-
Τα θερμα μου συγχαρητηρια:
- Στον μικρο ΓΚΙΚΑ. Παρ ολο που δεν εχω ιδιαιτερη σχεση μαζι του, παρ ολο που ο τροπος που κινειται με διαολιζει πολλες φορες, υποκλινομαι στην επιδοση του. Ακομα κιαν εκανε 70 περασματα, ακομα κι αν ειν αυτος που μετετρεψε τα δεντρα του Μερκουρη σε Χριστουγεννιατικα, το παλληκαρι οδηγησε. Περασε τις στροφες με 10 χιλιομετρα παραπανω απ ολους μας και τον ευχαριστω που επιβεβαιωνει την αποψη μου οτι η προπονηση φερνει τ αποτελεσμα. Ναι ταμαθε απεξω. Ομως τωρα μπορει να ξαναπερναει τις ιδιες η παρομοιες στροφες μ αυτα τα χιλιομετρα, πηρε το κολαι δηλαδη και μπορει να στοχεψει ακομα ψηλοτερα. Ας τον βλεπουν οι υπερμαχοι των 2 περασματων. Απο πισω ομως.
- Στον ευγενη, συμπαθεστατο, ηρεμο και γρηγορο οπως αποδειχτηκε κ.
ΗΛΙΑΔΗ και τον συνοδηγο του, για την επιδοση τους στο πρωτο τους ρλλυ(!!!), αλλα και για την ζεστη παρεα που κανουν. - Στο γλυκυτατο ΚΥΡΚΑΚΙ (τον Αντωνη διπλα του τον ξερω χρονια) που
αποπνεει μια αρχοντια και μια ηρεμια σπανια, που κινειται και μιλαει ομορφα κι ανοιχτα, και (που μην γελασετε) κανει εναν γερο πατερα μιας κορης να σκεφτει ' ρε θες να μου φερει η κορη μου ενα τετοιο παλληκαρι?'
ΚΥΡΚΑΙΟΙ συγχαρητηρια (δεν σας κανω προταση ε? ) - Στον Αρη και τον Λωρη για τους λογους που ολοι ξερουμε.
Αυτα απο εναν γερο 62αρη (οπως με φωναξαν στο Καρτοντρομο και κοντεψε να τους σκοτωσει η γυναικα μου, αφου μου φορτωσαν 10 χρονια και μια προωρη συνταξη).
Φυσικα γραφω μονο για την αγωνιστικη μου γειτονια. Γι αυτους που εζησα μαζι μια μερα εντασης.
-
- Στον μικρο ΓΚΙΚΑ. Παρ ολο που δεν εχω ιδιαιτερη σχεση μαζι του, παρ ολο που ο τροπος που κινειται με διαολιζει πολλες φορες, υποκλινομαι στην επιδοση του. Ακομα κιαν εκανε 70 περασματα, ακομα κι αν ειν αυτος που μετετρεψε τα δεντρα του Μερκουρη σε Χριστουγεννιατικα, το παλληκαρι οδηγησε. Περασε τις στροφες με 10 χιλιομετρα παραπανω απ ολους μας και τον ευχαριστω που επιβεβαιωνει την αποψη μου οτι η προπονηση φερνει τ αποτελεσμα. Ναι ταμαθε απεξω. Ομως τωρα μπορει να ξαναπερναει τις ιδιες η παρομοιες στροφες μ αυτα τα χιλιομετρα, πηρε το κολαι δηλαδη και μπορει να στοχεψει ακομα ψηλοτερα. Ας τον βλεπουν οι υπερμαχοι των 2 περασματων. Απο πισω ομως.
ΗΛΙΑΔΗ και τον συνοδηγο του, για την επιδοση τους στο πρωτο τους ρλλυ(!!!), αλλα και για την ζεστη παρεα που κανουν. - Στο γλυκυτατο ΚΥΡΚΑΚΙ (τον Αντωνη διπλα του τον ξερω χρονια) που
αποπνεει μια αρχοντια και μια ηρεμια σπανια, που κινειται και μιλαει ομορφα κι ανοιχτα, και (που μην γελασετε) κανει εναν γερο πατερα μιας κορης να σκεφτει ' ρε θες να μου φερει η κορη μου ενα τετοιο παλληκαρι?'
