-
Ο χρήστης prometheas έγραψε:
Εχω ακουσει οτι γενικά είμαστε φτηνοί στα ηλεκτρικα είδη,ισως απο τους πιο φτηνους στην ευρωπη.
Αντιθετα εχουμε πχ το ακριβοτερο ΙΚΕΑ στην ευρώπη.Για το ΙΚΕΑ συμφωνώ. Τωρα για τα ηλεκτρικά ειδη, παιζεται.. Σε καποια ειμαστε οντως καλή αγορά , σε αλλα (π.χ φωτογραφικές μηχανες) μαλλον αρκετά ακριβοί ...
oι φωτογραφικές μηχανές είναι ηλεκτρονικά και όχι ηλεκτρικά!
-
Πάτησες κουμπί τώρα Γιατί όχι IKEA?
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
Δε πα να γ@μηθουν......
φραγκο δεν τους δινω,αλλοιμονο στον φτωχο (στα μυαλα) τον ελληνα που θα δουλευει για τις γερμανικες εταιριεςΕίσαι ο γνωστός φορουμάς που δεν δίνει φράγκο σε Γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία προτιμώντας Ιταλικά αυτοκίνητα, ή... το ανηψάκι του;;;
εγω καινουριο αμαξι δεν αγορασα κι ουτε προκειτε να αγορασω
δεν τους κανω τη χαρη να δουλευω γι αυτους.Ουτε ζω με το ονειρο για ενα 'καλυτερο' αμαξι.
-
Ο χρήστης dazed έγραψε:
Πάτησες κουμπί τώρα Γιατί όχι IKEA?γιατί προσωπικά δεν με βολεύουν!
δεν είμαι τύπος του τα φτιάχνω μόνος μου και επίσης δεν μου αρέσει όλος αυτός ο χαμός που γίνεται όταν πηγαίνεις να ψωνίσεις εκεί...λες και τα δίνουν δωρεάν!
-
χεστο φτιαξιμο, ο χαμος ειναι που με νευριαζει και μενα!
-
τι λετε ρε παιδια?? Εγω πηγα στο ΙΚΕΑ και δεν ηθελα να φυγω! Αν εξαιρεσεις οτι ειναι ταξιδι για να πας κατα τα αλλα ηταν τελεια!! Ασε που καταλαβαινεις ποσο αρρωστα καταναλωτης εισαι εκει μεσα!! Κανεις την αυτοκριτικη σου τελος παντων!!
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Εχω ακουσει οτι γενικά είμαστε φτηνοί στα ηλεκτρικα είδη,ισως απο τους πιο φτηνους στην ευρωπη.
Αντιθετα εχουμε πχ το ακριβοτερο ΙΚΕΑ στην ευρώπη.Για το ΙΚΕΑ συμφωνώ. Τωρα για τα ηλεκτρικά ειδη, παιζεται.. Σε καποια ειμαστε οντως καλή αγορά , σε αλλα (π.χ φωτογραφικές μηχανες) μαλλον αρκετά ακριβοί ...
oι φωτογραφικές μηχανές είναι ηλεκτρονικά και όχι ηλεκτρικά!
Καλα μη βαράς
-
ειδικα στην αρχη που ειχε μονο στη θεσσαλονικη και ερχονταν και απο κατω...
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
τι λετε ρε παιδια?? Εγω πηγα στο ΙΚΕΑ και δεν ηθελα να φυγω! Αν εξαιρεσεις οτι ειναι ταξιδι για να πας κατα τα αλλα ηταν τελεια!! Ασε που καταλαβαινεις ποσο αρρωστα καταναλωτης εισαι εκει μεσα!! Κανεις την αυτοκριτικη σου τελος παντων!!μην ανησυχεις, σχεδον ολες οι γυναικες το ιδιο παθαινουν!
-
το ικεα ειναι το βατερλω μου!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ασε που καταλαβαινεις ποσο αρρωστα καταναλωτης εισαι εκει μεσα!! Κανεις την αυτοκριτικη σου τελος παντων!!Σωστός!Πολύ σωστός!
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 005_158648 ...
-
Ο χρήστης SAXOGUS2 έγραψε:
Ασε που καταλαβαινεις ποσο αρρωστα καταναλωτης εισαι εκει μεσα!! Κανεις την αυτοκριτικη σου τελος παντων!!
Σωστή!Πολύ σωστή!
http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_arti ... 005_158648 ...
-
αμ τα σουηδικα κεφτεδακια?
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
τι λετε ρε παιδια?? Εγω πηγα στο ΙΚΕΑ και δεν ηθελα να φυγω! Αν εξαιρεσεις οτι ειναι ταξιδι για να πας κατα τα αλλα ηταν τελεια!! Ασε που καταλαβαινεις ποσο αρρωστα καταναλωτης εισαι εκει μεσα!! Κανεις την αυτοκριτικη σου τελος παντων!!
μην ανησυχεις, σχεδον ολες οι γυναικες το ιδιο παθαινουν!
Λες ε?? Απλα εγω με τα ψωνια δεν ειχα και τις καλυτερες σχεσεις, τα βαριεμαι φριχτα!! Εκει ομως τα ειδα ολα... το κακο ειναι οτι τα πηρα και ολα!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
μην ανησυχεις, σχεδον ολες οι γυναικες το ιδιο παθαινουν!
Λες ε?? Απλα εγω με τα ψωνια δεν ειχα και τις καλυτερες σχεσεις, τα βαριεμαι φριχτα!! Εκει ομως τα ειδα ολα... το κακο ειναι οτι τα πηρα και ολα!!
Ε ετσι ειναι αμα ετοιμαζεσαι να ανοιξεις σπιτι !?!?!??
-
μ'αυτα που εχουμε παρει απο κει,νεο ικεα ανοιγω!
η αληθεια ειναι οτι ειναι πολυ πρακτικα...
-
Το Ελληνικό ΙΚΕΑ έχει ΙΔΙΕΣ τιμές με το ΕΛΒΕΤΙΚΟ!!!
Με τη 'λεπτομέρεια' πως είναι ίδια στο νούμερο, όχι την ισοτιμία!!
Έτσι αφού ένα ευρώ ίσον 1,55 Ελβετικά φράγκα, είναι ΜΟΛΙΣ 55% πιο ακριβά από την Ελβετία!!! -
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Ε ετσι ειναι αμα ετοιμαζεσαι να ανοιξεις σπιτι !?!?!??δεν ετοιμαζομουνα να ανοιξω σπιτι, απλα για εναν περιεργο λόγο είδα ποσα πολλα πραγματα μου ελειπαν απο το σπιτι!! Αδειο ηταν βρε παιδι μου πριν!! Πως ζουσα??
-
Πάντως και εγώ όποτε πάω δεν θέλω να φύγω (σηκωτό με πέρνουν από τα hot dog ) H χαρά του παιδιού είναι Αν έδιναν και άπειρη μπύρα θα πήγαινα κάθε μέρα
-
refill στη μπυρα???? υπαλληλος θα γινομουν!
ΛΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ?