άντε λοιπόν να σε δει κάποιος καλοθελητής στις 12 το πρωί στην Μαυροσουβάλα και να τον πείσεις ότι δεν είσαι ελεφαντάκι με ροζ βούλες...!