ΚΥΡΚΑΙΟΙ συγχαρητηρια (δεν σας κανω προταση ε? ) - Στον Αρη και τον Λωρη για τους λογους που ολοι ξερουμε.
Αυτα απο εναν γερο 62αρη (οπως με φωναξαν στο Καρτοντρομο και κοντεψε να τους σκοτωσει η γυναικα μου, αφου μου φορτωσαν 10 χρονια και μια προωρη συνταξη).
Φυσικα γραφω μονο για την αγωνιστικη μου γειτονια. Γι αυτους που εζησα μαζι μια μερα εντασης.
-
-
Γιατρέ συγχαρητήρια για την επίδοση σου.
Έτσι για την ιστορία, αν θυμάσαι πες μας πόσο είναι το ρεκόρ σου στον Μερκούρη με την φορά που έγινε φέτος. -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τα θερμα μου συγχαρητηρια:- Στον μικρο ΓΚΙΚΑ. Παρ ολο που δεν εχω ιδιαιτερη σχεση μαζι του, παρ ολο που ο τροπος που κινειται με διαολιζει πολλες φορες, υποκλινομαι στην επιδοση του. Ακομα κιαν εκανε 70 περασματα, ακομα κι αν ειν αυτος που μετετρεψε τα δεντρα του Μερκουρη σε Χριστουγεννιατικα, το παλληκαρι οδηγησε. Περασε τις στροφες με 10 χιλιομετρα παραπανω απ ολους μας και τον ευχαριστω που επιβεβαιωνει την αποψη μου οτι η προπονηση φερνει τ αποτελεσμα. Ναι ταμαθε απεξω. Ομως τωρα μπορει να ξαναπερναει τις ιδιες η παρομοιες στροφες μ αυτα τα χιλιομετρα, πηρε το κολαι δηλαδη και μπορει να στοχεψει ακομα ψηλοτερα. Ας τον βλεπουν οι υπερμαχοι των 2 περασματων. Απο πισω ομως.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ .
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΩΤΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ .
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΟΥ ΑΝΤΕΞΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΡΙΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΝΙΩΤΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Λώρη νομίζω ότι τούτη η συμμετοχή σας είναι τουλάχιστον για τα δικά μου μάτια από τις πιο σημαντικές του πληρώματος αλλά και του Βωβού σε όλη του την καριέρα.
Γνωμη μου είναι ότι θα έπρεπε να είχε επανaληφθεί και στο ΕΛΠΑ,αλλά και έτσι που έγινε σημαντικό ήταν.
Θα ήθελα να μου πεις αν ξέρεις αν υπάρχει φέτος στην Ευρώπη ή και στον κόσμο περίπτωση σαν την δικιά σας.Δηλαδή τη ίδια χρονιά δύο αγώνες του WRC αλλά και συμμετοχές με Ν και S1600. -
Θοδωρη, αν θυμαμαι καλα 7.39 στον παληο Μερκουρη με εκκινηση πανω απο τις γραμμες του τρενου και τερματισμο στην πηγη. Με το κοκκινο σταρλετ στο Αττικο 1985 ,6ος γενικης. Ολα αυτα αν το ξερο μου κεφαλι θυμαται καλα. Το τονιζω
Λωρη, ο Γιωργης πηγε πολυ καλα, εκτος απο Μαυροσουβαλα 1 οπου φυσιολογικα χαθηκε οταν σας ειδε εξω. Σε καθε ειδικη πηγαινε ολο και καλυτερα. Τωρα θελει Παλλαδιο!!!
Εγω πηγα καλα σχεδον σε ολες. Αργα πηγα μονον στον Ευσταθιου, γιατι ειχα συνεχεια τον νου μου στο πως θα περασω την αλλαγη πορειας και το πηδημα κι εχασα την αυτοσυγκεντρωση μου, στο κομματι της Μαυροσουβαλας που χαθηκε ο Γιωργος και στην πρωτη Ριτσωνα που πατησα μια πετρα στο Κ4, μου στραβωσε τη ζαντα, κοσκιναγε ,και φοβηθηκα κοβοντας ρυθμο.
