-
Είμαι κάτοχος ενός Passat του 98.Παρότι έχει τακτική συντήρηση και δεν έχω αλλάξει κανένα από τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου δεν αντέχω πλέον και θέλω να ρωτήσω όποιον γνωρίζει και επιθυμεί να μου απαντήσει για το τι πρέπει να κάνω έτσι ώστε κάθε φορά που βγαίνω εθνική και φυσάει λίγος αέρας να μην πηγαίνω σαν βάρκα.Δεν τολμώ να πάω με 120 γιατί άν φυσάει λίγο ούτε με το Simca που είχα δεν έχω φοβηθεί τόσο
[/img] -
Είμαι κάτοχος ενός Passat του 98.Παρότι έχει τακτική συντήρηση και δεν έχω αλλάξει κανένα από τα χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου δεν αντέχω πλέον και θέλω να ρωτήσω όποιον γνωρίζει και επιθυμεί να μου απαντήσει για το τι πρέπει να κάνω έτσι ώστε κάθε φορά που βγαίνω εθνική και φυσάει λίγος αέρας να μην πηγαίνω σαν βάρκα.Δεν τολμώ να πάω με 120 γιατί άν φυσάει λίγο ούτε με το Simca που είχα δεν έχω φοβηθεί τόσο
[/img] -
[/img] -
Πόσα χιλιόμετρα έχει το αυτοκίνητο; Αμορτισέρ έχει αλλάξει ποτέ;
Αν όχι, πρέπει μάλλον να αλλάξεις αμορτισέρ και, ανάλογα με τις απαιτήσεις που έχεις από το αυτοκίνητο, τις οδηγικές σου συνήθειες κτλ, να διαλέξεις τα κατάλληλα. Δώσε κάποιες περισσότερες πληροφορίες και εδώ είμαστε. -
.
Μάλλον πρόβλημα 'κουρασμένων' αμορτισέρ έχεις...
.
-
κανε και καμια ευθυγραμμιση και δες και τις πιεσεις στα λαστιχα σου............
βελτίωση Passat?