-
Το 'Οι 4400' αρχίζει σήμερα και θέλω να το δω! Ακούγεται ενδιαφέρον..
-
Asimov, έχεις πμ...
Kouk, πώς σου φάνηκε το bsg;
-
Πολύ καλό! Ακόμα φυσικά δεν τα εχω δει όλα...
Δεν ήξερα οτι υπήρχε αυτη η σειρά, είχα μείνει στην παλιά...
-
Μην βιάζεσαι, και εγώ σταμάτησα να βλέπω ένα ένα τα επεισόδια, και θα τα δω όλα μαζι!
-
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Το 'Οι 4400' αρχίζει σήμερα και θέλω να το δω! Ακούγεται ενδιαφέρον..Νομιζω αρχισε last week, οπως και ολο το νεο προγραμμα.... Το κακο ειναι οτι τα μεταγλωττιζουνε ρε γμτ Γενικα, οταν ειμαι σπιτι και βλεπω TV, ο ΣΚΑΙ αρχισε να ειναι η πρωτη μου επιλογη (α, και το sport+...). Ειναι μερες που με σπανια εξαιρεση κατι ταινιες στο STAR και κατι σειρες μετα τις 10 στη ΝΕΤ (πχ Lost - που εχω χασει τον πρωτο κυκλο, αρα τζιφος -, CSI - το αυτο - και 'Λουφα'), δεν εχει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Όσοι βλέπουν bsg, με τα επεισόδια 303 και τι 304 τι παίζει; Στα τορρεντς βρήκα μεν το 303, αλλά το 304 το βρήκα μόνο ως part 2, με μέγεθος το μισό από το σύνηθες.λες για το επεισοδιο exodus...ειναι 2 κανονικα μεγαλα επεισοδια...
-
Το 304 τι διάρκεια έχει;
-
κανονικο ειναι...
-
Το δικό σου εννοώ... γιατί το δικό μου έχει μεγεθος 120mb και κάτι δν μου κάθεται καλά...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το δικό σου εννοώ... γιατί το δικό μου έχει μεγεθος 120mb και κάτι δν μου κάθεται καλά...και αυτο κανονικο μεγεθος ειναι...348...
-
Τσπ να πάρει ευχή;;;;
-
Από περιέργεια ήθελα να ρωτήσω το εξής:
Το πρόγραμμα των καναλιών 'ντοκιμαντέρ' της Nova, π.χ Discovert, Animal Planet, Motors TV, κλπ είναι το ίδιο για όλο τον κόσμο, ή τα κανάλια αυτά στέλνουν τις παραγωγές τους στη Nova, η οποία αποφασίζει πως θα τα εντάξει στο πρόγραμμα;
-
Ρε παιδιά, έχω πάθει πλάκα με το ΣΚΑΪ.
Ωραίες εκπομπές, ειδήσεις που μοιάζουν με δελτία ειδήσεων κι όχι με σκυλοκαβγάδες ή διαφημίσεις πολιτικών, ΕΛΛΗΝΙΚΑ παντού [ειδικά στα ντοκυμαντέρ ΣΚΙΖΟΥΝ, στις σειρές όχι] και φυσικά εικόνα 16:9!
Να 'ναι καλά οι άνθρωποι.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Ρε παιδιά, έχω πάθει πλάκα με το ΣΚΑΪ.Ωραίες εκπομπές, ειδήσεις που μοιάζουν με δελτία ειδήσεων κι όχι με σκυλοκαβγάδες ή διαφημίσεις πολιτικών, ΕΛΛΗΝΙΚΑ παντού [ειδικά στα ντοκυμαντέρ ΣΚΙΖΟΥΝ, στις σειρές όχι] και φυσικά εικόνα 16:9!
Να 'ναι καλά οι άνθρωποι.
Ε;
Σκαϊ;
Τί ειναι αυτο ρε παιδια; Καναλι;
Εκπεμπει Πανελλαδικα; -
http://www.skairadio.gr/4dcgi/_w_articl ... 006_168532
http://www.skairadio.gr/4dcgi/_w_articl ... 006_156654
-
Παρα πολυ ωραιο το ΣΚΑΙ αλλα το οτι οτι ειναι μεταγλωτισμενα δεν με κανει να αντεξω πανω απο 15 λεπτα ...
Αν κατι δεν συμπαθησα ποτε ειναι τα μεταγλωτισμενα ειδικα σε κατι What went wrong? κλπ.....
-
Το προβλημα με τη μεταγλωτιση ειναι οτι οι ηθοποιοι που την κανουν δε μιλουν φυσικά. Αλλαζουν τη φωνη τους, πραγμα που περνάει. Και δεν μπορω να καταλαβω γιατί το κανουν. Μίλα φυσικα και το πραγμα θα βγει καλυτερο, πιστευω.
Στα ντοκιμοντερ ειμαι 1000% υπερ της μεταγλωττισης.
-
Ο χρήστης Madman77 έγραψε:
Παρα πολυ ωραιο το ΣΚΑΙ αλλα το οτι οτι ειναι μεταγλωτισμενα δεν με κανει να αντεξω πανω απο 15 λεπτα ...Αν κατι δεν συμπαθησα ποτε ειναι τα μεταγλωτισμενα ειδικα σε κατι What went wrong? κλπ.....
Και πού να ζουσες στη Γερμανια οπου ολοι οι αστερες του 'Χολυγουντ' μιλουν απταιστα την Γερμανικην!!!
-
Αμ να δείτε στην Ιταλία την Χάλι Μπέρι, τον Σταλόνε και τον Κρουζ να μιλάνε και Ιταλικά... πότε προλαβαίνουν να πάρει ευχή;;;
Τηλεόραση