Η γρια αντεξε. Για τα νεα παιδια που καταξοδευονται θα γραψω το παρακατω:
Καμια ανανεωση δεν της εχει γινει τα 3 τελευταια χρονια. Αν στον αγωνα αυτον εδειξε μια δευτερη νιοτη, ειναι γιατι μετα τις πατεντες διαφορων μαστρο-εξατμισαδων, αποφασισα κι αγορασα μια δικη της ΓΝΗΣΙΑ ΝΟΡΜΑΛ
ΕΞΑΤΜΙΣΗ και την εβαλα επανω, αφαιρωντας μονο το τελευταιο καζανακι,ετσι για να την ακουω και να φχαριστιεμαι. Αποτελεσμα να αποκτησει την αμεσοτητα στη ροπη που ειχε χασει.
Ετσι θα την παω μεχρι να λειωσει.
Καλημερα σ ολους. -
Γιατρέ, συγχαρητήρια και σε ευχαριστούμε...
-
'Γιατρέ' άσε την έτσι τη 'γριά'.
Όχι τίποτ΄άλλο αλλά άμα τη βελτιώσεις κι άλλο κάποιες θέσεις πιο μπροστά θα πρέπει ν΄αρχίσουν να ανυσηχούν.
Τα πληρώματα που μας έκαναν να 'φιαχτούμε' ήταν του polo και της 'γριάς'.
Να είσαι καλά και να συνεχίσεις.
-
Kurie Plati sas euxaristw polu gia ta kala sas logia.Sugxaritiria kai se sas kai sas euxaristw gia tin omorfi 'kontra' pou eixame!
Dimitris Kirkos.
-
Ο χρήστης hrs έγραψε:
Dimitris Kirkos.Δημητρη συγχαρητηρια γιατι με εκανες να φαω τα λογια μου. Βλεπεις εκρινα αυστηρα τη διαθεση για ρισκα που εδειξες στις πιστες (μικρος Montoya ειχα πει σε ενα φιλο) και ειχα προβλεψει οτι το περασμα στις αναβασεις και στα ραλι θα ηταν καταστροφη. Ε λοιπον εκανα λαθος γιατι αν μη τι αλλο δυο χρονια τωρα δειχνεις συνεχως οτι μπορεις να προσαρμοζεσαι διατηρωντας ανεπαφη την ταχυτητα σου. Ευχομαι και σε ανωτερα!
-
Νασαι καλα Δημητρη. Λειπουν τα χαμογελαστα ηρεμα παιδια, που ειναι ετσι παρ ολο που ξερουν οτι εχουν δυνατοτητες πρωταθλητη!
Κωστη μην ανησυχεις. Ο πατηρ Βασιλειος ξερει να πειθει: 'Αν το γρατζουνισεις δεν εχει αλλο αγωνα' -
κ.Χρήστο συγχαρητήρια για την επίδοση αλλά κυρίως για την εμφάνιση!Δείχνετε για άλλη μια φορά το δρόμο
στους υπόλοιπους για το πως πρέπει να αντιμετωπίζονται οι αγώνες.
Συγχαρητήρια και στον Γκίκα,ο οποίος ήταν παντού ταχύτατος.
Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά με τα Μicra και στους junior με τα 206 που πήγαιναν παντού τέζα. -
synxarhthria kai apo mena ston gika ! ton eida sto rally attiko kai htan ontws para poly grhgoros! kai mIA exairesh ston kanona giati pleon oi odhgoi stis prwtes 8eseis exartiontai para poly apo ta aytokinhta toys kai exoyn metatrapei se xeiristes mhxanwn kai oxi se odhgoys poy kanoyn oti ueloyn to aytokinhto odhgwntas to sta oria (blepe dekaetia 70 80 ) ! pros8eoy den thelw na 8yxw kapoion odhgo ! GO GO GO GOOOO
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
................και στην πρωτη Ριτσωνα που πατησα μια πετρα στο Κ4, μου στραβωσε τη ζαντα, κοσκιναγε ,και φοβηθηκα κοβοντας ρυθμο.
............Λοιπόν θα 'κουφαθείς' Χρήστο, η μάλλον θα τρελλαθείς οταν ακούσεις το 'γκαπ' στο βιντεο! Η πέτρα ηταν τοσο μεσα στο ρύθρο (οπως λεγανε μετα θεατές που ηταν πρός την εξοδο της στροφής και πίστεψαν μάλλον δικαιολογημένα οτι δεν υπάρχει πρόβλημα) που ειναι τρελλό πως την κομμάτιασες (γιατι την τσακισες)!. Αυτο συνεπάγεται οτι 'εξυσες' το τσιμεντενιο αυλάκι βαζοντας ολα τα μουτρα μεσα για μεσα και εγινε οτι εγινε. Στο δευτερο σκέλος ομως στην βαθουλωτη αριστερη μετα την δεξια των 'φυλακών' (Κ5) ησουνα πίσω αριστερα στον αερα >Αλλα κόλπα για την 'μπουμπου' (εσυ λεγε την 'γριά' εγω σαν ποιο νέος 'μπουμπου')
Γιαννης -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Τα θερμα μου συγχαρητηρια:- Στον μικρο ΓΚΙΚΑ. Παρ ολο που δεν εχω ιδιαιτερη σχεση μαζι του, παρ ολο που ο τροπος που κινειται με διαολιζει πολλες φορες, υποκλινομαι στην επιδοση του. Ακομα κιαν εκανε 70 περασματα, ακομα κι αν ειν αυτος που μετετρεψε τα δεντρα του Μερκουρη σε Χριστουγεννιατικα, το παλληκαρι οδηγησε. Περασε τις στροφες με 10 χιλιομετρα παραπανω απ ολους μας και τον ευχαριστω που επιβεβαιωνει την αποψη μου οτι η προπονηση φερνει τ αποτελεσμα. Ναι ταμαθε απεξω. Ομως τωρα μπορει να ξαναπερναει τις ιδιες η παρομοιες στροφες μ αυτα τα χιλιομετρα, πηρε το κολαι δηλαδη και μπορει να στοχεψει ακομα ψηλοτερα. Ας τον βλεπουν οι υπερμαχοι των 2 περασματων. Απο πισω ομως.
...
Κυριε Πλατή..
Θα διαφωνησω μαζί σας.
Υποκλινομαι στην επίδοση του Γκίκα, υποκλινομαι στην οδηγηση του, στο ταλεντο του και στην... τρέλα του.
Σε καμια περιπτωση ομως δεν θα αγνοουσα την υποθεση των '70 περασμάτων' και των 'Χριστουγεννιάτικων δέντρων' του Μερκουρη.
Δεν μπορεί να λέμε οδήγησε κι ας έκανε και 70 περασματα (το πηρα μονοτερμα το 70)
Το οτι οδηγεί, ειναι γεγονος.
ΑΝ ομως τα 4 περασματα εγιναν 40, δεν ειναι παραβλέψιμο στοιχείο μπροστά στην φανταστική του επίδοσή.Και για να εξηγουμαι: Δεν εξετάζω αν έκανε ή οχι x περάσματα ο Γκίκας, ουτε αν αυτά τα x περάσματα τον βοηθησαν στην επιδοσή του.
Απλά θιγω αυτο που γραψατε, σαν υποθεση και μονο, χωρις να υποννοώ τίποτα. Υποτιθεται οτι με τη θεσπιση των γνωστών κανονισμών, έχουμε αγωνιζόμενους που αγωνίζονται με τους ίδιους όρους (στο βαθμο που ειναι εφικτό).Εκτος κι εννοουσατε κάτι άλλο που δεν 'επιασα'.
-
Ναι. Ενοουσα οτι με τα πιθανα (δεν τον ειδα τον ανθρωπο) 70 περασματα, καταφερε να περασει σ εναν τοσο γρηγορο ρυθμο, ο οποιος τελικα αποτελει 'δεδικασμενο' γι αυτον, δηλαδη μπορει να το ξανακανει οποτε θελει. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα, οταν θα βρει αναλογη διαδρομη με αναλογες στροφες να τις περναει χωρις το δικο μας 'ουφ'. Αρα να εχει περασει εναν πηχυ και να πηγαινει για πιο ψηλα.
Ολοι οι αθλητες ΟΛΩΝ των αθληματων τι διαφορετικο κανουν δηλαδη?
Επαναλειψη στην επαναλειψη κανουν και μαζευουν εμπειρια και παραστασεις.Κακα τα ψεματα. Το παιδι μας διεσυρε, κι αφου το αυτοκινητο του ειναι νομιμο, δεν μπορω παρα να υποκλιθω στην επιδοση του και να ελπιζω στην καλη του συνεχεια. Πολυ περισοτερο αφου πιστευω οτι ο νομος περι αναγνωρισεων, εκτος απ ολα τ αλλα, ειναι αντιαθλητικος. Απλα τον ακολουθω γιατι βαριεμαι αφ ενος και δεν ελπιζω (δεν εχω τον χρονο πια)σε καμμια εξελιξη μου.
-
Ναι. Ενοουσα οτι με τα πιθανα (δεν τον ειδα τον ανθρωπο) 70 περασματα, καταφερε να περασει σ εναν τοσο γρηγορο ρυθμο, ο οποιος τελικα αποτελει 'δεδικασμενο' γι αυτον, δηλαδη μπορει να το ξανακανει οποτε θελει. Αυτο εχει σαν αποτελεσμα, οταν θα βρει αναλογη διαδρομη με αναλογες στροφες να τις περναει χωρις το δικο μας 'ουφ'. Αρα να εχει περασει εναν πηχυ και να πηγαινει για πιο ψηλα.
Επαναλειψη στην επαναλειψη κανουν και μαζευουν εμπειρια και παραστασεις.Κακα τα ψεματα. Το παιδι μας διεσυρε, κι αφου το αυτοκινητο του ειναι νομιμο, δεν μπορω παρα να υποκλιθω στην επιδοση του και να ελπιζω στην καλη του συνεχεια. Πολυ περισοτερο αφου πιστευω οτι ο νομος περι αναγνωρισεων, εκτος απ ολα τ αλλα, ειναι αντιαθλητικος. Απλα τον ακολουθω γιατι βαριεμαι αφ ενος και δεν ελπιζω (δεν εχω τον χρονο πια)σε καμμια εξελιξη μου.
-
Φαουλ! (που ειναι η σφυριχτρα ρε παιδια)
Δηλαδη εσυ γιατρε που εστριψες το 1824 με 220 στο οριο εχεις το δεδικασμενο και σου εχει μεινει και πας χαβαλε τωρα στο οριο με 220!?! -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Θα ήθελα να μπω και εγώ στην κουβέντα αυτή και να κάνω μια ερώτηση βλέποντας ότι δίνετε συγχαρητήρια σε κάποιο οδηγό ασχέτως αν έκανε την διαδρομή 70 φορές ή 4. (δηλαδή αν ήταν νόμιμος ή παράνομος)
Η ερώτησή μου είναι ότι αφού λοιπόν η προπόνηση φέρνει τα αποτελέσματα (και συμφωνώ σε αυτό) τότε γιατί δεν πήγε να κάνει δοκιμές σε κάποιο επαρχιακό δρόμο, άσχετο με τον αγώνα, να κάνει 5000 περάσματα σε διαφορετικές στροφές ώστε να αποκτήσει την πείρα και μετά να κάνει το Αττικό και να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα??
Διευκρινίζω ότι δεν λέω ότι ο κ. Γκίκας έκανε παράνομες δοκιμές γιατί δεν το ξέρω, αλλά δεν μου έκατσαν καλά τα συγχαρητήρια που δώσατε ασχέτως αν έκανε παράνομες δοκιμές ή έβαψε τα δέντρα ή ήταν νόμιμος.Με μεγάλη εκτίμηση,
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!